Wpisy 4 424 599 – 4 424 698
16 kwietnia 2022 22:54 → 16 kwietnia 2022 23:59, 100 wpisów
ok po świętach wrócimy do tematu ... na pewno Wasz głos jest słyszany
Biedroneczka1977
Nie usuwaj konta,bo wtedy to cha.....o będzie miało satysfakcję.
Nie usuwaj konta,bo wtedy to cha.....o będzie miało satysfakcję.
@4 424 599Pasko:każdy wykres jest dobry a Sebastian wkrótce napisze ze on jest poszkodowany
A ja się nie dam
@4 424 601tomi77: ale tylk trojke mam
@4 424 603emerytka 46:
Nie wierzę w to co piszesz Pasko a szkodnik zaraz ruszy że on to przecież w dobrej wierze wszystkich poucza
Panie Pasko i proszę przywrócić nik Magister hazardu
Święta są , ten nik niczego nie zawinił , chyba tylko to że się bronił z góry dziękuje
Święta są , ten nik niczego nie zawinił , chyba tylko to że się bronił z góry dziękuje
przypominam, że niedawno Sebastian M miał blokadę ... trwała chyba z 2 tygodnie? i przyznaję, że wydawało mi się, że atmosfera ogólnie na czacie była dużo lepsza wtedy, więc to jak najbardziej jest argument.
Robal_36
Wieksza dawka
Wieksza dawka
@4 424 603emerytka 46: przynajmniej przez te trzy lata
Robal_36
@4 424 610Pasko: to jednak widział Pan różnice
@4 424 610Pasko: oczywiście ze tak było przyjdą może nicki I Sebastian dalej będzie mini rządził a Pan Pasko powie no przecież to jest normalne
Nowe *
deki72
@4 424 612Pasko: jest gorzej po odblokowaniu poczuł się nie tykalny ile jeszcze dobra miałem iść
Nie chodzi o przejmowanie tylko ze robi co chce tutaj
bo za chwilę ktoś inny powie, że Sebastian M jest ok według niego, ale za to osoba X jest nie ok
@4 424 623Pasko: nie odwracaj kota ogonem Panie Pasko co to już nie jest nawet śmieszne
zbiorowe niezadowolenie, chociaż wciąż uważam, że jest trochę prywatą.. no ale jednak jest zbiorowe ... no trudno nie zauważyć.
Piszemy O Sebastianie A tu nagle a kto jeszcze ? No cuda . To tak jakbym mówiła ze jest zimno a Pan mi powie ale w lipcu będzie ciepło
powiem tak... jeśli nic się nie zmieni to prawdopodobnie wróci temat wyłączenia funkcji społecznościowych dla Sebastiana M i znowu będziemy obserwować. Ja nic nie mam do tej osoby, ale jeśli czat widzę nie potrafi z nim istnieć, no to na pewno damy mu szansę bez niego.
Proszę napisać Sebastian jest mi tutaj potrzebny bo rozkręca czat a to jest dla mnie najważniejsze nieważne ze się kłócicie
@4 424 630Biedroneczka1977: no szkoda mi czatu, ale czat jest dla Was nie dla mnie... no ja nie mogę mieć z tego korzyści, no bo jakie.
Ja nic nie mam do tej osoby
@4 424 632emerytka 46: no tak napisałem ... ale tak naprawdę z obecnie tutaj piszących, to nie mam nic do nikogo... raczej traktuję Was na równi.
@4 424 634Pasko: nieprawda
Pasko
No,nie wiem.
No,nie wiem.
ale jak mówię... macie obiecane, że będzie reakcja, powiedzmy, że usłyszałem głos ogółu i nikt nie wniósł Veto ...
Ile osób zostało przez Sebą zbanowanych
To szczyt pogardy dla czatu i siebie
To szczyt pogardy dla czatu i siebie
Obiecanki to dla dzieci w przedszkolu
zresztą jeszcze raz mówię, że po to specjalnie robiłem funkcję możliwości blokowania się, bo były prośby... jak nie pomaga i wszyscy mówicie, że bez Sebastiana M na czacie będzie na pewno lepiej, to niech tak będzie. Czat jest dla Was, nie dla mnie jak mówię.
@4 424 628Biedroneczka1977: uspokój się olej sebka i koniec
Jak nie masz co robić to idź się wyspać
Jak nie masz co robić to idź się wyspać
Strona multipasko jest dla wszystkich i jest bardzo popularna... czat jest dużo mniej popularny, ale dla Wielu z Was jest potrzebny, więc niech tak zostanie.
@4 424 637Pasko: a co jeśli veto wniesie np "jasnowidz" ?
@4 424 640Pasko: co z tego ze nie widzę co pisze jak inni użytkownicy piszą co Sebastian pisze o mnie czy do mnie A z jakiej racji jak ja do niego nie pisze to jest normalne pytam ?
Robal_36
dla mnie największą gratyfikacją byłoby, gdybym wiedział, że piszą tu coraz to nowe osoby, które albo są nowe, albo do tej pory nie pisały, ale widzą, że jest fajnie i zaczynają pisać... żeby ta społeczność czata rosła, to wtedy będzie widać, że to ma sens
@4 424 643Robal_36:
Przecież nie zablokuje wszystkich żeby nie wiedzieć co ten człowiek o mnie pisze chyba logiczne to jest czy nie ?
obecnie trudno tu zauważyć na czacie jakiś trend wzrostowy ilości osób... raczej w drugą stronę
@4 424 646Pasko: tak po nowych to dopiero by mógł jeździć super i im wykłady dawać
@4 424 642Pasko: może czat jest mniej popularny właśnie dlatego ,że nie można normalnie pogadać bo co chwila część już jestem i ciągle te pierdoły...dużo osób obserwuje czat i jak widzi ten bajzel to nic dziwnego, że tu nie pisze.
@4 424 649Pasko: a dziwi się Pan że mniej osób wchodzi
Jak Seba został zablokowany przez Biedronke
NIE POWINIEN SIĘ ODNOSIS WPIS
Bot = nick
NIE POWINIEN SIĘ ODNOSIS WPIS
Bot = nick
@4 424 649Pasko: i jaki z tego wniosek ?
@4 424 653makler: tak A nie ze dalej pisze jakby nigdy nic a osoby które to czytają piszą o tym na czacie on super opcja to jest
@4 424 654Biedroneczka1977: no już pisałem... że jakieś zmiany by się przydały
@4 424 649Pasko:
Jak będzie Seba = postępujące
Jak będzie Seba = postępujące
Jest taka grupa lotto wygrane czy cos takiego i nawet tam wspominali o tym szkodniku ze jest nie do zniesienia
@4 424 656Pasko: a kto tutaj jest admin Pan czy Sebastian bo można mieć mieszane odczucia
On dobrze wie dlaczego go zablokowałam
@4 424 656Pasko: pisać to sobie można papier wszystko przyjmie
@4 424 658Bolo22: wszędzie już go znają szkodnika
Sebą to
Albo kubraczek w białym kołnierzyki
Albo bot Google
Albo przydupas.....
Albo kubraczek w białym kołnierzyki
Albo bot Google
Albo przydupas.....
@4 424 663Bolo22: nie wiem i nie chce wiedzieć zaraz będzie pisał donos do Pasko I się zalil jaki to biedny jest
@4 424 664Biedroneczka1977: z miesiac temu czytalem jak pisali o nim i jeszcze bylo czesc juz jestem
@4 424 665makler: bot nie bo bot odpowiada bezpośrednie a on inaczej pisze normalnie jakby powiedzieć jak człowiek
@4 424 666Biedroneczka1977: albo siedzi cicho jak tchórz
@4 424 667Bolo22: no siedzi w Internecie bezrobotny i kit wciska gdzie się da
@4 424 667Bolo22:
@4 424 671Bolo22: a tam już mnie to nie cieszy
Ja mam 104 jutro idę w. Gości I telefonu nie biorę
Napije się melisy i idę spać
@4 424 671Bolo22: te liczby to z maszyny w nimi jeszcze na jutro ważne dwa zakłady tylko maszyną może coś takiego dac
@4 424 674dusia: co tam Dusia
@4 424 678Biedroneczka1977: ja sam kreslilem
@4 424 680Bolo22:
4 424 539. Pasko 2022-04-16 (22:31)
Sebastian pisał od razu że to był żart
Małe sprostowanie-pisał dopiero,jak go Dzikus obsztorcował
Sebastian pisał od razu że to był żart
Małe sprostowanie-pisał dopiero,jak go Dzikus obsztorcował
No Pasko zawsze Sebusia stronę trzyma dlatego robi Sebus co chce
Radzę wszystkimi zająć się sobą.
Swoją rodziną lub czym kolwiek.
Biedroneczko z tym biznesmenem nie wygrasz . Zachowaj honor i nie pisz o nim proszę
Swoją rodziną lub czym kolwiek.
Biedroneczko z tym biznesmenem nie wygrasz . Zachowaj honor i nie pisz o nim proszę
Do jutra
Nie dajmy się zwariować!
Pan Pasko już wie o co się rozchodzi
Nie dajmy się zwariować!
Pan Pasko już wie o co się rozchodzi
@4 424 684Marian303: jak mam nie pisać jak ktoś mi pisze na czacie ze on o mnie pisze ?
Bezrobotny biznesmen to teraz nowy zawód jest idę spać dobranoc
@4 424 687Biedroneczka1977:
Widzę, że problem "S"-zdominował dzisiejszą dyskusję
Mnie tam on nie wadzi
Jeżeli komuś przeszkadza jakiś jego wpis -zawsze może się odszczeknąć!
odszczeknąć!
I od razu dostać bana,albo
I od razu dostać bana,albo
@4 424 691tomi77:
Ale bede grac wiecej..we wtorek 4 lotto plus..czy mini...raczej nie mam szczescia