Wpisy 440 911 – 441 010
9 sierpnia 2011 22:37 → 9 sierpnia 2011 23:19, 100 wpisów
K...jego mac ( zaznaczam ze jestem spokojny ) zaczne grac na jedna liczbe to co czwarte losowanie cos sie powinno trafic
lotto7 jak tam mini
jocia nie wiem jak ci to nawet napisać
spadam coś przyszykować na 22 

Kosmaty.Trzeba było wziąć od "mojej" po kryjomu.
szoda że andromedy pewniak nie wypalił bo bym miał 5/5 

Paskonaci ML do jutra bo dzisiaj właściwie nic tylko po Harnasiu i spać
Andromeda,pozdrów Gałę i Gadzę Darka
mag..kolorowych snów

Andromeda,pozdrów Gałę i Gadzę Darka
mag..kolorowych snów

wiesz technika wypaliła dopiero dwa losowania nie ma co wpadac w zachwyt jutro zobaczymy .nareście zaczołem coś wygrywać z obliczeń dobry znak 

Gala jest w podróży poślubnej.

TS pusił dobre cyferki proszę o powtóreczkę jutro 

Kosmaty.Żeby Ci chociaż połówkę kupiła.
jocia jak coś to jutro cos powiem bo dzisiaj musze wszystko obliczyć na jutro a to sporo czasu zajmuje

wszystkim jocia 
Ale przecież Ty jesteś sprinter.To chyba znaczy szybki?
Kosmaty.To przynajmniej tyle Twojego.
jedno co mogę powiedzieć po 1 min liczenia smiało mozna grać jutro na 54 

mag.. właśnie gołąbki są na półce i polecą!Dobrze,że Cię zauważyłem,ja na jutro na 14-tą to co na 22-gą!nic więcej

o ja muszę jeszcze dużego sprawdzić 

raraz wam wynik podam
mag.. jutro te Araby puścimy w gonitwie w drugą stronę i będzie OK!
Teraz już spadam bo gołąbki na patyku a okienko zamkniete!

Teraz już spadam bo gołąbki na patyku a okienko zamkniete!

szkoda 2/6 było blisko 

giorgio moje,hahaha ty masz "chyba" kucyki

jociu gg znowu mi zwiało..sorry pisze tu

jociu gg znowu mi zwiało..sorry pisze tu

mag.. co zrobić skoro moje kucyki chowają się w cieniu Twoich Arabów!Jedno co jest pewne ,że ja wierzę w każde słowo stajennego ,który opiekuje się Twoimi Arabami i moimi kucykami!

To najlepsza "rybka" którą Waldi kiedykolwiek złowił.

cholera chyba do wróżki zadzwonię.co myślisz andromedo 16,25-przyjmuję chętnie wszystkie sugestie
hahaha "mojego stajennego" hahahaha chciałeś zmienić hahaha o tym ja decyduje!!!!

ulka to gratki..a jutro jakie koncowki obstawiasz?
ja bardziej bym dala 5,70
ja bardziej bym dala 5,70
mag.. Jesteś piękną,młodą kobietą więc Ty rozdajesz karty w tej grze ale ileż razy można zawieśc się na stajennym

mag.. teraz to już "cas" bo gołąbek się przeziębi i nie doleci.OVER

mialam 2/3 z 14stej a teraz wpdala cala 3/3 a nie mialam na 2 los
Asterka.A Ty ciągle
i
i co z tego wychodzi??
i
i co z tego wychodzi??Pozdrawiam wszystkich właśnie wróciłam z Paryża i zamieram się odegrać w Realu.....
Lucella.Odegrać się na TS?Będzie ciężko.Ale spróbować warto.
Ku*wa dziś byłem w kolekturze zagrać w Multi Multi wypełniłem blankiet i ta kolektorka mówi mi że nie może włożyć tego blankietu bo coś im sie popsuło w Lottomaciei wziołem na chybi-trafił. A wieczorem sprawdzam że jak bym zagrał blankietem to bym wygrał a tak to niewygrałem! 

Trzeba to było wziąć na piśmie i sądzić się z TS.

ale pech nie?
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
multi multi plus 1984
Nie, ni chusteczki - nie zgadza się - jeśli w niedzielę wieczorem ktoś się nachapał, to poniedziałek - pierwsze bonus 10, drugie 20, dziś rano 30 i teraz 40 - coś nie
emerytka 46
Ty się nie śmiej - za za te ich - "przewidywane" , albo "w mini można wygrać nawet 300 tysięcy" - można by ich skarżyć o nieuczciwą reklamę

Nie, ni chusteczki - nie zgadza się - jeśli w niedzielę wieczorem ktoś się nachapał, to poniedziałek - pierwsze bonus 10, drugie 20, dziś rano 30 i teraz 40 - coś nie

emerytka 46
Ty się nie śmiej - za za te ich - "przewidywane" , albo "w mini można wygrać nawet 300 tysięcy" - można by ich skarżyć o nieuczciwą reklamę