Wpisy 4 591 849 – 4 591 948
6 grudnia 2022 10:18 → 6 grudnia 2022 12:07, 100 wpisów
@4 591 847emerytka 46: zagraj za 10 zł a 25 otrzymasz w prezencie-takie mają sens
Teraz przyjechał Mikołaj,ale niestety moją klatkę ominął
@4 591 851emerytka 46: zaraz go złapię 🎅 🎅
witam. Po nocnych dyskusjach padło pytanie dlaczego nie blokuję tu pewnej osoby. Jest pewnie kilka powodów:
1) blokowanie do końca nie usuwa problemu, aktywności poza multipasko wymierzone przeciw stronie i użytkownikom się może nawet nasilają. Przerabialiśmy to kilkukrotnie.
2) nie jestem na 100% pewien o co tu chodzi
3) być może osoba ta po prostu potrzebuje pomocy i jest chora, wyobraźcie sobie, że przychodzi do psychologa taka osoba, a po zapoznaniu się z jej aktywnością, lekarz ją wyzywa i trzaska drzwiami
4) na pewno widać, że osoba ta pracuje nad sobą, a przynajmniej jej wpisy często zawierają wzniosłe treści, typu że warto być dobrym człowiekiem, itp.
5) .....
Generalnie na ten moment prosiłbym mimo wszystko o unikanie tego podniesionego tematu ... szczególnie przez Bolo22 ... walka z hejtem poprzez hejt to na pewno nie tędy droga.
pozdrowienia
1) blokowanie do końca nie usuwa problemu, aktywności poza multipasko wymierzone przeciw stronie i użytkownikom się może nawet nasilają. Przerabialiśmy to kilkukrotnie.
2) nie jestem na 100% pewien o co tu chodzi
3) być może osoba ta po prostu potrzebuje pomocy i jest chora, wyobraźcie sobie, że przychodzi do psychologa taka osoba, a po zapoznaniu się z jej aktywnością, lekarz ją wyzywa i trzaska drzwiami
4) na pewno widać, że osoba ta pracuje nad sobą, a przynajmniej jej wpisy często zawierają wzniosłe treści, typu że warto być dobrym człowiekiem, itp.
5) .....
Generalnie na ten moment prosiłbym mimo wszystko o unikanie tego podniesionego tematu ... szczególnie przez Bolo22 ... walka z hejtem poprzez hejt to na pewno nie tędy droga.
pozdrowienia
Koniec żartów, od północy nadciąga... mróz.
Za kilka dni może być... -20 stopni Celsjusza.
Dla zainteresowanych:
Do godz. 16 wpiszę Test na N I E do pewnej... Loterii.
Do godz. 16 wpiszę Test na N I E do pewnej... Loterii.
@4 591 857Janosik 2009: czy to bedzie metoda jasnowidzenia
@4 591 858waldus: tak jasnowidzenia

@4 591 859Robal_36: ty to na każdego masz cos
@4 591 859Robal_36: @4 591 862Robal_36:
@4 591 862Robal_36: wykupiłeś juz sobie miejsce
nie moja brocha ale mam inne problemy zyciowe zeby sie przejmowac takim czatem to nie moja bajka wchodze tu tylko po to zeby pogadać a nie szukac haka na kogos
@4 591 864waldus: tak, już kilka lat temu
Cóż, Zawsze się znajdzie do brudnej roboty jakiegoś cymbalka,
niestety
Czemu odnoszę wrażenie, że Gospodarz Pewnej Restauracji nie dostrzega, a jakby nawet wręcz lubi, jak luje wkładają brudne paluchy komuś do zupy, a kiedy luje dostaną za to w ryjaszka, to są banowani Ci, którzy karcą tych żałosnych lui ?
no, ale niestety - mówił dziad do obrazu
.
Cóż, Zawsze się znajdzie do brudnej roboty jakiegoś cymbalka,
niestety
Czemu odnoszę wrażenie, że Gospodarz Pewnej Restauracji nie dostrzega, a jakby nawet wręcz lubi, jak luje wkładają brudne paluchy komuś do zupy, a kiedy luje dostaną za to w ryjaszka, to są banowani Ci, którzy karcą tych żałosnych lui ?
no, ale niestety - mówił dziad do obrazu
.
mam tylko cichą nadzieję,że nie wykonam tego 3letniego planu przed terminem.
@4 591 871emerytka 46: rzuć hazard bo zdrowiu szkodzi
o faktycznie Wędrowca Netowy dawno tu nie pisał ... co się z nim dzieje?
@4 591 871emerytka 46: emi,grasz lotka?
@4 591 873Pasko: Spytaj janosika
@4 591 855Pasko: słaba twoja argumentacja ,wyzywanie sie na innych,wzniosłe tresci też miał Hitler i do czego to doprowadzło,2-osoby bedą terorryzować całą strone.Wnioski trzeba wyciągać,jak ktoś nieumi sprostać normą społecznym to do psychiatry,a nie narzucać swój punkt widzenia 24h na dobe.Wartościowi ludzie odchodzą ze strony,a matoła będziesz faworyzował
Masz jakieś watpliwości,a po portalach społecznościowych co robił
@4 591 877Andreas3864: ale tu nie ma terroru żadnego przez te osoby, przesadzasz ... tutaj akurat jest względnie spokojnie teraz. Wiadomo są nicki, które wzbudzają więcej emocji i to wszystko ... dla jednego Sebastian M jest najbardziej kontrowersyjną osobą tutaj, dla kogoś innego Robal_36.
trisetum
Nie gram lotka,tylko multi i mini.
Nie gram lotka,tylko multi i mini.
wymieniłem te 2 nicki, bo często dostaję jakieś wiadomości, że czemu ich nie blokuję, itd. a jak pytam o numery wpisów, to dyskusja się zwykle tym kończy, że oni robią wszystko "w białych rękawiczkach". Więc ten fenomen białych rękawiczek gdzieś tu występuje podobno
@4 591 881emerytka 46: ja zmieniam gry, od dziś lotto,ep,jackpot
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
trisetum
To się uzupełniamy
To się uzupełniamy
@4 591 882Pasko: stefan jest problemem tej strony i skłóca ludzi tu na stronie,a sebastian ma przy nim przebłyski.Dzikus nazwał rzeczy po imieniu
@4 591 888Andreas3864: On jest problemem już skali krajowej
@4 591 888Andreas3864: zacytujmy wpis dzikusa za który dostał blokadę "Czesc Stefan, Lubisz ssać ptaka?" ... "Seba spieprzaj geju"
jeżeli popierasz taką aktywność ... to może od razu Cię zablokuję
gdyby Sebastian, Stefan lub Ty zaczął takie odzywki, to miałby tak samo blokadę na stałe
bo taki "dzikus" niczym dla mnie nie różni się poziomem od tego o czym wczoraj wieczorem pisałem
@4 591 893Pasko: kiedy odblokujesz zaq69
A jest różnica w tekście o ssaniu ptaka a ''robal ma jeszcze 5 lat życia'' bo dla mnie oba wpisy są naganne
@4 591 894waldus: a nie pamiętam o co chodzi, za co ta blokada była?
@4 591 891Pasko: podteksty stefana i Sebastiana były takie--Ja nie popieram Gejostwa,a tu te osoby własnie pisały w ten sposób w przenosni.Wiesz ze nie toleruje takich zachowań i od razu reaguje
@4 591 887Pasko: 

@4 591 896Pasko: a do magdy 2 razy napisałem ze tesik ja wydymał i za to dostałem bloka
@4 591 895trisetum: jak minie 5 lat i mu się nie sprawdzi, to dostanie blokadę ... taki żart ... nie no dla mnie wszelkie takie jasnowidzenia to wiadomo kolejna gra losowa ... można typować, tylko trudno trafić zwykle
ale Jackowski jak się mu poda mapę którą możemy podzielić na powiedzmy 57 małych kwadratów ... i dotknie właściwy kwadrat i tam będzie leżeć ciało .... to WOW jasnowicz ... a to tak jakby trafił trójkę w Lotto
@4 591 901Pasko: a co z Rafałem-wasylpiaski-miał cie kiedys odwiedzic jechał do Rzeszowa,przy okazji
@4 591 903waldus: ale że co ... masz drugi nick zaq69 i chcesz dwoma pisać na czacie i prosisz o odblokowanie?
@4 591 905Andreas3864: nie no wasyl widze jest aktywny www.multipasko.pl/typowania/wasyl-piaski/multi-lotek/
@4 591 907Pasko: chciałbym zeby różnorodność była na stronie i tyle
@4 591 907Pasko:
@4 591 909waldus: jest aż za bardzo chyba
@4 591 909waldus: Rózni wa..ci
@4 591 909waldus: przez kolejne 4 tygodnie będzie stopniowe tłumaczenie, że zaq69 jak pisze to waldus i mozna sie z nim witac jak z waldusiem ... i loguje sie tak dla różnorodności ... no super naprawdę
@4 591 908Pasko: zobacze
@4 591 913Pasko: i po kiego te spekulacje przecież wszyscy wiedza ze zaq69 to waldus
może w profilu dam nowe pole "drugi nick" ... każdy będzie mógł tam sobie wpisać co chce i będzie mógł też używać drugiego ... każdy też będzie mógł sobie sprawdzić jakie ktoś ma 2 nicki
@4 591 915waldus: ja bym nie wiedział ... właśnie się dowiedziałem ... ciekawe ilu nas jest?
@4 591 916Pasko: odblokuj go będzie złote mysli przelewał od siebie do siebie
Chce słonca a tu Pado
Bawcie sie
Jak dzikus napisal po ludzku to odrazu ban a jak psychol tu wojuje to wszystko ok. Ja nie nie hejtuje itp tylko stwierdzam fakty. Widze Pasko lubi takich jak stefan
@4 591 877Andreas3864: widzę tu dwie moze trzy możliwości - 1.tak został urobiony na litość arcymbalikiem / a nie pamięta, że zmarło się pewniak112, czy brazowy/ 2. oddał zarządzanie w czyjeś ręce 3. ma, jak to programiści mają, ludzi za matolków
@4 591 921Bolo22: dokładnie
W miejscowości Kraków padła wygrana 208 000 zł w zdrapce EKSTRA PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Czyżby s dał cynk s żeby poczekać aż ucichnie a potem o co chodzi a ten drugi s wejdzie pod innym Nickiem i jak by nic się dopiero poznali dobra miłego
Bolo - a co ten stefan Cię śledzi a to o Broniszach, a to o jakiejś ulicy, to ulica koło Ciebie ?
@4 591 926Robal_36: tak kolo mnie ulica i on jest gdzies z moich okolic. Wiem ze to nie mozliwe ale chetnie sie z nim spotkamy
Jak jest ktoś niezrównowazony psychicznie,ma rozdwoienie jażni to leczyć się trzeba-trzeba w koncu rzeczy po imieniu nazwać.Dobro ogółu jest wazniejsze niz jednostka aspołeczna
@4 591 926Robal_36: a bronisze to pisalem ze jezdze i wie.
Wszystkim Wysokich wygranych
@4 591 935Bolo22: tak działają od kilku lat, zadyma i w nogi
@4 591 925: @4 591 935Bolo22: bo jest dziwne .... jeszcze w mapach
@4 591 935Bolo22: a gdzie osławiona ITA-wytwór stef.IQ 500
ITA nazwala mnie zanit a nie zamit xd ja nie wiem ludzie chyba czytac nie umieja
@4 591 937Mewa: jak stefan mógł zdobyć diamenta jak ja go nie pamietam,takie deb..ne zachowanie przez lata nie uszło by mojej uwagi--zapytanie do pasko
Pojawił sie z nikąd -jak feniks z popiołw
@4 591 943niunka05:
@4 591 930Bolo22: tak o gieldzie pisałeś, to oczywiste, z ta ulicą się zastanawiam, bo do niektórych wpisy z miejscowością, czy ulica, to były sugestie poradni zdrowia psychicznego, a tu... ? Czasem tylko strzelają ślepakami, jak np z tym S_m co to ma moje zdjęcia
@4 591 945Robal_36: wybacz bo się udusze ale nie takie jakie dawał pasko