Wpisy 4 489 792 – 4 489 891
18 lipca 2022 18:22 → 18 lipca 2022 21:37, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 489 791emerytka 46: tego nowego też już wyautowałem
@4 489 796emerytka 46: Zara sam się wyautuje
Oby.
@4 489 798emerytka 46: o ty mendo chrzanowska
@4 489 798emerytka 46:
@4 489 799wujek47: chorzowska
Tak sie zastanawiam czy sa gdzies np statystyki do gry szybkie 600
No tak... Jadąc hulajka z prawej na lewo.. Wjechał nastolatek.. Tylko że moja hulajka hamulec tarcza tył.. Wyhamowalem.. Oczywiście szybko dosciglem tego.. Kozaka.. I powiedziałem kilka słów i kilka zasad.. Nie mial bladego pojecia..
Jalie zdrapki polecacie
Mini puszczone system 7
To Tera Mietka..
Już wiem jsk przerobić ramę.. By pasowała do hulajki z siedzeniem.
Już wiem jsk przerobić ramę.. By pasowała do hulajki z siedzeniem.
"Od wybuchu wojny w Ukrainie rząd miał pełną świadomość niedoboru węgla w krajowych magazynach — wynika z rządowych dokumentów. Mimo pisemnych ostrzeżeń miesiącami rząd nie robił w zasadzie nic, by zapełnić lukę powstałą po decyzji o nałożeniu embarga na węgiel z Rosji. Została ona podjęta przez premiera Mateusza Morawieckiego bez żadnych analiz i zabezpieczeń, a nawet konsultacji wewnątrz rządu. Zamiast kupować węgiel, przedstawiciele władzy tygodniami oszukiwali opinię publiczną i zaklinali rzeczywistość, by teraz przerzucać się odpowiedzialnością za zaistniałą sytuację."
wągla ni ma i nie będzie
parka na wieczor 3/30
wągla ni ma i nie będzie
parka na wieczor 3/30
Wyngiel jest.. Na cpn.. Po 3200 zł za tonę.. Nikt tego nie bierze
Dobry wieczór.Diamencki dopisały.Podziele się z Przesympatycznym Państwem chybikami na mini.Na początek tylko trójka, Wcześniej była cała piątka.

Byłem na cmentarzu.. Nikt nic nie zapalił.. Miałem wkład.. Ale nie miałem zapalniczki.. We środę podpalę

@4 489 813tomi77: Mogłeś odpalić od innych zniczy.Ja idę do Brata 20.07.22 w dzień Jego Urodzin.Jutro szwagier będzie miał poważny zabieg ❤️
Sebastian.
Jutro wpiszę Test na Nie do EJ.
Przerwa.
@4 489 821Janosik 2009:
Grał ktoś na 18:18 ? Ja jeszcze nie sprawdzałem , a mam ich moc ' mojenumery' a te to chybiki.

Dlaczego zakrywasz kolekturę.. Ha daje całe kupony jak 3 lotto plus chociaż trafię
@4 489 825tomi77: Tymi chybikami z mini zagrałem w Keno na stawce 5 losowań.25,35,36,40,42, weszło trochę kasiury.WszyScy zakrywają nr kolektury a nawet liczby.
@4 489 825tomi77: Odkryłem że dwie pierwsze liczby 

widzę że większość korzysta z programu PiS zbieraj chrust mniej jeść zaciskać zęby i grać w totolotka
nie mam w pobliżu lasu chrust odpada brak zębów to brak zaciskania zębów ale mogę mniej jeść i grać w totolotka
Przed chwilą padło 141 x 24,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
A co daje zakrycie kolektury
Ja sle na wtorki parkowa
Na czwartki u Roksany zawodzie
A na soboty parkowa..najczesciej
Ja sle na wtorki parkowa
Na czwartki u Roksany zawodzie
A na soboty parkowa..najczesciej
4 489 832. tomi77 2022-07-18 (20:52)
------
Ale Ty gupi i naiwny
Wygraj w loto "6" i pokaż na czacie
Będziesz miał "Janosików" na karku
.
------
Ale Ty gupi i naiwny
Wygraj w loto "6" i pokaż na czacie
Będziesz miał "Janosików" na karku
.
ja na urlopie w sobote postaram sie wyliczyc najlepszy system - najlepszy wybor kombinacji z systemu pelnego ktore daja najwiecej szans na wygrana i nie chodzi pewnie o pokrycie ze kazda liczba ta sama ilosc tylko tak dobranie stref, grup, wykluczenia pewnych liczb zeby szansa wyliczona dala wiecej
tylko w zasadzie to paranoja bo moze duzo nie da sie polepszyc moze 5 %
ale jakby sie udalo to by wyszlo z 10% -20 % lepiej bo tworzylem kiedys takie systemy co duzo wiecej dawaly wiec pare godzin roboty moze cos znaczyc i w buka tez
tylko w zasadzie to paranoja bo moze duzo nie da sie polepszyc moze 5 %
ale jakby sie udalo to by wyszlo z 10% -20 % lepiej bo tworzylem kiedys takie systemy co duzo wiecej dawaly wiec pare godzin roboty moze cos znaczyc i w buka tez
@4 489 835makler:
@4 489 838Mulag:
przecież Janosik nie żyje powiesili go czego go straszysz janosikami
@4 489 841Mulag:
@4 489 840Forsami: daj se spokój z robotą
@4 489 843Mulag:
a ja niby nie mam już roboty, a 4 dni do urlopu i nagle sie cos popsulo i juz przygotowany bylem na urlop jakis lajcik a tu nagle z nikad musze myslec i trudne 2 zadania mam
jak wszystko działa to ok a jak sie cos spitoli to odrazu potrzebny programista
jak wszystko działa to ok a jak sie cos spitoli to odrazu potrzebny programista
@4 489 843Mulag: no taak nie każdy nie chodzi do roboty i siedzi tu cały dzień i pisze gupoty
@4 489 845Mulag: no z kurami🐔 🐔
@4 489 848Forsami: może to też praca płatna tego nie wiemy a może z nudów
@4 489 850Mulag: a coo to nuudyści
domy trzeba ocieplać węgla nie ma i nie będzie polecam styropian grubość 30 cm
@4 489 852Mulag: w sklepie są wafle ryżowe mogą być
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 489 852Mulag: trzymaj mi te 5 drzwi jak będzie ..jowo to wejdę innymi do lepszego bytu
@4 489 857Forsami: miłościwy panie PiS czym palić by ziemno nie było w zimie!
@4 489 859Forsami: miłej pracy w miłej atmosferze
nie ma co narzekać punkt trzeci ustęp piąty paragraf 23 ustęp drugi PiSu zaciskaj zęby
@4 489 866Angierski: da Zenka
pracowac za miske ryzu dla morawieckiego najgorsze upokorzenie
tusk zabral, kaczynski zabral, mowia ze po kradla a teraz robia to samo
nie do pomyslenia zeby w zachodnich krajach zagladali do czyjejs kieszeni
tam stopy musza byc male bo obywatele sa najwazniejsi, tutaj panstwo okrada wszyskich
tam stopy musza byc male bo obywatele sa najwazniejsi, tutaj panstwo okrada wszyskich
@4 489 878Mulag: no tak jesli nie wirus, to finanse
likwidacja średniej klasy a część grup rozdawnictwo kosztem obciążenia innych podatkami i tak to trwa
tak srednia klasa to wrog panstwa, malo wydaje duzo zarabia stawia drogie domy lub kupuje mieszkania
ale tak czy inaczej procentowo wiecej wydaje niz przecietny zjadacz chleba
ale tak czy inaczej procentowo wiecej wydaje niz przecietny zjadacz chleba
Mulag to my nigdy nie staniemy sie bogaci bo zawsze beda sciagac od nas haracze
@4 489 885Angierski: niestety tak to będzie wyglądało
oni nawet wolą dać za nic kasę by uzależnić ludzi od państwa od partii
inflacja 20% tuż tuż to rozdawnictwo zamykanie w czasie pandemii firm gospodarki pseudo tarcze to główna przyczyną wysokiej inflacji