Wpisy 440 407 – 440 506
9 sierpnia 2011 15:53 → 9 sierpnia 2011 17:11, 100 wpisów
andrusiu.. zimny mokry ręcznik zwiń w wałek połóż pod kark z tyłu.. weź tabletkę i połóż się

Witam

Boguś Linda tak mówił...

andrus weź mokry recznik,zwiń go w wałek i popros kogos zeby cie pary po plecach uderzył owym recznikiem,migrene masz z głowy

dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych cześć
do poklikania

do poklikania
ulka45 też byś miała tłuste lata gdyby andro CI podała te liczby które wysłała
Picasso na pewno by podała gdybym poprosiła ,andromeda bardzo chętnie mi pomaga
Picasso19 nie becz bo Cię szczęscie opuści jak zobaczy ze ryczysz..usmiechać sie trzeba

Picasso Ty jezdeś asior mnie to wsi ryba mogę być i gejem ale z 250000=już cicho być nie rycz ja kobieta to nie mogę być gej chuba że ....,ale również nie bo ja lubię chłopaków
andromedo czy mogę się w prosić na jakąś propozycję cyferek od Ciebie bo wiesz ciągla zbieramy na paliwo
moja ulubiona 6 kilka razy ustrzeliłam 1,3,4,6,13,43 myślę ,że nie bawem powtórzy się 5/6 lub 6/6 i jeszcze 17 23 27 30 38 47
ja nie typuję parek ja to
czasami gram na 6 lub 5 jakiś czs temu fajnie mi szło miałam kilka miesięcy przerwy io
andromeda mi pomaga
czasami gram na 6 lub 5 jakiś czs temu fajnie mi szło miałam kilka miesięcy przerwy io
andromeda mi pomagaulka ja myslałam zeby dodac to do tych co ja Ci podałam nie ze osobno
witam andromeda twój pewniaczek ?
dzięki 

o 14 wpadły te 2 co podałem (22,44)z plusem oczywiście
120zl do kieszeni i teraz strzelanie w trójke na wieczór 
120zl do kieszeni i teraz strzelanie w trójke na wieczór 
dawidek
zadziwił mnie TS że puścił 22 i 44 dawałem 100% że nie będe dwóch na raz
zadziwił mnie TS że puścił 22 i 44 dawałem 100% że nie będe dwóch na razCześć andromeda 
Heh, szczerze mówiąc jak je skreśliłem to wątpiłem ze nie wpadnie któraś z tych, ale miałem nosa i wysłałem.

Heh, szczerze mówiąc jak je skreśliłem to wątpiłem ze nie wpadnie któraś z tych, ale miałem nosa i wysłałem.
120zł niezła wygrana ale ja dzisiaj walczę o 25 mln .dawidek może też za wygraną wysli za 50 zł
Ile liczb chcesz ? Bo ja tak do 3,4 to zawsze spokojnie moge podać 

andromeda jak mówisz że będzie 74 to związku z tym musi być 75 nie ma innej możliwości 

no własnie mi nigdzie nie wychodzi że bedzie 74 ale andromedzie ufam 

No więc tak: 46,54,26,40. Dodam że liczby które typuje wybieram spośród nietrafionych w ciągu ostatnich 2 dni. A skreślam przeważnie te nad którymi się najmniej zastanawiam.
Proste. Im dłużej myślisz nad liczbami tym mniejsza szansa że trafisz. Już sie duzo razy zawiodłem w ten sposób. Im szybciej tym lepiej
Proste. Im dłużej myślisz nad liczbami tym mniejsza szansa że trafisz. Już sie duzo razy zawiodłem w ten sposób. Im szybciej tym lepiej

ja natomiast nie wiem co zrobić z 1 i 2 ?jakieś uwagi na temat tych cyferek

sprinter, na moje oko może wpaść 2.
1 możesz skreślić jutro, z niskimi liczbami.
Tak więc na dzisiaj albo 2 albo nic
Ja typuje wysokie liczby bo do niskich nie mam zaufania.
1 możesz skreślić jutro, z niskimi liczbami.
Tak więc na dzisiaj albo 2 albo nic
Ja typuje wysokie liczby bo do niskich nie mam zaufania.ja mam nosa że będzie 1,2 ale nie jestem pewnien
mam takie pytanie już nie chodzi o typowanie dlaczego zasze jest taka duż liczba śledzących chat ???
Rób jak uważasz
A Ty na ile liczb wysyłasz ?
A Ty na ile liczb wysyłasz ?a nikt nigdy nie piszę poza paroma osobami
Właśnie sam się w tej chwili nad tym zastanawiam xD Może to nie chodzi o osoby śledzące czat tylko strone
A czujnik mają jakiś lewy 
A czujnik mają jakiś lewy 
1o dziesiątki z plusem dzisiaj zaszlałem i na stawkę x10 ale idę jeszczę wysłac na 22
może TS 

Zrób sobie jedną piątke ale innych liczb niż w dziesiątce
I daj wysokie liczby
I daj wysokie liczbynie no teraz mi wychodzi 2 będzie na bank masz rację dawidek
Oby TS i moją czwórke ustawili hah, bo piątą liczbę to sam dostawie bez ich pomocy.
A jak sprawdzasz ?
mam takie swoje obliczenia bo jak by nie było dwa to by musiała być 54 co jest mało prawdopodobne
dzisiaj rozwalę bank TS 

wreście mi jakaś technika załapała 

wreście mi jakaś technika załapała 

szkoda że w multi multi można tylko do 10 liczb typować ja mam dzisiaj już ok 12 pewniaków 

To podaj jakieś 3 wysokie pewniaki to zobacze ;P
dzieki za poradę medyczną