Wpisy 4 414 817 – 4 414 916
8 kwietnia 2022 14:32 → 8 kwietnia 2022 15:47, 100 wpisów
@4 414 814Mewa: Jak mam ci wierzyć ?
twoje zapewnienia nie są nic warte bo za chwilę robisz znowu to samo
twoje zapewnienia nie są nic warte bo za chwilę robisz znowu to samo
Mewa
Mewa
Coś Tobie grozi.
Coś Tobie grozi.
@4 414 819emerytka 46: A ty jeszcze klaszczesz mewie za głupie prowokacje. To oznacza akceptację jego haniebnego postępowania .Wstyd i jeszcze raz wstyd
@4 414 814Mewa: wystarczy "-1"
@4 414 820emerytka 46:
Grozi mu ban. Jak będzie prowokował to w końcu doigra się bana i wtedy będzie płacz i lament
Grozi mu ban. Jak będzie prowokował to w końcu doigra się bana i wtedy będzie płacz i lament
Sebastian_M
Wstydź się,wstydź.
Wstydź się,wstydź.
@4 414 824emerytka 46:
Sebastian_M
Pisz w te pędy donos.
Pisz w te pędy donos.
Doczekałam się
@4 414 827emerytka 46: ale zaszczyt
szczepan71 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 1084695 i trafił(a) 502 zł
marc1978
Z takiej ręki dostać ,to zaszczy nielada
Z takiej ręki dostać ,to zaszczy nielada
@4 414 828marc1978: Jesteś dziecko ?
Pytasz jak przedszkolak
Jak piszę to czytaj ze zrozumieniem i wtedy nie będziesz miał złudzeń
Pytasz jak przedszkolak
Jak piszę to czytaj ze zrozumieniem i wtedy nie będziesz miał złudzeń
@4 414 814Mewa: oczywiście 😃
@4 414 833marc1978: Jak zasłużysz to dostaniesz kartkę
Donosy już poszły-treść,że nie życzy sobie,żeby nim pomiatano na czacie
@4 414 834Mewa: Nie ośmieszaj się tu na stronie bo nie jesteś dzieckiem
@4 414 838Mewa: Przeproś mnie i będzie spokojnie
@4 414 826emerytka 46: dziś pasko ma weekend donosy nie czyta
@4 414 837emerytka 46: przecież tutaj nikt miotły nie ma
Ta strona nic nie wnosi do mojego życia
Proszę o usunięcie konta
Proszę o usunięcie konta
Kartki żółte czerwone dla kogo to dziecinada
@4 414 844waldus: weź przestań waldus
@4 414 844waldus:
@4 414 844waldus: nie pisz głupot
"W ustawie mającej pomóc w zwalczaniu rosyjskiej agresji na Ukrainę, rząd chciał zawrzeć rozwiązanie pozwalające zamrozić majątek dowolnej firmy i obywatela. Rzutem na taśmę udało się je zablokować."
dlatego już pisałem nie wierze wsciekłym psom i pis-bandzie
parka na wieczór 11-18
dlatego już pisałem nie wierze wsciekłym psom i pis-bandzie
parka na wieczór 11-18
Może się zjawi napisze meila o rozmowę nie będę przez użytkownika który się tu panoszy rządzi jak by to była jego strona konta usuwał ani też z tym użytkownikiem s
Dyskutował bo tak sobie on chce
Dyskutował bo tak sobie on chce
Pasko po co odblokowałeś Sebastian m kiedy można do ciebie zadzwonic ewentualnie tu pogadać ???
Z moich liczb które dziś miałam w dwóch zakładach mogłam mieć sześć z plusem gdybym się nie spieszyć rano bo zaraz miał deszcz padać Oki na wieczór też jest dzień
@4 414 850Mewa: no oczywiście rozmowa z Pasko to podstawa a nie ze jakiś człowiek będzie tak wybierał kto ma pisać a kto nie kiedyś jemu Jocia przeszkadzała teraz następnych szuka żeby denerwować
@4 414 823Sebastian_M: 1 pytanie pasko co to ma być kim jest ta osoba
Powiem Wam że przez te głupie dyskusje ,prowokacje i zaczepki do mojej osoby nie puściłem dziś kuponu a byłaby wygrana. Nie podałem Trzonu a szkoda. Następnym razem nie będę wdawał się w wasze prowokacje podchody i zaczepki. Będę typował i podawał liby. Szkoda mi czasu na to co dzis się tu działo bo to nic nie wnosi. Staracie się mnie zdenerwować ale to się wam nie uda. Zajęliście mi czas to fakt. Myślałem że to co wam napisze da wam do myślenia i zrozumiecie że wspólne typowanie i pomoc ma sens. Teraz widzę że chodzi wam tylko o skłócenie jeden drugiego i napaść na jednostkę. Po co to robicie nie mam pojęcia. Może macie w tym jakiś swój cel ale mnie się to nie podoba
@4 414 822Robal_36: wiesz że to nic nie da będzie udawał że to nie do niego o będzie prowokował bym się wkurzył jak od lat
Sebastian_M
Ty rejestrując się na MP,też miałeś konkretny cel.
Ty rejestrując się na MP,też miałeś konkretny cel.
@4 414 851Mewa: Pisałem odczep się od osoby Sebastian M i nie prowokuj. Teraz wiesz że zachowałeś się haniebnie i strach cię ogasrnął że możesz dostać bana dlatego wzywasz Pasko ?
Najpierw ugryź się w język zanim coś tu napiszesz
Powtarzam przestań prowokować i mi dogadywać
Najpierw ugryź się w język zanim coś tu napiszesz
Powtarzam przestań prowokować i mi dogadywać
Sebastian z gadki przypominasz mi mojego starego kierownika. No ale chłop wyleciał za mobbing
@4 414 861gwidon:
@4 414 858Mewa: Pierwszy mnie zaczepiasz prowokujesz i dogadujesz mi tu na czacie a teraz wiedząc że możesz dostać bana płaczesz i się tłumaczysz ?
Nie lepiej od razu mnie przeprosić ?
Nie stać cię na to ?
Nie lepiej od razu mnie przeprosić ?
Nie stać cię na to ?
Sebastian_M
To ty już nie powinieneś mieć języka.
To ty już nie powinieneś mieć języka.
@4 414 860Sebastian_M: jesteś jak wrzód na D..ie
@4 414 861gwidon: ty już lepiej nic tu nie pisz o swoich kierownikach czy innych osobach bo nikt ci w to nie uwierzy
@4 414 865Andreas3864: Popatrz na siebie. Najlepiej w lusterku wtedy wszystko zrozumiesz
@4 414 864emerytka 46: Chcesz mi uciąć język ?
polecam się pomodlić
Co ja słyszę i widzę ?
Gratki wygranym, mnie tradycyjnie się w mm nie wiedzie
Ale keno to inna bajka-miała byc piątka na 2los a kolektorka zrobiła 2zak.na jedno los.i jest efekt
Ale keno to inna bajka-miała byc piątka na 2los a kolektorka zrobiła 2zak.na jedno los.i jest efekt

@4 414 870Tytan-Bravo:
Masakra
Masakra
@4 414 868Sebastian_M:zrozumie że szkoda klikać w klawiature,ale takiego matolstwa nieda sie tolerować
Seba zrób im remonty za darmo to dadzą ci spokój
Tutaj powinno się zrobić to samo co Korn z tym Wojtkiem_M na swojej stronie Po kilku głupich wpisach zablokować go, i wywalić + wypalenie kwasem akumulatorowym jego pozostałości.Korn się nie bawił z nim i porządek nastał raz dwa.
I dlatego korna tak nie lubi
Uciekam jak buszmen z lasu po maczugę
I dlatego korna tak nie lubi
Uciekam jak buszmen z lasu po maczugę
@4 414 878xdrive: w tym rzecz
myślałem że czat jest dla wszystkich widać że dla elit tylko
@4 414 878xdrive: Wyrzucił Wojtka ?
A to ciekawe
Wyrzucił i mnie i teraz sam tam siedzi i gada do siebie lub do Krzysia ?
A to ciekawe
Wyrzucił i mnie i teraz sam tam siedzi i gada do siebie lub do Krzysia ?
drapek
@4 414 878xdrive: a To co piszesz że wypalić kogoś kwasem akumulatorowym to podlega pod paragraf.Grozisz komuś wypaleniem kwasem akumulatorowym ?
Wiesz że kwas akumulatorowy możekomuśzrobić krzywdę ?
Zdajesz sobie z tego sprawę ?
Wiesz że kwas akumulatorowy możekomuśzrobić krzywdę ?
Zdajesz sobie z tego sprawę ?
@4 414 873drapek:
Dzisiaj ty
@4 414 885Sebastian_M:
kwas o rety najpierw się pisze później będą czyny oj oj co tu się dzieje
@4 414 873drapek: , a co powiesz o tej wczorajszej zdrapce ?
@4 414 873drapek:
@4 414 878xdrive: Majpan nigdy nie rób nikomu krzywdy bo kij ma dwa końce
Poza tym popatrz co się dzieje w Ukrainie. Chcesz być taki sam jak tamci co napadają ?
Poza tym popatrz co się dzieje w Ukrainie. Chcesz być taki sam jak tamci co napadają ?
@4 414 890Tytan-Bravo: Dlatego napisałem chcą lać kwasem to już przestępstwo
xdrive
Ty jesteś Majpan ?
Ty jesteś Majpan ?
co ty im Seba zrobiłeś bo cię strasznie nie nawidzą idę
Xdrive zobacz - jemu to się się już wszystko zajączkuje, kto z tej grupy wsparcia od ulungów-wulkanów, a kto wprost przeciwnie, aleeee nabiał
@4 414 897emerytka 46: Jak się niszczy stronkę jak _M to czasem sam nie wie co pisze, /bo tyle ma na głowie/ aby tylko zamęt zrobić i obrócić kota ogonem, dzisiejszy dzień tego 61 latka i jego wpisy są nr 1 jeśli chodzi i bajko-kreskówki
@4 414 901Robal_36: Węzeł betoniarski dziś na całego
ale jaja

dotam
xdrive
Dzięki
R36 zdrapek po 20 nie biorę, św.odliczanie jest top zdrapką w zdobyciu miliona, pozostaly naklad to ok.9,5%
Powodzenia
R36 zdrapek po 20 nie biorę, św.odliczanie jest top zdrapką w zdobyciu miliona, pozostaly naklad to ok.9,5%
Powodzenia
Dziś u mnie spowiedź ..
2 lata na mszy nie byłem... to do spowiedzi się nie wybieram pójdę do piekla
2 lata na mszy nie byłem... to do spowiedzi się nie wybieram pójdę do piekla
@4 414 914tomi77: dostaniesz żółtą kartkę później czerwoną i dopiero piekło