Wpisy 439 381 – 439 480
8 sierpnia 2011 21:56 → 8 sierpnia 2011 22:18, 100 wpisów
lotto7 - chciałem być tak twardy jak Ty i nie grać ale mi sie nie udało i puściłem za 15zł obym nie żałował i nie musiał przyznać Ci racji

juz wróciłem

78 nie wiem jak dziś
a pewniaki 11 jak myślisz
a pewniaki 11 jak myślisz

hern
Rzucania nałogu od tak nauczyłem się wcześniej jak grałem nałogowo w grę plemiona.pl
Trzeba rzucać od razu i gwałtownie bo tak to się przeciąga
Rzucania nałogu od tak nauczyłem się wcześniej jak grałem nałogowo w grę plemiona.pl
Trzeba rzucać od razu i gwałtownie bo tak to się przeciąga

ktoś tam sie na 6/9 szykuje...
nie za wcześnie na takie tematy? przed 23 jeszcze jest !!! 
nie za wcześnie na takie tematy? przed 23 jeszcze jest !!! 
androoo

andruś dzisiejszy dzień tylko prawie same straty w tych Wronkach i jej okolicach

wpierw zgubiłam zegarek-mój ulubiony ,który dostałam od męża jak wychodził z wojska 15 lat temu
później w drodze powrotnej sarna wyskoczyła mi przed maskę auta ...dobrze ze jechałam dość wolno to zdążyłam zahamować

wpierw zgubiłam zegarek-mój ulubiony ,który dostałam od męża jak wychodził z wojska 15 lat temu
później w drodze powrotnej sarna wyskoczyła mi przed maskę auta ...dobrze ze jechałam dość wolno to zdążyłam zahamować

andro,dzięki
lila,dzięki
dzisiaj gram na 9-tki dopuki bonus nie będzie odpowiedni
żeby 10/10 puścić
lila,dzięki
dzisiaj gram na 9-tki dopuki bonus nie będzie odpowiedni

żeby 10/10 puścić
Tak myślę że warto sobie zrobić przerwę, ale jest nas ( maniaków ) kilkadziesiąt - może ponad 100 Jakby tak przez tydzień nie grac a później puścić kilka dwunastek lotto i zubożyć TS
krysiunia...trzeba było ją zahaczyć,zanieść do zbadania i potem zjeść

nie gadaj o zboczuchy
nie wszyscy

nie wszyscy

Lila. . Andromeda. . Lotto 7 . . I reszta bandy witajcie. Zaciął się mi internet i z opóźnieniem odpisuje
mnie się zawsze z tym to kojarzyło 
nawet jak milan z tym przesadzał to pisałem że to robi i żeby mu nie przeszkadzać

nawet jak milan z tym przesadzał to pisałem że to robi i żeby mu nie przeszkadzać

a pierwszy zboczuch tej stronki już się chajtnął
i ma embargo na neta

i ma embargo na neta

andruś ano mam przeboje ale wolałabym ich nie mieć bo z wygranych muszę kupić to co straciłam...plusem jest to że nie musze brać z domowych

monisia......wsiadam na motor i jadę przed siebie,zobaczymy gdzie zacumuję

jk78...żeby tylko w cholerę,pewnie kupony zostana posłane w pi.....u

lotto7...a co przeszkadza Ci to?? Teraz mnie 2 dni nie będzie,jeszcze zapłaczesz za mną rzewną łzą

lotto7...np? Ty np,np inni,chyba nie musze ci wskazywac palcem kto tu siedzi po 17 godzin dziennie?

ahoj/muj tip 18 22 47 61 /18 29 44 66 /lila,dariusz,lotto7,a 

a duzych vygranych

a duzych vygranychsą tacy ale nie ja
lilka no co Ty ja siedzę dziś tu max 3h
a tak zwykle to mało do 1h
lilka no co Ty ja siedzę dziś tu max 3h
a tak zwykle to mało do 1h

miroslav 
lila my od Ciebie też odpoczniemy a zwłaszcza nasze dupska

lila my od Ciebie też odpoczniemy a zwłaszcza nasze dupska

<----- i jak tu nie mieć skojarzeń