Wpisy 4 470 949 – 4 471 048
16 czerwca 2022 09:18 → 16 czerwca 2022 12:16, 100 wpisów
@4 470 950wujek47: wujek kleiłem basen ostatnio mam klej i łatki musisz znaleźć gdzie to cieknie
@4 470 946galik: i nie musialem Ci pisac tego nicu , sam sie ujawnił
@4 470 951Forsami: szukam
Wszedzie mowia w radiu, tv , gazetach ze jacy to ukraincy poszkodowani itp i rzad ciagle o pomocy mowi i ci co tylko tego sluchaja to im wmowili. Kazdy ma prawo do swojego zdania i opini ale jak niekturzy to by zabili za powiedzenie prawdy o ukrainie i to im nie pasuje. Tacy ludzie nazywaja sie jednostronni ( fałszywi) nie lubiacy prawdy
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Witam
Zostawiam pewniaki 24 32
Oczekuje
53 64 74
40 58 59
35 39 40
Zostawiam pewniaki 24 32
Oczekuje
53 64 74
40 58 59
35 39 40
ladne czytanie o rozmnozeniu chleba
dzis trzeba rozmnozyc kapuste
dzis trzeba rozmnozyc kapuste
po jednym
30-34. 61-65. 1-5. 42-46
30-34. 61-65. 1-5. 42-46
piona kazdego katola
jeden Jezus Ch Boze Cialo
1.5.8.9.80 max power
jeden Jezus Ch Boze Cialo
1.5.8.9.80 max power
dzwonia w kociele. musze wyjsc przed dom. blisko oltarz. Jezus juz puka. zapraszam
Miałem nie wsiadać za kiere.. Ale późno było.. Trza było dzika na asfalt.. I do kościoła.. No to.. Ja sie nadałem
By było śmiesznie.. Chyba ministrantów na procesje wyślą.. Bo tylko 1 był. Na 9
@4 470 966wujek47: widzę szlauf po ścianie idzie
Tak zauważyłem, czy tylko Bolo ma tu na tej stronie o tych sprawach odwagę pisać? brawo Bolo jesteś jednym z nielicznych, no i ja nieskromnie się chwaląc
@4 470 967waldus: a białych myszek nie widzisz?
@4 470 970galik: wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
@4 470 972wujek47: racja
@4 470 974Xenomorph: a ty co xenofob masz do zaoferowania?
moj najblizej oltarz. Ołtarz Money

@4 470 973galik: z racji bliskości granicy mam rozeznanie w temacie ,Ukraińcy normalni ludzie
piekne grafiti zdobi
@4 470 976MONTEZUMA1: lepsze były bilbordy zimny Lech na pogrzebie bliźniaka prezesa
wpadłem z kawką pokoi tynk nałożony w innym malowanie a gdzie nie gdzie trza podkuc
na 14h nic nie zarałem mały dramacik tak z mieszkania na domek gnałem ze sie nie pusciłem
53,56,59,62,65,68,71,74,79 niech wam dobrze bedzie z 5 niuniami w bez bikini
dobra odpoczywacie w basenach itp lenistwo to ja wracam do remonciku
@4 470 977wujek47: nie twierdzę że nie, ale popatrz, tam jest polityka która wspira probanderowskie zachowania , a to już przekracza pewne granice które Polacy powinni tolerować, też jestem tego zdania ,że Ukraińcy nie są dobrze wyedukowani w pewnych sprawach, ale to powinni robić rządzący Polską i Ukrainą , a tego nie robią, a więc my tu powinniśmy ich edukować
No błąd, oczywiście jestem zdania ,że Ukraińcy nie są dobrze wyedukowani
@4 470 984galik: ale oficjalnie to UPA ubiła łysego generała co pod budziszynem tysiące naszych żołnierzy posłał na śmierć więc jakieś zasługi mają,żyjmy dniem dzisiejszym a nie wspominkami
@4 470 986wujek47: no dobra, ale żeby budować przyszłość trzeba pamiętać też o przeszłości, przecież gdyby przeprosili i zadośćuczynili nie miałbym pretensji, ale tego nie zrobili, to na czym będziemy budować przyszłość ? na kłamstwie?
już na działce o czym tu pisać dzień Bandery święto upa Lwowska rada obwodowa ogłosiła 2022 rokiem Ukraińskiej Powstańczej Armii (UPA)
przecież nawet zabronili robić ekshumacji grobów pomordowanych, i o czym wy piszecie? Duda stał w polu składając wieńce , ludzie czy wy to czujecie?
a co z grobami orląt Lwowskich przed wojną z Rosją stosunek do Polski mieli chłodny delikatnie pisząc nawet mówili nasi bracia Rosjanie zdziwieni atakiem Rosji łączyć fakty
Żeleński to żyd, on może tak mówić, wspiera go nacjonalnaja gazieta
szkoda pisać to fakty nie załatwione przemilczane to jest chore a co na Ukrainie się działo to większość nic nie wie
nie ważne dla mnie kto jakie ma pochodzenie liczy się człowiek ale przedstawiają nam jedną prawdę tłoczą a większość nie ma żadnej refleksji że może jest trochę inaczej niż nam mówią
kto się pytał Polaków podatników czy chcemy z naszych podatków dawać miliardy Ukrainie to jest skandal co robi PIS
Widzieliście jak Zęleński grał swoją fujarką na fortepianie? jest w necie musiałbym poszukać
Dobrze, że Polacy tacy święci nikogo nigdy nie mordowali nie sprzedawali nazistom naród wybrany.
plus pożyczki paliwo dla Ukrainy a my będziemy płacić po 15 zł za litr od lipca czy sierpnia wróci podatek 23 % paliwo pójdzie w górę czy kogoś to obchodzi czy PIS czy PO jedno zło rozdają obcym sam Pinokio mówił kosztem życia Polaków mamy pomagać hańba
@4 471 000Xenomorph: małe incydenty chcesz rozdymać dawać znak równości
za ukrywanie żydów groziła tylko w Polsce śmierć nie mieliśmy obowiązku pomagać a robiliśmy to
po za tym jakieś błędy w Polsce z godnie z konwencją wiedeńską tylko Niemcy bo Polski nie było
@4 471 000Xenomorph: kolego, Polacy to jest naród który ucierpiał tyle , że jakbyś popatrzył na historię narodów to nikt tyle nie wycierpiał i nie pieprz mi że Polacy są czemuś winni
Po blokadzie tych minusów było tak miło na czacie ...ale chyba niektórzy nie mogę żyć bez głupich tematów i kłótni..
@4 471 001Mulag: akurat to że paliwo jest takie drogie to nie wina Ukrainy a naszego rządu nastawionego na rozdawnictwo ,ubogim, czyli leniom i nierobom żeby mieć poparcie
@4 471 006marc1978:
@4 471 008wujek47: rozdawnictwo to fakt i unoszenie się honorem ograniczenie dostaw z wschodu
Glapinskiemu już się papier i tusz do dodrukowywania pieniędzy kończy a floty trza
nic nie musieliśmy po przegranej wojnie przez Niemców a w mawia się nam
@4 471 007Mulag: Mulag zawsze w Ciebie wierzyłem, jesteś gościu
doszło do tego że daną nam obowiązek pomagania w czasie drugiej wojnie i wymysł że ktoś nie pomagał lub doprowadził do zbrodni na żydach nie było Polski nic nie musieliśmy
ale robiliśmy z serca za to teraz i tak w tyłek dostajemy i robi się znak równości
stówa jest czat otwarty a temat ważny powinien być doceniany temat jak każdy inny nie boję się prawdy będę pisał co mi serce mówi
pinka tak dalej
ja gram tylko multik czasami cos wpadnie
Hejka Czat
Galik popierał minusow
Teraz to zastępuje
Już raz tak było
,
Galik popierał minusow
Teraz to zastępuje
Już raz tak było
,
@4 471 018Mulag: pięknie powiedziane
@4 471 023makler: {{brawo}
@4 471 023makler:
@4 471 023makler: to? uważaj chłopcze
@4 471 031makler: wierzyłem w ciebie
Cieszmy się z taniego paliwa po 8 zł bo za kwartał będziemy marzyć o tej cenie za litr
@4 471 032marc1978: Jestes nie tuzinkowa osobą << mądry
Twoje chT to nie przypadek tylko osoby ce .....
Twoje chT to nie przypadek tylko osoby ce .....
@4 471 034makler: to bardzo ciekawe chybił trafił a jednak u niektórych trafił
@4 471 036Xenomorph:
oczywista oczywistosc
oczywista oczywistosc
@4 471 037: dla mnie nie podlega dyskusji
@4 471 038: jest kilka mozliwosci (sposobow)
Pan Jezus puka 3.5.9 i podajemy adres 5/5
latwa piona razy 100
@4 471 044MONTEZUMA1: mój Adres zna zapraszam
zobaczmy czy zapuka tam. do kogo zapuka ten bierze szmal