Wpisy 46 015 – 46 114
14 kwietnia 2009 14:25 → 14 kwietnia 2009 23:58, 100 wpisów
tomcio problemu w ten sposób nie rozwiązujesz nadal bende je musiał przepisac na kartke.Szkoda że nie mam tego systemu w programie to tylko wprowadzic podstawic i wydrukowac.
do RABIN
dzieciaków tutaj nie zauważyłem chyba że siebje za takowego uważasz?
do RABIN
dzieciaków tutaj nie zauważyłem chyba że siebje za takowego uważasz?
tomcio1958>>> podaj mu po rozpisaniu systemu numer e-kuponu do Fortuny to nie będzie ta niedojda miał problemu...
murphy>>>tych numerów e-kuponów to byłoby ze 30.
Oddzielny numer dla każdego kuponu.
Oddzielny numer dla każdego kuponu.
tczew1958
To ja już nie mam możliwości aby Ci pomóc przy wysyłaniu kuponów.
Jeżeli dla Ciebie jest dużo pracy aby przepisać 30 zestawów liczb gotowych na kartkę papieru i zanieść to do Fortuny to WYBACZ.
Innej możliwości nie ma.
To ja już nie mam możliwości aby Ci pomóc przy wysyłaniu kuponów.
Jeżeli dla Ciebie jest dużo pracy aby przepisać 30 zestawów liczb gotowych na kartkę papieru i zanieść to do Fortuny to WYBACZ.
Innej możliwości nie ma.
murphy;
Jezeli ten wpis miał być do mnie a miał
to prosiłem kilka krotnie bez chamstwa lub wcale . Nie dociera. ty naprawde miałeś cieżke dziecinstwo albo za ciężkie zabawki.
Jezeli ten wpis miał być do mnie a miał
to prosiłem kilka krotnie bez chamstwa lub wcale . Nie dociera. ty naprawde miałeś cieżke dziecinstwo albo za ciężkie zabawki.
tomcio
zrozumiałem tylko szukałem łatwiejszego
sposobu mniej pracochłonnego.tego czasu nie mam za dużo a bedzie jeszcze mniej.
zrozumiałem tylko szukałem łatwiejszego
sposobu mniej pracochłonnego.tego czasu nie mam za dużo a bedzie jeszcze mniej.
tczew1958
Na tej stronie masz systemy na 5 i 6 skreśleń gdzie wstawiasz swoje wybrane liczby do sszablonu a komputer generuje za ciebie gotowe zakłady do wysłania.
Niestety też będziesz je musiał przepisać na kartkę papieru i zanieść do Fortuny.
http://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
Na tej stronie masz systemy na 5 i 6 skreśleń gdzie wstawiasz swoje wybrane liczby do sszablonu a komputer generuje za ciebie gotowe zakłady do wysłania.
Niestety też będziesz je musiał przepisać na kartkę papieru i zanieść do Fortuny.
http://psychicjackpot.com/wheels-traps.php
tomcio 1972
chcesz sie pobawic 2 lub 3 w tygodniu .
przesłe tobje te 16 liczb .popodstawiasz se i nadasz ,jak chcesz?
chcesz sie pobawic 2 lub 3 w tygodniu .
przesłe tobje te 16 liczb .popodstawiasz se i nadasz ,jak chcesz?
Dopóki Fortuna nie wprowadzi możliwości gry przez internet jak np:betgun tak długo trzeba będzie do nich chodzić i nadawać kupony.
Jedyny wyjątek to możliwość tworzenia e-kuponu na ich stronie aby wyeliminować ewentualne pomyłki przy nadawaniu kuponów.
Po usprawnieniu kalkulatora na ich stronie gracze którzy mają problemy z wyliczeniami ewentualnych wygranych mogą to zrobić teraz bez problemu.
Jedyny wyjątek to możliwość tworzenia e-kuponu na ich stronie aby wyeliminować ewentualne pomyłki przy nadawaniu kuponów.
Po usprawnieniu kalkulatora na ich stronie gracze którzy mają problemy z wyliczeniami ewentualnych wygranych mogą to zrobić teraz bez problemu.
mam dwa programy lotek 2002 i miliarder lotto
w miliarderze lotto jest taki system na 7/20/100 zakładów może go znasz?
w miliarderze lotto jest taki system na 7/20/100 zakładów może go znasz?
tczew1958
Ja nie potrzebuję tych 16 liczb do grania.
Przecież to ty masz zamiar nimi grać 2-3 razy w tygodniu i nadać je za 90zł.
Ja się bardziej zajmę systemem 2z8 bo tam widzę szansę aby co jakiś czas wygrać trochę kasy.
Napewno "łatwiej" aniżeli 3z8.
Ja nie potrzebuję tych 16 liczb do grania.
Przecież to ty masz zamiar nimi grać 2-3 razy w tygodniu i nadać je za 90zł.
Ja się bardziej zajmę systemem 2z8 bo tam widzę szansę aby co jakiś czas wygrać trochę kasy.
Napewno "łatwiej" aniżeli 3z8.
nie znam tego systemu i nawet go nie chcę.
Nie interesują mnie rozpisy po 100 zakładów bo nie mam zamiaru ładować tyle pieniędzy w systemy.
Nie interesują mnie rozpisy po 100 zakładów bo nie mam zamiaru ładować tyle pieniędzy w systemy.
DZIEKUJE. .ZROZUMIALEM
Przykre,że statystyki są zaniedbywane i o uaktualnienie zawsze trzeba prosić.
Więc proszę!!!
Więc proszę!!!
Tomcio1972 >>> kalkulator "prawie" usprawnili. W dalszym ciągu robi błędy, np. za szóstkę daje kurs 3500 zamiast 5000. Na razie tylko w PPZ wszystko gra.
eMeL
Przed chwilą tworzyłem e-kupon na ML systemem 6z9 za 4.20zł czyli po 0.05gr za zakład i pokazało kurs 5000 za 6 liczb i wygraną 225zł.
Także myślę że i to już usprawnili.
Pzdr.
Przed chwilą tworzyłem e-kupon na ML systemem 6z9 za 4.20zł czyli po 0.05gr za zakład i pokazało kurs 5000 za 6 liczb i wygraną 225zł.
Także myślę że i to już usprawnili.
Pzdr.
Poprzednio dzięki mnie ( po podaniu adresu do netowego wydania ) tu zamieszczony artykuł z miesięcznika E-PLAY pt."Gang matematyków atakuje" zaowocował ponad 33 tys.wejść po zamieszczeniu informacji o tym na stronie Wykop.pl - może więc warto zamieścić teraz kilka bardzo ciekawych artykułów o "cichej" nowelizacji przepisów podatkowych w sprawie pobierania podatku od hazardu w necie , z kwietniowego wydania tego magazynu?
http://magazyn.e-play.pl/?parent=73&view=74
http://magazyn.e-play.pl/?parent=73&view=74
Wysłałam już zakładziki....ale jak zwykle inaczej planowałam a inaczej zrobiłam ....ciekawe co z tego wyjdzie????? byłam w totomix i pogubiłam się w tym co Pani powiedziała ...
tczew 1958 ....mi możesz przesłać te 16 liczb do rozpisu na 30 zakładów...ja chętnie pobawię się w ich rozpisywanie :)
Kurcze właśnie zobaczyłem, że mój numer los milionos był blisko numeru, który został wylosowany jako zwycięski dla 100 000
mysia pysia
około 10 liczb jest z zestawu stałego [to jest 20 liczb] pozostałe typuje na bieżąco .gram tym zestawem 2 lub 3 razy w tygodniu.
około 10 liczb jest z zestawu stałego [to jest 20 liczb] pozostałe typuje na bieżąco .gram tym zestawem 2 lub 3 razy w tygodniu.
tczew1958
Naprawdę inwestujesz w zestaw 16 liczb po 90zł 3x w tygodniu?.
Trafiłeś już na dzień kiedy zagrałeś takim zestawem 16 liczb i trafiłeś w nim ok 7-8 liczb a w zakładzie przynajmniej 6z8 czy tylko sprawdzająć na sucho liczby ładnie wchodzą?.
Grając tylko 3x w tygodniu po 90zł to jest 270zł a nie masz pewności czy grając w danym dniu akurat wstrzelisz się w liczby.
Los lubi płatać figle i liczby nam wychodzą gdy nie gramy.
Naprawdę inwestujesz w zestaw 16 liczb po 90zł 3x w tygodniu?.
Trafiłeś już na dzień kiedy zagrałeś takim zestawem 16 liczb i trafiłeś w nim ok 7-8 liczb a w zakładzie przynajmniej 6z8 czy tylko sprawdzająć na sucho liczby ładnie wchodzą?.
Grając tylko 3x w tygodniu po 90zł to jest 270zł a nie masz pewności czy grając w danym dniu akurat wstrzelisz się w liczby.
Los lubi płatać figle i liczby nam wychodzą gdy nie gramy.
na każde losowanie połowa liczb się zmienia to nie jest stały zestaw na 16 liczb co losowanie zmiana
3.9.14.22.23.26.28.31.35.36.37.40.41.44.46.47.48.49.52.53
z tego wybieram około 10 liczb pozostałe biore z moich danych zeszytowych. sprawdz [testuj liczby ]20
liczb zobaczysz jak chodzą.i wtedy mi powiesz
3.9.14.22.23.26.28.31.35.36.37.40.41.44.46.47.48.49.52.53
z tego wybieram około 10 liczb pozostałe biore z moich danych zeszytowych. sprawdz [testuj liczby ]20
liczb zobaczysz jak chodzą.i wtedy mi powiesz
grywałem tym zestawem w kolekturze na 5/5 6/6 trafienia wielokrotnie nie jestem laikie
w fortunie to tak
w fortunie to tak
tczew1958
Dziś zagrałeś na 16 liczb za 90zł?.
Nie zrozumiałeś mojego poprzedniego
pytania.
Dziś zagrałeś na 16 liczb za 90zł?.
Nie zrozumiałeś mojego poprzedniego
pytania.
tomcio wybacz
wziełes mnie za ucznia gier liczbowych
zapomni. nie taką kase się brało.
w to co ty grasz na pare złotych to wcale bym się już teraz nie brał może pare lat temu to tak
wziełes mnie za ucznia gier liczbowych
zapomni. nie taką kase się brało.
w to co ty grasz na pare złotych to wcale bym się już teraz nie brał może pare lat temu to tak
Jeśli potrafisz trafić tylko raz w miesiącu 6z6 w fortunie to możesz sobie zafundować godziwą emeryturę.
Wiesz o tym?.
Wiesz o tym?.
tomcio
fortune jak pisalismy wczsniej testowałem na sucho w domu podstawiam tak jak muwiłes i to śą wyniki
a gram normalnie w totolotkui taniej za 75 zł.
fortune jak pisalismy wczsniej testowałem na sucho w domu podstawiam tak jak muwiłes i to śą wyniki
a gram normalnie w totolotkui taniej za 75 zł.
Administratorze Forum : http://www.multipasko.pl/
Proszę o jak najszybsze, bezwłoczne skasowanie wszytskich moich wpisów (komentarzy internetowych ) na tym Forum.
W tej sprawie proszę mi podać datę do kiedy będzie moja prośba spełniona.
Decyzja moja jest nieodwołalna i nie podlega źadnej dyskusji.
Powodem mojej decyji jest sposób w jaki administrujesz to Forum oraz Chat.
Karamba
Proszę o jak najszybsze, bezwłoczne skasowanie wszytskich moich wpisów (komentarzy internetowych ) na tym Forum.
W tej sprawie proszę mi podać datę do kiedy będzie moja prośba spełniona.
Decyzja moja jest nieodwołalna i nie podlega źadnej dyskusji.
Powodem mojej decyji jest sposób w jaki administrujesz to Forum oraz Chat.
Karamba
tczew1958>>>czyli grasz tylko w TS za 75zł lub mniej na losowanie.
Te wszystkie trafienia to są poprostu zabawy na sucho tak?.
Te wszystkie trafienia to są poprostu zabawy na sucho tak?.
tomcio z tą fortuną jak pisalem w tczewie to są same probłemy te kobiety powinny zmienic zajecie .same ciemne masy za przeproszeniem temu z mojej strony było tyle pytan wczesniej
tczew>>>nie ty pierwszy i nie ostatni masz z tym problem.
Ale to już musisz sam załatwić z nimi.
Ja to samo przechodziłem u mnie w Fortunie ale już jest dobrze.
Kobiety co tam pracują kumają jak się wbija wszystkie systemy.
Ale to już musisz sam załatwić z nimi.
Ja to samo przechodziłem u mnie w Fortunie ale już jest dobrze.
Kobiety co tam pracują kumają jak się wbija wszystkie systemy.
mówiłem ze przez 2 tygodnie potestuje ten system w domu [to nie są nawet 2 tygodnie tylko 5 dni] ale ale podstawiam i wchodzi jak w maslo
ale tak gram totalizatorzetylko nie tym systemem ten pójdzie w użycie za tydzien w totalizatoze
ale tak gram totalizatorzetylko nie tym systemem ten pójdzie w użycie za tydzien w totalizatoze
murphy
zmien zabawki bo te tobje szkodza na słuch .
tczew 1958 , a w totalizatorze jakim systemem grasz ?
mysia pysia
Dalej męczysz parki w ML jako 2z8 i 3z8?.
Dalej męczysz parki w ML jako 2z8 i 3z8?.
mysia pysia
to zależy w jakim procencie jestem pewien swego .są trzy do wyboru.naj krótszy na 6/20/10 zakładów dwa pozostałe sa dłuzsze
to zależy w jakim procencie jestem pewien swego .są trzy do wyboru.naj krótszy na 6/20/10 zakładów dwa pozostałe sa dłuzsze
tczew 1958 napisał:
"46050. murphy
tczew 1958 2009-04-14 (20:21)"
..........................................................................
Czy ja pisałem coś do ciebie???Chyba nie.Więc wal się koleś ode mnie na fizjonomię , czyli tzw. ryj!!!
Ponadto kategorycznie i natychmiastowo rozkazuję ci przestać chlać gorzałę , bo ci szkodzi na oczy i mózg!A tego ostatniego za dużo przecież nie masz , skoro nie potrafisz nawet podstawić liczb do matrycy systemu przeze mnie tu podanego...Siema!
"46050. murphy
tczew 1958 2009-04-14 (20:21)"
..........................................................................
Czy ja pisałem coś do ciebie???Chyba nie.Więc wal się koleś ode mnie na fizjonomię , czyli tzw. ryj!!!
Ponadto kategorycznie i natychmiastowo rozkazuję ci przestać chlać gorzałę , bo ci szkodzi na oczy i mózg!A tego ostatniego za dużo przecież nie masz , skoro nie potrafisz nawet podstawić liczb do matrycy systemu przeze mnie tu podanego...Siema!
Dla tych co mają problem z wyliczeniem ewentualnych wygranych podaję kursy na system 2z8 i 3z8 po 2 kulki w bloku(parka).
2z8 - kurs 6.4287
3z8 - kurs 80.3573
Grając systemem 2z8 po 2 kulki w bloku za 107zł wygramy:
107x6.4287= 687.87zł czyli typując 8 parek i trafiając dwie wygramy na czysto 580zł.
A teraz to samo obliczenie tylko z innej strony:
107:28x200x0.9= 687.85zł
Dla każdego systemu można sobie zrobić taki kurs i nie będzie problemów z wyliczaniem wygranych.
2z8 - kurs 6.4287
3z8 - kurs 80.3573
Grając systemem 2z8 po 2 kulki w bloku za 107zł wygramy:
107x6.4287= 687.87zł czyli typując 8 parek i trafiając dwie wygramy na czysto 580zł.
A teraz to samo obliczenie tylko z innej strony:
107:28x200x0.9= 687.85zł
Dla każdego systemu można sobie zrobić taki kurs i nie będzie problemów z wyliczaniem wygranych.
Trafiłes ale siebje.Chlać a co to jest .Nie ten adres .Czy to jest twój życiorys.Nie pamietam kiedy cokolwiek wypiłem .Władza ....... przypominasz mi mojego teścia teraz użera się z robakami.
Blog na onet.pl " Duży Lotek - czytaj i wygrywaj ". Jeżeli chcesz regularnie wygrywać i znacznie zwiększyć swoje szanse trafienia 6-tki, to czytaj ten blog. docent4u@onet.eu
tomcio1972 nie gram parkami..to nie na moje nerwy ....
murphy daj sobie na luz , przestań każdego się czepiać, po to jest ten czat żeby każdy mógł wymieniać swoje spostrzeżenia co do gry , a jak tobie się nie podoba to nie czytaj !
murphy daj sobie na luz , przestań każdego się czepiać, po to jest ten czat żeby każdy mógł wymieniać swoje spostrzeżenia co do gry , a jak tobie się nie podoba to nie czytaj !
mysia
testowałasw testerze liczby.ja gram tak
z tych liczb wybieram liczby do tych liczb dobieram pare z map i to dopiero podstawiam pod wybrany system .naj wiecej w tym jest intuicji i wyczucia .
zdaje egzamin w totalizatorze .
testowałasw testerze liczby.ja gram tak
z tych liczb wybieram liczby do tych liczb dobieram pare z map i to dopiero podstawiam pod wybrany system .naj wiecej w tym jest intuicji i wyczucia .
zdaje egzamin w totalizatorze .
tak wrzuciłam te liczby do testera , ale na poważnie bedę nad nimi myślała jutro , bo dzisiaj to już nie mam jak ...
z tej 20-stki wybierasz te , które najczęściej padają czy na odwrót ?
Podobno jest inteligentny.
Chyba inteligentny ,,inaczej,,
Bo wpis nr.45974 mówi wyraznie,że cię tu nikt nie chce i precz z tego czatu.Że 90 % to konflikty wywołane przez Ciebie murphy,a wpis nr.45975,pokazuje jakie bzdury tu wypisujesz.Inteligentny człowiek by zrozumiał co Szanowny Pasko chciał ci przekazać.
Ale ty jestes normalny prosty chłop.
Ty nie potrafisz do ludzi napisać normalnie,trzeba ubliżać.
Chyba inteligentny ,,inaczej,,
Bo wpis nr.45974 mówi wyraznie,że cię tu nikt nie chce i precz z tego czatu.Że 90 % to konflikty wywołane przez Ciebie murphy,a wpis nr.45975,pokazuje jakie bzdury tu wypisujesz.Inteligentny człowiek by zrozumiał co Szanowny Pasko chciał ci przekazać.
Ale ty jestes normalny prosty chłop.
Ty nie potrafisz do ludzi napisać normalnie,trzeba ubliżać.
DL Na dziś:
8,9,12,34,36,47
1,12,16,33,36,41
1,17,18,34,37,47
12,18,29,34,36,41
7,12,16,29,34,41
8,9,12,34,36,47
1,12,16,33,36,41
1,17,18,34,37,47
12,18,29,34,36,41
7,12,16,29,34,41
popracujesz nad nim to zobaczysz jakie są wyniki dodatnie 2... 3... razy w tygodniu nie wiecej ja kombinuje tylko se ułatwic . a z fortuną se tylko utrudniam zycie . a tak wszystko wybiore poszukam brakujace mi liczby wszystko podstawiam do programu i wyjmuje gotowe kupony z drukarki . Tylko zaniesc do kolektury.
wybieram te które według mnie powiny pasc dzisiaj poprostu typuje z tych liczb około 10 do 14 liczbnie wiecej
Ano tak ....ale mi nie przeszkadza rozpisywanie ....tylko gra w Fortunie systemami dość kosztownymi może doprowadzić do bankructwa ...ja mam bardziej problem z typowaniem liczb - a raczej brak pomysłów jakim sposobem typować liczby ...
Tak jak poznać chama w lecie po piorunochronie na berecie , tak samo obojętnie pod jakim aktualnie nickiem skryty jest pewien debil z Krakowa , to jego wpis zawsze poznam - bo to pusta głowa!
Zagladal ktos na strone docenta ?? Bo ja ni w zab nie trybie zero opisu jakies bloki pisanie o graniu zakladami na 6 skreslen i gwarancja trafienia. Moze mi ktos to wytlumaczyc bo nie kumam, a moze sam docent sie wypowie i wytlumaczy jak prostemu magistrowi o co chodzi :P.
Rozumiem gdyby podal w bloku 12 liczb a tam podane jest ~2X.
Rozumiem gdyby podal w bloku 12 liczb a tam podane jest ~2X.
ph2008>>> początek Twojego wpisu w pierwszym momencie odebrałem jako okrzyk : zagłada!
mysia
z typowaniem nie mam wiekszych problemów
to nie znaczy że zawsze się udaje ale
prawie zawsze.mam to co potrzebuje do wygranej na czysto .
ps.
Szkoda że nie mam wpływu kto pisze na czacie bo to zle wygląda.
z typowaniem nie mam wiekszych problemów
to nie znaczy że zawsze się udaje ale
prawie zawsze.mam to co potrzebuje do wygranej na czysto .
ps.
Szkoda że nie mam wpływu kto pisze na czacie bo to zle wygląda.
murphy chyba się pogubiłeś w tym wszystkim ......zaczynasz czepiać się już wszystkich ...bardzo Cię proszę daj sobie i nam spokój ...przestań tutaj pisać ....jak kilka dni odpoczniesz to zobaczysz nabierzesz dystansu
to się nie da zrobić .Komp to jego miszkanie z przydziału.
Czlowieku ten debil z Krakowa sie przyglada temu co sie dzieje i zastanawia sie jeszcze jak to dlugo bedzie trwalo,ile mozna wytrzymac,dlaczego administrator nie reaguje,wszystko to dla mnie jest dziwne,ze tak sobie pozwalasz ublizac ludziom.Chyba jest pelnia bo twoje ojawy zezwierzecenia i chamstwa sie nasilaja.Nie chce mi sie nawet nic pisac.Jak nie zrozumiales prosby PASKO zebys wreszcie zmienil portal,to ja ci to przetlumacze spadaj z tego czata poki jeszcze istnieje,bo nikt cie tu nie chce ani czytac ani tolerowac.ZABILES fajna atmosfere panujaca wtedy jak cie nie bylo.Jako ciekawostke to napisze ze wwszedzie gdzie tylko sie pojawiles obrazales ludzi,wiec nic dziwnego ze tu tylko tym sie zajmujesz.Jestes pospolitym chamem bez zadnej ambicji,zasad wychowania,kultury osobistej,a przede wszystkim godnosci.Jestes jak narzedzie do czyszczenia powierzchni plaskich.I spadaj z tad bo juz dosc prowokacji z twojej strony,to ze ja sie nie odzywalem to szukasz u innych zastepstwa by chamstwo swoje pokazac.NARA chamie.PASKO BLAGAMY CIE zrob cos zeby sie ta atmosfera oczyscila.
Tczew 1958 Witam Cię.
Jednak KOciewiacy to Kociewiacy.
Brawo .
Pozdrawiam.
Jednak KOciewiacy to Kociewiacy.
Brawo .
Pozdrawiam.
co racja to racja .
pozdrawiam równiez
pozdrawiam równiez
oj kogucik19 on tylko na to czekał....wydaje mi się , że ten sposób zachowania ma nazwę - wywoływanie konfliktów.....Allan może ty kojarzysz ???
Dlaczego reagujecie na tego typka? Wszystkim ubliża, karmi się z tego że się złościcie, że tak się zachowujecie. Czy warto? Oczywiście że nie. Prawdziwy doktor ma klasę, nie jest takowym pyszałkiem, ma wielką kulturę osobistą i nie jest z krainy królika Baksa. A jak jest w tym przypadku? Myślę że większość doskonale wie. Nie reagujcie, niech sobie pisze i wyzywa, ale wszystko ma granice (również prawne).Ja już poczyniłem odpowiednie kroki na gg pisząc do Pasco i czekam na odpowiedź.Bardzo Was proszę, nie wchodźcie z nim w te chore dyskusje, tak naprawdę nie są to nawet dyskusje chatowe. Człowiek inteligentny rozumie, kiedy wiele osób się do niego zwraca i o coś prosi, analizuje to i zajmuje odpowiednią pozycje w dialogu. Jak jest w tym przypadku? Wszyscy wiemy.
ma problem nie tylko z zabawkami .
ale z geografi to wielkie ZERO>
ale z geografi to wielkie ZERO>
Uderz w stół pisząc o debilu z Krakowa i od razu wiadomo kto się poczuje i zgłosi: kogucik19 vel student3 vel kormoran50 vel bankrut.
Jednym słowem :SZMATA a nie kogut!
P.s: z tego co wiem , to PASKO dał mi urlop z mini czatu na 2 dni Świąt - a jest chyba zbyt poważnym człowiekiem , aby robił z gęby cholewę lub nie wiedział ile dni mają Święta Wielkanocne...Już jest po Świętach - zatem i po moim urlopie!
Jednym słowem :SZMATA a nie kogut!
P.s: z tego co wiem , to PASKO dał mi urlop z mini czatu na 2 dni Świąt - a jest chyba zbyt poważnym człowiekiem , aby robił z gęby cholewę lub nie wiedział ile dni mają Święta Wielkanocne...Już jest po Świętach - zatem i po moim urlopie!
Allan napisał:
"45882. wszelakiego rodzaju oszczerstwa i pomówienia nadają się doskonale na sprawę do prokuratory.
Allan 2009-04-12 (04:52) "
...........................................................................
Allan Edgar Poe w grobie się przewraca , gdy czyta jak jego głupkowaty imiennik Allan pisze PROKURATORY zamiast PROKURATURY...
Ale z drugiej strony czego od niedouczonego i zakompleksionego matołka Allana można wymagać???
"45882. wszelakiego rodzaju oszczerstwa i pomówienia nadają się doskonale na sprawę do prokuratory.
Allan 2009-04-12 (04:52) "
...........................................................................
Allan Edgar Poe w grobie się przewraca , gdy czyta jak jego głupkowaty imiennik Allan pisze PROKURATORY zamiast PROKURATURY...
Ale z drugiej strony czego od niedouczonego i zakompleksionego matołka Allana można wymagać???
3/8 blokami po 2 wpadło 562,50
i to by bylo na tyle,bo widzę ze tu atmosfera ciągle gorąca.Pozdrawiam
i to by bylo na tyle,bo widzę ze tu atmosfera ciągle gorąca.Pozdrawiam
Pasko: to nie murphy powoduje konflikty a Twoja bezczynność jako Admina strony i absolutny brak reakcji ( tej nawet w kilka godzin post factum czyli po pojawieniu się na mini czacie bo przecież nie jesteś tu nonstop ) na chamskie , agresywne wpisy.
Chowasz Pasko głowę w piasek i udajesz , że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze , nawet gdy jasno i wprost podaje Ci się autora takiego wpisu , jak choćby gdy podałem Ci ostatnio , iż niejaki nowy użytkownik "emeryt" , z którym nie wymieniłem ani jednego wpisu - w swoim pierwszym personalnie do mnie adresowanym wpisie zachował się w sposób za jaki na normalnych forach albo dostałby 1z2 ostrzeżeń albo od razu by go wywalili na zbity pysk.
Ty Pasko takich rzeczy nie dostrzegasz , bo tak jest Ci wygodnie - ale to działanie na krótką metę....
Tak samo nie dostrzegasz tego udokumentowanego tu krętactwa kogucika19 , który nawet nie typując 5 liczb ML ( bo tylko dwa single ML do progresji ) - przemilczał ten fakt wobec osob gratulujących mu 5/5 ML , choć odpisywał tym osobom...Czyli gdy kogucik jest w sposób udowodniony krętaczem i oszustem jest wg Ciebie ok?
Kilka dni temu kogucik19 napisał na forum do Maniekg:
"będziesz ruchany i pierdolony " i nie było cienia reakcji z Twojej strony - ale jest ona natychmiastowa gdy Maniekg zagroził kogucikowi19 pobiciem...
Pasko: jesteś na tyle jeszcze młody , że tego nie wiesz , więc Ci powiem , że swego jako Admin autorytetu nie zbudujesz stając się stroną konfliktów - Ty zaś nie czynisz działań z pułapu Admina stojącego na straży obowiązujacego Regulaminu , który - PRZYPOMINAM - z mojej inicjatywy tu zamieściłeś , a kierujesz się osobistymi pobudkami i sympatiami i antypatiami do użytkowników.
I na koniec: to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią.
Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś od różnych "Allanów" i jemu podobnych , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum.
Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu:
OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te "dialogi na cztery nogi" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78...
Powyższe napisałem jako strony multipasko.pl wielki admirator i czytelnik od samego momentu jej powstania i powodowany troską o jej wizerunek w przyszłości.
Pozdrawiam Cię PASKO - i życzę:dorośnij i przebudź się , bo jeszcze możesz tę stronę uratować , pomimo całego pasma kardynalnych błędów w jej prowadzeniu.
Ty się po prostu nie nadajesz na Admina innego niż od strony informatycznej , a od spraw bieżących , czyli wizerunkowych niezbędny tu jest ktoś POWAŻNY i z bagażem życiowego doświadczenia!
Chowasz Pasko głowę w piasek i udajesz , że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze , nawet gdy jasno i wprost podaje Ci się autora takiego wpisu , jak choćby gdy podałem Ci ostatnio , iż niejaki nowy użytkownik "emeryt" , z którym nie wymieniłem ani jednego wpisu - w swoim pierwszym personalnie do mnie adresowanym wpisie zachował się w sposób za jaki na normalnych forach albo dostałby 1z2 ostrzeżeń albo od razu by go wywalili na zbity pysk.
Ty Pasko takich rzeczy nie dostrzegasz , bo tak jest Ci wygodnie - ale to działanie na krótką metę....
Tak samo nie dostrzegasz tego udokumentowanego tu krętactwa kogucika19 , który nawet nie typując 5 liczb ML ( bo tylko dwa single ML do progresji ) - przemilczał ten fakt wobec osob gratulujących mu 5/5 ML , choć odpisywał tym osobom...Czyli gdy kogucik jest w sposób udowodniony krętaczem i oszustem jest wg Ciebie ok?
Kilka dni temu kogucik19 napisał na forum do Maniekg:
"będziesz ruchany i pierdolony " i nie było cienia reakcji z Twojej strony - ale jest ona natychmiastowa gdy Maniekg zagroził kogucikowi19 pobiciem...
Pasko: jesteś na tyle jeszcze młody , że tego nie wiesz , więc Ci powiem , że swego jako Admin autorytetu nie zbudujesz stając się stroną konfliktów - Ty zaś nie czynisz działań z pułapu Admina stojącego na straży obowiązujacego Regulaminu , który - PRZYPOMINAM - z mojej inicjatywy tu zamieściłeś , a kierujesz się osobistymi pobudkami i sympatiami i antypatiami do użytkowników.
I na koniec: to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią.
Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś od różnych "Allanów" i jemu podobnych , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum.
Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu:
OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te "dialogi na cztery nogi" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78...
Powyższe napisałem jako strony multipasko.pl wielki admirator i czytelnik od samego momentu jej powstania i powodowany troską o jej wizerunek w przyszłości.
Pozdrawiam Cię PASKO - i życzę:dorośnij i przebudź się , bo jeszcze możesz tę stronę uratować , pomimo całego pasma kardynalnych błędów w jej prowadzeniu.
Ty się po prostu nie nadajesz na Admina innego niż od strony informatycznej , a od spraw bieżących , czyli wizerunkowych niezbędny tu jest ktoś POWAŻNY i z bagażem życiowego doświadczenia!
Ja nie zejdę na twój poziom, nie jest aż tak niski doktorku z kreskówki. Już dawno Ciebie rozszyfrowałem zakompleksiony małolacie. Nie masz za grosz poczucia godności, nie wspomnę już o dobrym wychowaniu oraz o takcie.Moja dobra rada - udaj się do dobrego psychologa, ten będzie miał materiał na doktorat pisząc o twoich zaburzeniach. jak nie zauważyłeś to jest czat dotyczący lotto, a nie krytykowania innych i ich obrażania. Chociaż pewnie nie zauważyłeś, na twoim poziomie niewiele można zauważyć. I tyle, kończę te chore dyskusje, nie jesteś dla mnie partnerem do rozmów,zresztą dla 99 procent z tego chata również nie. Aby coś mądrego powiedzieć trzeba mieć odpowiednią wiedzę, a z twoich przechwalań tylko wynika jaki ty jesteś mądry itd, jakoś tego nie zauważam, wręcz przeciwnie. Siedzisz tutaj prawie całą dobę, a "studenci" z zawodówek już ciebie tez mają dosyć? Jeszcze raz powtarzam - lecz się facet. I więcej dysputy z tobą nie będzie - nie ten poziom, z piaskownicy wyrosłem ponad trzydzieści lat wstecz. Chociaż tego chyba też nie zrozumiesz.
Zgłaszam oficjalnie kandydaturę kolegi Murph'ego na stanowisko Moda.I nie jest to głupi dowcip z mojej strony jakby sobie niektórzy mogli pomyśleć.Guciancia gratulki za pokonanie w dniu dzisiejszym Fortuny.
piszecie o ignorowaniu
a jak wam się przyczepi gówno do buta
to też je ignorujecie?
a jak wam się przyczepi gówno do buta
to też je ignorujecie?
Ludzie !!! litości
Od 2-ch tygodnie mnie tu nie było szukam liczb podpowiedzi i .. DZISIAJ przeczytałam , to co zwykle
JAD !!!! Żmije w locie padają .
Od 2-ch tygodnie mnie tu nie było szukam liczb podpowiedzi i .. DZISIAJ przeczytałam , to co zwykle
JAD !!!! Żmije w locie padają .
Male sprostowanie.Nigdy nie napisalem do OSZUSTA MANKA ze bedzie ruchany i pierdolony,wiec niech nie zmysla,mam troche kultury i nawet w wielkiej zlosci takich sformulowan nie uzywam.I nie dyktuj nikomu jak ta strona powinna wygladac,tak powinna wygladac jak do tej pory tylko BEZ CIEBIE,i bedzie wspaniale ,ty jestes zakala tego czata,i wszystko psujesz ,nawet twoi zwolennicy juz nie wytrzymuja tego nadmiaru agresji i chamstwa,ja juz sie przyzwyczailem i nie robisz na mnie zadnego wrazenia,wiec sie nie wysilaj a pisanie ciagle tego samego to nudne zajecie.Wymien dzis rurke od respiratora,zmien pampersa i staraj sie do jutra na stanowisku przy kompie do rana wytrzymac.Jutro przyjdzie pielegniarka to ci wymieni pampersika,i da papu i znow staniesz pelen werwy do boju ze wszystkimi.
szukam kochanej dziewczyny
Josef dziękuje, ale Fortunę jakoś mi łatwiej się pokonuje niż TS .
Z całą stanowczością potwierdzam , iż kilka dni temu na forum został zamieszczony w/w wpis kogucika19 o podanej obscenicznej treści.
Tak więc jest on nie tylko forumowym krętaczem i oszustem , ale także patrząc na słownictwo: prymitywem w najczystszej postaci - ponadto o wyraźnie silnych tendencjach homoseksualnych , gdyż te w/w jego "zabiegi" mają być wg treści tamtego wpisu wykonywane na użytkowniku "Maniekg"...
Koguciku19 - ty tak samo tego czego się teraz wypierasz nie napisałeś jak i 5/5 ML niedawno trafiłeś...
.............................................................................
Wpis ten został już z forum usunięty!
Tak więc jest on nie tylko forumowym krętaczem i oszustem , ale także patrząc na słownictwo: prymitywem w najczystszej postaci - ponadto o wyraźnie silnych tendencjach homoseksualnych , gdyż te w/w jego "zabiegi" mają być wg treści tamtego wpisu wykonywane na użytkowniku "Maniekg"...
Koguciku19 - ty tak samo tego czego się teraz wypierasz nie napisałeś jak i 5/5 ML niedawno trafiłeś...
.............................................................................
Wpis ten został już z forum usunięty!
Murphy jesteś raczej w błędzie;to maniekg obiecywał Kogucikowi że będzie zgwałcony.Czytałem te wpisy przed skasowaniem i jestem tego pewien.
Guciancia jeśli pokonujesz w miarę często to jesteś pewnie wśród nielicznych.I jeszcze Ci powiem że zarabiasz dzięki takim jak ja np.; bo ja z Fortuną jeszcze przegrywam;-)
a ja dzisiaj puscilem w totomixie ze w dl padnie 5 za 20zl , szkoda ze tylko za 20 pozdro dla normalnych
Dzis trafilem sobie liczbe 41 i jestem zadowolony,jeszcze tylko FLORIDA liczby,i suma liczb.
szukam sobie dziewczyny czy która zemną chce spróbować coś wygrać .
JOSEF masz racje teraz sobie przypominam ,a ja odpisalem cos w rodzaju ze musi miec jeszcze odpowiednie instrumenty by to zrobic,cos w tym stylu,ale niech pisze co chce ,ty wiesz jaki jest teraz szczesliwy ze ja sie odezwalem ,ale za to innych ochraniam bo cale chamstwo na mnie sie skupi i inni sa bezpieczni.On jest nieszczesliwie we mnie zakochany,a zakochany pedal bez wzajemnosci to wiecej niz zraniona w milosci kobieta.
Top Secret jeśli mogę Ci coś doradzić to spróbuj wygrać coś sam ,a potem to dziewczyny będą szukać Ciebie.
Cześć wszystkim!!!!!!Dzisiaj wpadło troszkę kasy:)
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID43249b5469f7c120f7377c53a8b0ee91
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID6ff063d60e30834984b21318701276b9
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID7052da9699d3b8741ffee0a64dbc9f92
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID09b17fa95648b8f9dfed67fb8ce89419
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!!!!!
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID43249b5469f7c120f7377c53a8b0ee91
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID6ff063d60e30834984b21318701276b9
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID7052da9699d3b8741ffee0a64dbc9f92
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID09b17fa95648b8f9dfed67fb8ce89419
Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich wygranych!!!!!!!
i zas 6 wdużym hahaha szok ani milion co sie dzieje ostatnio kaj są kumulacjie po 20 mln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba zaczne grac w DL znowu co losowanie to szostka nawet kumulacji 3 milionowej dawno nie bylo....cos sie dzieje?
Ziuta ,a czemu w ostatnim jest 225? Stawka przecież ta sama i trafienia też te same?
Jozef
przepraszam ale nie rozumiem:)o co ci chodzi
przepraszam ale nie rozumiem:)o co ci chodzi
O Maxicombi;wszystkie trzy kupony grane 3z5 za 5 zeta na dwóch wygrana po 22,5 pln a na jednym 225pln.I tego nie rozumiem?Czy tylko u mnie tak wyświetliło? Niemożliwe.Tylko nie mów że się czepiam ;-)I zazdroszczę i gratuluję oczywiście DL