Wpisy 4 554 785 – 4 554 884
26 października 2022 15:14 → 26 października 2022 15:56, 100 wpisów
@4 554 783Sebastian_M: to coś podobnego
Muwilem ze w mojej budzie to nie ma sensu wysylac dalo mi 3 powtórki z wczoraj
@4 554 780Mulag:
Powiedz to tej pani
Powiedz to tej pani
@4 554 782MONTEZUMA1: grozi
@4 554 785Mulag:
Nie ma żadnych smoków ani nic podobnego do smoka lub zwierząt
Nie ma żadnych smoków ani nic podobnego do smoka lub zwierząt
grozi kasa
@4 554 787Sebastian_M: jakiej Pani
@4 554 784Mulag:
Kupiłem łańcuch że złota
Kupiłem łańcuch że złota
@4 554 779Sebastian_M: Byłem przejazdem to widziałem w Swionach jak rosły Brzozy nawet na chlywikach,to urodzajne strony , w wygrane w mini tysz
@4 554 789Sebastian_M: daj fotkę co jest z ozdobami w sklepie to powiem co bym chciał
@4 554 791Mulag:
Pisałeś aby nie czynić sobie cierpienia prawda ?
Pisałeś aby nie czynić sobie cierpienia prawda ?
@4 554 786Bolo22: To graj na Walowej.
@4 554 795Sebastian_M: tak pisałem żyjmy w zgodzie nie długo koniec naszej egzystencji z tego co słyszałem
@4 554 786Bolo22: Teras kolektury som co parę metruw
@4 554 797Mulag:
Egzystencji nie koniec ale zgadzam się z Tobą aby się pojednać A nie szukać Zawady. Zobacz wpis emerytki. Ewidentnie szuka Zawady i swoim wpisem obraża osobę która dziś weszła tu po raz pierwszy. Nie możemy pozwalać na takie zachowania
Egzystencji nie koniec ale zgadzam się z Tobą aby się pojednać A nie szukać Zawady. Zobacz wpis emerytki. Ewidentnie szuka Zawady i swoim wpisem obraża osobę która dziś weszła tu po raz pierwszy. Nie możemy pozwalać na takie zachowania
ponowna erupcja wulkanu i szeryf z lubością znowu znajduje leżlenie do pisania aleeee nabiał
mi się nie podoba że spodobało im się tylko wulkan to wstyd co tak piszą
@4 554 799Mulag:
Każdy może każdego zablokować. Taki tu jest regulamin. Nawet Pasko może zostać zablokowany przez osobę która nie chce czytać co on piszę
Każdy może każdego zablokować. Taki tu jest regulamin. Nawet Pasko może zostać zablokowany przez osobę która nie chce czytać co on piszę
był niezgoda już tu nikt nie wymieni wstydźcie się zapomnieliście tylko wulkan wam się podoba
@4 554 802Mulag:
Wiedziałem że robal stanie w obronie pani która pierwsza zaczęła obrażać .
Tu nic się nie zmieni dopóki te osoby będą mogły dokuczać innym
Wiedziałem że robal stanie w obronie pani która pierwsza zaczęła obrażać .
Tu nic się nie zmieni dopóki te osoby będą mogły dokuczać innym
A bylo tak milo na czacie i znow Nowy Fajny nick sie ukazal
podajemy sobie znak pokoju na razie nic złego nie zrobił dajmy mu szansę pisze znów bo nas kocha wszystkich bo by tu nie wchodził
@4 554 808Mulag: Kupuj daj ogloszenie do Pasko
będę się modlił o zgodę na stronce nic więcej nie jestem w stanie zrobić
@4 554 807Mulag:
Bądźmy tolerancyjni. Nie każdy musi przytakiwać i mieć takie samo zdanie. Dajmy się wypowiedzieć tu wszystkim. Nie duśmy ludzi i nie dyktujmy im swoich poglądów i zapatrywań
Bądźmy tolerancyjni. Nie każdy musi przytakiwać i mieć takie samo zdanie. Dajmy się wypowiedzieć tu wszystkim. Nie duśmy ludzi i nie dyktujmy im swoich poglądów i zapatrywań
Spadam
@4 554 812Mulag:
Jesteś w stanie zrobić o wiele więcej niż Ci się wydaje
Jesteś w stanie zrobić o wiele więcej niż Ci się wydaje
@4 554 815Mulag:
Jestem tego samego zdania
Jestem tego samego zdania
@4 554 808Mulag:
Kup stronkę tylko zaproponuj uczciwą cenę
Kup stronkę tylko zaproponuj uczciwą cenę
@4 554 817Sebastian_M: Ja to sie śmieje z tej służby 

ja się już przyzwyczaiłem do tych kłótni wojny fajne to nawet coś się dzieje
@4 554 820Mulag:
Poważnie tak pisał?
Poważnie tak pisał?
@4 554 823Sebastian_M: tak
@4 554 815Mulag: włącz myślenie niech tu piszą przyjaciele o porządku i tak dalej, i niech dalej osbrywaja stronę i użytkowników po fejsach, czy innych social mediach 😀 😃 🙂
a co ma zrobić osoba która lubi wszystkich po której stronie stanąć
@4 554 822Mulag:
Z tym coś się dzieje to jest fajne pod warunkiem że się nie przekracza pewnej granicy przyzwoitości i poszanowania drugiej osoby
Z tym coś się dzieje to jest fajne pod warunkiem że się nie przekracza pewnej granicy przyzwoitości i poszanowania drugiej osoby
@4 554 829Sebastian_M: i tak piszemy pod nikami bezpośrednio nie obrywa osoba z imienia nazwiska
@4 554 831Mulag:
I tu się mylisz. Ja obrywam
I tu się mylisz. Ja obrywam
@4 554 833xdrive:
@4 554 832Sebastian_M: może to zmyślone a może żeście się do gadali nikomu nie można ufać babcia mi tak mówiła
@4 554 838Robal_36: wzajemnie
@4 554 838Robal_36:
@4 554 831Mulag:
Poza tym jak wystepujesz pod jakaś nazwą to miło Ci jest jak ktoś obraża stworzoną przez Ciebie postać?
Poza tym jak wystepujesz pod jakaś nazwą to miło Ci jest jak ktoś obraża stworzoną przez Ciebie postać?
Przed chwilą padło 15 x 7/7 (22 500 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 554 837Mulag:
Kiedy babcia Ci to mówiła?
Kiedy babcia Ci to mówiła?
@4 554 844Sebastian_M: @4 554 842Sebastian_M: dla tego trzeba chodzić do kościoła ksiądz to wytłumaczy jak żyła to chyba było 2010
@4 554 845Mulag:
Każdy może wierzyć lub nie wierzyć ale zachowujecie się poprawnie względem innych osób
Każdy może wierzyć lub nie wierzyć ale zachowujecie się poprawnie względem innych osób
@4 554 845Mulag: Polska katolicka - kraj jadem ( to widać) płynący.
@4 554 847Sebastian_M: katolik wie jak się zachować Niemcy nam i Watykan przyniósł wiarę a teraz mówi że mamy już odchudzić
nie mam pewności że to nie gra umówiliście się na taką zabawę muszę to przemyśleć
@4 554 847Sebastian_M: Nawiązywało się tutaj do różnych spraw, w tym polityki, a sprawy z Tarnowa czy Garwolina się przemilcza.To już katastrofa moralna.
muszę być z boku tego wszystkiego tak mi babcia kazała ale poważnie nie obrażajmy siebie trzymajmy poziom nie pion
A teraz popatrzcie na całość.
Wieszła emerytka zrobiła to co chciała czyli sprowokowała osoby będące tu na czacie. Teraz obserwuje co się tu dzieje i się z tego cieszy.
Czy to jest normalne ludzkie zachowanie godne pochwały ?
Widzicie teraz kto i jak potrafi tu mącić.
Tak było jest i mam nadzieję że nie będzie
Wieszła emerytka zrobiła to co chciała czyli sprowokowała osoby będące tu na czacie. Teraz obserwuje co się tu dzieje i się z tego cieszy.
Czy to jest normalne ludzkie zachowanie godne pochwały ?
Widzicie teraz kto i jak potrafi tu mącić.
Tak było jest i mam nadzieję że nie będzie
diabeł się śmieje mąci między ludźmi on się żywi kłótnia wojną nie dajmy się sprowokować
wszyscy na stronce są dobrzy to diabeł mąci tylko święconą woda i modlitwa pomoże
@4 554 852Mulag:
Opowiem Ci zdarzenie z dnia wczorajszego. Gdybym ja postępował tak jak Ty w tym przypadku czyli jak najdalej od zła i nie wtrącam się w zachowanie osób tu piszących to byłaby katastrofa
Opowiem Ci zdarzenie z dnia wczorajszego. Gdybym ja postępował tak jak Ty w tym przypadku czyli jak najdalej od zła i nie wtrącam się w zachowanie osób tu piszących to byłaby katastrofa
@4 554 853Sebastian_M: Niech się cieszy, może to tylko to co jej zostało? Patrz jaki urodzajny region te Swiony.Nawet na chlywikach rosnom brzozy, a piontki w mini jedna za drugom

@4 554 857Mulag:
Najpierw dam Ci do myślenia. Co robisz jak jakiś chłopak zaczepia na ulicy dziewczynę i ta musi się bronić i wiadomo że nie ma szans ?
Najpierw dam Ci do myślenia. Co robisz jak jakiś chłopak zaczepia na ulicy dziewczynę i ta musi się bronić i wiadomo że nie ma szans ?
@4 554 858Sebastian_M: nie jestem z boku będę się modlił o pokój na multipasku każdy według swoich możliwości
@4 554 856Mulag: W tej spraie wypowiedział się pewien ksiądz. Każdego dnia modli się za wrogów bo za przyjaciół nie trzeba.
@4 554 860Sebastian_M: proszę ich by to robili gdzie indziej
@4 554 861Mulag:
Zabierz w końcu głos i potęp złe zachowanie. Jak sie boisz Nie musisz tego robić po imieniu.
Zabierz w końcu głos i potęp złe zachowanie. Jak sie boisz Nie musisz tego robić po imieniu.
@4 554 863Mulag:
O to już mi się podoba
O to już mi się podoba
przecież pomijając wszelkie wcześniejsze wydarzenia akcje zadymy, brak wiedzy o tych, czy innych dzialaniach pewnych osób, to patrząc tylko na wpisy z dnia dzisiejszego, od po losowaniu - trzeba być albo pełnym złej woli, albo posiadać pewny deficyt żeby nie dostrzegać złej woli
Masło maślane
@4 554 864Sebastian_M: Nie miałem okazji zalonczyc fodki piontki, to ja pokarze

@4 554 864Sebastian_M: aha proszę was wszystkich o pojednanie podanie sobie ręki na zgodę zabieram głos Proszę was ja skromny Mulag o pokój na stronce i akceptację odmienności tolerancji i nie obrażania i nie prowokowania ugryzienie się w jezyk
@4 554 866... Ale cóż - Mulag, jak dokucza Ci samotność, jeśli nie masz z kim tu pogadać, to karm tych trolli dalej i to by bylo na tyle
@4 554 870Robal_36: idę spać
@4 554 869Mulag:
Nie raz chciałem się z nimi pojednać i wyciągałem rękę.
Im częściej to robiłem tym bolesniej byłem kąsany
Nie raz chciałem się z nimi pojednać i wyciągałem rękę.
Im częściej to robiłem tym bolesniej byłem kąsany
@4 554 872Mulag: co tu się dzieje wyśle zaraz na badanie kauczuku
@4 554 869Mulag: Na skrzyżowaniu Fejsbuka i pewnej stronki, w dobie prowixorycznych znajomości....
Opada z sil człowieczeństwo.
Opada z sil człowieczeństwo.
@4 554 874Forsami:
idę spać ostatnia nocka trzeba do realnego życia po spaniu wracać
@4 554 873Sebastian_M: Polecam książkę " Gentelneni" Tomasza Badury,
@4 554 877Mulag: napewno cię to zainteresuje co dziś znalazłem skarb na strychu ...
@4 554 878Forsami: Graj tylko własnymi liczbami.
@4 554 881Forsami: dawaj na fejsbuku
@4 554 883Mulag: oki idę zatem....