Wpisy 440 307 – 440 406
9 sierpnia 2011 14:43 → 9 sierpnia 2011 15:53, 100 wpisów
jocia
{{kwiatuszek}
kosmaty
zawsze pykasz, że tak powiem - dwa razy ?
{{kwiatuszek}
kosmaty
zawsze pykasz, że tak powiem - dwa razy ?
jocia ts to nie złota kura że codziennie znosi złote jaja,,teraz wygrasz dopiero za tydzień
witam wszystkich
ja dziś o 14:00 miałem 3/10 bez plusa

Bonus Multi Multi: 20 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
2kule

Ktoś wie dlaczego bonus to tylko 20 ?
walą grających w rogi jak chcą ?

Ktoś wie dlaczego bonus to tylko 20 ?
walą grających w rogi jak chcą ?
robal 36 ja to też nieraz widzę że bonus nie jest naliczany ale moim zdaniem i tak warto grać

oj tak w Kielcach na chybił trafił
multi multi plus 1984
do tego "warto grać" - to nie na czat, to dłuższa dyskusja
do tego "warto grać" - to nie na czat, to dłuższa dyskusja

robal 36 może masz inne zdanie które szanuje ale ja mam inne zdanie nieraz wiara czyni cuda i cierpliwość także
andromeda

gała

milan1980

multi multi plus 1984
spokojnie - chodziło mi tylko o to, żeby sobie samemu ustalić o co i jak grać...Jeden liczy na 10/10, a inny "dziobie" piątki - i jest ok, prawda ? Ta druga część - wiara,cuda - oczywiście - tak... A akurat ja - najdalszy jestem od nakazywania i zakazywania
spokojnie - chodziło mi tylko o to, żeby sobie samemu ustalić o co i jak grać...Jeden liczy na 10/10, a inny "dziobie" piątki - i jest ok, prawda ? Ta druga część - wiara,cuda - oczywiście - tak... A akurat ja - najdalszy jestem od nakazywania i zakazywania

pani jocia
masz teraz po 3/3 czy 0/3
masz teraz po 3/3 czy 0/3

robal 36 spokojnie każdy ma swoje zdanie oczywiście się zgadzam z tobą że 5/5 jest trafić o wiele szybciej niż 10/10 ale mam nadzieję że kiedyś los się uśmiechnie i dlatego gram ja zawsze mówię w realiach polskich nie jesteś wstanie tyle zarobić ile możesz wygrać
dobra ide na obiad

ale nawet co do małych wygranych warto grać i poczuć ten dreszcz emocji kiedy na przykład się trafi 8/10
a u mnie świeci słońce
multi multi plus 1984 polowa kraju ma taka mysl zeby wygrac cos duzego
wawka
- zachmurzenie z przejaśnieniami, albo odwrotnie - wypogodzić ma się o 22.15 
- zachmurzenie z przejaśnieniami, albo odwrotnie - wypogodzić ma się o 22.15 
albinlotto tylko że 3/4 z tej połowy gra tylko od przysłowiowego święta a druga połowa kraju nie gra w ogóle
1/4 gra 2 razy dziennie

marzycieli jest sporo ale czas pokazuje ze lepiej zejsc na ziemie
pani androoo
teraz nie bedzie twój mąz Gała

teraz nie bedzie twój mąz Gała

albinlotto
Bo totalizator bardzo się stara,żebyś
nie wpadł w szpony hazardu

Bo totalizator bardzo się stara,żebyś
nie wpadł w szpony hazardu

prawdziwy gracz nie gra dużymi sumami lecz gra systematycznie i wierzy w wygraną a nie raz zagra i myśli że wygra a jak nie przestaje grać ja gram już 12 lat i jakoś nie zejść na ziemię i nie zamierzam jak na razie tego czynić
krzysio ja Ci mówie odstaw już to zioło..masz te teksty ..od jakiegoś czasu niezłe..nie pal tyle zioła no

TS to przemyslane rozwiaznia 

androoo
skąd wiesz, chyba widziałaś u mnie w domu
i kto tak powiedzioooł
skąd wiesz, chyba widziałaś u mnie w domu

i kto tak powiedzioooł
multi multi plus 1984 w jakie grasz gry obecnie?
andromeda co wysłałaś na dziś wieczór
albinlotto najbardziej to multi multi plus
DZIEŃ DOBRY PAŃSTWU _Gała ja napiszę krótko bądż dobry dla Swojej żony bo to bardzo ładna kobieta i na pewno mądra Andromedo 

multi jeszcze nic..strasznie mnie głowa boli..cały dzien spędziłam w przychodni czekając na rendgena.. a teraz ta głowa..musze zażyć cos bo mi pękka
andromeda a to z plusem trafiłaś
a wysłałem meczyki dziś jakąś siatkówke juniorów zobaczymy co z tego wyjdzie

andromeda szkoda że nie zagrałaś z plusem ale i tak tobie gratuluję i życzę wysokich wygranych z całego

uciekam i ide tamm.......

- dokładnie tak