Wpisy 454 305 – 454 404
20 sierpnia 2011 00:50 → 20 sierpnia 2011 11:54, 100 wpisów
ach to ja jutro wydam 171 plus 45 łacznie 216zł ale dużego dadzą mi niespodzianke

jutro zacoło się od 3 to się skonczy na 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

jutro zacoło się od 3 to się skonczy na 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666ja miałem jeszcze jak cena multi była1,25 to miałem 9/10 miałem 7/8na stawce 7,,,,6/7,,,,a tak pozatym to wtym roku to na poczatkach przejebałem bo nie puśćiłem i było 8/10,,,9/10,,dwa razy prawie jedno po drugim moi blisćy wiedzą otym a najlepszy był myk że dałem drata curece kupony zanieś babci żeby mi puśćiła i z koło 10 kuponów zgubiła ten na którym była 9/10 niezle myślałem że zawału dostane cieszyłem się bo miałem spisane numery i tylko czekałem aż przyjdzie babcia i sie doczekałem szlak a teraz już jam puszczam bo niechce ryzykować przegranej ewentualnej

zack ja przez dwa miesiące przegrałem koło 6tyś nawet niechce wiedziec ile przegrałem odką gram w lotto,,,mój ojciec tyle przegrał 2 kamienice a ja gram w dużego teraz by oddali to co zabrali ojcu i mi 
dobranoc 

dobranoc 
Niezła historia z tymi kuponami
Najlepiej osobiście dopilnować wysyłania. Szkoda tych nieruchomości, raczej nie powinno się grać na taką skalę - no chyba, że miało zamiar się podwoić ich liczbę - ale takie numery to nie z TS-em. Więc nie warto tyle ryzykować - bo i z tego możnaby nieźle sobie żyć
Dobranoc All 
Najlepiej osobiście dopilnować wysyłania. Szkoda tych nieruchomości, raczej nie powinno się grać na taką skalę - no chyba, że miało zamiar się podwoić ich liczbę - ale takie numery to nie z TS-em. Więc nie warto tyle ryzykować - bo i z tego możnaby nieźle sobie żyć
Dobranoc All 
deki jak robił mechanik rozrzad to musiał odkrecic pompe wodna niestety zapomniał ja dokrecic i teraz jest do wymiany

Dzień dobry.. .

Kosmaty.. .

witam
gała

Krysienka.. .

Eryka.. . 

Wędrowco opisałam swój sen na forum ...obróbka snów ..może byś coś przepowiedział z niego???

Krysienka. :-)
Zaraz tam zajrze.. .
Zaraz tam zajrze.. .
Wedrowco posłuchałam twoich rad przed snem,sniłam ale mało pamietam.Jakiś facet woził mnie samochodem na pace bo jechał gdzies daleko do magazynu opowiadał o sobie ,ja chciałam wysiasc byłam zła,pomyslałam on tu wozi w samochodzie kradzione pieniadze a ja mu mam chyba pilnowć poto mie wzoł.
Odpowiem później, bo muszę teraz wyjść.. .
witam

andromeda

Witajcie znani i nieznani
wczoraj pusciłam 9 i 7 mm na chybił i trafiłam 6/9 i 4/7 
wczoraj pusciłam 9 i 7 mm na chybił i trafiłam 6/9 i 4/7 
Wędrowco jesteś?
Sniło mi sie dziś ze latałam sobie po pokoju..oczywiście bez skrzydeł..wykazałam chęć woli ze chce latac i unosiłam sie tak lekko nad ziemią ale w domu..fruwałam sobie po pokoju..da sie to na cyfry przetłumaczyć?
Sniło mi sie dziś ze latałam sobie po pokoju..oczywiście bez skrzydeł..wykazałam chęć woli ze chce latac i unosiłam sie tak lekko nad ziemią ale w domu..fruwałam sobie po pokoju..da sie to na cyfry przetłumaczyć?

asterka

bo cena zakładu wzrośnie, jak rzucisz

Żeby tego uniknąć dla wszystkich >18

Zatypowali ? Pewniaki ?
I do boooju, do boooju

dobrego dnia
Życie to chcieć siebie.
Śmierć to niechcieć siebie.
Śmierć to niechcieć siebie.
Andruska 
liczba...... 10.
Osoby, które latają we śnie, mają zdolność ....jasnowidzenia.. .

liczba...... 10.
Osoby, które latają we śnie, mają zdolność ....jasnowidzenia.. .
to juz mój drugi sen w tym tygodniu o lataniu..przed pare dni temu tez miałam sen o lataniu

Andruska.. .
Tak, ale musisz ćwiczyć te zdolność z 10 lat... .
Tak, ale musisz ćwiczyć te zdolność z 10 lat... .
nie no chciałam powiedzieć ze mam silnie rozwinięta intuicje...i dar przewidywania różnych zdarzeń
cyferki tez tak typuje

cyferki tez tak typuje
Wędrowco....
mi się dzisiaj śnił Egipt,kapusta kiszona i biała koszula
mi się dzisiaj śnił Egipt,kapusta kiszona i biała koszula
Witam
oczywiscie wszystkich 

Będę później.. .
@lila chyba potrzebujesz wakacji w egipcie 

ok nie ma sprawy
andromeda jeżeli chodzi o Twój sen hehe to przeliteruj swoje imię i nazwisko
andromeda....znowu latałaś? Ostatnio na miotle a teraz po pokoju?
Super sen

Super sen

a podchodzac do snu psychologicznie to co do kapusty kiszonej moze twoj organizm potrzebuje skladnikow w niej zawartych lub ma ich przesyt w zaleznosci czy w snie miala pozycje pozytywna czy nie 

Dzisiaj w kolekturze jakiś gość chciał na ch /t zakład mini a kolektor pomylił się i wydrukował mu 10 multi ale gość nie chciał i ja wziąłem ta 10 i oto ona 1.6.12.41.49.57.58.59.70.71 zobaczymy co z tego będzie
Lila hehe no tak ostatnio na miotle po podwórku a wczoraj tzn w nocy latałam sobie po pokoju,mieszkaniu tak błogo znowu hehe tez mam z tym lataniem

może może