Wpisy 445 021 – 445 120
12 sierpnia 2011 18:26 → 12 sierpnia 2011 20:15, 100 wpisów
To dlatego ma sukienkę zrobioną z siatki na ryby.
spook wczytałeś się w to co dostałeś na gg ? Wybrałeś oby trafinie czego życzę.?
gdyby tak dla każdej liczby odległość między wypadnięciem podać w liczbach a następnie wyliczyć niewiadomą następną odległość przy pomocy sieci neuronowej
można tak ale kto obliczy w ten sposób.Wiesz już i tak wiadomo jaka jest min i śr wypadniecia danej liczby jak weżmiesz jakiś okres to już wiemy natomiast to co mówisz jak jesteś wstanie zrobić zrób ja Ci podam gotowca a Ty wylicz
będzie chyba sporo ręcznej roboty bo filtrów się nie da żadnych zastosować w excelu 

Ja Ci podam 80 liczb na tacy popatrzysz wyliczysz i podzielisz się informacją ze mną i jest to o czym mówisz.Mówiłem oddzielinie liczona godz 14:00 oraz 22:15 a także suma tych godzin i półrocze mam w róznych wariantach teraz tylko trzeba to policzyć.
Zaraz jak chcesz zapodam Ci przykład tylko 1 liczby i do dzieła.
dla każdej liczby masz już zrobione słupki w których liczby stanowią ilość losowań między wypadnięciami tej samej liczby, a 0 oznacza że liczba wypadła jako powtórka? ja sobie zrobię bez podziału na godziny losowania
to ja mogę wypróbować na grupie np 1-10; jak się sprawdzi to zastosuję na całości 

Mam zrobione nie tylko liczby spook odzielne ale takze pełne 10 pełne 8 pełne 5 pełne 4 końcówki 1 i ostanią liczbę niesortowaną oraz wiele innych
Wystarczy to skopiować i wysłac na meila i masz problem rozwiązany.
Dariusz Ty też możesz wypróbować może programem Alyuda (addins) albo inną aplikacją bardziej zaawansowaną
To co mówisz wylicza komputer i to on podaje najlepsze układy w których jest np 7/10 z danego okresu .Oczywiście nie jest to program doskonały ale można z niego coś wyskrobać
Dariusz > to ja może poproszę o grupę 1-10; po prostu wklej mi na gg jako ciąg pionowy 

a żeby sieć mi obliczyła potrzebnych będzie co najmniej 300 wyników wstecz
300 wyników wstecz nie mam takiej opcji ja mam max 62 czyli tyle co w miesiącu losowań.
czyli wezmę sobie 10 liczb wklepie samodzielnie przez tydzień i doświadczę 

Dariusz > no tak- to ja porobię podobną rozpiskę tylko że niebieskie liczby które u Ciebie są ułożone pionowo u mnie będą poziomo ułożone po to by starsze losowania były wyżej a nowsze niżej; sieć będzie czytała słupki pionowo od góry
Dariusz > tak - czytają chyba archiwalne fragmenty czatu bo nowej treści mało jest 

erudyt79 Nigdy tak do Ciebie nie napisałem.Myślę że jeżeli pisze się rozsądnie to nikt nikomu nic nie powie
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław 0-0
smutno mi bo nie takiego wyniku się spodziewałem
smutno mi bo nie takiego wyniku się spodziewałem

- mocniej,mocniej... 
JA TYPUJE 5 NA WIECZOR MULTI MULTI 40 28 32 59 60

nic mi nie wychodzi z tych liczb dzisiaj