Wpisy 4 593 924 – 4 594 023
8 grudnia 2022 10:45 → 8 grudnia 2022 12:17, 100 wpisów
zag69
do 2tys ma być.
do 2tys ma być.@4 593 922: Drugi zaś nie wie gdzie Ligocka 103, Panie czytaj Pan znaki.Nie zapomnij Pan zagrać na kilka losowan, a jak Pan wyjdziesz z 103 , kup Pan los w kiosku Visa vis i w Żabce, a kilka metrów dalej też sprzedają szczęśliwe losy wrogowie prezesa - same " przyjemniaczki".

@4 593 924Andreas3864:
@4 593 926waldus:
@4 593 924Andreas3864: ten wegiel po 2 tys to jakas kpina przywiaza raz na tydzien 20 ton a oczekujacych 800 domow
a to dla tych co za PIS niech się wypowiedzą chyba język im się zamknie na argumenty 

@4 593 928waldus: umnie byś kupił za 1850-ale transport -drogi
@4 593 925: Panie, a kupując kolejne produkty lotto, oglądaj się Pan za siebie bo chcą Panskie zestawy podejrzeć Panie Qbraczku.Dobrze radzę.
@4 593 924Andreas3864: Może weselsze, nie same smutasy, co?

@4 593 929Myvictory: Banda zło...ji,okradają Polske i polaków ,kto tego nie widzi to przyzwala na to,gdzie kasa z Brukseli przepychanki między 2oma waznymi panami który wazniejszy
@4 593 934FretkA: WOW , co za interesujące zestawy?

W miejscowości Katowice padła wygrana 75 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 10 x 5)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 593 933FretkA: Miłego penetrowania w sieci
@4 593 938: Co za ludzie w tych Katowicach , sami szczęściarze, trzeba tam szybko jechać.
Stefanie co tam dzisiaj gramy w mini.. jakies podpowiedzi... a gdzie Seba ??
Ide trzeba zarobić na egzystencje
"Polski urzędnik szpiegował dla Rosji. Był członkiem komisji ds. WSI
Jej prace nadzorował ówczesny wiceminister obrony narodowej Antoni Macierewicz. Członkowie komisji mieli dostęp do najważniejszych, tajnych informacji państwowych "
Już dawno przypuszczałem że szalony Antoni tylko udaje świra a za rozwałkę polskiego wywiadu i kontrwywiadu oraz publiczne podanie osób wspólpracujących bierze od Służb Wywiadu Zagranicznego (SWR) Federacji Rosyjskiej dużą kase , to samo doyczy czystek w polskiej armi .
5 i 13 powinno dziś w MM
Jej prace nadzorował ówczesny wiceminister obrony narodowej Antoni Macierewicz. Członkowie komisji mieli dostęp do najważniejszych, tajnych informacji państwowych "
Już dawno przypuszczałem że szalony Antoni tylko udaje świra a za rozwałkę polskiego wywiadu i kontrwywiadu oraz publiczne podanie osób wspólpracujących bierze od Służb Wywiadu Zagranicznego (SWR) Federacji Rosyjskiej dużą kase , to samo doyczy czystek w polskiej armi .
5 i 13 powinno dziś w MM
Piece rypu koza do 2024 a piece 3,4 i 5 klasy do 2028 bedzie mozna...co to ma byc do uja...to czym mamy palic...eko 5 u mnie. Stary komin i jedt do uja bo sie poci...zawirowacze i niska temperatura..ta Unie poje..lo....kiedys palili drewnem wegl i umierali...teraz eko 5 i teaz umieraja..
@4 593 943Bywalec: Masz racje fantasto BNywalcu hahah tez mi sie wydaje ze to czop putina nawet putin tak cieplo sie o swoim czopku wypowiadał hahah

@4 593 941ITA: Witam, miło Cie widziec , dzisiaj mam jeszcze kupony uaktualnione, na które w zasadzie nie liczę ale w systemie na 10 wszystko się może zdarzyć, a nowe zakłady już kupione u " sympatycznych kolektorow" , jeszcze pójdę do takiej z kwasna miną, może ta na przekór sympatycznym sprzeda jakieś ładne losy, którymi się podzielę.Pozdrawiam.
Jakiej sieci? To przecież wiadomości od ciebie do mnie. Mam też twoje wygrane kupony z 5 mini, sam he wysyłałeś i chwaliłeś się, że jedziesz do Opola wplacic
Zagrajcie 3 lotto plus.. Dostaniecie 3 zl bonus...nie wiem jak to bedzie w praniu..wyslac cos za minimum 12 zlociszy
@4 593 946Stefannaglik: te kasliwe i zjadliwe baby na emeryturze zaklinaja te jupony... hahaha raczej omijaj z daleka... bo zamiast kuponu taka jedna niedo.. z druga tylko zółc daje , ja zawsze patrze czy fajknie obsługuje i wtedy z mila checia zostawiam nasze polskie złotówki w punkcie... grasz systemem?? wczoraj 197197 ladnie wytypowal na 5 w sustemie ciekawe czy zagrala w realu
@4 593 929Myvictory: Cóż z kasą coraz gorzej , trudno coś ukraś albo rozdać swoim lub Rydzykowym,
trzeba skubać ciemną masę ... bo ciemna nadal ok 30% popiera ZŁODZIEI .
trzeba skubać ciemną masę ... bo ciemna nadal ok 30% popiera ZŁODZIEI .
Ooo ten kupon mi wysłałeś z konta Michał Nikodem.
Pomijam,że kupon był wstawiony na grupę na fejse i go sobie przywłaszczyłeś
Pomijam,że kupon był wstawiony na grupę na fejse i go sobie przywłaszczyłeś

@4 593 950Bywalec: Bywalec juz tak nie pierd ze jestes ciemna masa ..wsztscy to po twpich wpisach widza jak nie pierdniesz politycznie to fanatyku zdechniesz ?? czy jak?? daj se siana poluzuj majty i typuj
Kurskiemu trzeba dać 20 tys $ miesięcznie na rękę , a reszta za miskę ryżu dziennie niech zapiep....a
@4 593 947FretkA: Może to Trevorb01, albo Mapplerob61, a Ty tracisz czas na jakiegoś tam...Proszę, tylko nie pisz do mnie " Misiu" .Nie jestem Twoim misiem.
@4 593 951ITA: Żmije umrą od własnej trucizny, jeszcze trochę, dajmy im odrobinkę czasu więcej.
@4 593 953ITA: Typowania na zielonej mało od 3-4 lat , coraz wiecej świrów tu gości bo psychiatyki przepełnione
@4 593 952FretkA: Teraz wklej jak czyścisz konie, poisz je i ujezdzasz.
@4 593 954Bywalec: Bywalec 20 tysi to prezes huty Głogów ma na waciki ale on sie uczyl i skonczył studia bo to madry człowoiek a takim jak ty zal dupe sciska ze sa nikim hahaha skoncz podstawowke zapisz sie do parti po i bedziesz prezesem amber gold albo tej spolki lotniczej w ktorej tusk obsadzil swoja miernote synusia jozefa baka .. zrób cos ze swoim zyciem .. pierd .. jesczce nikomu forsy nie przynioslo oprócz dziw... hahah
Misiu? A ci ty dzieckiem jesteś? Uraz z dzieciństwa? Rodzice oddali wszystkie twoje misie do domu dziecka,żeby tam Cci sie nie nudziło?
@4 593 952FretkA: Macie świeże sianko dla koni ?Zostaw trochę pod obrus wigilijny.
@4 593 957Bywalec: masz racje ciebie nie przyjeli wiec tutaj pokazujesz jak marny jestes
@4 593 961Stefannaglik: Stefanie zakop z Fretka ten toporek wojenny i dajcie jakies cyferki kuponik czeka
@4 593 964ITA:
@4 593 959ITA: widzę że niektórzy pokończyli podstawówki ale PLN od $ nie rozrózniają , umiejętność czytania nie oznacza zrozumienia tekstu , ale wpismatoł nie musi rozumieć ma wykonywać polecenia prezesa
@4 593 965FretkA: Hejka Fretka to jakie typowanka na dzis w mini masz cyfere?/ niech ktos cos podrzuci bo jak czytam ze rzygowiny polityczne fanatyka bywalca to mam wrazenie ze koles ma zj.. komoreczki ...
@4 593 966Bywalec: pismatol to cie plodził
@4 593 963FretkA: Na górze messenger FretkA , na dole...

@4 593 961Stefannaglik: Stefciu to po cyferce na jedna nozke ty na druga Fretka i ja cosik dorzuce .. lepimy mini lotka moze puszcze dzisiaj delikatny systemik na 6... a co tam niech sie dzieje wola Bozą
@4 593 970ITA: Już chwilkę bo nie mogę się uwolnić od FretkA po sexistowskich fotkach, pomyliła dziwczyna portale, aż strach myśleć gdy wklei zamiast porządnych liczb , kilka trzonów.
@4 593 965FretkA: Pokaze wam jak keno gra sobie w kulki kupilam zakladzik ...dal marne grosze a potem gdy nie przedluzylam aby grac wredota dala 300 złoty... wrrrr
@4 593 971Stefannaglik: Stefciu dajcie sobie po razie.. potem przepraszam i dawajcie cyferki... po cholere sie zrecie juz wystraczy ze jeden zj.. polityczny tutaj srajace polityczne gów zapodaje
@4 593 972ITA: Do której maxymalnie możesz zagrać w Mini ???
@4 593 971Stefannaglik: to ten wredny kuponik.. zapacowal na siebie jak go nie puscilam ... macie takie sytuacje?? wredota `

waldus Co do węgla, to powielasz kłamstwa PO i TVNu.
Jak włodarze miasta w którym mieszkasz nie chcą węgla:bo to PiSu
to wy...... Cię nieudaczników ikłamców
Jak włodarze miasta w którym mieszkasz nie chcą węgla:bo to PiSu
to wy...... Cię nieudaczników ikłamców
@4 593 973ITA: Ale ja nie mam do Niej nic, lubię Ja , a może więcej, a domaganie się jakichś przeprosin odczytuje jako propozycje do... czego bardzo się boję.Gdy pewnego razu do pokoju hotelowego, w którym przrbywalem, weszła kobieta, mylac nr pokoju oomal nie wyskoczyłem przez okno.
@4 593 974Stefannaglik: Stefanie i Fretko puszczam kuponiki zaraz po pracy czyli po 17 godzince wiec odblokujcie swoje czakramy i dawac mi tu po jedynaku na rozgrzewke... hahaha
@4 593 978ITA: To super, jeszcze chwilę,która może mi zająć godzinkę, muszę zresetować starocie i przystąpić do ogłoszenia liczb na które czekasz
@4 593 984RT1:
@4 593 984RT1: Rt moze ty dasz swoja cyferke probuje sklecic grupowy kuponik i pogodzic zwasnionych hahah
@4 593 979FretkA: No, to widać ,że do wiernych się nie zaliczasz, ciągle szukasz nowych, to już zawodostwo, możesz przyjść do Księgi Guinessa, a może I na Nobls się załapiesz.
@4 593 982FretkA: To Ty jesteś Ogier? Już się pogubiłem.
Profil zobaczymy co wleci w multi multi
31,35,48,53,55,60,63,65,71,80
31,35,48,53,55,60,63,65,71,80
@4 593 991ITA: Co powiesz o: 16,31,19,22,37,05,09?
bo takie mam na chybil
bo takie mam na chybil
@4 593 994Stefannaglik: Stefciu to na systemik?? w mini??
chyba pójde kupić zakład na 6 liczb w multi skoro promocja jest
@4 593 995ITA: Takie mam z maszyny na system, ale z nich może wejść tylko jedna, dwie lub trzy , dlatego zabezpieczam się dodatkowym swoim zakładem, którym podzielę się w kg.
Co polecacie w multi własne liczby czy na chybił trafił
@4 594 000Zamit22:
Skorzystam
Skorzystam
Ide wysłać 1,2,6,60,77,80
@4 593 982FretkA: Nie zagaduj mnie , bo nie jesteś w moim typ ie, jestem zajęty, stały w uczuciach, a te twoje wklejki odczytam jako cząstkę twojego życiorysu, upodobań lub tez na chęci wciągnięcia mnie do alkowy, a ja swoich części ciała na śmietniku nie znalazłem, a i o zdrowie, czytaj higienę- dbam.
4 593 977. Stefannaglik 2022-12-08 (11:33)
@4 593 973ITA: Ale ja nie mam do Niej nic, lubię Ja , a może więcej, a domaganie się jakichś przeprosin odczytuje jako propozycje do... czego bardzo się boję.Gdy pewnego razu do pokoju hotelowego, w którym przrbywalem, weszła kobieta, mylac nr pokoju oomal nie wyskoczyłem przez okno.
To napisałeś chwilę temu....
Po drugie juz mam zrzut i dorzucam do plików.
Po trzecie do 28grudnia będę przypominać co wysyłałeś mi w wiadomościach, chyba że wcześniej spotkamy się osobiście na konfrontacji
To napisałeś chwilę temu....
Po drugie juz mam zrzut i dorzucam do plików.
Po trzecie do 28grudnia będę przypominać co wysyłałeś mi w wiadomościach, chyba że wcześniej spotkamy się osobiście na konfrontacji
@4 593 959ITA: Już są w kg.
@4 594 007FretkA: Z konfabulantami się nie konfrontuje.Znajdz sobie inne zainteresowania, może pobiegaj sobie po Spale, tam są rekreacyjne obiekty.
Jak pewiej Jarek boi się kobiet twarzą w twarz przez okno hm czyżby wolał kota też lub też tego co jest jak poparzy w lustro 🤮
chciałem kultuwatoryjnie pogadac na czacie ale widze ze trwa najazd jednych na drugich i udowadnianie ze moja racja jest mojsza
@4 594 000Zamit22: ukradne oki?? ta [parke do keno tez
@4 594 012waldus: waldek podaj cyferke do mini
@4 594 014ITA: w nosie was mam
@4 594 015waldus: hahahahah to dobrze ze tylko w nosie a ie w du...e hahaha
@4 594 015waldus:
@4 594 012waldus: tak dokładnie nie da się
fretka to chyba lewa noga wstała i szuka swojego miłosnika autora z netu
Jutro jekus euro ... tutaj macie hot cyferki... moze akurat znowu piekna Polska zgarnie pule a nie gebelsowskie niemcaszki .. oby... 

@4 594 012waldus: To wytłumacz to Mewie, że nie może służyć jako materac innych osób, zwłaszcza Patrioty Jarosława Kaczyńskiego.Nie może podać kotu kuwety - jak wspomniano wcześniej, i jako materac tym bardziej nie może posłużyć ,bo nikt do cuchnącego łóżka się nie położy.Niech się odczepi od prezesa , może pogada z kimś z gejzery wyborczej, może z Damianem, kelnerem z zawodu rodem z Rybnika , teraz w Warszawie, ten, który kiedyś tak ładnie śpiewak siostrzyce Hallelujah.
nie chcemy czytać tych bzdur i chejtów
@4 594 021wiecznosc: mi to lotto nie mam zamiaru sie wdawac w jakies chore dyskusje do zobaczenia

taki widoczek... chlopaki pilnuja naszego nieba
ładny ten Deblin kolebka patriotów i najlepszych pilotów polskich