Wpisy 4 424 516 – 4 424 615
16 kwietnia 2022 22:24 → 16 kwietnia 2022 22:57, 100 wpisów
Gdy jestes slaba to ten szkodnik sie cieszy ze odnosi sukces, zostan dla nas
Ja teraz mało co wchodzę bo brak czasu ,duzo się umnie dzieje ,a tu na stronce jak zwykle nic się nie zmieniło
@4 424 516Bolo22: dokładnie
Nie wiem mam blokadę dziś pisał tutaj ze do mnie chamsko pisał dzikus pisał
@4 424 502Biedroneczka1977: poczekaj do jutra, bo będzie miał satysfakcję i się onanizował do rana - to jego cel jego działalności tutaj - znajduje jakichś arcycymbalików i toczy wczoraj mi też trochę podniósł ciśnienie, bo zdążyłem przeczytać ale trochę odpuściły emocje - zwłaszcza po wpisach życzliwych osób
Może się cieszyć mam to gdzieś pisze co chce A Pasko dochodzenie robi a dobrze wie ze Sebastian prawie wszystkich chce stąd wykurzyc jak kiedyś Jocie I innych
@4 424 512Biedroneczka1977:
No i prawie po trybach poszło.. Za szybko zmieniam biegi.. Muszę się nauczyć jak dziadki
4 424 308. Sebastian_M 2022-04-16 (20:56)
@4 242 777Biedroneczka1977: Proszę nie zmywaj farby z włosów
Chcę zobaczyć ciebie bez włosów
Obiecuję że nie będę się śmiał
@4 242 777Biedroneczka1977: Proszę nie zmywaj farby z włosów
Chcę zobaczyć ciebie bez włosów
Obiecuję że nie będę się śmiał
Wiem ze taki jest jego cel starego kawalera siedzi w tej swojej dziupli i pisze bajki
@4 424 525tomi77: serio trojki dawac skan?
@4 424 519Biedroneczka1977: nic tam złego nie widziałem ... tak, że nie martw się jak będzie coś ewidentnie nie tak to blokady nadal istnieją
Ja nie będę dawać skanów absolutnie żeby troll widział jakie mam liczby
@4 424 528makler: tego wpisu nie rozumiem, jest nielogiczny i niezrozumiały
Strasznie duzo biorą dla siebie a malo dla graczy w mini i lotto
@4 424 531Pasko: Pasko dla Ciebie wszystko jest Oki a on zaczepia ciągle
Wtrąca się ze wszystkie rozmowy nie można z nikim spokojnie pisać
Sebastian pisał od razu że to był żart... ale no dla mnie ten wpis dziwny i niezrozumiały
Pasko od kiedy jest 60% z puli dla tsa a 40 na wygrane. Kiedys było odwrotnie
@4 424 537Pasko: pytam po co do mnie czy o mnie pisze po co ???
@4 424 541Biedroneczka1977: bo to jest taki podly typ starca
@4 424 539Pasko: to nie był żart tylko chamskie szukanie zaczepki tak jest na okrągło troll trollem zostanie
@4 424 541Biedroneczka1977: osobiście myślę, że mogła to być prowokacja, może faktycznie przeżywa, że go zablokowałaś i nie czytasz
Hej Pasko
A gdyby Ciebie ciągle pouczał , i narzucał by Tobie swoje teorie , z czasem byś się zdenerwował , w realu dawno by z bani dostał ,
A gdyby Ciebie ciągle pouczał , i narzucał by Tobie swoje teorie , z czasem byś się zdenerwował , w realu dawno by z bani dostał ,
No jak ma aprobatę admina to zawsze tak będzie
4 424 311. dzikus 2022-04-16 (21:03)
Seba bardzo nieładny wpis do Biedroneczki 1977.
Nie chcemy na czacie tego rodzaju chamstwa.
Seba bardzo nieładny wpis do Biedroneczki 1977.
Nie chcemy na czacie tego rodzaju chamstwa.
Pasko to bylo bardzo nie grzeczne ze to co napisal bo bez włosów to chodza ci po chemioterapii
@4 424 544Pasko: A co mnie to obchodzi ze on przezywa nie chce mieć z nim nic wspólnego
@4 424 546deki72:
@4 424 533Pasko: a może zadaj sobie pytanie: po jakiego sebasiana_m /żeby zachować pewną stylistykę, tudzież frazeologię/ ten użytkownik odnosi się uparcie do osób, które mają go za wrzód haniebny ?
@4 424 553deki72: święte słowa
Jak pisał kiedyś na typowanie parkami czy gdzie tam to szybko się go pozbyli A tutaj zakłóca spokój nadal
@4 424 549dusia:
Nikt go nie toleruje a on dalej swoje ile można ? I się cieszy z tego jeszcze oni mnie czytają no narcyzm do kwadratu kobiety też żadnej nie ma bo jaka by go achciała czy ma trzydzieści czy 61 lat
Nie wiem o co wam chodzi lecz coś tu nie halo od lat miesięcy większość pisze że ma dość dyktatury sebusia chamstwa idiotyzmy prowokacji większość widzi a pan Janusz nie coś tu nie halo każdego by zablokował lecz nie sebusia jedynie co kompromis nie czytać co błazen pisze
No właśnie blokada dla wszystkich ale nie dla tego szkodnika jakiś układ mają
Czyli możemy już stwierdzić, że blokady osób na czacie nie są tym czego szukaliśmy?
@4 424 564Pasko: poważnie??? Sebuś jest powodem wybuchu halo ... dobranoc coś tu naprawdę nie halo
Panie Pasko zdejmij pan ten czat i będzie po krzyku. I srał pies
@4 424 563Biedroneczka1977: a kogo to tak niby blokuję?
powiem Wam jaki jest przepis na blokowanie i jak oceniam wpis, czy dana osoba ma zostać zablokowana
@4 424 569Pasko: mało Pan osób zablokował tych nie słusznie
@4 424 568Pasko: a mnie np i to za nic jak ostatnio
Dla mnie może Pan byt zamknąć dobranoc szkoda mi Wielkiej Soboty na pisanie o szkodniku
wydrukuj, wytnij dany wpis, który uważasz podlega pod blokadę ... i pokaż go osobie, która nigdy jeszcze nie weszła na czat multipasko i jest tu pierwszy raz. Jeśli uzna go za np. wulgarny, niewłaściwy, niesmaczny ... to jest to wpis nadający się do blokady.... w przeciwnym razie najczęściej mamy do czynienia z personalnymi przepychankami między stałymi użytkownikami.
Czat *
@4 424 573: w ten sposób jeśli ktoś np. używa wulgarnego słownictwa... to leci pod blokadę bardzo szybko.
Tylko te przepychanki prowadzi na okrągło Pana ulubieniec Sebastian dobranoc idę stąd szkoda mojego czasu
@4 424 576Pasko: aha to jak nie używa wulgarnego słownictwa to może wszystkim na okrągło psuć krew fajnie super brawo
ale to są prywaty... prywatna niechęć, prywatne zatargi, a nie obiektywnie negatywna działalność kogoś
bogdan0412 typował(a) za 56 zł w Keno na losowanie nr 1086905 i trafił(a) 6620 zł
To według Pana pisanie na czacie pod publikę a w obecności Pana podchlebianie się i robienia z siebie niewiniątka a po mojemu lizanie du… jest ok
@4 424 580: drugi raz w ciagu kilku h trafił
@4 424 582Scenic: a ja podoba mi się
ale oczywiście... jeśli blokady nie są tym czego szukaliśmy i nadal widzicie w tym problem jako większość, to znowu pochylę się nad tym i nie wykluczam ponownej stałej blokady jeśli będą ku temu przesłania.
@4 424 585: mam oczywiście na myśli blokady, które możecie nakładać sami
@4 424 587: miałem cichą nadzieję, że to jednak pomoże rozdzielić zwaśnione obozy multipasko
@4 424 589Pasko: mnie to pasuje i nie wiem w czym problem
Panie Pasko jest tylko jeden problem z użytkownikiem o nazwie Sebastian_M. Czego Pan jeszcze nie rozumie?
@4 424 588marc1978: trafiłeś coś
@4 424 588marc1978: idzie na przeczekanie
dobranoc widzialnym
dobranoc widzialnym
Mam nadzieję ze czat długo nie będzie istniał dużo osób już stąd odeszło właśnie dzięki takim osobom jak Sebastian bo on musi się pozbyć kogoś kogo sobie upatrzyl w tym przypadku mnie
Idę za Sławka śladem.... odpuszczam
Mam
Od tygodnia chodzi mi myśl
Zrób coś dla siebie.
Na i
Mam
Od tygodnia chodzi mi myśl
Zrób coś dla siebie.
Na i
@4 424 593deki72: trafiłem ale skana nie będzie ....spokojnej nocy
Kiedyś też pisał ze trzeba się pozbyć Joci mnie Tak kurczę wtedy nie było i pozbył się teraz dalej kto ma inne zdanie niż szkodnik to się go pozbyc
ok po świętach wrócimy do tematu ... na pewno Wasz głos jest słyszany
Biedroneczka1977
Nie usuwaj konta,bo wtedy to cha.....o będzie miało satysfakcję.
Nie usuwaj konta,bo wtedy to cha.....o będzie miało satysfakcję.
@4 424 599Pasko:każdy wykres jest dobry a Sebastian wkrótce napisze ze on jest poszkodowany
A ja się nie dam
@4 424 601tomi77: ale tylk trojke mam
@4 424 603emerytka 46:
Nie wierzę w to co piszesz Pasko a szkodnik zaraz ruszy że on to przecież w dobrej wierze wszystkich poucza
Panie Pasko i proszę przywrócić nik Magister hazardu
Święta są , ten nik niczego nie zawinił , chyba tylko to że się bronił z góry dziękuje
Święta są , ten nik niczego nie zawinił , chyba tylko to że się bronił z góry dziękuje
przypominam, że niedawno Sebastian M miał blokadę ... trwała chyba z 2 tygodnie? i przyznaję, że wydawało mi się, że atmosfera ogólnie na czacie była dużo lepsza wtedy, więc to jak najbardziej jest argument.
Robal_36
Wieksza dawka
Wieksza dawka
@4 424 603emerytka 46: przynajmniej przez te trzy lata
Robal_36
@4 424 610Pasko: to jednak widział Pan różnice