Wpisy 4 388 511 – 4 388 610
27 lutego 2022 14:35 → 27 lutego 2022 16:54, 100 wpisów
@4 388 501Biedroneczka1977: to widac ze upada i teraz nie wie co robic i nedzie chwytał sie wszystkiego nawet i atomow
@4 388 511tomi77: to idz i trenuj
@4 388 509tomi77: a kto to barkow?
@4 388 515waldus: najlepiej pierwszą
@4 388 516Bolo22: co ty gadasz
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Miałem coś napisać o tym devilu lecz se odpuściłem by choć tu przez chwilę odsapnac 44,69,56,63
Putin ty ..... krzyczą.
Babka z Ukrainy mowila..by pozbierac ruskie trupy..bo smierdza....
@4 388 527tomi77:
A na Radomiaku jak.
No straty słyszałem pokaźne, ale nikt nie powinien utracić życia.
@4 388 526tomi77: nie da się uciec od tematu tomi na FB był mem rower i napis nie dam bo cenzura było coś takiego dopowiedz sobie sam
Pier...l ropę od (wiadomo kogo) kup rower Ukraina
Pier...l ropę od (wiadomo kogo) kup rower Ukraina
Ale Lukaszenka to skur...syn..sam przyznal ze wspiera noge Putina...
@4 388 531krzysztof c: wg tej gnidy zero strat wsio ok do tego stopnia że błazen 🤡 odstrasza Bobka nuklearna
@4 388 533tomi77: raczej
piję i się nie będę nakręcał na ten konflikt i jedna narracja tylko
media widać nakręcają ludzi 1 władza jak coś i tyle w tym temacie
Mozna powiedziec.ze jesli mieszkalbym w Australii..to...nie moja wojna
takie moje przemyślenia a co oni zrobili dla wspólnego pojednania , postawili jeszcze więcej pomników banderowcom ciągle plują nam w twarz oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale wyciąga się wnioski z historii, szkoda mi tylko dzieci w tej wojnie, mam nadzieję że każdy kto dzisiaj tak ochoczo wspiera Ukrainę to 11 lipca zapali znicz pomordowanym rodakom na kresach przez banderowców
Ja bym Gazu nie brał od nich zakręcił bym kurek
ww.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-gazprom-dostawa-gazu-bedzie-odbywac-sie-normalnie,nId,5858847#crp_state=1
ww.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-gazprom-dostawa-gazu-bedzie-odbywac-sie-normalnie,nId,5858847#crp_state=1
@4 388 546lewy:
@4 388 544marc1978: marc gram żeby prę milionków zgarnąć i ucieć na jakieś wyspy na pacyfiku przed atomem
@4 388 545Mulag: Mulag nie przepadam za nimi ale nie mamy wyjścia bo ten wariat z Moskwy jak ich chapnie to za parę lat do nas łapy wyciągnie ... tak wię trzeba ich wspomóc i dozbroić i utemperować wariata
witam wszystkich Michał Cieślak (21-1, 15 KO) i Lawrence Okolie (17-0, 14 KO) zmierzą się o mistrzostwo świata federacji WBO w wadze junior ciężkiej już dziś o 22 zaczyna się gala
zsyypowałem walkę
zatypowałem walkę serce Michał rozum Okolie
💸💸💸🥊🥊
No nie ja chciałem na Cieślaka 1000.
w sumie gala o 18 a 22 niby tak mniej więcej walka Michała
oby Michał wygrał
https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/wydarzenia/anonymous-publikuja-wiadomosc-do-putina-szykujemy-operacje-specjalnie-dla-ciebie/qng6m3q
Anonimus szykuje sie na Putina
Anonimus szykuje sie na Putina
Co to ?
będą rozmowy oby nastąpił rozejm pokój w to trzeba wierzyć
Rozmowy Serio ? Jest nadzieja.
@4 388 563krzysztof c: tak
miało być na Białorusi ale Ukraina się nie zgodziła będzie inne miejsce
To dogadają się i wódkę będą pić. Putin upity.
Wyobrażacie sobie ?
teraz trzeba patrzeć komu zależy na pokoju oby się nie okazało że Rosja chce a ktoś przeszkadza oby nie
niech siadają do stołu szkoda ludzi
z wojny nikt nie wygrywa
Wierzmy aby było dobrze.
mieszkam blisko Ukrainy Polacy pomagają dużo
miasto moje już szykuje lokale i pomc mieszkańcy też pomagają
Ludzie giną !!! Przestańcie zabijać ludzi. Niech nastąpi pokój, niech gospodarki rosną, dogadajmy się dla przyszłości i nowych rzeczy.
w kościołach modlitwa o pokój
ale gdzie Lewica nie widać Pana Owsiaka
nie widzę Pani Ochojskiej
Nie ludzie się nie zabiją.
Putin planuje uzycje broni jądrowej ciekawe czy podwładni wykonają rozkaz
Prezydent Ukrainy wyciąga rękę o pokój i rozmowy z Rosją dobry ruch
@4 388 580Rrrooobbbeeerrrttt: to zabije ich i wszystkich
Jak się dogadać z Panem Putinem ? Oddać Ukrainę i dobrze ?
Polska się miesza to może zaproponuje rozmowy o pokój nie słyszę rządzących ktoś im zabrania
lewica krzyczała że nie puszczany z Białorusi przecież teraz cisza
Ja chyba śnię ?
Z tym wszystkim.
@4 388 587Bywalec: myślisz że to takie proste czasem się nie da i trzeba rozmawiać by ludzie nie ginęli a nie ambicja i walczyć gdzie ludzie umierają i nikt nie może wygrać pomyśl w ten sposób
Negocjacje Putina to Ukraina dla Rosji ----- nie ma takiej zgody , dozbroić Ukrainę i załatwić Putina raz na zawsze , trybunał w Hadze powinien go oglosić zbrodniarzem wojennym jesli sie gdzieś pojawi za granicą powinien być złapany i osądzony ---- mocne warunki innych menda nie zrozumie.
kiedyś Hitlerowi tak ustepowali a on łykał kraje po kolei -- nie można popełnić takiego samego błedu , odstrzelić kanalie.
Przed chwilą padło 22 x 54,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nie bądźmy na iwni Rosja nie użyła żadnych nowych sił ani broni taka prawda jak na razie nie wiem czemu
@4 388 597Bywalec: wiesz do czego by doszło do 3 wojny światowej nikt tego nie zrobi nawet USA się wycofało z wojska do Ukrainy
nikt by tego nie wygrał tylko śmierć wszędzie nawet nie chce myśleć
1 plan
szybko dozbroić Ukrainę jak zaczną przywozić do kraju ruskich żołnierzy w trumnach to i ciemne społeczeństwo sie od Putina odwróci WOLNOŚĆ dla UKRAINY !!!!!!
Nie można drugi raz typować? to podam tutaj moje drugie na wieczór typowanie, bo myślę, że mogą być te liczby: 42,52,62,72,65,75
Mi się wydaje, że wszyscy to ludzie to jedna rodzina i dogadamy się z Putinem.
Dobra miłujemy się.
Dobra ziemie niech weźmie, surowce ale ludzie na Ukrainę i żyją dalej.
Trzeba tak robić.