Wpisy 450 190 – 450 289
16 sierpnia 2011 23:15 → 17 sierpnia 2011 10:58, 100 wpisów

oj bolało co? jak 2tyś w plecyjeszcze piję herbatkę ale Ty już chciałeś spać
W informacji na stronie Lotto: "Począwszy od 6 września za trafienie âtrójkiâ będzie można odebrać 24 złote zamiast dotychczasowych 20 zł. Takie rozwiązanie testowane będzie do końca roku. Jeżeli przypadnie Graczom do gustu, âtrójkaâ za 24 złote zostanie wprowadzona na stałe." Co to za sformułowanie przypadnie graczom do gustu. Wiadomo, że lepiej wygrać 24 złote niż 20 więcej chyba każdemu rozsądnie myślącemu przypadnie do gustu. Nie chcieli napisać, że jeśli będą mieli z tego jakiś zysk a nie stracą na tym to wtedy pozostanie.
Kumulacja Lotto: 10 000 000 złotych
czy ja wiem w dwóch mieśiącach przegrałem przeszło 5tyś teraz to już jest koło 7
ja lubie wydawac kase ale skąd ją brac pracuje pracuj wszystko robie centralne flizy nawet i posprzątam szczerze to śądze że bóg mnie na świat dał żebym śię nie męczył i gram bo wygram
niestety musze
bo nie lubie robic
ja lubie wydawac kase ale skąd ją brac pracuje pracuj wszystko robie centralne flizy nawet i posprzątam szczerze to śądze że bóg mnie na świat dał żebym śię nie męczył i gram bo wygram
niestety musze
bo nie lubie robic
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 110 000 złotych
no jaro po to tyrasz żeby przegrać a na wczasy byś pojechał a nie taka kasę przegrywać

jaro jak będziesz chciał to podyskutujemy na ten temat ale nie tu a teraz dobrej nocy

amour
anzu już śpi
anzu już śpiUżytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
dobranoc

Użytkownik gonzaga dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Siła wszystkich ciśnień wpływów to to WYNIKI WYBRANE.
Użytkownik rafałfilipiuk dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik rafałfilipiuk dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik ryszardz12 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
W obwodzie Siła wszystkich ciśnień wpływów góstu i emocji to to WYNIKI WYBRANE.
Witam wszystkich na czacie

10 baniek ? 
szlag - nie mógł ktoś z Was "wyjąć" ?
A teraz będzie kusiło

dobrego dnia

szlag - nie mógł ktoś z Was "wyjąć" ?
A teraz będzie kusiło

dobrego dnia
Robal36
po co brać 7jak można 10

po co brać 7jak można 10

Witam wszystkich

Gosiaczek

nie widziałem Twojego typowania w gr..?

nie widziałem Twojego typowania w gr..?
hej ryszardz juz typowałam

ryszardz12
tak serio ? 90 % ludzi ocipło by od bańki
o czym my Kol. mówimy
gosiaczek ki

Ile Koleżance by "stykło", i na waciki i na inne ?
tak serio ? 90 % ludzi ocipło by od bańki
o czym my Kol. mówimy
gosiaczek ki

Ile Koleżance by "stykło", i na waciki i na inne ?

ale pustki na chacie
hej robal 36
dobrze mówisz robal niektórym by sie napewno w głowach poprzewracało
hej robal 36
dobrze mówisz robal niektórym by sie napewno w głowach poprzewracało
kobieta każdą sumę przyjmnie i wyda

czas na robala 
wyciągają mnie
przyziemne sprawy
dobrego trafnych

wyciągają mnie
przyziemne sprawy

dobrego trafnych

Miłego Dnia,wysokich wygranych
na mnie czas,trzeba zarobić na dobrowolny podatek
do zobaczenia

na mnie czas,trzeba zarobić na dobrowolny podatek

do zobaczenia

robal 36
ryszardz12
pozdrawiam

Miłego dnia i trafnych typowań.

Andromeda

Asterka.
.Wczoraj wymyśliłaś
6/10.Może dzisiaj wymyślisz 10/10.

.Wczoraj wymyśliłaś6/10.Może dzisiaj wymyślisz 10/10.
Użytkownik perkun dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote

dla asterkinie przeszkadzać
nie gromadzić się
ustawić się w kolejce
kol. emerytka 46
dzień dobry
andromeda
a dla robaka
?ma być
? {
moje typy na dzisaj 13,15,19,31,32,60,61,63,73,74
teraz sts na wygrane wisla wygra,dinamo wygra,macabi remis bedzie,vilareal wygra stawiam 10 zl do wygrania 183zl
i teraz typy na wyniki wisla 2;1 odense 1;2 macabi 1;1 stawka 3zl wygrana 1097zl
teraz sts na wygrane wisla wygra,dinamo wygra,macabi remis bedzie,vilareal wygra stawiam 10 zl do wygrania 183zl
i teraz typy na wyniki wisla 2;1 odense 1;2 macabi 1;1 stawka 3zl wygrana 1097zl
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
Użytkownik dotam dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote