Wpisy 4 582 887 – 4 582 986
28 listopada 2022 14:33 → 28 listopada 2022 16:14, 100 wpisów
W miejscowości Knurów padła wygrana 30 000 zł w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
4582886, to nie podpadziocha, a bardzo pozytywna postać.
@4 582 887: W takich brzydkich miejscowościach padają wygrane, kolej na Żabie - nie Kacze Doły
@4 582 886Andreas3864: odblokowuję ... ale jeśli nic się nie zmieni, to kolejne blokady będą dłuższe ... przede wszystkim uczulam na wklejanie wielokrotne tych samych fotek ... zwłaszcza jeśli nie niosą ze sobą żadnych wartościowych treści
4583890, temperature podniosła Ci ta z wielkimi uszami z lewej strony .Masz ja w galerii
@4 582 891Pasko: Myślę, że obrzydliwe memy o prezesie PiS i łóżko z psychiatryka kto chce znajdzie w necie, a tutaj niech ich nie zamieszcza.
@4 582 891Pasko: spoko,przyznam sie że mnie poniosło
Pako i love you... no wkoncu Stefek zobacz to ta 4 z soboty razem na kuonie 7 hahaha
@4 582 895ITA: Gratulacje.
@4 582 895ITA: Szczęśliwym szczęście sprzyja.
I to z intuicyjnych moich ... dlatego nieraz 1 mysl najlepsza albo rejestracja fotograficzna danej cyferki np tablica rej... czy inne sygnaly
Stefan.. masz racje szczesliwym zawsze .. dlatego dziele sie numerkami co dajesz to wraca .. prawo karmy
Twoje zakłady:
1: 13, 19, 69, 72, 77 , -- , -- , -- , -- , --
1: 13, 19, 69, 72, 77 , -- , -- , -- , -- , --
z pluszem
4582869, znałaś Pitusia z chorzowskiego ZOO ? Odszedł 22.09.22, był taki miły.
Data losowania: I/27.11.2022 22:00
to byly moje pewniaki na wczoraj wieczor szok. cos moj system dziala z opoznieniem
to byly moje pewniaki na wczoraj wieczor szok. cos moj system dziala z opoznieniem
a tutaj ta 3 w mini tez z moich ... wpadlo 50 zeta... bedzie na rozmnozenie cyferek 

Wielki inteligent wysyła wiadomości do innych na swój adres no szacun
@4 582 907ITA: Perełki
Może pora wnuków poprośić o pomoc? Jeżeli takowa bystra osoba je posiada
latwo to obejsc. wysylac z ranka na ranek z wieczora na wieczor. system smiga 5/5
Stefan no wlasnie troche slabe te perelki cholerka ... ale dobre i to kazde opedzlowanie prezesa z gotówki cieszy ale fajnie ze wpadlo w mini jest naprawde trudno ustrzelic cos konkretnego jakies 2 tyg temu placili tylko 18 zloty za 3.. toz to rozbój w biały dzień... choinka jasna
@4 582 907ITA: Ta stronka dzięki Tobie nabrała barw, jest kolorowa, a z Twoich wpisów emanuuja : ciepło, radość, życzliwość, a one idą w parze z tak potrzebna inteligencja.
@4 582 912ITA: Szczęście,ktore idxie do Ciebie jest kolasalnych rozmiarow dlatego idzie powoli, do wtorku dojdzie
Stefciu dzieki... dziele sie fajnie jak wiecej osób wygrywa a nie tylko jedna np te miliony... kazdy potrzebuje w tych trudnych czasach gotówki... jak to bylo by fajnie strzelic takie 100 mln i zapewnic jedzenie, piece ubrania i spokój tym co teraz marzna i głoduja na Ukrainie.... serce sie kroi...
Mamy teraz taka akcje prywatna dla tych ludzi cieple kurtki buty i koce... oraz art higieniczne fajnie ze ludzie tak chetnie pomagaja... karma wraca dobro powraca
@4 582 915ITA: Zgadza się, ale w Polsce jest mnóstwo ludzi żyjących w skrajnej nędzy.Ukrainie pomaga każdy z nas cholerna drożyzna
@4 582 917ITA: Nie zapomnę Ukraińców ojca i syna ( 4.02, roku..
nie podam.Wrrr, mam rodzinę w Kolomyi
nie podam.Wrrr, mam rodzinę w Kolomyi
Fakt drogo jest ale przynajmniej budzimy sie na sygnał dzwonka w telkefonie a nie na huk bomb ... wszystko mozna przetrwać .. bywało gorzej za komuny... strasznie wspólczuje tym ludziom jedynie tylko chyba modlitwa pozostaje by wytrwali
Stefan wiem ze relacje byly straszne i trudneZ nimi... ale mimo wszystko warto pomagac...
@4 582 920ITA: Ks.Michal M. - Polak z Radomia jest proboszczem w Kolomyi
@4 582 923ITA: Muszę przeprosić i opuścić Was z żalem.Ide na
@4 582 923ITA: niby co ztego zrobić?
Origami powyginać?
Origami powyginać?
@4 582 922: Może uda się mi coś zamieścić, ale później.Zagladaj tutaj co jakiś czas.
Korzystaj z witaminki d3 ładuj baterie szyszynka to fajna sprawa pobudza witalnosc i daje pauera jak najwiecej słonca to i ludzie beda życzliwsi dla siebie.. tak jest na Sycyli.. przerobione latami
@4 582 927ITA: Witamina D3 i oliwą z oliwek, a efekty widać wyżej
Wujek masz łeb i ch... to kombinuj... nikt ci nie da gotowca .. na talerzu masz przyklady dzialaj wytęż umysł.. miksuj uzyj szarych komorek
@4 582 928: Nie wolno mówić, że TS to..., proszę ,jakie kwoty rozdaje od rana
@4 582 930ITA: po ierwsze to nic nie widać na tej fotce wszystko rozmazane
Pasko jak pracę nad niesortem???
Ktoś tutaj chce gotowca, i to od kogo? Typuj z danych technicznych: rozmiar, buta, długość rygla, kołnierzyka, daty urodzenia, z wagi nie bo nie ma liczby 139.
@4 582 936ITA: taką to sobie mogę u Pasko w mapkach wygenerować,a fakt nie wiesz endru co to mapy u pasko
S_M , pewniaki masz w kopercie pod wycieraczka.
wujek nie korzystam z map u pasko i wiem co to mapy u pasko nie oceniaj ludzi innych po sobie... masz na otarcie łez 

@4 582 940ITA: Jaki masz nick na tej stronce ?
wujek sprzedaj nerke i typuj ale zanim zaczniesz dwie zdrowaski do najwyzszego by ci kulki dobrze weszly
@4 582 940ITA: endriu co to?
wujek czary mary filozofia dla obytych i madrych... sorry ty odpadasz z przedbiegach hahaha
@4 582 942ITA: sprzedałem wątrobę,znaczy kawałek
@4 582 943ITA: Ok, chyba sie nie zrozumielismy? Nie bede komus ułatwiał zagadki i śledzenia.
@4 582 945ITA: dobrze wiem co to to złoto dla naiwnych,tak zwany tombak
@4 582 945ITA: cieszysz się że z lochu wylazłeś? Nie dziękuj
Wujek masz tutaj to z origami ... no widzisz szczesliwemu to nawet byk sie ocieli... a ty no cóż.... spróbuj byc mniej upierdliwy to i kogut pocisnie ci złotym jajem 

WP47, ty chociaż jesteś na wolności to jesteś więźniem i narzędziem innych.Chcesz być wolnym , bądź sobą.
Wujek lubie lochy.. lepiej z lochu wyjsc niz tak jak ty z d... hahahah dawaj lepiej numerki a nie jeczysz jak baba to stronka do typowania a nie do frustracji którek masz zbyt wiele we krwi hahah
Stefan... spadam... obiad dla 500 plusa gotowac hahaha trzymaj sie i literkowych fajnych trafien zajrzyj na stronke do Nostradamusa i gaalanonima tam spokoj i cisza ludzie przyjazni.. zero frustratów i niedowiarków.. i Paweł tez fajnie rozkminia temat nieraz podbieram numerki no trzymajta sie
@4 582 952ITA: powiadasz lubisz lochy?w przemyślu ich od cholery żegnam
@4 582 954ITA: Nie dziękuję by nie zapeszyc.Znasz Jana R? To " siepomaga" albo " ruszzpomoca" ?
wujku drogi pisalam ci lepiej lochy niz czarna du...a .. nie badz taki sfrustrowany dop.. innym.. Smok wawelski do tej pory w lochu sie czai hahaha
@4 582 960RT1: lottomatu nie rozwal
@4 582 957ITA: Podaj mi 3 czerwone , dwie różowe i jedna biała.

@4 582 962: To jest mapa tylko lotto bez plusa.Konrntarz później.Juz nie mam czasu.
46,38,18,12,27,33 stwefciu podalam takie i spadammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm czas na kawe i obiadek... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@4 582 964ITA: Zainwestuj w nie 3 zł , nawet nie 4
szkoda,że tak szybko blokady nie są ściągane u innych użytkowników ...nie ma to jak równość a może prawo i sprawiedliwość
@4 582 969ITA: Jak Ich nie kochać i Ciebie też za to świadectwo? Mam tak dużo obowiązków, a nie mogę się od Ciebie oderwać.Pachniesz inteligencja.Obys nie wszystkich zaraziła.
@4 582 971: Miało bać " nią " zamiast " nie " .Dzisiejszy dzień jest dla mnie trudnym dniem.Nie wiem jak przeżyje godz.2:08?
Stefan dasz rade... wysylam do ciebie mnóstwo pozytywnej energii... pamietaj co cie nie zabije to tylko wzmocni... uciekam juz fajnie z wami pisac ale obowiazki czekaja Stefan dasz rade
Stefan ostatnia wrzutka ..a nie mowilam ze intuicyjne daja rady tylko cierpliwosci i systematycznosci trzeba... patrzKeno 1 145 789 (28.11.2022 ⌚ 15:58) 160 zł 2640 zł 2480 zł
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
4582966, poproś Maklera by po północy o 2:08, pomzslal o pewnym zdarzeniu, zwłaszcza o Osobie.To będzie ukłon w stronę tej Osoby - Pasjonata typowan, której tak bardzo brakuje.Spoczywaj w pokoju
@4 582 974ITA: Zajrzę później, bo żyje przeszłością.Jutro będzie lepiej ,muśi być lepiej z pomoca Boza.
160 zł 400 zł 240 zł
Keno 1 145 789 (28.11.2022 ⌚ 15:58) 160 zł 2640 zł 2480 zł i jeszcze weszlo troche... uu bedzie na waciki stefan paaa uciekam trzymaj sie cieplo
Keno 1 145 789 (28.11.2022 ⌚ 15:58) 160 zł 2640 zł 2480 zł i jeszcze weszlo troche... uu bedzie na waciki stefan paaa uciekam trzymaj sie cieplo
@4 582 978ITA: Zagralas w realu?
Stefciu nie ale moze ktos podejrzal cyferki .. niech mu sie darzy... dziele sie cyferkami zawsze niech moc bedzie z wami ja dzisiak tylko mini i multi zobaczymy moze mi sie znowu bedzie darzylo
Pasko to jakaś żenada te blokady skoro zablokowani cały czas odnoszą się do innych wpisów...pić na wodę fotomontaż.
@4 582 981ITA: Wiem, znalazlem 4 tel.,oddalem,znalazłem 10000.zl.oddalem, zgubiłem tel.,odzyskałem,zgubiłem część pieniędzy z lotto /9000/, odzyskałem.
@4 582 982marc1978: lepsze takie, niż jakby w ogóle nie było. logujesz sie i koszmar znika.
@4 582 985gwidon:

wrzucam moze ktos sobie cos skresli z tego