Wpisy 456 803 – 456 902
22 sierpnia 2011 10:52 → 22 sierpnia 2011 11:43, 100 wpisów
Lila.. . Witaj.. .

saltosky...jessteś
bo już się bałam że,znowu będziemy same z andro rozrabiać

bo już się bałam że,znowu będziemy same z andro rozrabiać

Słyszeliście o tym wypadku w Krakowie?Samolot spadł na dom?W bitowicach 2 osoby zginęły a na ul.Podstawy walneła Cesna,zginął pilot i 3 dziewczynki

to zalezy...co sie lubi....jakie cyferki....znaczy sie numerki...

Zobacz jakie 5 zdrapek już nie długo będzie!!! na www.multimulti.pl.tl (źródło nie podam)
i kto tu ma nie czyste mysli....
Wiesiek..
dzis...najpóźniej jutro odbijesz z nawiązką..

Wiesiek..
dzis...najpóźniej jutro odbijesz z nawiązką..ide w koncu cos zjesc...bede was obserwował...takze..(Lila, Andro) raczki przy sobie..

przeciez cały czas piszemy wiec rączki mamy przy klawiaturze to Wy siedzicie cicho kto wie gdzie macie rączki

nie gram na 14-tą na trójki
puszczam dwa zakłady jeden na 5 a drugi na dziesięć
puszczam dwa zakłady jeden na 5 a drugi na dziesięć

wiesiu...bierz bonusa,podziel się z saltoskym i andro i jest ok
ja nie chcę

ja nie chcę

mozna gdybac...17 to liczba nie typowa...16 to liczba która lubi padac....17 mozwe wpasc bo dawnio nie było,.....16 moze wpasc bo wpada czesto..
ale.....znajac udziwnienia losowan....to 17 moze wpasc..dlatego...logicznie byłoby puscic dwa zakłady...
saltosky ...ja mam puszczone 10 trójek i ***ziu
albo coś wejdzie albo nie,jak nie to płakać też nie będę

albo coś wejdzie albo nie,jak nie to płakać też nie będę

Lila....ze tak zapytam 10 trójek róznych...czy moze pokombinowane z róznych liczb......

ktos mi mówił ostatnio aby nie prasowac kuponu....i miał racje....robi sie cały czarny...
....qrcze nie wiedziałem...
....qrcze nie wiedziałem...saltosky...pokombinowane z różnych liczb. A po co Ty kupon prasujesz??

potargałem nie chcacy....i chciałem wyprasowac bo weszło mi 3/5 no ale zrobił sie czarny

no właśnie,gdzie oni mają rączki