Wpisy 4 475 471 – 4 475 570
22 czerwca 2022 10:45 → 22 czerwca 2022 13:53, 100 wpisów
@4 475 468Forsami: Forsami
Napisze kg
Napisze kg
All
...co Wy tak te zwierzaki męczyta ...same 'zgony' na tych pikczersach
...co Wy tak te zwierzaki męczyta ...same 'zgony' na tych pikczersach
@4 475 472gwidon: co to za rasa kota
@4 475 474waldus: dostałem tego kota w żyrakowie, tam takie mają kocięta
Od kiedy gram w ts zawsze chciałem mieć górę złota ale kulki chyba mnie nie słyszą i mam górę błota
Eko groszek.. Po 1,7 zł za tonę.. Kupiony... Przed podwyżkami... 3 tony.. Jedna w piwnicy...
@4 475 477gwidon: ale mix
@4 475 481gwidon: no tak, i zaraz ze szlauchem bedzie
@4 475 483BrandImage: oooo zapominałem
@4 475 482tomi77: a z kawą co robisz? ...tylko patrzysz się na nią
@4 475 485BrandImage: no właśnie, czemu na słowo picie każdy myśli o chlaniu
@4 475 486gwidon: no jak można wychlać świeżo zaparzoną kawę ...toś to poparzenie murowane
tak czy siak, pić należy ...ale z umiarem, no i trzeba wiedzieć co
qurna, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
odpoczynek od
odpoczynek od
@4 475 489BrandImage: też odpoczywam od leżenia i prowadzę obserwacje liczb w keno
Będę pic lemoniade arbuzowo truskawkowa smakuje prawie jak ta co piłam w Gdańsku na wycieczce
@4 475 490Biedroneczka1977: dobrze, że wcześniej zrobiłem siusiu
@4 475 492BrandImage:
@4 475 491Biedroneczka1977: w którym wieku;P ...pamiętam z dzieciństwa te saturatory na Mąciaku ...ale najbardziej brakuje mi oryginalnej Sangrii ... nie do powtórzenia w chacie, a u nich od tak, wszędzie the best!
...już się pośliniłem

Forsami ja mam rente.. na rękę mam 918 zl wyzyj za to ...zazdroscie tej 14 ..gdzie ja mam ulokowac ...ilu ludzi ona ratuje..
@4 475 495BrandImage: pychota 😄
@4 475 495BrandImage: to taka Sangria tak ?
@4 475 498Biedroneczka1977: tak, choć pic z neta... musiałbym zdrowo zdjęcia przeryć, aby the best one pokazać
A córka jak była w Hiszpanii to tej Sangrii było pod dostatkiem
mógłbym to pić na okrągło ...nawet zamiast vodki, ale nigdy mi w chacie nie wyszła jak oryginał
Dobrze że mąż ma emeryturę i moze sobie dorobic..bo moja reta idzie na leki i jeszcze z jego dokladam
@4 475 500Biedroneczka1977: tam jest wszędzie... ale tylko z baru na żywca robiona ...nie jakaś tam butelkowana
@4 475 501BrandImage: w sklepie można u nas kupić ale nie mam pojęcia jak smakuje bo dawno nie pilam
@4 475 505Biedroneczka1977: nie kupuj!!
@4 475 503BrandImage: tak mówiła właśnie ze pyszna była mogłam z nimi lecieć dwa lata temu to właśnie był covid i wszystko diabli wzięli a oni byli w 2019
@4 475 504dusia: Dusia ...qurcze przykro to czytać, zwłaszcza pomiędzy alkoholowymi wpisami:-( ...przepraszam, ale brak mi na to recepty...
@4 475 506BrandImage: Ok wygram to polecę do Hiszpanii
@4 475 504dusia:
@4 475 509Biedroneczka1977: koniecznie!! ...zawsze marzyłem, aby się przeprowadzić na południe Hiszpanii
Bardzo mała masz ta rentę strasznie mała
@4 475 511BrandImage: właśnie całkiem niedawno ktoś mi mówił ze ma zamiar emigrować do Hiszpanii
Ja nie narzekam tylko przykro sie czyta ze daja 14 co takie osoby mają mowic jak są same
@4 475 511: byłem wielokrotnie ...pół zwiedziłem ...i jakbym trafił coś w okolicach 6-10mln, to nawet bez pakowania bym spieprzył stąd...
@4 475 514dusia: i tutaj masz rację jeśli ktoś ma mały dochód to taką 14 czy 13 jest dla takiej osoby zbawieniem
@4 475 514dusia: osobiście nie oglądam TV ...żadnej, a wiadomości filtruję po nagłówkach ...mógłbym zamęczyć, jak można przyzwoicie prowadzić kraj ...ale jednak, do polityki się nie garnę ...gdyż przy obecnej obsadzie leśnych dziadków i tak bym nic nie wskórał :-/
@4 475 517: napisane baaardzo kulturalnie ...więc tylko mogę powiedzieć, nie daj się
@4 475 504dusia:
spuentuję to jeszcze tylko tekstem mojego Ojca (choć spóźnionym) ..."nie oglądaj się na kamienie o które się potknąłeś, patrz na te, które są przed tobą" ...z wiekiem jednak człowiek nabiera rozumu, a do 'grobu' się jeszcze nie wybieram.
dobra, my tu gadu gadu, a marzenia czas spełniać ...więc kreślimy!
Tadeusz Gołębiewski. [*]
Branża spożywcza + hotele.
Branża spożywcza + hotele.
@4 475 523Janosik 2009: to ten!! ...łoł [*] ...i kasa go nie ochroniła ...czyli smutne
Wiadomość z gazety Fakt.
@4 475 525Janosik 2009: wklejka...
""Produkował wafle w formach wyrzuconych przez przedwojenną fabrykę, które własnoręcznie spawał. Do wyrabiania masy, głównie z wody, oleju i sody, używał pralki Frani. Tania produkcja, prawie nieograniczony zbyt, rosnące zyski, które w całości reinwestował. W kolejne maszyny, używane, ale solidne, z Austrii, w nowe produkty – andruty, bezy, rożki do lodów – w stale rozbudowywaną fabrykę" – pisał niedawno "Newsweek". Firma w najlepszych czasach notowała nawet kilkanaście milionów złotych zysku rocznie
Gołębiewski był założycielem sieci luksusowych hoteli w Polsce. Budowę hoteli finansował dzięki sukcesom Tago. Pierwszy był hotel w Mikołajkach, później pojawiły się kolejne, w tym m.in. w Białymstoku i Wiśle."
""Produkował wafle w formach wyrzuconych przez przedwojenną fabrykę, które własnoręcznie spawał. Do wyrabiania masy, głównie z wody, oleju i sody, używał pralki Frani. Tania produkcja, prawie nieograniczony zbyt, rosnące zyski, które w całości reinwestował. W kolejne maszyny, używane, ale solidne, z Austrii, w nowe produkty – andruty, bezy, rożki do lodów – w stale rozbudowywaną fabrykę" – pisał niedawno "Newsweek". Firma w najlepszych czasach notowała nawet kilkanaście milionów złotych zysku rocznie
Gołębiewski był założycielem sieci luksusowych hoteli w Polsce. Budowę hoteli finansował dzięki sukcesom Tago. Pierwszy był hotel w Mikołajkach, później pojawiły się kolejne, w tym m.in. w Białymstoku i Wiśle."
czyli nie doczeka sukcesu molocha nad morzem naszym :-(
Hotelu w Białymstoku nie budował, przejął niedokończony budynek którym nikt się nie interesował przez parę lat.
@4 475 529FretkA: no, raczej tak ...to w Pobierowie rzeczywiście z rozmachem szło ...lub po prostu przyziemne akcje ...nie znam, nie bywałem ...ale szkoda ...od frani zaczynał
@4 475 531dotam: a teraz kisisz siano
@4 475 533BrandImage: za pół miesiąca i będzie ok , a MM stop
@4 475 536RT1: za dużo przecinków używałeś
nie gram juz w to durne multi, wole jednak buka
a w buka do piatku robie przerwe
a w buka do piatku robie przerwe
@4 475 542Angierski: ja zacznę od 5 lipca
ee, bo Wy tylko w piłkę kopaną
rozne sa mecze, inne mecze jak liga mistrzow tez sa nieraz nieprzewidywalne
tak sobie założyłem że od eliminacji LM, LK , no i potem już ekstraklasa
@4 475 548: ale ja pisze o Was, a nie w co można trzaskać;P ...przeca są gonitwy, tenis...
spylam się puścić w to nieznośne MM ...i po córki ...i na lody
...a potem się zobaczy
spylam się puścić w to nieznośne MM ...i po córki ...i na lody
...a potem się zobaczy
Coś tę zioloną wymiotło, gdzie te czasy:jak weszło się na mp. To 300
czatowników było, przed losowaniem:
600,700 ach wtedy się działo
czatowników było, przed losowaniem:
600,700 ach wtedy się działo
Ćwiczę hulajka.. Nożna.. Jakos jedna ręka jedna noga.. Bez problemu.. Ok te elektryczne ważą więcej... Ale to nie problem
Przed chwilą padło 105 x 51,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 475 564RT1:
Wszyscy mają mam i jaaaa dwa zakłady na 6 z Plusem i inne na 10
@4 475 562RT1: taka będą skany albo tyłek obes....