Wpisy 4 439 133 – 4 439 232
6 maja 2022 10:08 → 6 maja 2022 13:22, 100 wpisów
@4 439 130tomi77: Tak bez Twojej zgody sprzedali Ci samochód?
Zaraz puszczę Mini i Multi. Multi te liczby które rano wspólnie poskladalismy
Może w Multi jeszcze coś wykombinuję
Jeszcze chwilę pomyślę
Jeszcze chwilę pomyślę
Pisałem wczoraj wieczorem że dziś rano zapraszam do wspólnego typowania i udało się
Oby nam weszło to jutro będzie więcej chętnych A po jakimś czasie wszyscy do nas dołącza
Oby nam weszło to jutro będzie więcej chętnych A po jakimś czasie wszyscy do nas dołącza
Jak ktoś gra w EuroJackpot to przypominam że dziś piątek.
W piątki w Helsinkach losuja liczby.
Do godz 19.00 jest możliwość puszczenia zakładów
W piątki w Helsinkach losuja liczby.
Do godz 19.00 jest możliwość puszczenia zakładów
@4 439 140emerytka 46:
@4 439 139Sebastian_M:
dotam
Wiem 1 zakład to 12.50 zł
Nie jest to tanio tym bardziej że teraz zrobili 2 losowania w tygodniu. Ale można grać tak jak ja od czasu do czasu
Nie jest to tanio tym bardziej że teraz zrobili 2 losowania w tygodniu. Ale można grać tak jak ja od czasu do czasu
@4 439 146dotam: prawda
@4 439 146dotam:
No przyznasz że niektórzy zachowują się jak dzieci prawda ?
No przyznasz że niektórzy zachowują się jak dzieci prawda ?
@4 439 150Sebastian_M: czyżby samokrytyka
@4 439 152makler: @4 439 152makler:
@4 439 151dotam:
Piszę między innymi o tobie bo zawsze ci coś przeszkadza.
Zachowujesz, się jak rozkapryszone dziecko. To źle A tamto jeszcze gorsze. I tok w koło Macieju
Piszę między innymi o tobie bo zawsze ci coś przeszkadza.
Zachowujesz, się jak rozkapryszone dziecko. To źle A tamto jeszcze gorsze. I tok w koło Macieju
@4 439 151dotam:
Ale proszę cię nie zaczepiaj mnie bo jak jestem na czacie to prawie za każdym razem mnie prowokujesz i stosujesz beznadziejne zaczepki.
Masz w tym jakiś cel ?
Ale proszę cię nie zaczepiaj mnie bo jak jestem na czacie to prawie za każdym razem mnie prowokujesz i stosujesz beznadziejne zaczepki.
Masz w tym jakiś cel ?
Fredka, nie zdziw się jak Będziesz miała 1000 powodów na swoją obronę w KG
Mewa,makler,xdrive,FretkA
Makler, nie rób się sentymentalny, Ci ludzie, owszem, się nie udzielają, jednak jeszcze żyją
A gdyby się uprzeć, to ile więcej znikniętych userów przez to można by wymienić ...
Makler, nie rób się sentymentalny, Ci ludzie, owszem, się nie udzielają, jednak jeszcze żyją
A gdyby się uprzeć, to ile więcej znikniętych userów przez to można by wymienić ...
Xdrive
Już mam dosyć, nie mam zamiaru dalej...
ps.
Już to widzę co będzie w dzien
Już mam dosyć, nie mam zamiaru dalej...
ps.
Już to widzę co będzie w dzien
@4 439 166xdrive: to jak panie - ile na dziś poszło EJ ?
@4 439 167Robal_36: A poszło dość sporo pieniążków na granie dziś
@4 439 169FretkA:
On na swoją obronę
On na swoją obronę
@4 439 170makler: aaaa
2 kolektury w Gdańsku w odległości 250 metrów ... o obydwu padła główna wygrana w Mini Lotto wczoraj
Bardzo korci mnie EJ ale troche szkoda mi kasy... Raz tylko wygralam jak puscilam los w wigilię to wpadlo 32zl. A tak to sakw pustaki
@4 439 173Pasko: własne typy czy chybil?
@4 439 175xdrive: tez tak sądzę... Moze zgubil los i postanowił kupic następny
Ja ostatnio bylam w Puszczykowie i tak sie zastanawialam gdzienjest ta szczęśliwa kolektura to moze puszcze na chybil trafil...
2 razy dla pewnosci dobre pewniaki
@4 439 177FretkA: jeśli faktycznie zgubił, to stracił 150 000 zł
Ja też tak czasem jak coś się załatwia na mieście to powtarzam sobie kuponik w kilku punktach
Jak nie puszcze, bo mowie "a i tak nie wylosuja" to losują wszystkie
Fredka,, dla zmylenia Tesla trzeba więcej zakładów
(Ktoś tutaj tak pisal)) i potwierdzam TO
chyba że Masz liczby z "grubej rury"
np. Od tesika
(Ktoś tutaj tak pisal)) i potwierdzam TO
chyba że Masz liczby z "grubej rury"
np. Od tesika
@4 439 192makler: kiedys do mini kupilam 1 zaklad CT i pozniej kreslilam oboki.... I tak pusto
Coraz więcej osób, że dawniej
Tesik podnosi poprzeczkę
Jedyna rada = wiecej poświęcić czasu na typo
.
Tesik podnosi poprzeczkę
Jedyna rada = wiecej poświęcić czasu na typo
.
ale jakbyście mieli pomysl na liczby to ja jestem chetna na 2 zaklady
Znam wyniki euro kasa do reki
Bende wolny już kopiłem mieszkanie auta na raty wygram to splace
Kurde, cos wam powiem kiedys, kiedys mialam takiwgo gostka, ktory cos ode mnie bral, nie pamiętam co ale to takie groszowe sprawy20 czy 30zl. I ten koles mial pyta się czy moze mi zamiast zaplaty dac kupon lotto, bo on drobnych nie ma tylko same po 200zl
Kuponu nie wzielam i tak sie zastanawiam teraz czy jqkbym wygrala to by przyszedl po "reszte"
a teraz idziemy na jednego jednego, a teraz idziemy wodke pic a jak
@4 439 199FretkA: bylo nawet takie myslenie ze jak znaleziony kupon to pewnie wygrany albo dawanie ludziom na weselu kuponow
to jest typer i nie powtarzaTu na MP jest wielu dobrych A nawet bardzo.D
Tylko szukać A na to - czas
((Mam swoje giełdy,kopalnie itd itp))
gość puszczał różne gry w różnych kolekturach. też tak robiłem mini puścił 2 razy przez przypadek
Znajoma poprosiła kiedysbo zdrapki zaniast kwiatow to ze zdrapek zaplacila za wesele. Siostra ma za 2 tug urodziny myslalma, zdby jej kupic za 100zl mix zdrapek
Czas nie ma nic do losowania..specyjalnie w poniedzialek pojechalem przed 11..i lipa
dotam
@4 439 220marc1978: zawsze coś
czekam na pensje ciekawe czy przyjdzie dzisiaj czy po weekendzie
jak na programiste to i tak malo zarabiam, bo sa tacy co zarabiaja 10 tys a nawet wiecej
ale jak na osobe nie placaca kredytu, czy wynajmujacej mieszkanie czy utrzymujaca rodzine
to mi to wystarczy co teraz
to mi to wystarczy co teraz
chociaz jakbym pracowal w jakiejs zagranicznej firmie to 15-20 tys do reki moglbym zarobic
@4 439 229Angierski: jak nie bylo takich cyrkow w finanasch jak teraz, to potrafilam utrzymam siebie, faceta i jego kochankę, teraz to tylko siebie musze utrzymac.