Wpisy 4 393 442 – 4 393 541
6 marca 2022 19:45 → 6 marca 2022 21:02, 100 wpisów
Niemcy rozwazaja zeby po ukonczeniu 18lat dawac swoim obywatelom 20tys euro na start a my bedziemy placic ukrainca 500+ i emerytury. A uj z tym krajem i rządem
daj spokoj, dadza nam F16 ktorych modernizacja jest trudna
nie ma to jak Migi 29
nie ma to jak Migi 29
Teraz i z pracą zaczną się problemy już z PO mówili Polska to nienormalność chyba wiecie kto czy Dziki Kraj czy taki mamy klimat nic się nie zmieniło
Z radia zet wyrzucili posła z konfederacji bo przypomniał kto umorzył kasę dla Polski Rosji czy ta rura z Rosji do Niemiec ale obłuda faktycznie a teraz jak to rozpaczają problem Polaków to brak pamięci co było klika lat wstecz druga rzecz że nie ma kto przypominać bo media nie mówią za wiele
@4 393 449Mulag: w tamtym roku kupilismy 10milionow ton wegla. Teraz wszystko wychodzi na jaw i po co wegiel brali jak mamy swoj
Stal też z Rosij kupowana
@4 393 451RT1: 0/1-15
@4 393 452Bolo22: z tym i tak chcą by ludzi go już nie używali
Unia to blef, nie chcą dać pieniedzy, nikomu sie nie chce dupy ruszyc zeby pomoc uchodzca niech chociaz nam placa za przyjmowanie i wydatki
co za unia je...
co za unia je...
Myśliwce damy to Putin nas zajebie Duda Jarek morawiecki tacy durnie się okaze
To jest polityka strasznie zła nie ma dobrej woli zgody ustępstw wyszliśmy z komuny do innego kołchozu taka prawda niestety
obłuda i pytanie kto dzieli ludzi sami Polacy skaczą na siebie zamiast się bronić czyli cel osiągnięty podzielić skłócić
Test do Multi Multi :
1,2,4,7,8,10,18,20,30,32,51,53,55,67,69,71,75,76,77,78,79,80
1,2,4,7,8,10,18,20,30,32,51,53,55,67,69,71,75,76,77,78,79,80
@4 393 454Gosia__77: ci co brali emerytury w ukrainie to i tu dostana tylko ze z naszych pieniedzy a my bedziemy placic za wszystko
@4 393 452Bolo22: Jakbyś czytał choć trochę o gospodarce to byś wiedział że rosyjski węgiel jest bardziej energetyczny i zawiera mniej siarki
w uni siedza zakute paly zamiast juz dawno otworzyc srodki to nas jeszcze z drugiej strony dobijaja
Bedzie tak samo jak z czeczenami dostali darmowe m gaz swiatlo i minimalna krajową tylko ich bylo malo
@4 393 452Bolo22: i za gaz sporo zapłacili a i nie chcą ujawnić ile jeszcze miliardów z rachunków im wyszło
Amoze ten Zalenski to Putina kręt który chce NATO wojnę wepchnąć
@4 393 465kocur: a co to ma do rzeczy
rządź i dziel jednego nie rozumiem wszyscy chcą dobrze przed wyborami po walą nas tak w przenośni po twarzy wcale nie reprezentują interesów Polski ludzi tu żyjących wolną ręką robią co chcą nie pytają się o zgodę co to jest nie wiem szok nie dowierzanie
@4 393 469Rrrooobbbeeerrrttt: Zaleński trochę narwany
@4 393 470Bolo22: Mniej trzeba go spalić żeby taką samą ilość energii wytworzyć
Ja pierdziole, co wy pieprzycie, nie macie problemów
Znaleźli się rzeczoznawcy i stratedzy
Znaleźli się rzeczoznawcy i stratedzy
@4 393 470Bolo22: I miej jest siarkowodoru w powietrzu i wodzie, chociaż teraz to już gówno da.
Przecież już Unia powinna z Polską rozmawiać czy damy radę zabezpieczyć Polaków którzy są w UNii niby są czy nie gdzie te rozmowy jakaś szopka jest co to ma być
@4 393 476RT1: wlasnie mam problem ze ja musze za wszystko placic i do o 100% drozej niz w tamtym roku a rzad kase rozdaje
Niestety inflacja jest straszna w Polsce a koszty życia jak na zachodzie z tym że oni mają od 3 do 4 więcej na wypłacie co z nami jesteśmy w UNII czy nie
Jak nie masz pojęcia jeden z drugim
to się nie wypowiadaj.
Właśnie propagandziści karmią się takimi wywodami
to się nie wypowiadaj.
Właśnie propagandziści karmią się takimi wywodami
@4 393 478kocur: ale co ma do rzeczy skoro placilismy za niego a teraz pretensjie i kazdy taki pomocny i zal ze wojna jak sami ich wspieralismy
Unia zarzucała nam brak przyjmowania przyjmujemy czy oni też przyjmą Ukraińców do siebie przecież jest wojna pomagamy czy tylko Polska
@4 393 483Bolo22: Wszyscy wspierali ruską gospodarkę, typowy handel z Rosją i po prostu tu było szybko i taniej. Nawet lepiej bo nasze kopalnie trzeba zakopać bo to dzira bez dna jesli chodzi o koszty utrzynmania
W niemczech ropa po 1.70euro czyli 8zl a niemiec ma minimalnej pensji 1800e to 1050litrow paliwa a my 350l
@4 393 485Gosia__77: tyle PIS walczył na Białorusi a wyszło że to wszystko klapa przeszli teraz he he przez Ukrainę he he
Mulag Czy wiesz komu zawdzięczamy
traktowanie Polaków jak trzecią kategorię ludzi, otuż mamy lewaków w Uni i blokują wszystko co nam się należy
traktowanie Polaków jak trzecią kategorię ludzi, otuż mamy lewaków w Uni i blokują wszystko co nam się należy
@4 393 489Mulag: tak i ploty robia ale po co skoro sami teraz ich wpuscili
@4 393 491Bolo22: nie rozumiem logiki PIsu
@4 393 492Mulag: bo sie nie da
chyba się sami w tym wszystkim pogubili w sumie tak się wymieszali PIS PO jak to ludzie sami piszą jedno zło
Halo czy to czat o liczbach bo pilnie szukam pewniakow na dzisiaj ? Już jest wojna nic zmienimy tego żeby tylko tych samolotów nasi nie wysłali bo wtedy to się dopiero zacznie
@4 393 495Biedroneczka1977: Ale do czego pewniaków?
@4 393 495Biedroneczka1977: nie pomylila pani strony
Rosja be be chyba nikt normalny nie powie że Rosja jest oki ale co robi UNIA to samo w pewnym sensie chcę wprowadzać zmuszanie ludzi to sprycy gdzie wolność coś jest nie tak
Ale robią plotki czy płoty ?już ten mur zbudowali bo się pogubiłam ?
@4 393 497Bolo22: O matko bo wchodzę wojna już ten tort był urodziny były czy będą może trochę temat zmienić na lżejszy ?
A moze by poprosili inne panstwa o wsparcie finansowe na utrzymanie uchodźców? Ale nie po co stac nas
@4 393 500Biedroneczka1977: pokazywali że coś jest ale teraz nie pokazują czy przechodzą przez Białoruś już nie ma tam tych ludzi w potrzebie nikt nie mówi co jest
@4 393 502Biedroneczka1977: beda w sobote
@4 393 502Biedroneczka1977: zgadzam się
@4 393 501RT1: {{hejdziękuję za kwiatki co tam na działkach słychać U Ciebie ? Już O tych kobietach nic nie piszą 😌
@4 393 506Bolo22: aha Oki
@4 393 503kocur: I do tego i do tego
ja to wolę już czekam na wiosnę to się wewnętrznie u spokoje przyroda działa na mnie pozytywnie
@4 393 510Biedroneczka1977: Do EP zaraz ci podam swoim sposobem OK?
Ide zapalic i jak wroce powiem jak wygrac bo opracowalem system i sie sprawdza
@4 393 512kocur: ok dziękuję
Zamiast tracić czas tu na czacie lepiej szukajcie nowej planety do życia
@4 393 513Bolo22: no nareszcie
Przed chwilą padło 4 x 9/10 (12 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 393 515marc1978: tu jest nasza a ktoś chcę kasą w władzą dyktować jak mamy żyć nawet ingeruje w nasze zdrowie mówię nie stop
Biedroneczka Zajęty jestem robotą
Trochę mnie naprawili, to się ruszam, nie mam czasu, ale sprawdzę co z tymi kobietami
Trochę mnie naprawili, to się ruszam, nie mam czasu, ale sprawdzę co z tymi kobietami
Podejrzewam jak by się narodził ktoś święty dobry i tak by go zgładzili taka jest natura człowieka jedni bo im przeszkadza w planach a reszta to się im tam jakieś bajeczki po wciska do głowy sami się go pozbędą a my dalej będziemy lody kręcić i baranki męczyć tak działa obecny świat nic się nie zmieniło to tylko było uśpione
@4 393 514Biedroneczka1977: 34, 25, 11, 3, 31, kolejność jest ważna
Jak podaje ministerstwo ukrainy do tej pory zginelo 351 osob wiecej dziennie ginelo w afganistanie czy iraku i tam jakos nikt sie nie przejmowal
wojnę łatwo wywołać to dowodzi że brakuje wielki ludzi mężów zaufania dla tego uważam że mam szacunek do tych wcześniejszych ludzi nie jakiś idealnych nawet wręcz zły ale potrafili utrzymywać pokój a byli to ludzi za równo z USA z Rosji i nie tylko także zachód ogólnie Europa
nawet kosztami ustępstw warto ratować ludzi by nie doprowadzić do wojny i śmierci zwykłych ludzi bo chyba wszyscy jesteśmy przeciw śmierci niewinnych ludzi każdego szkoda
@4 393 522: Jak się nie puścisz za te numery, to żałuj że ............ tu będzie można dopisać -
A. Puściłam się
B. Nie puściłam się
C. Posłuchałam Kocura
D. inne
A. Puściłam się
B. Nie puściłam się
C. Posłuchałam Kocura
D. inne
a tu szukają życia w kosmosie jak na ziemi ludzi są do siebie nastawieni negatywni i groźnie nic dziwnego że nic w tym kosmosie znaleźć nie można jeśli jest jakaś inteligentna rasa podobno w pewnym sensie do nas to dawno już obczaiła jaką rasą jesteśmy a jest to rasa agresywna chcę panować nad innymi narzucać swoje pomysły jednostką wkraczać w ich ciało i duszę jako taką
@4 393 522kocur: Oki dziękuję 😃
@4 393 527RT1: O Matko biedne kobiety całe zycie było przed mini 😒
@4 393 528kocur: dziś już nie jutro dopiero mogę puścić
ogólnie zauważyłem że ludzi boją się może nie boją nie chcą rozmawiać że żyją w iluzji bo mają swój świat ułożony a ktoś próbuje pokazać że to kity z satelity nie ma debat również w mediach są trzy osoby lub 4 i jedna z inną wizją nawet z dowodami nie wiele powie bo jest przekrzykiwana tak działają media w Polsce od 1990 lekcje są brane zachodu byli tu i uczyli jak maja dziennikarze komentatorzy mówić efekty są rewaluacyjne ludzi myślą tak jak oni chcą a reszta która nie podaje się temu praniu mózgu to wariaci pomyleńcy chyba tego się nie da zmienić za duże siły
@4 393 533Biedroneczka1977: Na jutro też mogą być trzymam zawsze są to dodatkowe liczby do swoich
Dawać losowanie bo stygnie.
@4 393 529RT1: o czym Ty mowisz
@4 393 529RT1: a biedota to dopiero bedzie wynajmniej w moim domu
@4 393 535kocur:
Zamorano102 typował(a) za 18 zł w Keno na losowanie nr 1076178 i trafił(a) 2250 zł