Wpisy 418 – 517
1 czerwca 2007 08:37 → 10 czerwca 2007 12:23, 100 wpisów
prosta edycja adresu i masz wczorajszy bilans:
http://www.multipasko.pl/?go=530&day=31&month=05&year=2007
http://www.multipasko.pl/?go=530&day=31&month=05&year=2007
kolorolo - dzięki, aczkolwiek mam na myśli proste przyciski(wstecz, do przodu) przy kalendarzu.
Takie przyciski by się przydały... ale skoro takich jeszcze nie ma... trzeba sobie jakoś inaczej poradzić...
Pasko - prosimy o drobne poprawki.Pozdrowienia
Pasko - prosimy o drobne poprawki.Pozdrowienia
Witam,
Pasko> wygląda na to że typujacy piatki którym udało sie 4/5 nie maja tego
trafienia,za to wszyscy mają po jednym 5/5...czyżby
jakaś promocja ??
czy tylko ja tak mam :)
pozdrawiam
Pasko> wygląda na to że typujacy piatki którym udało sie 4/5 nie maja tego
trafienia,za to wszyscy mają po jednym 5/5...czyżby
jakaś promocja ??
czy tylko ja tak mam :)
pozdrawiam
Paśko, obecny styl czcionki powoduje ,że cyferki się "zlewają".Są mało widoczne.
Wróć do normalnej czcionki.Jest bardziej czytelnie.
A ma to znaczenie,ponieważ cyferek na tym Forum jest bardzo dużo.
Wróć do normalnej czcionki.Jest bardziej czytelnie.
A ma to znaczenie,ponieważ cyferek na tym Forum jest bardzo dużo.
czy ktos mi pomoze i powie ktory to i gdzie znajde jakis system kubelkowy?Dzieki
pasko moze odpisalbys laskawie podejmuje ktorys raz z kolei ten temat i brak odpowiedzi .... Czy jest jakas taka 10 ( perełka ) ktora wystepuje dosc czesto czy sa takie jak sa to umiesc na czacie takie info . pozdrawiam
Witalski! Musisz wziasc pare wiaderek cholernie zimnej{WAZNE ZIMNEJ}wody i wylac na leb.Ot caly system. A kase z nr 392 mozna rozdac lub...Pozdrawialski!
dobry ten system kubełkowy , uśmiałam się do łez ,jak to dobrze że humor niektórym z nas dopisuje bo by został tylko ten kubeł zimnej wody,,,,,
czy ta strona jest płatna aby mieć pełny dostęp do systemów i aktualnych wyników
czy mozna juz wejsc na stronke pana Wojtka?zna ktos moze jej nowy adres??pozdrawiam.i dzieki:)
Komandos-Odpowiedzią na twoje pytanie 427 może być nr 398,z którego wynika,że ustalenie takiej dziesiątki jest dość czasochłonne.
Nie jest płatna. A co brakuje wyników? :) Przepraszam za wczorajsze opóźnienia. Nie powinno już dochodzić do takich sytuacji.
Kto pamięta o wpisie o australijskim Guru, czyli gdzie to jest ?
Z góry już dziekuje
Z góry już dziekuje
witam,439,chcialbym z tobo pogadac,o australijskim guru.
439,podaje moje gg jesli chcesz pogadac,5267701,dzieki.
rudolf zgrywusie podpowiedz jakis system tym razem nie kubelkowy.Siedzisz w tym mysleniu wiec cos tam wiesz.Pozdro Rudi Ty optymisto zazdrosniku:-)
Witalski! Zazdrosny to ja moge byc tylko o swoja zone{choc to tez musze dobze przemyslec}.Co do systemow to masz ich smietanke na tej str. ale niestety,ktorego nie uzyjesz to i tak stracisz!Chyba ze masz KUPE,KUPE FARTA!!!!! POzdrawialski!
RUDLOF masz jakiś dobry program do analizy multilotka, który mogłbys przesłać na maila???
Niestety nie,ale zastanawiam sie nad MULTIPRIS-em. Ale mysle tez ze gdyby kazdy z dluzej grajacych podal jakies swoje przemyslenia,tu uklon w duzej mierze do Pasko,to w sumie daloby to wiecej informacji niz jakis jeden czy drugi program. Pozdrawialski!
Bilanse poprawiono. Myślę, że już wszystko ok i strona wchodzi w fazę pełnej stabilizacji.
Witam. Zachęcam typujących do modyfikacji swoich danych osobowych. W tym celu po wejściu na swój nick w dziale "Typowania->Typujący" należy kliknąć na "MODYFIKUJ SWOJE DANE OSOBOWE". Udostępnię wkrótce możliwość wyszukiwania typujących po np. województwie. Każdy będzie miał również jakby prywatną księgę gości, do której będą się mogli wpisywać inni typujący.
Zapraszam wszystkich dzisiaj po losowaniu o 22 do dłuższej dyskusji w tym miejscu!
Moj typ na dzisiaj to: 8,10,19,27,33,35,42,51,53,58,65,72. Kobinacja 12 liczb na 3 skreślenia.
Pasco mógłbyś sprawdzić te liczby jak chodzą w trójkach? Czy to wogóle jest możliwe?
Witam. Na początek w sprawie tej 12-ki... padło pytanie jak chodzą trójki, ale w jakim zakresie losowań?
Pasko jakimi systemami grasz czy wogóle mozna zastosować w multilotku jakiś system, przecież te liczby padaja jak chcą. Masz jakieśefekty?
W całym zakresie losowań najgorzej wypada 08,10,58 -> 28x, zaś najlepiej 10,27,33 -> 78x
W ostatnich 50 los. najlepiej wypada 35,53,72 oraz 42,58,65 -> po 5 razy.
Ok dzięki. Moim zdaniem lepsza jest gra w bulmacherkę tam mozna coś przewidzieć tak jak ten ostanio MILAN +550 do przodu
Systemy jak to systemy. Jeśli są dobre liczby to każdy system będzie na plus, jeśli złe, to nawet najlepszy system nic nie da.
W mulasie moim największym otatnim osiągnićiem to +130 na dwa skreślenia stawka 25(progresja)
Nie ma jakiejś reguły. A jeśli okresowo jest to na tyle mało znacząca, że nie przebije rachunku prawdopodobieństwa. Generalnie trzeba powiedzieć, że nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
Witalski!Dlatego ja twierdze ze malo liczb trzeba grac w PROFESJONALU,jesli bys rzeczywiscie zagral stawke *25=50zl do wyjecia masz500zl!!! POzdrawialski!
Może LEO albo stragmen coś napiszą - obydwaj podali ostatnio 5/5 na tacy. Stragmen także 2x 3/3 w przeciągu ostatniego tygodnia.
Co sadzisz o tej stroncehttp://www.blogabet.com/SOC/ czasami daja dobre typy, które nawet wchodzą. Zrobisz cos takiego na swojej?
Gdyby ktoś chciał napisać jakiś artykuł, który ukazałby się w tym miejscu to zapraszam - należy mi go wysłać na adres admin@multipasko.pl
W ten sposób zrobił Mariusz, którego artykuł znajduje się na przedostatniej pozycji i zaczyna się od zdania "Każdy chciałby wygrać w Dużego Lotka .". Jeśli tekst będzie ciekawy, to na pewno zamieszczę.
W ten sposób zrobił Mariusz, którego artykuł znajduje się na przedostatniej pozycji i zaczyna się od zdania "Każdy chciałby wygrać w Dużego Lotka .". Jeśli tekst będzie ciekawy, to na pewno zamieszczę.
No właśnie. Planuję podobnie jak typowania LOTTO zrobić jakieś typowania zakładów sportowych, rankingi typujących, itd.. Myślę, że wśród nas są naprawdę nieźli w te klocki...
Ciekawa sprawa moim zdaniem jest wyslanie np trojki plus kolejno 20liczb z poprzedniego dnia,czyli 20czworek. Jesli tafi sie trojke to powtorek jest zazwyczaj ok 5liczb. W profie tj.5*270zl przy wkladzie 40zl. Tylko najpierw trzeba TRAFIC TA TROJKE!!! Pasko pytanie do Ciebie,jak czesto bywaja los bez powtorek?
losowania bez powtórek praktycznie sie nie trafiają,można śmiało założyć 4,5 LICZB że się powtórzą,dzisiejszego jeszcze nie wpisałem,a od wczoraj 36 do tyłu,bo taki mam graf ,to jest 23razy min 5 liczb i wiecej 5 7 5 5 6 4 5 6 3 3 5 3 8 4 8 5 4 6 5 7 7 2 8 7 6 6 5 4 4 2 3 5 5 3 4 5 1
Przywrócono zasługi typujących w dziale Typowania->Top100 za okres 06.2005 - 05.2007
Powtórzenia i ilości od początku losowań
czyli zero=4 razy, 1 liczba 35 razy itd.
--0=4
--1=35
--2=194
--3=467
--5=819
--6=724
--7=409
--8=200
--9=62
-10=16
-11=4
ogólnie mój temat przerabiany kiedyś na multimaniakach + echo losowań.
--0=4
--1=35
--2=194
--3=467
--5=819
--6=724
--7=409
--8=200
--9=62
-10=16
-11=4
Witam! Ale przerabiales Safari, ten temat na zasadzie skladania 4rek czy 5tek z poprzedniego los, czy tez tak jak ja mysle na zasadzie czwartej czy piatej liczby do innych? Jak Ci to wychodzilo{wyhodzi}? Pozdrawiam!
Powtórzenia i ilości od początku losowań
--0=4
--1=35
--2=194
--3=467
--5=819
--6=724
--7=409
--8=200
--9=62
-10=16
-11=4
--0=4
--1=35
--2=194
--3=467
--5=819
--6=724
--7=409
--8=200
--9=62
-10=16
-11=4
SAFARI pominąłeś 4/20 -> 747 wystąpienia
Teraz pytanie jak to się ma to prawdopodobieństwa?
0/20 powinno być 4 (jest 4)
1/20 powinno być 43 (jest 35)
2/20 powinno być 183 (jest 194)
3/20 powinno być 460 (jest 467)
4/20 powinno być 755 (jest 747)
5/20 powinno być 859 (jest 819)
6/20 powinno być 700 (jest 724)
7/20 powinno być 417 (jest 409)
8/20 powinno być 184 (jest 200)
9/20 powinno być 60 (jest 62)
10/20 powinno być 14,5 (jest 16)
11/20 powinno być 2,5 (jest 4)
Szansa na 12/20 wynosi 1: 10968, czyli w 10 000 losowaniach Multi, powinna się raz trafić powtórka 12/20 :)
Jakie wnioski? Generalnie nie ma dużych odchyłek od normy.
Teraz pytanie jak to się ma to prawdopodobieństwa?
0/20 powinno być 4 (jest 4)
1/20 powinno być 43 (jest 35)
2/20 powinno być 183 (jest 194)
3/20 powinno być 460 (jest 467)
4/20 powinno być 755 (jest 747)
5/20 powinno być 859 (jest 819)
6/20 powinno być 700 (jest 724)
7/20 powinno być 417 (jest 409)
8/20 powinno być 184 (jest 200)
9/20 powinno być 60 (jest 62)
10/20 powinno być 14,5 (jest 16)
11/20 powinno być 2,5 (jest 4)
Szansa na 12/20 wynosi 1: 10968, czyli w 10 000 losowaniach Multi, powinna się raz trafić powtórka 12/20 :)
Jakie wnioski? Generalnie nie ma dużych odchyłek od normy.
rudolf ! !
Czy mógłbyś wyjaśnić zasade składania 4-rek czy 5-tek z poprzedniego los. ?
Nie wiem o co chodzi.
Czy mógłbyś wyjaśnić zasade składania 4-rek czy 5-tek z poprzedniego los. ?
Nie wiem o co chodzi.
LUDZIE PODAJCIE WRESZCIE JAKIEŚ KONKRETNE LICZBY, A PÓŹNIEJ BĘDZIEMY SIĘ ZASTANAWIAĆ NAD TYM JAK ONE PADŁY
74-10-41-13-24-2-36-67-43-56 LICZBY KONKRETNE
Z tego co wiem Safari, to chodz o granie trojkami, czworkami,w oparciu o 20 liczb z poprzedniego los. Nigdy tak nie gralem i myslalem ze czegos wiecej dowiem sie od Ciebie. A co myslicie o tych 20-stu liczbach na dokladke jako pewniaki!?
Grałem tak kiedyś, ale bez większych sukcesów - dziś zrobiłem coś innego, mianowicie wypisałem sobie kolejno od początku roku liczby, które w poprzednich miesiącach wypadałych przez pierwsze 4 dni najczęściej /chodzi o dni od 1 do 4 dnia miesiąca/, wyszło mi że w czerwcu najczęściej losowane będą liczby z kwietnia i tak było. Poprzyglądam sie tamu bliżej, to napiszę coś więcej :)
JANUSZ , NIE MOGĘ ZATYPOWAĆ , BO WYSKAKUJE INFO O BŁĘDNYM HAŚLE A PRZECIE LOGUJĘ SIĘ TU OD DAWNA :)
Witaj Mirku. Myślę, że już wszystko ok? Skoro tutaj się wpisałeś, to znaczy, że hasło podajesz prawidłowe :)
Mysłowice kol.3/4
05.06.2007
750 000 zł
Ładnie rozwalił multilotka
Gratuluje!!! :)
05.06.2007
750 000 zł
Ładnie rozwalił multilotka
Gratuluje!!! :)
No faktycznie na lotto pl widnieje ta dobra informacja :) Czyli jednak toto lotek można przechytrzyć. Wkrótce na stronie być może wystartują typowania dziesiątek.
Jest OK! :)
Zatypowałem, dzięki za interwencje Janusz :) Pozdrówka.
Zatypowałem, dzięki za interwencje Janusz :) Pozdrówka.
O powtórkach liczb i nie tylko, możemy pogadać na nowym forum
http://multipasko.pl/forum/viewtopic.php?id=76
http://multipasko.pl/forum/viewtopic.php?id=76
witam.mam pytanko czy mozna typowac expressa.duzego??...pozdrawiam
Polecam stronkę http://www.lottostat.net/index.php# można sprawdzić parki liczb
Witam serdecznie ! Z tej strony Robert lat 39. Mam bardzo ciekawe systemy (co najważniejsze sprawdzone przez "Moja spółdzielnię w pracy"), które zajmują od 50 do 243 zakładów-czyli koszt od 125 zł do około 650 zł.
Udostępnię je wszystkim, którzy napiszą do Mnie na skrzynkę robert_maly@poczta.fm. Zaznaczam, że wszystko jest gratis. Systemy są zrobione w excelu, automatycznie zliczają wygrane i pokazują na którym kuponie padły jakie wygrane. Łącznie mam ponad 100 systemów przerobionych w excelu. Najdłuższy liczy 723 zakłady za ponad 1800 zł. Wieczorkiem usiądę i odpiszę do wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam Robert P.S. Multi zajmuję się od początku, do statystyk wykorzystuję oryginalnie kupiony od Pasko program Viltomierz. Nawiążę z każdym kontakt, którzy chcą WRESZCIE OGRAĆ PREZESA
Udostępnię je wszystkim, którzy napiszą do Mnie na skrzynkę robert_maly@poczta.fm. Zaznaczam, że wszystko jest gratis. Systemy są zrobione w excelu, automatycznie zliczają wygrane i pokazują na którym kuponie padły jakie wygrane. Łącznie mam ponad 100 systemów przerobionych w excelu. Najdłuższy liczy 723 zakłady za ponad 1800 zł. Wieczorkiem usiądę i odpiszę do wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam Robert P.S. Multi zajmuję się od początku, do statystyk wykorzystuję oryginalnie kupiony od Pasko program Viltomierz. Nawiążę z każdym kontakt, którzy chcą WRESZCIE OGRAĆ PREZESA
Pasko, jest już jakaś łatka do MP, która zmienia stawke za gre w ML oraz wysokości wygranych?
Witam. W kalkulatorach można zmienić stawkę dowolnie. Jeśli zaś chodzi o Analizę nr 25, to niestety póki co trzeba mnożyć sobie x2.
Pasko co trzeba wpisac zeby zobaczyc kto z typujacych trafil w ostatnich 3,4,5,czy 7 typowaniach parke lub trojke bez klikania na kazdego typujacego
Witaj Pasko! Ja też mam pytanie, ale o prywatną księgę gości (którą niedawno ponoć dodałeś). Jak do niej wejść? Jak ją zobaczyć? Bo... mnie się nie udaje. Pozdrawiam!
Do 502: Nie trzeba klikać na każdego typującego, tylko po wejściu na "Typowania->Bilans" trzeba klikać na poszczególne dni kalendarzyka.
Do 503: Przy każdym typującym na samym dole (pod tabelką z podsumowaniem dorobku w typowaniach) jest możliwość oddawania komentarzy.
Do 503: Przy każdym typującym na samym dole (pod tabelką z podsumowaniem dorobku w typowaniach) jest możliwość oddawania komentarzy.
Co do systemów z wpisu 499 to widzę, że mamy do czynienia z bardzo konkretną osobą. Dobra wiadomość jest taka, że być może z czasem udostępnię te systemy na stronie publicznie. Póki co można śmiało pisać do Pana Roberta.
Witam, są problemy ze stroną typuj na żywo, nie można jej otworzyć
Pozdrawam
Pozdrawam
Nie wiem czy LOTTO podało taką informację. Ja nie słyszałem. Póki co w ich systemie też nic nie pisze.. trzeba czekać na info.
Pasko!Zrób coś z klonami!Bo może typowania to zabawa ale poco nam te klony?Myślę ze to nieuczciwe!Co o tym myślisz?
no ladnie ladnie co losoawnie pada szostka w DUZEGO ! co sie stalo lotkowi?? :D:)
maniek50 masz tutaj potwierdzenie gdzie była "6" http://serwis.lotto.pl/183-41e3c280cc666.htm
a można widzieć po co ci była potrzebna ta informacja ?? mafia chciała wiedzieć :P
a można widzieć po co ci była potrzebna ta informacja ?? mafia chciała wiedzieć :P