Wpisy 460 973 – 461 072
24 sierpnia 2011 15:00 → 24 sierpnia 2011 15:27, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Gała...normalnie cię nie poznaję,weź rozwód i bądź znowu Tym Gałą jakiego znam

Liluś. jestem tak "przybity" tym szpitalem i mam kiepskie przeczucie, a moja intuicja raczej mnie nie zawodzi w takich tematach.
jak zdradziłem
powiedziałaś ze nie jestem w twoim guscie bo brzydki jestek,a andro powiedziała ze z burakami sie nie zadaje
tylko ancysia mnie pokochała zadna wczesniej nie chciała
powiedziałaś ze nie jestem w twoim guscie bo brzydki jestek,a andro powiedziała ze z burakami sie nie zadaje
tylko ancysia mnie pokochała zadna wczesniej nie chciała

Lila. gorzej jak wcześniej pisałem (rano) nic nie będę krakał, podejrzewam krążenie, ale to moja opinia.

Gała...mi tez jest przykro.
Kiedy napisałam że,jesteś brzydki??
Franco Ty jedna Ty

Kiedy napisałam że,jesteś brzydki??
Franco Ty jedna Ty

Gała no przed slubem i po ślubie...w sensie ze ancyski
tylko teraz wody w uststa nabrał

tylko teraz wody w uststa nabrał

lila
ja żartowałem chciałem zobaczyć co napiszesz,a przy okazji Andro sie załapała
Przepraszam Was
nie pije wody

Liluś. z racji swojego zawodu pracowałem w kilku szpitalach i interesowałem się kardiologią więc to jest to.
andromeda...właśnie widzę
jak ja się nim zaraz zabawię to jeszcze nikt tak się nim nie zabawił i więcej nie zabawi

jak ja się nim zaraz zabawię to jeszcze nikt tak się nim nie zabawił i więcej nie zabawi

Lila no masz
Lila jak ja sie zabawie z nim to pióra powydzieram

Lila jak ja sie zabawie z nim to pióra powydzieram

nil >>> nic sie nie martw - medycyna jest na takim poziomie,że na wiele schorzeń jest lek ... sama chorowałam i to czasem dość poważnie... a obecnie HULAM ...
chociaż z drugiej strony u nas jutro pogrzeb jednej z najbliższych osób ...
chociaż z drugiej strony u nas jutro pogrzeb jednej z najbliższych osób ...

Lila. w Luksorze poznałem babkę 39 l. w drodze powrotnej w samolocie zasłabła, udzieliłem jaj pierwszej pomocy, ciśnienie miała 230/180 karetka zabrała ją z lotniska do kliniki w Katowicach i wiem że jej stan jest krytyczny (krążenie)
Lila ... . Niewydolnością krążenia???
Liluś, opanuj się, wiesz ile takich przypadków było w tym roku łącznie z zejściem właśnie w Egipcie.
Liluś, opanuj się, wiesz ile takich przypadków było w tym roku łącznie z zejściem właśnie w Egipcie.