Wpisy 4 457 708 – 4 457 807
27 maja 2022 12:36 → 27 maja 2022 13:07, 100 wpisów
@4 457 705Biedroneczka1977:
B1977, przecież nie widzisz nas bo jesteśmy niewidzialni
@4 457 705Biedroneczka1977: ten psychol ma pewnie inne zalozone
B22, tak ma Bobo22, Lawaciepla
Wystarczy dzienne ograniczenie w ilości wpisów i po kłopocie...w czym problem
@4 457 708Xenomorph:
Do miłego zobaczenia widzialni
żadnych ograniczeń usunąć te dwa niki i po sprawie
Biedroneczka1977 Biedroneczka1977 Biedroneczka1977
O patrz jaka zawzięta kobieta . Przyczepiła się i jątrzy. Co jest ?
Pisze o blokady a sama co?
Niewiniątko udaje ?
Cały czas komentuje nasze wpisy?
Mało tego dodaje niestosowne komentarze i prowokuje. Co za typ ?
Chodzi mi o nick Biedroneczka1977
Mam dużo jej niestosownych wpisów które podchodzą pod blokadę za znewagi i prowokacje. Troluje i stara się skłócić portalowiczów.To jest zachowanie naganne .
Prosimy o interwencję .
Takie zachowanie jakie ostatnio stosuje Biedroneczka1977 jest niegodne użytkownika MP .
O patrz jaka zawzięta kobieta . Przyczepiła się i jątrzy. Co jest ?
Pisze o blokady a sama co?
Niewiniątko udaje ?
Cały czas komentuje nasze wpisy?
Mało tego dodaje niestosowne komentarze i prowokuje. Co za typ ?
Chodzi mi o nick Biedroneczka1977
Mam dużo jej niestosownych wpisów które podchodzą pod blokadę za znewagi i prowokacje. Troluje i stara się skłócić portalowiczów.To jest zachowanie naganne .
Prosimy o interwencję .
Takie zachowanie jakie ostatnio stosuje Biedroneczka1977 jest niegodne użytkownika MP .
istnieje opcja blokady użytkownika którego nie życzymy sobie czytać admin dodał opcję
Jak dobrze być strusiem,głowa w piasek i ani grzeje,ani ziębi.
@4 457 716Tytan-Bravo: Tak jak Twoje poprzednie w ilości 147 z ' ok ' wlscznie
Bolo22
Racja.
Racja.
@4 457 720Bolo22: dokładnie beż sensu takie blokady
Tytan-Bravo: czego wchodzisz z nimi w dyskusję? Zablokuj i bądź normalny człowiek który udziela się z normlanymi. Chyba że cię to rajcuje, ja nie dałem rady na to patrzeć i zablokowałem. Na co czekasz?
@4 457 722emerytka 46:
@4 457 718panoramix:
No tak ale oni nas blokują a później momo wszystko czytają i prowokują oraz ubliżają nam w różny sposób. To jest naganne
No tak ale oni nas blokują a później momo wszystko czytają i prowokują oraz ubliżają nam w różny sposób. To jest naganne
@4 457 724kocur: no cóż tylko opcja blokady zostaje
@4 457 727Tytan-Bravo: Zrobisz dobrą decyzję
@4 457 729kocur:
@4 457 717Sebastian_M: Ale ożywiliśmy czat , proszę, mamy zasługi teraz same plusy niewidzialne
@4 457 729kocur:
@4 457 731Biedroneczka1977:
@4 457 728panoramix:
A po co kasować czat ?
Jak niesforni ludzie przychodzą i nie potrafią się zachować to od razu kasować czat ?
Nie ma innych środków na takich ludzi ?
A po co kasować czat ?
Jak niesforni ludzie przychodzą i nie potrafią się zachować to od razu kasować czat ?
Nie ma innych środków na takich ludzi ?
@4 457 720Bolo22: otóż to bez sensu taka blokada ale admin nic z tym nie robi pojawia się na trzy minuty zapoda jakiś żart i znika
@4 457 727Tytan-Bravo:
Piszą ci abyś był porządnym człowiekiem i nas zablokował
Piszą ci abyś był porządnym człowiekiem i nas zablokował
@4 457 737Bolo22: przecież wczoraj miałeś dobry układ
@4 457 714Biedroneczka1977: Ty nie urodziłeś się złym człowiekiem.
Ale tu śmiesznie
@4 457 720Bolo22: Niech widzi i mu gul skacze, ważne ze ty ich nie widzisz
@4 457 737Bolo22: nie wysłałam dziś tych co mi wczoraj podałeś A trochę się boję ze wejda
@4 457 742Sebastian_M: Jednak czat ożywiony, niech sobie popiszą teraz, ja idę grać w kolekturze
@4 457 741Juventus1802:
Biedronka nie urodziła się zła. Ale życie dało jej w kość a teraz tu na czacie odreagowuje. Tak nie powinno być. Takie zachowanie to dno. Niech najpierw wyładuje swoją złóść a później tu przychodzi. Takie jest moje zdanie
Biedronka nie urodziła się zła. Ale życie dało jej w kość a teraz tu na czacie odreagowuje. Tak nie powinno być. Takie zachowanie to dno. Niech najpierw wyładuje swoją złóść a później tu przychodzi. Takie jest moje zdanie
@4 457 747panoramix: Też tak myślę
@4 457 747panoramix: Wypuści inne demony z lochu i zrobi miejsce na 3 minusy
Przez dwie osoby czat sięgnoł dna,admin kiedyś reagował,teraz niewiem czemu mu to Lotto
@4 457 748Sebastian_M: Ona przychodzi zły okres, ma traume
@4 457 728panoramix: otóż to jestem za
@4 457 750kocur: bardziej zrytych beretów już niema
Idę do hurtowni samochodowej po czesci
Koc.... tego nie wiem ale prewencyjne uderzenie atomowe w chat jest w zasięgu władzy admina
@4 457 744Biedroneczka1977: nie wejda
@4 457 754Andreas3864: To lepiej mniej zrytych wziąć z czyśćca niech tu odpokutują a tych do lochu
Nie zamykać czatu bo gdzie ja będę skany z wygranymi pokazywał
@4 457 752Juventus1802:
Dobrze ale dlaczego jak ona ma zły okres to mnie ma tu szkalować i wypisywać bzdury na mój temat ?
Dlaczego ona się mnie ciągle czepia? Coto za kobieta? W tym momecie jest bardzo złym człowiekiem.
Dobrze ale dlaczego jak ona ma zły okres to mnie ma tu szkalować i wypisywać bzdury na mój temat ?
Dlaczego ona się mnie ciągle czepia? Coto za kobieta? W tym momecie jest bardzo złym człowiekiem.
@4 457 756panoramix: Czasowo na wakacje jak najbardziej
29 na czacie , to cieszy , ale Makler się smuci bo frekwencja się poprawiła
osobiste wycieczki szkodzą chat ,każdy ma jakiś problem chat ich nie rozwiąże niestety
@4 457 759kocur: dokładnie,2ie osoby robią szambo
@4 457 760marc1978: zrobimy grupę na mesanger I będziesz pokazywał skany
@4 457 761Sebastian_M: Tak, ale Pan Bóg kazał wybaczać
Seb... podajemy liczby aby sprawdzić po czyjej stronie jest moc mocy
@4 457 754Andreas3864: jeden zryty a den juwentus to psuchol. Piepszy ze gra grupowo itp ze jakis trenerow personalnych ma itp a tak naprawde to jest dziad bez grosza w kieszeni tylko oczytal sie i tak mowi
najlepiej niech Pasko da możliwość umieszczanie zdjęć i skanów w KG
Skany zdrapek to już wklejalas tutaj właśnie z neta
kocur
Bobo22, nie denerwuj się bo wejdziesz na gwoźdz
@4 457 771: I wtedy prywatnie albo dla wszystkich będzie dostępność
@4 457 774emerytka 46:
Bobo22, ja z tych Twoich kamieni wybudowałem schody i jestem wysoko
@4 457 770Bolo22: jeden i drugi ma nierówno pod sufitem,takie zachowania zakrawaja o chorobe psychiczną,nikt tu poza sie tak nie zachowuje
@4 457 771: I możliwość całkowicie a nie zamazanie starych wpisów w KG
Bobo22, Twoje i nie tylko Twoje obelgi nas wzmacniają, nie zabijają.
No właśnie, nie lubisz klownow a do cyrku chodzisz,
Wtedy usunę wpisy Sebastiana bo syf się zrobił, a zostawię wszystkie wpisy zaufanych osób
@4 457 782Xenomorph: są tu niektórzy podatni na cukier puder,szukają klakierów
Jestem za zamknięciem czatu.
@4 457 779Andreas3864: ale takich to trzeba izolowac
Pasko zareaguj i zwróć uwagę Biedroneczka1977
Cały czas się do mnie przyczepia i mnie notorycznie prowokuje. Jak chcesz to mam dziesiątki jej obelżywych wpisów w stosunku do mojej osoby. Zablokowała mnie na czacie a non stop odnosi się do moich zdjęć i wpisów. Takie zachowanie powinniśmy tu na czacie piętnować i ucinać możliwość robienia drugiemu zła.
Biedroneczka1977 ostatnio się tak rozkręciła w tych niegodnych poczynaniach że już sama się w tym gubi.
Wybaczałem jej dużo ale teraz przyszła chwila żeby odczła że jest za to kara.
Cały czas się do mnie przyczepia i mnie notorycznie prowokuje. Jak chcesz to mam dziesiątki jej obelżywych wpisów w stosunku do mojej osoby. Zablokowała mnie na czacie a non stop odnosi się do moich zdjęć i wpisów. Takie zachowanie powinniśmy tu na czacie piętnować i ucinać możliwość robienia drugiemu zła.
Biedroneczka1977 ostatnio się tak rozkręciła w tych niegodnych poczynaniach że już sama się w tym gubi.
Wybaczałem jej dużo ale teraz przyszła chwila żeby odczła że jest za to kara.
Kocur, ja nikogo nie blokuje a blokujących wpisuje do zaufanych
@4 457 786emerytka 46: a mi to obojetne
@4 457 786emerytka 46: Tak ja też z kim będe chciała mieć kontakt to będę miała
@4 457 787Bolo22: Tylko izolacja, zamknięcie czatu , ostateczność
@4 457 787Bolo22: admin był stanowczy,teraz toleruje matołkowo,pobłazaniem daje przyklask takiemu zachowaniu
@4 457 794Andreas3864:
@4 457 788Sebastian_M: Nie można jej blokować , to paskonatka zla , żmija umiera od własnej trucizny , daj jej trochę czasu.
Ty gostku z Chrzanowa , są blokady nie widzisz naszych wpisów a zabierasz głos
Wiecie co jest najgorsze ze tyle osob mu mowi ze jest inaczej a oni swoje i mysla ze maja racje . Takich to powinno sie gazowac
Pasko nie słuchaj ludzi którzy są za zamknięciem czatu.
To nie chodzi o to żeby zamykać czat. Oni cały czas dążyli do tego abyś go zamkął.
Taki jest ich plan. Tak jak kiedyś pisałem. Wystarczy zablokować kilka osób i czat ożyje a ludzie którzy się nie udzielają wrócą. Nikt nie chce czytać jak jeden drugiego prowokuje i mu ubliża.
Dlatego tak to jest. Teraz pytanie. Skoro chcecie zamknięcia czatu znaczy że wam się tu nie podoba. Jak się nie podoba to wykasujcie swoje konta i po sprawie. Po co tu przychodzicie?
Aby dokuczać i rozwalać to co Pasko stworzył?
To nie chodzi o to żeby zamykać czat. Oni cały czas dążyli do tego abyś go zamkął.
Taki jest ich plan. Tak jak kiedyś pisałem. Wystarczy zablokować kilka osób i czat ożyje a ludzie którzy się nie udzielają wrócą. Nikt nie chce czytać jak jeden drugiego prowokuje i mu ubliża.
Dlatego tak to jest. Teraz pytanie. Skoro chcecie zamknięcia czatu znaczy że wam się tu nie podoba. Jak się nie podoba to wykasujcie swoje konta i po sprawie. Po co tu przychodzicie?
Aby dokuczać i rozwalać to co Pasko stworzył?
Biedroneczka1977
Racja.
-1 kazał mi pisać u Korna,co z przyjemnością czynię.
Racja.
-1 kazał mi pisać u Korna,co z przyjemnością czynię.
Bolo22, gazy to ty wypuszczaj z siebie bo zatrzymane unoszą się do głowy i rodzą się takie pos*rane pomysły z gazowaniem jak twoje
Blokada na nich to jak sankcje na Rosję, dlaczego nie działają? Bo niektórzy ich nie blokują i narzekają. Niestety
U Korna można wstawiać skany wygranych.
Ja nie wstawiam,bo moja komórka nie wysyła fotek
Ja nie wstawiam,bo moja komórka nie wysyła fotek
@4 457 803emerytka 46: mms niemasz ile płacisz za fona
@4 457 803emerytka 46: co to ten Korn?
@4 457 802kocur:
@4 457 804Andreas3864: Screana sie zapisuje i z tel. wrzuca na MP, to nie MMS