Wpisy 441 011 – 441 110
9 sierpnia 2011 23:20 → 9 sierpnia 2011 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Ja mam wygrać i wiem to na pewno że bardzo dużo ale nie gram tak jak mi kazała wyrocznia mam wejść do kolektury wziąść kupon i skreślić najspokojniej jak umiem liczby bez rozmyślań tylko ja tego nie robię i nie wiem dlaczego wymyślam statystyki i mapy...
jeżeli palacz pali 1 paczkę papierosó dzienniex30 to minimum wypala 600 sztuk w miesiącu więc jest to możliwe
Jandzia.272 wpisy i tyle

Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
Ale najpierw ciężka gruźlica.Później 6 miesięcy sanatorium.
A w sanatorium krzakoterapia i warto żyć dalej.
Ale, podobno - nie w każdym sanatorium , są takie, gdzie coś tam leczą, podobno 
lucella
A ile to jest "za dużo" ? jak jeszcze Ci się literki nie przestawiaja - to nie jest źle

lucella
A ile to jest "za dużo" ? jak jeszcze Ci się literki nie przestawiaja - to nie jest źle

Ja rzadko piję ale kiedy w końcu będę mieć ten diament który inni już mają przecież się udzielam pisząc ale go nie mam jeszcze...
Robal..tak ale przywiazałam sie..wysyłam go juz chyba 10 lat...a jak wejda cyferki ?
Ale też pewnie - nie chciałbyś usłyszeć 
no właśnie
jocia
no właśnie

no właśnie
jocia
no właśnie
Robal załatwił mnie koniak uwielbiam ten kolor i jest szczególnie polecany na serce...
asterko nie chcesz ze mną gadac to ide, przez Ciebie chce mi sie palic
Dobranoc wszystkim.Czas spać.
wpis 17 ?
lucella
bardziej aspiryna, ale zgadzam się - gorsza w smaku
lucella
bardziej aspiryna, ale zgadzam się - gorsza w smaku

Studentka psychologii zbiera materiał do pracy w więzieniu.
W trakcie rozmowy z zatwardziałym kryminalistą pyta:..jak pan spędza tyle wolnego czasu...jaram odpowiada więzień...coś jeszcze pan robi....tylko jaram.......a na wolności czym się pan zajmuje....jaram więcej......a sex....no.. odpowiada więzień.....a ulubiona pozycja....na pieska odpowiada więzień...a dlaczego...bo mogę jarać odpowiada więzień
W trakcie rozmowy z zatwardziałym kryminalistą pyta:..jak pan spędza tyle wolnego czasu...jaram odpowiada więzień...coś jeszcze pan robi....tylko jaram.......a na wolności czym się pan zajmuje....jaram więcej......a sex....no.. odpowiada więzień.....a ulubiona pozycja....na pieska odpowiada więzień...a dlaczego...bo mogę jarać odpowiada więzień

andromeda
szczerze ? czy ściemniać ?
1 - nie, powiem więcej - kompletnie nie
ściemniać - w zasadzie - nie lubię
ale spoko - nie ma problemu - dziękowałem za dobre chęci
gdbym miała duzo kasy to bym te swoje i wasze koncepcje powysyłąla

torsan
faktycznie - sporo, ale za czwórkę - niespecjalnie... A i 10 w multi wzięta - dopiero zwróciłem uwagę
a anzu napisał "10/10" i nie zajarzyłem
spokojnej i owocnych

faktycznie - sporo, ale za czwórkę - niespecjalnie... A i 10 w multi wzięta - dopiero zwróciłem uwagę

a anzu napisał "10/10" i nie zajarzyłem

spokojnej i owocnych

niegrzeczni jesteście