Wpisy 442 311 – 442 410
11 sierpnia 2011 11:29 → 11 sierpnia 2011 12:32, 100 wpisów
caffebagdad...kreśl liczby,których jesteś chociaż więcej jak 50% pewny,wtedy są szanse,ja też kiedyś kreśliłam 10/10 ale mag.. powiedziała mi żebym grała na 3/3 i tu miała rację.Łatwiej 3/3 jak 10/10,to chyba logiczne. Na dzisiaj mam obstawione 33,70,46 i 16 na tych liczbach mam trójki ale nie jestem pewna bo dzisiaj wróciłam z wojażów i nie miałam głowy do liczb.

pozdrawiam

tez tak myslalem o 33 . ta liczba czesto wpada .sprobuje ... dzieki za rade pozdrawiam i zycze duzych wygraney ..

czy ktoś może mi powiedzieć czy jeśli mam kupon lotto ważny na np 10 losowań i w losowaniu np 3 i 8 będę miał trójkę to otrzymam 20 + 20 zł czy jak to jest ?
na stronie lotto pisze tak "
Czy wygrane w zakładach zawartych na kilka losowań ulegają kumulacji?
Wygrane nie ulegają kumulacji. W przypadku kuponów wielolosowaniowych można odbierać wygrane po każdym losowaniu, w którym padła wygrana. Grający dostaje wówczas kupon "uaktualniony", tzn. zawierający te terminy losowań, które się jeszcze nie odbyły. Można również odebrać wygrane po ostatnim losowaniu zadeklarowanym na kuponie.
Czy wygrane w zakładach zawartych na kilka losowań ulegają kumulacji?
Wygrane nie ulegają kumulacji. W przypadku kuponów wielolosowaniowych można odbierać wygrane po każdym losowaniu, w którym padła wygrana. Grający dostaje wówczas kupon "uaktualniony", tzn. zawierający te terminy losowań, które się jeszcze nie odbyły. Można również odebrać wygrane po ostatnim losowaniu zadeklarowanym na kuponie.
i jak bym chcial np odebrac te 20 + 20 po tym jak kupon juz bedzie nie wazny tzn po 10 losowaniach to wynika z tego ze nie odbiore
kilka razy miałem 3/5 i zakład puszczony na 5 losowan. dwa razy w trakcie losowania miałem 3/5 czyli razem 8 zł. i tak mi wypłacono
jesli wciagu kilku losowan na jednym kuponi trafisz rózne stawki to wypłacaja sume
To ja jestem ta kobieta pracująca, właśnie przyszłam na przerwę - na kawkę 
Hej Lila
dzień dobry wszystkim!

Hej Lila

dzień dobry wszystkim!

mam .. pytanie , czy bonus yuz nierosnie ?
witaj lila!!Oj bez przesady od razu zaszalałem.Wygrałem z ts-em. Picasso19-ts 1:0
może powtórze sukces wczorajszy dziś bo zostało mi troche groszy z wygranej
Picasso19
Wtedy jak mówiłeś żebym podał liczby podałem i miałem w typach
1/1 , 1/2 ,3/5 Skorzystałeś z nich ?
Wtedy jak mówiłeś żebym podał liczby podałem i miałem w typach
1/1 , 1/2 ,3/5 Skorzystałeś z nich ?
lotto7 chyba nie nie pamiętam,a jakies liczby sie powtórzyły u ciebie i u mnie??
lotto7...ja mam niby płakać?
dobre sobie
kto tu za kim płakał to nie będę wskazywać palcem

dobre sobie
kto tu za kim płakał to nie będę wskazywać palcem

nie wiem bo nie wiem co posłałeś ?
Możesz tu napisać ?
bo nawet nie wiem co trafiłeś
Możesz tu napisać ?
bo nawet nie wiem co trafiłeś
lotto7...trzeba być twardym bo inaczej z każdej strony można w***ol dostać

mattiii....zgadzam się w 100% z Tobą,chociaż nie wiem jakby Cię ściskało za serducho,trzeba być twardym

serce z kamienia szczególnie dla naciągaczy w stylu.."Panie Pan dasz na chleb, ja biedna z Ukraina.."
lotto7...najlepsza kawa to podobno kawa z gówna,kosztuje u nas w Polsce parę tysięcy za 100g

własnie mam taki moment w swoim zyciu ale będę TWARDY nie ugnę się

saltosky...
dzisiaj wracałam do domu i stałam na światłach,podszedł do mnie jakis gówniarz i zapytał sie mnie czy może mi umyć szybę,walnęłam śmiechem i odpowiedziałam że tak,ale tą w kasku

dzisiaj wracałam do domu i stałam na światłach,podszedł do mnie jakis gówniarz i zapytał sie mnie czy może mi umyć szybę,walnęłam śmiechem i odpowiedziałam że tak,ale tą w kasku

mattiii...nigdy się nie poddawaj,nie wolno!! Musisz mknąć na przód a nie się cofać,jak się raz cofniesz to przerąbane
lotto77777777777777777....a no nie dałam
bo nie wiedziałam za bardzo o jakiej on przedniej szybie do mnie mówił
a poza tym nie miałam czasu na ***oły

bo nie wiedziałam za bardzo o jakiej on przedniej szybie do mnie mówił
a poza tym nie miałam czasu na ***oły

Lotto biedny to on jest ale w iloraz inteligencji chyba, niech sobie pracy poszuka bo jej w Polsce nie brakuje tylko sie ludziom w d..e przewraca i szukają od razu za 4 tyś.
saltosky....nie są wykwalifikowani a żądają nie wiadomo czego,najlepiej to stanowiska Prezesa,wypłaty 10 tyś a gówno umieją
raz tylko widziałem jak goscie myli szyby ale mieli kartke ze robia to za darmo a jak ktos ich wspomoze to bedą mieli na wakacje. i to było Ok. nikt sie nie narzucał.