Wpisy 442 411 – 442 510
11 sierpnia 2011 12:33 → 11 sierpnia 2011 12:59, 100 wpisów
Wielcy Panowie prezesi. na prezesa to trzeba miec wygląd lata i doswiadzcenie. ale kichac to .
A pewnie,że praca za 4 koła to przesada - nie ma to jak dobrze popracować za 1000 z groszami ( taka u nas średnia ) i gdy te całe tysiąc wpłynie na konto - to tylko usiąść i ..... z radości
saltosky...mi brak słów,bo jak widzę tych całych Prezesików,to takie sieroty zarzygane,że mi się zaraz nóż w kieszeni otwiera
Madzia racja... żenada ze ludzie cioraja fizycznie za 1000 zł. ale jak nie ma innej pracy to nie ma wyjscia
Picasso19 to Ty masz teraz dobrą passe wczoraj 5/5
...a ja daje 13
...a ja daje 13
Witam wszystkich po krótkiej przerwie . Jak tam z wygranymi z ostatnich dwóch dni ?
no mam nadziej,mam 2x po 5 liczb i nie wiem który zestaw wybrać
Przepraszam że z przerwami piszę ale jestem w pracy i muszę uważać na szefową.caffebagdad podziel się uwagami na temat tego zestawu.
prezes...jak ja sobie sama nie pomogę to raczej mi nikt nie pomoże.Jak umiesz liczyc to zawsze licz na siebie.
33,41,58 

lila

Mam coś takiego 4.9.13.17.45.58.67.73 wysłane wczoraj w Gorzowie Wlkp
Picasso19 jutro jadę do Bydgoszczy po Nissana 370Z 

picasso ładne 5/5
picasso ładne 5/5 

jak nie ma jest 5/5 wczoraj o 22.15 a jak nie ma to wejdz w typowania bilans piątki
andromeda 

Dlatego też myślę,że 4 OK może i przesada ale ktoś kto wymyślił 1000 z groszami najniższej średniej krajowej - nie miał chyba przyjemności funkcjonować za tą kwotę cały miesiąc. Ja tam nigdy za tysiaka nie ruszę się i nie dlatego,ze mam lenia ale ... po prostu nie opłaca się.
na allegro wypatrzyłem nie jakis jaki pod metalik podchodzi
Picasso a ile tam kuponików dzisiaj wysłałeś
torsan a ja dlaczego buziaka nie dostałem 

dzisiaj nic,byłem tylko odebrać kase i czekam na transport,wybrałem 2 zestawy ale nie wiem które dać
Picasso to dobry jesteś ja to bym za całą wygrana nakupił kuponików

lili żartuje sobie 

nie ja kupiłem 1 tone wegla rodzica na zime,i troche groszy zostawiłem na wieczorne losowanie
Picasso
tak trzymaj ostra zima ponoć idzie
tak trzymaj ostra zima ponoć idziepo ile tona węgla ??
u mnie w domu nawet dzisiaj przydało by się napalić bo taki chłodek jest 

sprinter22new to tak jak u mnie sie wychłodziło jakoś..a na zewnątrz gorąco a w srodku klima hehe naturalna///i taki spiący dzień ze masakra
gdzie jest lato pytam się 

otto7...Ty jak coś ***zielniesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

lotto7 co w tym śmiesznego??Poprostu wolałem zainwestować kase w węgiel niź na bzdury np kupony ts
u mnie koks się nie pali