Wpisy 4 591 549 – 4 591 648
6 grudnia 2022 00:03 → 6 grudnia 2022 06:21, 100 wpisów
To ja swiety...,ale nie Mikołaj, ale zatepuje Go.Wioze prezenty, puk, puk, puk

Stefannaglik mogę pytanko ... czy to jest Twój profil na facebooku?

@4 591 550Pasko: Nie znam, to poszlaki, a takowe mnie nie interesują.Pozdrawiam.
Pasko juz pewnie wie czy to jego i teraz swinia i cham sie nie wywinie
Moim skromnym zdaniem patrzac na wpisy tego tu stefka i na to co pokazales to jest bardzo prawdopodobne ze to jego i stawiam 90%
Tzn. tak dzisiaj fretka poruszyła ciekawy temat ... nie będę go w tej chwili kontynuował, chociaż w zasadzie jest to temat, który w dzień chyba nie powinien być poruszany
Jestem świadomy, że w internecie (na facebooku) "grasuje" pewien nazwijmy to zboczeniec. Ma co najmniej kilkanaście kont, które mają mnóstwo cech wspólnych:
1) zdjęcia profilowe ukazują młodych chłopców w wieku 18-28 lat ... w zasadzie wszystkie zdjęcia profilowe są nacechowane mocno seksualnością, w tym widać duże nasycenie homoseksualizmem
2) często komentują tematy związane z lotto, w tym wspominają o multipasko
3) dodają również komentarze na profilu facebook strony multipasko (dopóki ich nie zablokuję)
Jestem świadomy, że w internecie (na facebooku) "grasuje" pewien nazwijmy to zboczeniec. Ma co najmniej kilkanaście kont, które mają mnóstwo cech wspólnych:
1) zdjęcia profilowe ukazują młodych chłopców w wieku 18-28 lat ... w zasadzie wszystkie zdjęcia profilowe są nacechowane mocno seksualnością, w tym widać duże nasycenie homoseksualizmem
2) często komentują tematy związane z lotto, w tym wspominają o multipasko
3) dodają również komentarze na profilu facebook strony multipasko (dopóki ich nie zablokuję)
powiedzmy sobie wprost ... bo rozumiem Fretke doskonale ... Sebastian widzę był zdziwiony wpisami fretki, być może nigdy nie doświadczył o czym mówię ... natomiast no nikt nie ma wątpliwości, że jest taka osoba, na pewno mająca coś z głową, która no krąży gdzieś tam w internecie ... i trzeba ją w 100% tępić ... kto uważa inaczej to też ma coś z głową.
Myślę, że Stefan jeśli to nie ta osoba, to myśli podobnie.
Myślę, że Stefan jeśli to nie ta osoba, to myśli podobnie.
to tyle... żeby nie obniżyć lotów strony na wieczór .... no trzeba uważać na pewno
natomiast tego typu "materiałów" jest na prawdę dużo ... dziwię się że facebook jakoby pozwala na takie fikcyjne portale z taką aktywnością ...
Ja z tym typem mialem doczynienia widze po ryju i to nazwisko skojazylem
@4 591 568Bolo22: teraz jest na multipasko
Ale uciela sie tez na jak to sie nazywa taka strona zdrapki i wygrane lotto jakos tak
Pasko ale przeciesz to widac po wpisach ze to on czyli stefan psychol
ogólnie mówiąc "chłopcy o boskich ciałach" nazwijmy to .... rozmawiają sobie i komentują o Lotto ... oczywiście jest to coś co znowu nie mieści się w ramach normalnej rzeczywistości w jakiej żyjemy
to nie jest coś co powstało ostatnio... to są profile o kilkuletniej historii, to nie jest wcale nowy temat
@4 591 575Bolo22: większość to widzi ale....
@4 591 561Pasko: Widzę, że temat orientacji jest kultywowany od czasu K30, poprzez wcześniej wklejane przez znanego szoeracza w sieci za różnymi materiałami.Fajnie, że zaśmiecasz sobie czat takimi materiałami.Twoj wybór, Twoja działka.Nie interesują mnie materiały, które zalecasz tutaj.Co do ilości profili - ich mnogości zwrócić uwagę ile ich posiada Xdrive, Trisetum - Danielek, innych nie będę wymieniał.A ty Bolo22 szukaj podobnych sobie na Wierzbickiej.
chora osoba, mająca na pewno bardzo duże problemy z własną seksualnością, interesująca się bardzo mocno grami liczbowymi ... taki portret mi się wyłania
@4 591 579Stefannaglik: nieważne czy to K30 czy ktokolwiek inny ... ja mówię tylko że za tymi osobami co wkleiłem z facebooka kryje się jedna, chora osoba. Oczywiście są też inne na świecie chore osoby ... ale mi chodzi o tą jedną konkretną w tym momencie, bo jak dla mnie to na pewno wszystko jedna i ta sama osoba.
czyli nie interesuje mnie czy on się nazywa Pasko, K30, czy D50 ... interesuje mnie tylko, żeby ktoś z nim coś zrobił
@4 591 567Pasko: Powtarzam, nie interesuje mnie kto i ile ma zon, kochanek, ile ma kont bankowych, czy kont na FB , policz raczej fikcyjne konta Xdrive, majpana i innych.Nawet ten zwichrowany terrorysta " lawaciepla " twierdził, że ma tylko jedno konto.
@4 591 583Bolo22: to niebezpieczny człek i się FretkA nie dziwię
ale co majpan .. jaki majpan ... mówimy o człowieku z krwi i kości, nie interesują mnie etykietki
dla mnie ta osoba na facebooku jest szkodnikiem i tyle ... innych nie znam w tym momencie.
@4 591 581Pasko: To są tylko oponie, nie fakty a ja takie mam w ...
jak to robi majpan to niech będzie majpan ... niech się nazwie jak sobie tylko chce, nawet i majpan25
a jakby na facebooku się nazwał Pasko ... to też mówiłbym, że to jest Pasko zboczeniec z facebooka ... nie mam z tym problemu. Przecież nie mam zarezerwowanej nazwy własnej w internecie, to nie numer pesel
@4 591 592Pasko: po co z nim dyskutujesz ...dla mnie powinien zniknąć z twojej strony...
@4 591 590Pasko: Szkodnikow , i to jest wszędzie dużo, najczęściej wyhidiwanych na własnej klacie.Te opinie mnie nie interesują, nie dotyczą mojej osoby.
na końcu jest jakiś człowiek ... i to on mnie interesuje, może się chować i za 100 nickami
ale jeśli na początek przyznaje, że widzi jak i my, że ten gość z facebooka to jakiś nienormalny typ ... to jest ok, bo chyba każdy to widzi.
@4 591 594marc1978: dokladnie bo ja to jestem pewny ze to on i teraz sie pewnie tlumaczy . Masz cieplo pewnie zboczuchu. Na koziej cie wyleczą
a kiedyś był K30 faktycznie pamiętam, który dał nienormalne zdjęcie na multipasko ... i też każdy ocenił na pewno to zdjęcie jako nienormalne i zboczone, oczywista sprawa.
@4 591 598Pasko: już dawno niektórzy pisali co to za jeden ...emerytka FretkA i pewnie jeszcze ktoś nękany by się znalazł
@4 591 598Pasko: Mylisz się , nie ten adres, mnie nie sorowokujesz.Mam mnóstwo SMS, telefonów by nie dać się sprowokować.Szukaj dalej w sieci, może coś dla siebie znajdziesz?
bo czasami się można zastanawiać co jest dobre a co złe, a czasami nie potrzeba
@4 591 600Bolo22: brakuje tylko adwokata obrońcy czyli Sebastian_M i mamy komplet
@4 591 604Stefannaglik: dlatego na ten moment nie stwierdzam, że to Ty ... ale chyba widzisz że ta osoba jest jakaś taka .... co sądzisz o tych fotkach co tam wyżej wkleiłem?
@4 591 606marc1978: dokladnie
@4 591 605Pasko: Macie skłonności do konfabulacji, mnie czyjeś ulomnosci i zainteresowania nie interesują jak Dzikusa pewne osoby.
@4 591 607Pasko: Nie oglądam wszystkich , nie czytam wszystkich , nie będę zaśmiecal sobie głowy waszymi urojeniami.
... Mnóstwo telefonów smsów o tej porze brzmi znajomo ...kurcze muszę coś zrobić by nie widzieć czatu zanim się zaloguje
@4 591 607Pasko: gość się do ciebie odzywa jak do ....naprawdę jestem w szoku ,że takie teksty znosisz.
jeśli ktoś na facebooku zakłada wiele kont, na którym na każdym z nich w profilu jest młodym "playboyem", we wklejanych zdjęciach tu się wypina, tam zbliżenie na krocze, itd... a dodatkowo używa tych profili, aby komentować wpisy na multipasko ... to jest coś z nim nie tak. Jak ktoś sądzi inaczej, niech napisze, jeśli nie to na razie temat zamykamy.
Bolo22, jak tam na Wierzbickiej - posypane?
Wlasnie czytalem co pisze i on wcale sie nie broni tylko jakies tam wymienia nicki . Powinni teraz dziwczyny co im wypisywał razem sie wziasc za dziada
Nie widze tu nikogo na zielonej zeby mogł byc ktos inny poza stefkiem
@4 591 614Pasko: Mnie to nie interesuje, widać zaraziłeś się od kogoś, szukasz w sieci nie moja sprawa, to rzecz gustu , którego dowody przedstawiłeś.
@4 591 616Bolo22: nie ma nic do stracenia zamknie konto a następne pewnie już czekają
@4 591 619marc1978: dokladnie
@4 591 618: Teraz gdzieś na świecie ponad 7 milionów ludzi uprawia sex, a ty pier..jakieś głupoty.To Twoja sprawa, wklejaj co chcesz, nawet ...
przedstawiłem jedynie dowody że taka twórczość na facebooku istnieje i takie profile ... i na dzisiaj chyba i tak wystarczy.
dla mnie jest tylko ważne, aby u mnie nie było tak ja na facebooku
@4 591 625Pasko: Dowody to trzeba mieć twarde, nie fabrykowane - zmyślone jak na Tonasza Komendę, czy innych.A na swojej stronce śmieci zapoczątkował właśnie K30 - Rafał T., niby Koziolek.Wklej jego twórczość na czat, pokaz jak pod różnymi nickami spaskudzil ci czat ,
@4 591 625Pasko: U ciebie jest , bo przeniósł się z goldenlotto tutaj , bo tam czat jest zablokowany urzędowo.To od ciebie setkonikoecy podszywający się pod nicki z twojej stronki pisali na GL głupoty na wielu z tej stronki.Jakie to były to już wiesz.
Lawaciepla, ale slisko jest na Wierzbickiej, zygnij ława, a jezdnia będzie drożna.Danielku - masz pozdrowienia z Dallas.
@4 591 626Stefannaglik: dowody na co? Że takie profile i treści istnieją na facebooku ... każdy może sprawdzić, wyszukując osoby, które tu pokazałem we wklejkach? Nic więcej nie udowadniam ... zapytałem Ciebie jako "podejrzanego" czy to nie Twoja twórczość i mogłeś się wypowiedzieć ... jak przyjdzie "Lawaciepła" to się jego też zapytam, ale w tej chwili nie ma takiej możliwości.
Będzie Sebastian to również się go zapytam co sądzi o tych treściach?
@4 591 629Pasko: Odróżnij status " podejrzanego" od " podejrzewanego", teraz to bawicie się w typowania - polowanie na czarownice.Przeciez " Lawaciepla " jest cały czas na czacie , to Piotr z ..teraz odśnieża Wierzbicka.
@4 591 631Stefannaglik: jakiś pracowity chłopak, ja idę spać.
@4 591 632Pasko: Idź spać bo nie wstaniesz.A czyje to dzieło? Twojego ulubieńca setkonikowaca przecież.

@4 591 632Pasko: Kto i jakim prawem inwigiluje Sebastiana,?

@4 591 632Pasko: Kto i na czyj wniosek podszywał się pod wymienione nicki? Przecież to twoje owieczki.

B22, dziada to sobie szukaj na Wierzbickiej i na Broniszach.Masz wzięcie jako miss Radomia, całe szczęście, że stary kawaler, pozbawiony zdolności płodzenia.
Bezczelny typ, wyhodowany na zielonej.

2.06 i osób śledzących czat 6-10, hmmm, ile to booty, a ile normalni ludzie a jeszcze jakie treści ciekawe...
Może warto przeczyścić atmosferę do końca - wyjaśnić sobie pewne kwestie - dziś rano powklejam shotscreeny, jakie ja znalazłem - i niech każdy sobie sam wyrobi zdanie - z czym mamy doczynienia :- dlaczego pisałem o "jednym charakterze pisma", dlaczego tak się wyczuwają za każdym razem - bkos18/acios/mojenumery/itd itd /
Może warto przeczyścić atmosferę do końca - wyjaśnić sobie pewne kwestie - dziś rano powklejam shotscreeny, jakie ja znalazłem - i niech każdy sobie sam wyrobi zdanie - z czym mamy doczynienia :- dlaczego pisałem o "jednym charakterze pisma", dlaczego tak się wyczuwają za każdym razem - bkos18/acios/mojenumery/itd itd /
@4 591 638Robal a ja na bank jestem pewien ,że w nekanie Fredki zamieszany jest tez sebastian albo dobrze wie kto za tym stoi.No nie chce mi sie rolowac strony ale byly dwa jego wpisy swiadczace o tym. Jeden byl jakos zaraz po tym jak sie tu zegnala przed wyjazdem.
Walduś Dzisiaj lotto nie daj sie skusić pokusie zawarcia zakladu
@4 591 642slawek: a właśnie dziś wyślę sobie lotka
no wreszcie pasko wziąłsię do roboty
i stefciowi zabrakło łęzyka w gębie
Janusz
i stefciowi zabrakło łęzyka w gębie
Janusz
@4 591 644wujek47:
@4 591 645wujek47óki faktycznie to nie trafi fo prokuratury nic sie nie zmieni
@4 591 643Walduśale