Wpisy 456 903 – 457 002
22 sierpnia 2011 11:44 → 22 sierpnia 2011 12:39, 100 wpisów
wqurwiłem sie i wywaliłem do kosza...jakis ten papier z lotto jest podejrzany
Robal...no wtedy to bym zagotował
Robal...no wtedy to bym zagotował

saltosky...trzeba go było przez coś pracować to pewnie było by git albo zrobić tak jak napisała andromeda
aaa...kichał Michał...stało sie...za to dzis o 14-stej bedzie git 

vanilla...wczoraj 1 trójeczka a tak poza tym ta 72 robiła mnie ostro w bambus

saltosky...Michał lepiej niech nie kicha bo ogluta wszystkie kupony
masz rację,o 14 będzie git

masz rację,o 14 będzie git

dobra ide do sklepu na zakupy ....w koncu na urlopie jestem i rzeba by jakis obiadek zrobic...to do 14-stej..
Aha i bonusikiem moge podzielic sie maksymalnie z 3-ma osobami

narazie
Aha i bonusikiem moge podzielic sie maksymalnie z 3-ma osobami

narazie

Witam wszystkich,
Lila jesteś w błędzie, są dwie pewne rzeczy na świecie :
1 to podatki
2 to śmierc
pozdr.
Lila jesteś w błędzie, są dwie pewne rzeczy na świecie :
1 to podatki
2 to śmierc
pozdr.
szczery..każdy samiec przeważnie jest teraz na polowaniu,kopuluje ale chyba z kochanką w pracy

nooo chyba że,bezrobotny,ale to znowu samica idzie na polowanie,zostaje mu więc chyba jednoręki bandyta

... Mimo wszystko zawsze jednak wracają do domu, do tej jedynej i sprawdzonej hehe
Lila, przeglądałem Twoje typy, muszę stwierdzic,żepiąteczka przypadła mi do gustu, chociaż wywaliłbym tą 17
Lila, przeglądałem Twoje typy, muszę stwierdzic,żepiąteczka przypadła mi do gustu, chociaż wywaliłbym tą 17

szczery...wywal
u mnie nie mam mimo wszystko wracają do tej sprawdzonej,u mnie rozmowa jest krótka,zainteresowany mąż inną samicą wy***ala z mojego ogródka

u mnie nie mam mimo wszystko wracają do tej sprawdzonej,u mnie rozmowa jest krótka,zainteresowany mąż inną samicą wy***ala z mojego ogródka

szczery...zgadza się bo później można w samych skarpetach do mamuni wrócić

Witam ponownie.. .
Mala ciekawostka.. . Nad polnocna Francja utworzyla sie Mega Burza, z ogromna ulewa.
Rzecz w tym, ze za 2 dni, jak sie nie zmieni moze dotrzec do .......... Polski.. .
Mala ciekawostka.. . Nad polnocna Francja utworzyla sie Mega Burza, z ogromna ulewa.
Rzecz w tym, ze za 2 dni, jak sie nie zmieni moze dotrzec do .......... Polski.. .
... bo to jest tak z facetami, jedni od razu wiedzą że ich żonka jest tą jedyną
drudzy zaś muszą się przekonac na własnej skórze, po powrocie z lewizny oczywiście, że nie ma to jak żonka i wtedy nabierają takiego wstrętu do obcych kobitek, prawie jak ja do totalizatora gdy nic nie trafię

drudzy zaś muszą się przekonac na własnej skórze, po powrocie z lewizny oczywiście, że nie ma to jak żonka i wtedy nabierają takiego wstrętu do obcych kobitek, prawie jak ja do totalizatora gdy nic nie trafię

andromeda...tą April Stevens co kiedyś zapodałaś na czat mam juz w telefonie

andromeda..ja puszczam kolegom to każą wyłączyć
bo mówią,że się potem nie mogą skupić

bo mówią,że się potem nie mogą skupić

i igreet all

ja na dziś 66

ja na dziś 66

lila

androo

androo