Wpisy 4 496 777 – 4 496 876
27 lipca 2022 11:46 → 27 lipca 2022 12:13, 100 wpisów
Zablokuj MojeNumery,to się czat trochę uspokoi.
Chociaż on już ma naszykowanych dużo nicków.
Chociaż on już ma naszykowanych dużo nicków.
@4 496 773Pasko: Jak skończył wizjoner z Wrocławia - wiadomo.Po stronce, komuś życzył śmierci i inwalidztwa a sam ma poważne problemy nie tylko z biodrem.Bo głowa to już całkiem do wymiany
dziwię się bardzo, może anonimowość nicków wprowadza taką furtkę do takiej zabawy, bo np. na grupach facebookowych są wszyscy z imienia i nazwiska, nie ma anonimowości, ale nie widzę takich problemów mimo to
Pasko kto jest bardziej wiarygodny...ktoś kto ma tu konto parę lat czy kilka miesięcy???
tzn. no na facebooku też oczywiście są fałszywe jakieś tam postacie, ale mówię generalnie ... są grupy lotto gdzie 99% osób jest z imienia i nazwiska i można zobaczyć jak wyglądają i nic się nie dzieje
@4 496 775Pasko: Może nie piszmy tutaj o tym bo to za trudny temat dla gejzerów , a nawet pożywka do większej aktywności.
@4 496 779MojeNumery: uwierz mi, że nikt tu nie wie o jakim biodrze mówisz ... Twoje "wiadomo" to nie wiem do kogo piszesz. To są właśnie farmazony.
@4 496 780Pasko: FretkA pisała że na fejsie też ja ten patol tropi
@4 496 782Xenomorph: ty nie masz długo konto trzeba było z wipa pisać
A to jego czepianie się mojej osoby(z różnych nicków ) powoli doprowadza mnie do wściekłości.
Ale jestem cierpliwa.
Ale jestem cierpliwa.
@4 496 788Tytan-Bravo: pozdrów sebusia
@4 496 790emerytka 46:
Tytan-Bravo no powiesz wiesz o kogo chodzi kto ma chore biodro, że coś tam coś tam
@4 496 790emerytka 46:
@4 496 791Xenomorph: oki
@4 496 793Pasko: nie wiem
@4 496 783Pasko: No właśnie , Emerytka 46 jako podżegacza pobrała fotki z FB - Mety , bandzior tu obecny naniósł ohydne napisy.On nadal uważa, że jest bezkarny.Poki co to skundlone prawo działa
@4 496 798Pasko: ciekawe
@4 496 798Pasko:
ale raczej się domyślam
@4 496 799MojeNumery: ale o kim piszesz... co trzecia osoba na tym portalu myśli, że to Ty jesteś bandzior... przez takie zachowania jakie prezentujesz
@4 496 785Pasko: Admin GL , to on rzucał klątwy na multipasko i osoby indywidualne w tym na Artura S.To Stanisław W.z Wrocławia.Jak mógł dopuścić do takich wpisów, których część była tutaj ? W końcu musiał zamknąć czat
no makler ... też można się było domyśleć przez "sebusia" ... ale teraz to potwierdzam oficjalnie... nick to zablokowania, makler mogę zostawić jeszcze z żółtą kartką
o makler
no i właśnie takie to są zabawy... piaskownica czasem niektórzy mówią, ale trudno się dziwić. Ale będą dalsze próby naprostowania tego, żeby było dobrze...
Nie wiesz kto to MojeNumery ?To wulkan,Watykanista.
Już tyle razy Cię w ci...a zrobił.
Już tyle razy Cię w ci...a zrobił.
Pasko, moje numery to skalker i prześladowca . Ten człowiek zez skrupułów wyzywa ludzi od morderców, robi porównania z zwierzętami i życzy śmierci. Praktycznie jego wpis każdy to fałszywy obraz i pisanie ktetyńskich bredni popartymi zerowymi dowodami. To oszust i manipulant ,człowiek o niebezpiecznych skłonnościach. Jak długo na każdym koncie będzie jeżdził po tych samych nickach a jak wejdziesz to wchodzi ci w 4 litery aby zrobić z siebie ofiarę. Toż to schemat S_M
@4 496 810emerytka 46: no raczej na pewno, chyba, że ktoś naprawdę się postarał skopiować jego styl
Sebuś chyba jest oki
@4 496 807Pasko: Panie Adminie , przecież Pan przepraszał za bandytę i miał go Pan ustalić , tymczasem ma się on dobrze i jest aktywny na czacie.Gdyby nie on reszta hejterów byłaby spokojna
Ja tam do nikogo nic nie mam
Mam wlasny swiat..dopiero co z podworza przyszedlem..zawsze cos jest do naprawy
Mam wlasny swiat..dopiero co z podworza przyszedlem..zawsze cos jest do naprawy
@4 496 815tomi77:
ja ogólnie nic nie mam do Sebastian_M ... czasami może za dużo pisał i faktycznie mógł prowokować jego styl wypowiedzi, ale jest ok
im się nic nie psuje że siedzą
@4 496 814MojeNumery: gdzie jest aktywny? Za Ciebie też przepraszałem już czy jeszcze nie?
@4 496 813Tytan-Bravo: Sebastian to wyjątkowa wzorowa osobowość , życzliwa za co był znienawidzony i otrzymywał blokady na wniosek hejterów.
Pasko
Nikt nie skopiował styl Wulkana.
Jak wejdzie na czat,to od razu wiem,że to on.
Taki mam nos
Nikt nie skopiował styl Wulkana.
Jak wejdzie na czat,to od razu wiem,że to on.
Taki mam nos
@4 496 817Pasko: Sebuś jest specyficzny jednak nie przeklina jest oki taki nie szkodliwy osobnik pomocny lubię go za to jaki jest
@4 496 821Pasko: Proszę , zostawmy ten temat na czacie.Ta osoba jest teraz na czacie.Malo tego....
@4 496 825Tytan-Bravo: Nie specyficzny , to inteligentny gostek, tylko nie jest lubiany za styl ' już jestem ,'i tym podobnej
nie rozumiem jednego ktoś mi nie pasuje i oczekuje że ktoś ma tak samo robić
@4 496 824emerytka 46: wiadomo że jak ktoś pisze, że coś jest "na wniosek" to już jest ten styl pisania co wtedy tej osoby, co tu tak mieszała.
Ale wiesz zawsze może ktoś trzeci wejść i wiedząc co napisać takie zdanie z użyciem "na wniosek" i wyprowadzić wszystkich w pole, żeby udowodnić, że nie umiemy jednak w 100% weryfikować na podstawie stylu pisania... no ale mała szansa wiadomo na to
Ale wiesz zawsze może ktoś trzeci wejść i wiedząc co napisać takie zdanie z użyciem "na wniosek" i wyprowadzić wszystkich w pole, żeby udowodnić, że nie umiemy jednak w 100% weryfikować na podstawie stylu pisania... no ale mała szansa wiadomo na to
@4 496 821Pasko: jaja sobie robisz z ludzi ? Blokujesz xeno a numery i sebusia moze pochwalisz ...co to za cyrk
@4 496 831marc1978: xeno to makler, więc nie jest zablokowany
@4 496 832Pasko: nieprawda
@4 496 827xdrive:
@4 496 834marc1978: prawda
@4 496 830Pasko: Miesza to właśnie Emerytka 46, jak miała blokadę , był spokój
jaja to co niektórzy robią sobie z Pasko
@4 496 831marc1978:
@4 496 840marc1978: to pogadaj z kolegą
może uda się dziś dojść do kompromisu
@4 496 842Pasko: makler pisze do mnie na kg tylko...jako makler
chociaż wątpię, brak dobrej woli
@4 496 845marc1978: mało tego ... czasami i Wam się pokrywają IP
@4 496 844Tytan-Bravo: Teraz gdy drugi nick Maklera ma blokadę, Makler też się uspokoi
możesz napisać jaki to ma związek... piszecie z jednego mieszkania razem?
@4 496 851Robal_36:
Marc to makler
chyba może rodzina
@4 496 838Tytan-Bravo: Cały czas robią
i kto robi jaja z Pasko sam Pasko widzi
@4 496 849Pasko: ja mam 1 konto od założenia po trafieniu 6tki w lotto ale wiesz co mam dosc twojej amatorszczyzny w prowadzeniu tej strony wiec zamknij moje konto i zegnam ....
Dobra czas do roboty..betonowy slupek zlamany..trza wlozyc nowy..ale wpierw..wyjac jakos plyta alno zawuchtowac..i zablokowac..
@4 496 863waldus:
@4 496 865Pasko: o ciekawe
@4 496 863waldus:
Ale MojeNumery oskarżały mnie że to ja jestem Xenomorph więc takie są jego wszystkie wpisy.... warte 💩 💩 byle namieszać i zrobić awantury
@4 496 865Pasko: Jeszcze gostek z Zabrza , który życzył śmierci jest pod tym samym IP.
@4 496 869xdrive:
trzy osoby w jednym to przecież świętość
@4 496 873Forsami: a dostałeś już te procenty z wygranych ?
@4 496 873Forsami: zdrowie chemia wygrać ciężko
@4 496 873Forsami: weź kredyt zmień pracę