Wpisy 4 456 829 – 4 456 928
26 maja 2022 14:40 → 26 maja 2022 17:00, 100 wpisów
Wsztkim mamom z mp
Pracownik do hodowli świń..
Obsluga komputera.. Dozowników i rozładunek komponentów.. Dziś i przy swiniach musisz być.. Obcykany.. Na kompie
Obsluga komputera.. Dozowników i rozładunek komponentów.. Dziś i przy swiniach musisz być.. Obcykany.. Na kompie
@4 456 830tomi77:
Ja kwiat kupiłem życzenia były.. Co roku mówiłem że się poprawię.. W tym.. Nie mówiłem
Obldte kilka testów hulajnog elektr... I na rower.. Zwykły na pedały..
@4 456 830tomi77: W Piekarach tych zwierzątek jest dużo ostatnio byłem i zjadłem takie coś...pyszne
Po wczorajszych podciągach.. Czuję się.. Połamany.. Niczym opłatek świąteczny..
@4 456 833tomi77: Ale poprawić zawsze się możesz
@4 456 829Krystek_78: 

Na razie was opuszczę lodówke przywieźli,stara kaput ,szrot,poszła wczoraj
@4 456 836tomi77: Świat łamie każdego...i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania....Będzie dobrze.
Przecież jest 9/10 z plusem,21x 7/8 , w tym 63 z plusem, 6 z 8 aż 409 razy, tego się nie widzi.
@4 456 844: A kto chciał mógł grać liczbami z wczoraj załączonej tabeli:
19,32,37,38,42,54,62,78
17,49,54,63,4,70,6,61
62,72.
Można sobie przewinąć. Wolicie narzekać na losujących bo oni Wam szczęścia nie przynoszą.
19,32,37,38,42,54,62,78
17,49,54,63,4,70,6,61
62,72.
Można sobie przewinąć. Wolicie narzekać na losujących bo oni Wam szczęścia nie przynoszą.
W miejscowości Gierałtowice padła wygrana 75 000 zł w zdrapce KRÓLEWSKA GRA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Przewinęłam czat.Widać,że Admina to "ani grzeje,ani nie ziębi'tak się kiedyś wyraził)
Może zrobić sondę z tytułem "czy zamknąć czat"
Może zrobić sondę z tytułem "czy zamknąć czat"
Witam ponownie
@4 456 806Gosia__77: 

emerytka po co przewijasz czat skoro nas zablokowałaś ?
Przecież to nie ma sensu
Blokujesz A wszystko czytasz
To jest śmieszne
Przecież to nie ma sensu
Blokujesz A wszystko czytasz
To jest śmieszne
@4 456 851Andreas3864:
To Emilia ?
To Emilia ?
Emilia trenuje i bardzo dobrze
Lubię wysportowane kobiety
Sondę to sobie załóż do ....bo rzekomo masz częste wymioty.Jesli nie lubisz klowna, po co chodzisz do cyrku ?
EMI, ten śmieszny Wojtek jest dziś na czacie? W sumie konto lotto, jego kompana w sukience też brak bo ich nie widzu
Sondę to do żołądka sprawdzic czy wszystko jest OK
@4 456 855Sebastian_M: Ma przecież podgląd z wielu profili, z męskich tez.Nawet z nich pisze jako facet.
@4 456 858Sebastian_M: Tak często wspomona o żabach z Zabich Dolkow, może któraś połknęła?
@4 456 859Juventus1802:
No tak masz rację dlatego dziwi się że Pasko jeszcze jej nie zablokował tych dodatkowych nickow
No tak masz rację dlatego dziwi się że Pasko jeszcze jej nie zablokował tych dodatkowych nickow
@4 456 858Sebastian_M: Niby nie widzi wpisów , a zaraz się do niektórych odniesie.
Ponoć bardzo Juventus się wstydzi że był Sara 0925 i podrywał sebusia,widocznie się skumali w hotelu razem 😊 🤣 😅 😅 😘 🥰 🥰
@4 456 860Juventus1802:
Dajmy jej spokój niech je co chce ale niech nie prowokuje i nie dogaduje bo pożałuje
Dajmy jej spokój niech je co chce ale niech nie prowokuje i nie dogaduje bo pożałuje
@4 456 861Sebastian_M: Bo Pasko wie , że w innym środowisku nie potrafią się xnalezc , tylko tutaj.W społeczności wiejskiej i miejskiej nie ms równych sobie.
@4 456 862Juventus1802:
O tym już pisałem że to jest śmieszne
O tym już pisałem że to jest śmieszne
Teraz mnie zablokowała bo na nią naciskali i właściwie wymyślili. Musiała tak zrobić bo mieli ja zablokować
@4 456 864Sebastian_M: Tak, więc nie będziemy walkowac tego tematu , nie przeszkadzać, niech brną w ...co lubisz i potrafią.
@4 456 865Juventus1802:
Wcześniej nie mogłem tu wejść bo mam poważną awarię i nie zawsze mam możliwość tu przyjść
Wcześniej nie mogłem tu wejść bo mam poważną awarię i nie zawsze mam możliwość tu przyjść
@4 456 849emerytka 46:
Sebastian_M, Juventus1802, Krystek_78 skopiuj do blokowanych użytkowników na swoim koncie i miej Emi spokój
Sebastian_M, Juventus1802, Krystek_78 skopiuj do blokowanych użytkowników na swoim koncie i miej Emi spokój
@4 456 868Sebastian_M: Błogosławieństwo na drogę jej i spółce.Niech da skan ogromnych wygranych.
@4 456 869Juventus1802:
Tak. Nie piszemy o tym bo to woda na młyn. Szkoda prądu
Tak. Nie piszemy o tym bo to woda na młyn. Szkoda prądu
Nie przewijaj i nie czytaj jak nie jesteś zalogowana. Jest bardzo dobrze. To jak matrix niebieska pigułka lub czerwona. Wybierz sama. Pozdrawiam
Mają razem skonfigurowany harmonogram na mp , wszystko już wiemy.... mieszkają razem 😘 🥰 😍
@4 456 872Juventus1802:
Nie chce zapeszać ale już wkrótce to my damy skany wygranych
Nie chce zapeszać ale już wkrótce to my damy skany wygranych
KOCUR , odpowiedź na każdą nie tylko Twoja zaczepkę znajdziesz na moim profilu - u Dotam' a też.Modlimy się za Was .
@4 456 875xdrive: No i do tego spragniony uniesień marynarz
@4 456 874kocur: dawno już tak zrobiłem,po dwóch wpisach Juvent'Sary było wiadomo
Kocur tez sie za ciebie modlę
@4 456 876Sebastian_M: Jezu, dałbym dzisiaj, ale koledzy zabronili bo kupony są ważne jeszcze na 27 losowan.
@4 456 878kocur: o kurde,ohoho on odgrywa takie rolę jak na filmach romantycznych
dotam to inna bajka
@4 456 882xdrive: jak ma filmach bez lektora
@4 456 884kocur:
Ok musze teraz popracować. Bede pozniej
Milego dnia. Słoneczny juz jest ale mily nie zawsze
Ja nawet gram , a ty możesz być tylko statysta, nikt inny roli wariata nie zagra jak ty, albowiem jesteś eksponatem przykładowym, drugiego nie znajdziesz , to ginący gatunek , który trzeba szanować.
@4 456 887Sebastian_M: Do miłego
Przykro mi ' L_rid ' , musisz pogadać z kimś innym bo idziemy na spotkanie.
mam ich zablokowanych.Przez przypadek nie byłam zalogowana,to przewinęłam czat.
Ten juventus miał już tyle blokad(jako wulkan,watykanista i inne)a ciągle robi Admina w bambuko.
Ten juventus miał już tyle blokad(jako wulkan,watykanista i inne)a ciągle robi Admina w bambuko.
@4 456 891emerytka 46: To już jest zadanie dla admina, my mamy możliwość blokady i sprawdzą się. Odkąd zablokowałem to aż miło się tutaj pisze z normalnymi ludźmi
@4 456 891emerytka 46: To nie czytaj, tam nie ma nic ciekawego
@4 456 894emerytka 46: Do zobaczyska
Trzeba blokować , bez tego czat zawalony tylko wpisami tych dwóch ***** ******* miłego wieczoru widzianym
Mam przerwę
@4 456 883Sebastian_M: Ja nie trzymam w wersalce , a w aucie nie mam zapachów oprócz boczku

@4 456 898xdrive: tak, blokować
Najpierw odblokować sobie coś w głowie bo tam jest samoistna blokada.
Wpis 891 emerytka
To ty i twoi prowokatorzy staracie sie robic admina w bambuko ale on ma swoj rozum i się nie daje dlatego jestescie tacy źli. Robicie co mozecie a tu ZONK ?
Pasko już się na was poznał i tylko na to patrzy. Ta tę szopkę którą tu wyczyniacie
Jest cierpliwy dlatego jeszcze tu jesteście
Pamiętajcie życie jest krótkie i w pewnym momencie zrozumiecie że nie warto jeden drugiemu robić pod górkę
Oby jak najszybciej żeby nie było za późno
To ty i twoi prowokatorzy staracie sie robic admina w bambuko ale on ma swoj rozum i się nie daje dlatego jestescie tacy źli. Robicie co mozecie a tu ZONK ?
Pasko już się na was poznał i tylko na to patrzy. Ta tę szopkę którą tu wyczyniacie
Jest cierpliwy dlatego jeszcze tu jesteście
Pamiętajcie życie jest krótkie i w pewnym momencie zrozumiecie że nie warto jeden drugiemu robić pod górkę
Oby jak najszybciej żeby nie było za późno
@4 456 906Sebastian_M: Jak się Pasko wkurzy to bez sondy ograniczy czat na kilka minut przed losowaniami i kilka po , tak , że nie zdarza pomyj wylewać. Zepsuty portal GL zamknięty z urzędu, tam nie można tworzyć identycznych nicków wziętych z mp to produkuje się tutaj.Pasko poznał się na " lawaciepla" Paweł ma blokady i koniec.
@4 456 908Sebastian_M: My chyba boczek mamy od tego samego producenta ?
@4 456 902kocur: na dzień dzisiejszy by nie było opcji blokady w profilu, wcale bym tutaj nie wchodził bo nie mam ochoty czytać bredni tych wybitnie irytujących ludzi którzy z pogardą odnoszą się do wszystkich.Tego socjopaty pozbawionego zdrowego myślenia nie wyleczy już nawet dr.z alpejskiej wioski.Wybitnie drażniący okaz człowieka,brak kultury i za grosz wychowania.
I jeszcze jedno do wpisu emerytki 891
emerytka ty notorycznie przez przypadek nie jesteś zalogowana i czytasz cały czat od deski do deski
Piszesz o blokadach dla innych A nie pamiętasz już o swoich ?
Ile ich miałaś za skandaliczne swoje zachowanie ?
A ile masz blokad na innych kontach?
Nie pamiętasz tego ?
A może nie pamiętasz przez przypadek ?
emerytka ty notorycznie przez przypadek nie jesteś zalogowana i czytasz cały czat od deski do deski
Piszesz o blokadach dla innych A nie pamiętasz już o swoich ?
Ile ich miałaś za skandaliczne swoje zachowanie ?
A ile masz blokad na innych kontach?
Nie pamiętasz tego ?
A może nie pamiętasz przez przypadek ?
@4 456 908Sebastian_M: Już jestem na poczie bi korespondencję muszę wysłać poleconym.

@4 456 911xdrive: W samo sedno. Gdyby nie blokada to też wolałbym tu nie zaglądać
@4 456 912Sebastian_M: Z tych męskich kont nie pisze bo obawia się blokady wszystkich kont.
Wolę chwilę dłużej poczekać na konkretną osobę niż przewijać czat ze zdjęć żarcia i temu podobne
Kocur , masz już wodę?
Osoba zwichrowana na umyśle sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem
Dotam, pozdrowienia z Sopotu i Gdyni.
@4 456 916kocur: @4 456 919kocur: też tak mam
Popiszcie sobie , bo my na poczcie nadajemy listy polecone.Potem spotkanko, podsumowanie wygranych
Oni tak mają że sprowadzają kogoś do swojego poziomu A później pokonują doswiadczeniem ?
Ale w czym oni mają doświadczenie?
Ale w czym oni mają doświadczenie?
To jest siła głupoty, chamstwa i de3bilizmu. Dwoje kr3tynów może tak obrzydzić czat że inni wolą wybrać inny adres www.
@4 456 923Sebastian_M: Przyjęcie bo repertuar się wykończył, słownictwo ubogie , ostały się jeno wulgaryzmy, których tutaj było mnóstwo w wykonaniu nie tylko proletariatu z R., ale i innych ober...z ładnego nawet miasta.
No tak brak podstawowego wychowania sprawił że wulgaryzmy zastępują piękną polszczyznę
GL Triset nie wybierasz, produkować tam nie będziesz bo jest blokada urzędową.Smutno Ci bo nie możesz się poszywac pod profile z MP.Nie wspomnę och nicków dla spokoju Duszy.
@4 456 926Sebastian_M: Mawet prof.Jan Miodek pogubił się w tym słownictwie.