Wpisy użytkownika student 3
Łącznie 20 wpisów w archiwum, pokazane od nr 44 717. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Emeryt.
Masz rację,popieram Cię.
Z takim hamem trzeba zrobić porządek.
A wiesz kto to jest murphy.?.
To ten z 146 cm,wzrostu,edi8.
edi8,pojawiłes się pod nikem murphy,
jesteś bez honoru.
przyszedłeś tu znowu bruzdzić,i oczerniać ludzi.
Twój głupawy tekst każdy pozna.
Masz rację,popieram Cię.
Z takim hamem trzeba zrobić porządek.
A wiesz kto to jest murphy.?.
To ten z 146 cm,wzrostu,edi8.
edi8,pojawiłes się pod nikem murphy,
jesteś bez honoru.
przyszedłeś tu znowu bruzdzić,i oczerniać ludzi.
Twój głupawy tekst każdy pozna.
maniekg.
Zajmij się swoimi sprawami,czytałem,ze ty OSZUST jestes.a wstawiasz się za kim inny.ja przynajmiej sie uczę ,a ty,???.
Zajmij się swoimi sprawami,czytałem,ze ty OSZUST jestes.a wstawiasz się za kim inny.ja przynajmiej sie uczę ,a ty,???.
No tak tylko pojawił sie ,,murphy,,czyli edi8,znów są pyskówki na czacie.rozsądni ci,którzy pouciekali z takiego towarzystwa ,Teraz kochasiu -,,murphy,,czyli edi8,nie możesz liczyć na Pasko,bo ośmieliłes się draniu na wyzwiska pod jego adresem.Nie wstyt ci,że pojawiłes sie pod nickiem ,,murphy,,czyli edi8,faktycznie jestes tchórz,brak ci ogłady,jesteś bez ambicji i honoru.Dlaczego nie wystepujesz jako edi8,myślisz,że przez to będziesz leprzym człowiekiem.Nie ty juz sie nie poprawisz,i dopuki ty tu będziesz się pojawiał to ten czat tak bedzie wyglądał.A ja zawsze rozpoznam pod jakim nickem sie pojawisz draniu.
Do wpisu 45053 z godz.11.37.
Człowieku o płytkim rozumku,nie jestem żaden Kogucik19.
Człowieku o płytkim rozumku,nie jestem żaden Kogucik19.
murphy,a raczej edi8.
Ty baranie nie możesz wytrzymać bez obrażania ludzi.To jest chyba twoje jedyne zajęcie.Bo nic innego ani wartościowego tu na tym czacie nie wnosisz.Niedługo ludzie cie sami ocenią za twoją arogancję.Dziwię sie tym kulkowiczom,ze twoje jałowe wywody jeszcze im się nie znudziły.Jesteś bez honoru i ambicji.Potrafisz tylko przypinać komuś ładkę.Moze pochwal się,kto wygrał dzięki twoim głupim rospiskom.Wiem dużo znalazłes naiwniaków.Aby tak dalej.
Ty baranie nie możesz wytrzymać bez obrażania ludzi.To jest chyba twoje jedyne zajęcie.Bo nic innego ani wartościowego tu na tym czacie nie wnosisz.Niedługo ludzie cie sami ocenią za twoją arogancję.Dziwię sie tym kulkowiczom,ze twoje jałowe wywody jeszcze im się nie znudziły.Jesteś bez honoru i ambicji.Potrafisz tylko przypinać komuś ładkę.Moze pochwal się,kto wygrał dzięki twoim głupim rospiskom.Wiem dużo znalazłes naiwniaków.Aby tak dalej.
murphy...a raczej EDI8.
Wbij sobie to do twojej łepetyny ,ze nie jestem żaden Kogucik19,atak nawiasem mówiąc,to szkoda,bo to dobry i wartościowy gracz na tym czacie.Co nie mozna powiedzieć o tobie.
Kiedyś bardzo mądrze opisała cię Ziuta.
Moze wszystkim przypomieć.???.
Kiedyś bardzo dobra rade dał ci Pasko,proponując złapanie trochę powietrza.
Jeżeli ktoś siedzi 24 godz.na dobę,no to juz swiadczy o tym co z ciebie za ziółko jest.Wiec szukaj i podpuszczaj dalej naiwnych ludzi,moze ci się uda.
naiwnych co ci wierzą,na tym czacie nie brakuje.
Pozdrawiam cię ozięble.
Wbij sobie to do twojej łepetyny ,ze nie jestem żaden Kogucik19,atak nawiasem mówiąc,to szkoda,bo to dobry i wartościowy gracz na tym czacie.Co nie mozna powiedzieć o tobie.
Kiedyś bardzo mądrze opisała cię Ziuta.
Moze wszystkim przypomieć.???.
Kiedyś bardzo dobra rade dał ci Pasko,proponując złapanie trochę powietrza.
Jeżeli ktoś siedzi 24 godz.na dobę,no to juz swiadczy o tym co z ciebie za ziółko jest.Wiec szukaj i podpuszczaj dalej naiwnych ludzi,moze ci się uda.
naiwnych co ci wierzą,na tym czacie nie brakuje.
Pozdrawiam cię ozięble.
Josef.
Delikatny człowieku.
Nie razi cie teraz jak ph2008,pisze po prostu RAZEM.<
Gdzie jesteś,i dlaczego nie reagujesz,
Ale innym wytykać to ty potrafisz.
Więc złap się za swój nos i innych nie pouczaj.
Myślałem,że jesteś mądrym facetem,ale się pomyliłem.
Tak samo płytko rozumujesz jak marphy,czyli obecnie edi8.
Bo jak kto ma nik np.Student,to w waszym miemaniu jest zaraz studentem,miernoty.
Jak będę miał nick np,bankowiec,to powiecie,ze pracuje w banku.
No niestety takie to wasze płytkie myślenie.Więc Josef jak zwracasz uwagę na pisownię i cię to razi,zwracaj uwag¶ innym tak samo.
Wiem,że wchodzisz ediemu8 w D...pę.
No cóż,na głupotę lekarstwa jeszcze nie znaleziono.
Delikatny człowieku.
Nie razi cie teraz jak ph2008,pisze po prostu RAZEM.<
Ale innym wytykać to ty potrafisz.
Więc złap się za swój nos i innych nie pouczaj.
Myślałem,że jesteś mądrym facetem,ale się pomyliłem.
Tak samo płytko rozumujesz jak marphy,czyli obecnie edi8.
Bo jak kto ma nik np.Student,to w waszym miemaniu jest zaraz studentem,miernoty.
Jak będę miał nick np,bankowiec,to powiecie,ze pracuje w banku.
No niestety takie to wasze płytkie myślenie.Więc Josef jak zwracasz uwagę na pisownię i cię to razi,zwracaj uwag¶ innym tak samo.
Wiem,że wchodzisz ediemu8 w D...pę.
No cóż,na głupotę lekarstwa jeszcze nie znaleziono.
Uwaga-Uwaga,czatownicy.
Wirus na czacie się pojawił.Uważajcie bo Was połknie.
Wirus na czacie się pojawił.Uważajcie bo Was połknie.
Murphy...czyli edi8.
A jak ty się prostaku wypowiadasz.?
Nie potrafisz nawet uszanować Wielkiego Piątku.
To widać,jak ty chodzisz do kościoła.Dla ciebie liczy się tylko komputer i obrażanie ludzi.Już niedługo,to będziesz pisał sam ze sobą,bo rozsądni ludzie już powoli opuszczają czad.
A ,że jesteś po zawodówce to widać,a tu strugasz mondralę.
Dalej nie będę cię uświadamiał,bo to i tak nie ma sęsu.
Ze wzgłędu na dzisiejszy wyjątkowy dzień kończe juz.Głupi i tak zostanie głupcem.
A jak ty się prostaku wypowiadasz.?
Nie potrafisz nawet uszanować Wielkiego Piątku.
To widać,jak ty chodzisz do kościoła.Dla ciebie liczy się tylko komputer i obrażanie ludzi.Już niedługo,to będziesz pisał sam ze sobą,bo rozsądni ludzie już powoli opuszczają czad.
A ,że jesteś po zawodówce to widać,a tu strugasz mondralę.
Dalej nie będę cię uświadamiał,bo to i tak nie ma sęsu.
Ze wzgłędu na dzisiejszy wyjątkowy dzień kończe juz.Głupi i tak zostanie głupcem.
Proszę Cię Szanowny Pasko o zajęcie stanowiska,i zbanowanie tego,przez którego jest bardzo niedobra atmosfera tego czatu.On na nic innego nie zasługuje jak na Bana.Pozdrawiam.
Ten twój Teśc z Krakowa,wiedział co
robi,żeby takiego Kretyna w dupę kopnąc.
robi,żeby takiego Kretyna w dupę kopnąc.
Podobno jest inteligentny.
Chyba inteligentny ,,inaczej,,
Bo wpis nr.45974 mówi wyraznie,że cię tu nikt nie chce i precz z tego czatu.Że 90 % to konflikty wywołane przez Ciebie murphy,a wpis nr.45975,pokazuje jakie bzdury tu wypisujesz.Inteligentny człowiek by zrozumiał co Szanowny Pasko chciał ci przekazać.
Ale ty jestes normalny prosty chłop.
Ty nie potrafisz do ludzi napisać normalnie,trzeba ubliżać.
Chyba inteligentny ,,inaczej,,
Bo wpis nr.45974 mówi wyraznie,że cię tu nikt nie chce i precz z tego czatu.Że 90 % to konflikty wywołane przez Ciebie murphy,a wpis nr.45975,pokazuje jakie bzdury tu wypisujesz.Inteligentny człowiek by zrozumiał co Szanowny Pasko chciał ci przekazać.
Ale ty jestes normalny prosty chłop.
Ty nie potrafisz do ludzi napisać normalnie,trzeba ubliżać.
Tczew 1958 Witam Cię.
Jednak KOciewiacy to Kociewiacy.
Brawo .
Pozdrawiam.
Jednak KOciewiacy to Kociewiacy.
Brawo .
Pozdrawiam.
marphy,Ja Cie bardzo przepraszam,Ty nie jesteś głupi jak tu wszyscy pisza,Ty po prostu jesteś ,,Debil,,.człowiek o małym rozumku ..Kubusia Puchatka,,.
Edi8 a obecnie murphy.
Nie masz wstydu,ambicji oraz żadnej ogłady.
Edi8 a obecnie murphy.
Nie masz wstydu,ambicji oraz żadnej ogłady.
Brawo Koguciku19.
Sprawa jest prosta.Nie lubi Cię,ponieważ miał Tescia z Krakowa,który zalazł mu dobrze za skóre,więc teraz nienawidzi ludzi z Krakowa.
Pozdrawiam Cię.
Sprawa jest prosta.Nie lubi Cię,ponieważ miał Tescia z Krakowa,który zalazł mu dobrze za skóre,więc teraz nienawidzi ludzi z Krakowa.
Pozdrawiam Cię.
Już tu pisałem,że jestem z Kociewia tak jak Kolega Tczew,że też wszystko musi ci się nasuwać co związane z Kogucikiem19,taki mądry jesteś a tego nie pojmujesz.Jak Ty Go musisz bardzo kochać ?.Ale On juz żone ma.
Murphy...Ja ci mogę Konia załatwić,gdyż w Stolicy Kociewia jest stadnina koni.Maja tam odpowiednia klacz dla Ciebie.Matołku.
Maniekg...Jaki z Ciebie wielki ..Osioł>>
Kogo ty przytaczasz.????
Ale znalazłeś sobie autorytet.?
Przecież marphy,to nie kto inny jak edi8,a ostatnio Non.Więc daruj sobie takiego przykładu bo aż człowieka mdli od tego twojego <
Znajdz sobie inny autorytet.
Wszyscy wiedza,że jesteś oszustem.
Masz szczęście,że to na mnie nie trafiło,bo inaczej bym to załatwił.
pozdrawiam cie i obudz się.
Kogo ty przytaczasz.????
Ale znalazłeś sobie autorytet.?
Przecież marphy,to nie kto inny jak edi8,a ostatnio Non.Więc daruj sobie takiego przykładu bo aż człowieka mdli od tego twojego <
Wszyscy wiedza,że jesteś oszustem.
Masz szczęście,że to na mnie nie trafiło,bo inaczej bym to załatwił.
pozdrawiam cie i obudz się.
Edi8,,Ty chory człowieczku.
Ty jesteś nie wyżyty seksualnie,,,zboczeńcu.Takich to trzeba izolować.
A tak nawiasem mówiąc,do twojej wiadomości,Każdy owad robi to od tyłu,jak Cię to interesuje tak bardzo.
Twoich głupich wypowiedzi,to nie da się czytać.
Allan i Pszczółka,macie rację.
To jest wizerunek Polskiego ,,Debila,,
Ty jesteś nie wyżyty seksualnie,,,zboczeńcu.Takich to trzeba izolować.
A tak nawiasem mówiąc,do twojej wiadomości,Każdy owad robi to od tyłu,jak Cię to interesuje tak bardzo.
Twoich głupich wypowiedzi,to nie da się czytać.
Allan i Pszczółka,macie rację.
To jest wizerunek Polskiego ,,Debila,,
« PoprzednieKolejne »