Wpisy 4 593 824 – 4 593 923
8 grudnia 2022 07:42 → 8 grudnia 2022 10:44, 100 wpisów
Złomiarze, odwracajcie chociaż napisy wioząc coś na złom.

@4 593 823islandorka30,5: tez stawiam na 60 tki
Miałam jechać w trasę ale slizgo, pojadę później
Myvictory, czy przy Twojej pracy też jest ...

@4 593 825Bolo22: aha ja mam 1,60 tke
Liczba 60
@4 593 828islandorka30,5: @4 593 830islandorka30,5:
@4 593 829FretkA:
@4 593 829FretkA: Publiczna to jest bardzo bo wykłada dla publiczności.Suoer, że pokazałaś rodzine tego sympatycznego zwierzątka.
@4 593 829FretkA: Nie miejsce tutaj, bo pokazlbym jak ktoś prowadząc obserwacje zostawił po sobie ślad.My tu gadugadu, a temat wysokasnych wygranych nie tylko w mini się oddala.wygranych życzę.
Ja już powiedziałam, jedyna rozmowa z tobą jaka mogę zaakceptować to przeprosiny za nekanie mnie różnymi kontami na fejsie,Twitterze i innych stronach.
@4 593 829FretkA: Pokaż Radom, Krychnoeicka 1, jak tam dojechać bo B22, tam będzie na oddziale III, a trzeba chorych odwiedzać.
@4 593 836FretkA: Swoje prośby kieruj pod właściwy adres, odwiedź B22, po wreszcie trafił tam gdzie trzeba.
I znów włączyła się inna osobowość?
To teraz wszystkie osobowości powtarzają za mną...
PRZE - PRA - SZAMY
To teraz wszystkie osobowości powtarzają za mną...
PRZE - PRA - SZAMY
@4 593 836FretkA: Milutko będzie z Twojej strony jeśli podasz 5 obokow na mini I 6 na multi.
I ty jestes normalny? Za co ja mam ją przepraszac ze ma do mnie kierowac. Zobacz jaki ty jestes zryty
@4 593 841FretkA: Nie pogratulowałem wczorajszych wygranych co niniejszym czynię.
Ooo widzisz... już te lepsze osobowości dochodzą do światła, wdech i wydech, spokojnie...
Pozwól tej prawdziwej osobowości się wypowiedzieć
I raz jeszcze
PRZE - PRA - SZAMY
Pozwól tej prawdziwej osobowości się wypowiedzieć
I raz jeszcze
PRZE - PRA - SZAMY
@4 593 845FretkA: Czy przy " Piwnicy Kreatywnosci" jest jakiś punkt lotto z sympatyczna obsługa?
Nie przeglądaj polecanych miejsc w Google tylko dawaj,raz jeszcze, magiczne słówko
PRZE - PRA -SZAMY
PRZE - PRA -SZAMY
@4 593 847: Już jestem w kolekturze na Świętego Antoniego.Zagram dla Ciebie.
@4 593 848FretkA: Adiòs , se Serio
@4 593 852FretkA: Cambiar el tema
Przeprosiny – forma wyrażenia żalu za wyrządzoną krzywdę w celu zażegnania konfliktu. Jest to akt mowy skierowanej do odbiorcy, dokonujący naprawienia wykroczenia za które mówca ponosi odpowiedzialność.
Słowo "przepraszam" zarezerwowane jest dla sytuacji, w którym dominującą emocją jest poczucie winy z naszej strony, kiedy zrobiliśmy lub powiedzieliśmy coś, co mogło sprawić przykrość lub zadać ból drugiej osobie. Przepraszamy na czyny, słowa oraz zachowania względem drugiej osoby.

Widzisz, to nie jest takie trudne, wyrządziłeś mi krzywdę i sprawiłeś bol, więc przeprosiny będą idealnym rozwiązaniem sprawy
@4 593 855FretkA: No tengo tiempo para estupidecas
Ale nie wyrzucaj mi teraz zdania z translatora, tylko proszę słowo PRZE - PRA -SZAMY
@4 593 859FretkA: Przeproscie ojca Rydzyka , prezesa Jarosława Kaczyńskiego , a ze swoich wymusxonych przeprosin tworzysz z g*wna krążownik.Milego dna
@4 593 861FretkA: I nie zapomnij spuścic powietrza , bo zatrzymane unoszą się do mózgu i biorą się po.rane pomysły.
@4 593 862: Zatrzymane unosi się do mózgu...
1.16.22 kto to promowal od kilku dni
Znowu się nie zalogowałem i widziałem tego przeproscie biznesmena rydzyka i wrednego starego kawalera który poucza mówi jak rodzina ma wyglądać tymczasem jedno Brata córka była by dziewica gdyby nie ta co rok to nowy mąż zamiast żony woli uciechy z kotem na dodatek niszczy Polakow Polskę by ukryć zło swoje innych broni co za tym co za wpisy czemu pasko nie reaguje dziwne że ten z jego gangu SM się schował
Wczoraj wieczorem dwa kosze mini 4/6 3/6 na dalszą grę będzie...marc grubo zagrane jak dla mnie
@4 593 829FretkA:
witam widzialnych
Mateusz, mogę do ciebie mówić Mateusz? Ta osobowość była najbardziej sympatyczna.
Czy mogę rozmawiać teraz z Mateuszem?
Czy mogę rozmawiać teraz z Mateuszem?
dobrze ze nie weszlo bo gralem tylko rano
1.16.22.59.67
1.16.22.59.67
@4 593 866Mewa:
@4 593 865Mewa: Kto niszczy Polskę? Pana Prezesa i PiS zesłała Opatrzność.Komu ty jeszcze nie ublizyles? Czy nie za wiele obelg w jednym wpisie? Ty nawet kota obrażasz i nie jesteś godzien go pogłaskać,co najwyżej możesz mu kuwetę podać.
@4 593 870Biedroneczka1977: Witam widzialnych.
@4 593 874wiecznosc: kolejna osobaowosc teraz jako muflon czy alojza pranie mózgu cóż blokada
Biedroneczka1977
Mewa
Mewa
Kolejna osobowosc stefanka blokada na wiecznosc
@4 593 877emerytka 46:
@4 593 877emerytka 46:
Mewa, ty nawet nie możesz podać kuwety dla kota Pana Prezesa.Niebezpiecznych ochrona eliminuje.
poszlo w schemat 6 na 6 ciekawe kiedy znow ten sam schemat wejdzie moze byc na dniach
Niewidzialni zyja posrod nas. niewidzialni skamieniale zlo
Niewidzialni zyja posrod nas. niewidzialni skamieniale zlo
Mewa, ty bąków z tyłka Pana Prezesa nie wyciągaj,raczej wypuszczaj swoje, by nie dostawały sie do bezmózgu i nie rodziły się pos.rane pomysły na głupie komentarze o osobach publicznych.
to byly te numery szok 6/6
17.22.39.64.50.78
17.22.39.64.50.78
17.22.39.44.50.78 ale to niewazne. przyklada sie z otworami kartke i co wyjdzie w dziury to sie gra
@4 593 887MONTEZUMA1:
@4 593 881Mewa: ty to zawsze inne
@4 593 887MONTEZUMA1: to na dzis??
Nagadałam sie
@4 593 889islandorka30,5: a ty mosz jakie może łoboki od dzielimy łobokami i będzie
@4 593 891islandorka30,5: i prawidłowo trzy słowa wystarcza facet ma spokój i uciekam bo mi się dostanie
Jak się chwali władze to dostaje się posadę w banku światowym, wiecie...nie gryzie się ręki,która karmi
@4 593 882wiecznosc: o widać ze wieczorową szkółkę się ukończyło
Znowu nawiedzenie w kolejnym wcieleniu
Nudzę się chwilowo nie robię tego teraz zrobiłem wyjątek jak to udawało wieczna czy wieczysta ułomność pisania po polsku a dziś biedna istota raz rybka raz karaluch raz pająk może by tak po prostu odłączyła ta istota internecie nie ujadała przecież w sobie ma tylu ma z kim być z kim pogadać o swoich frustracjach po co po za sobą swoimi wcieleniami się wynaturzyć
@4 593 885wiecznosc: to sie usmiałam.. hahahaha dobre dobre mewa zagoniony do zagrody hahaha zrobiles mi dzień... ide na kawe
W miejscowości Katowice padła wygrana 306 461,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Ludzią psychika siada,niemogą odnależć sie w swiecie rzeczywistym,stąd opowiesci dziwnej Treści
@4 593 904Andreas3864: może oni z domu wychodzą z maską na twarzy klapkami na oczach idąc przy ścianie boją się własnego cienia znam jedną osobę z domu bała się wyjść gdy mama chorowała jej czy później umierała umarła nie przyszła tylko telefonicznie na pogrzebie nie była ale dziwne to że na imprezy nie bała się wychodzić
@4 593 906: zalogowanym
Robal_36
Rambo Pierwsza Krew. 3 czarne chlebki ze slonecznikiem 12 zik pierwszy strzal dzis. klasa

taki to z glodu nie umrze na chlebek jest
W miejscowości Kostrzyn padła wygrana 140 000 zł w zdrapce EXTRA LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki

@4 593 903: O matko! W tych Katowicach muszą sprzedawać losy sami uprzejmi kokektorzy - ups - sympstyczni , spod znaku kolorowej tęczy.Znow piątka w Mini.Trzeba tam szybko jechać.
3 chleby ze slonecznikiem wypiekl w 4 minuty. z niejednego pieca buleczki jadl
co to ludzie nie wymysla mozna sie posmiac
@4 593 919: I żeby ten gbur nie pomylił budynku gdy będzie realizował wypłatę za piąteczkę.Panie , to ten budynek, gdzie tak Pan pędzisz na oślep?

Mieli szczęście w nieszczęściu