Wpisy 4 386 597 – 4 386 696
25 lutego 2022 11:21 → 25 lutego 2022 14:00, 100 wpisów
@4 386 591Pasko: Przecież napisałem . Nie będę używał słowa "słuchajcie".
Jakie jeszcze słowo które używam denerwuje użytkowników?
Nie mam zamiaru kogokolwiek denerwować ale chyba wypowiedzieć się tu na czacie mogę prawda ?
Jakie jeszcze słowo które używam denerwuje użytkowników?
Nie mam zamiaru kogokolwiek denerwować ale chyba wypowiedzieć się tu na czacie mogę prawda ?
R 36 nie pisz głupot, jesteś jedną z najfajnejszych osób na tym czacie, bez ciebie MP to jak pączek bez nadziania
Podam jeszcze liczby. Tylko muszę chwilę pomyśleć
no ja również nie chciałbym, aby Robal_36 odchodził, bo jest tutaj ciekawą postacią, Sebastian M również widać nie jest mu ten czat obojętny i ilość czasu który tu poświęca za darmo bardzo często wyraźnie z odnoszeniem się do gier liczbowych, pokazuje, że nie jest tu przypadkowo. Problem jest taki, żeby takie przykładowe osoby miały swoją przestrzeń i nie wchodziły sobie w drogę, skoro to już wiemy nie zejdą się we wspólnej rozmowie... i raczej jeden drugiemu nigdy nie napisze, że "zgadzam się z Tobą, masz racje".
@4 386 601Pasko: I tu się mylisz.Jeśli Robal_36 napisze coś z czym się zgadzam napiszę do niego że ma rację
@4 386 601Pasko: Przykładem było jak mewa coś napisał z czym się zgadzałem i tak własnie napisałem tu na czacie
Dobrze a teraz do liczb bo niedługo losowanie. Te liczby które podaję to jeśli ktoś uważa za złe to nie musi nimi grać. Staram się wyłuskać najlepsze ale sami wiecie jak trudno to zrobić
Jeśli ktoś uważa liczby za złe to nie musi nimi grać....Informacja dnia
Jest smiesznie.. Nie ma ropy.. Farmerzy wykupili.. Jest Bena po 5.8
Tamte liczby które podałem były wspólnie z Gosią a teraz pokażę moje .
Jeszcze nad nimi myślę ale niedługo postaram się je tu wkleić
Jeszcze nad nimi myślę ale niedługo postaram się je tu wkleić
Mini do niedzieli.. Wtorek kolejne ale chyba 2 zakłady 6 losowań
Pasko, jesteś? Napisałam wiadomość na messenger
@4 386 613tczewianka: na profilu multipasko?
Na fb
Seb
Juz pokazujesz...
Seb fajnie było??
@4 386 618islandorka30,5:
Witaj Osa
Witaj Osa
@4 386 620islandorka30,5: Było fajnie ale tu jest lepiej i teraz skupmy się na P i T
@4 386 619islandorka30,5: Dziękuję Ci za wszystko
@4 386 623Sebastian_M:
Nawzajem
@4 386 623Sebastian_M: seb zegnasz sie
Seb widze ze nawet byki powalasz...
Dziękuję bardzo
@4 386 629islandorka30,5: Jak złapiesz byka za rogi to już go nie puść
Jeśli ktoś, coś.. To proszę pisać do mnie
Oto piątka którą wymyśliłem.
Właściwie to 2 piątki ale bardzo podobne :
3 5 12 59 74
3 12 59 62 74
I powodzenia
Właściwie to 2 piątki ale bardzo podobne :
3 5 12 59 74
3 12 59 62 74
I powodzenia
Seb dziękuję nie gram
Ide czytać
Musimy coś zrobić nie możemy stać bezczynnie !!!
Zróbmy coś !!!
Czy ludzie nie chorują już na chiński wirus?
Nie mogłem danych nawet poszukać
Nie mogłem danych nawet poszukać
Dzień dobry
@tomi77 e, na Twitterze podają. Już myślałam, że rzeczywiście Ukraina przysłoniła wszystko.
@tomi77 e, na Twitterze podają. Już myślałam, że rzeczywiście Ukraina przysłoniła wszystko.
@4 386 642Sebastian_M:
witam
@tomi77 nie trzeba się logować, żeby sprawdzać wpisy https://mobile.twitter.com/MZ_GOV_PL?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
Ja tam nie przejmuje sie Ukraina.. Jeśli Inni nie chcą pomoc Ukrainie...to nam.. Też nie pomogą co do Piłki nożnej... Śmieją się z PZPN.. U😕
ludzie FiFa zajęła się Kenia i jeszcze jeden kraj w Afryce Rosją nic tylko było że potępiają wojnę
interesy się liczą nikt głośno nie powie ale Rosją bierze co swoje
piłka ważna musimy zagrać w Rosji
Putin jest stary ale madry a raczej cwany.. Miesiąc później te czołgi utknęły y w blocie
ale dziwne to wszystko media tylko przeciw Rosji jak Covid to za gdzie inne zdania by sobie zdanie wyrobić gdzie my żyjemy
Raczej.. Nie zagramy nie wyobrażam sobie spotkania na luznikach?
tak na prawdę to im nie rękę jest Rosja
@4 386 578Robal_36: Ale dlaczego ?
podejrzewam że jak by nie zaatakowali Ukrainy to by rządali więcej od Rosji
nie podoba im się że Białoruś i Rosja nie chciała uczestniczyć w Covidzie boli ich to
coś nam wszystkiego nie mówią przecież Rosją już dawno mogła to zrobić dziwne coś nam wszystkiego nie mówią
ja tu widzę że nie ma normalnie na całym świecie coś się z głową zrobiło
I znów się zaczęło słuchajcie typujcie ja Wam mówię patrzcie nikt inny tak nie potrafi są typowania ludzie mają swoje piątki ale nic to tylko ja ja ja a był tak spokój
co z typowania jak wojna blisko nas
trudno przejść obojętnie na ten temat
@4 386 580Pasko: ja nawet wiem kto może być tą jedyną osobą która będzie podawać swoje typy wszystkie typowania możesz zamknąć nic się nie zmieniło niestety narcyz znów się pojawił na czacie
@4 386 671Biedroneczka1977:
@4 386 671Biedroneczka1977: potwierdzam nic się nie zmieniło
uciekam do pracyfaktycznie jest problem z wybraniem pieniędzy
Ja ze swojej strony bardzo proszę Pasko żeby ograniczyć liczbę wpisów dla jednej osoby do 20 wpisów dla jednej osoby dziennie a nie ze ktoś tutaj siedzi i pisze od świtu przewinąć czat ciągle jedną i tą sama osobą
@4 386 676Biedroneczka1977: to lepiej nic nie pisać chyba
jak takie limity
@4 386 672marc1978: no powiedz czy ja nie mam racji jak się rozkręci to końca nie widać i patrzcie i Wam pokaże i słuchajcie i wiele osób mnie prosi
Robal_36
Nie rób tego
Nie rób tego
@4 386 583Gosia__77: Gosia to Twój kupon {{omg} szalenstwo
@4 386 676Biedroneczka1977: Tak i jeszcze może licznik niech Pasko zrobi przy profilu żeby człek wiedział ile może jeszcze komentarzy napisać. Toż to cenzura i ograniczenie swobód w internecie
@4 386 682kedzior13: nie kędzior13
Andrzej to jest użytkownika mp. ale zajrzałam na super szanse i wam pokazałam
A użytkownika przepraszam za wklejenie
Andrzej to jest użytkownika mp. ale zajrzałam na super szanse i wam pokazałam
A użytkownika przepraszam za wklejenie
Jak ktoś zachowuje się kulturalnie to niech pisze ile chce, a że ktoś nawet nie chce z kimś pisać to tej osoby sprawa.
Ale co niektórzy to zrobili sobie z czata salon polityczny, ale paluchem wskazywać nie będę kto to taki
@4 386 687kocur: Witaj
@4 386 687kocur: Znowu możemy typować liczby
Czekamy na losowanie.
Oby pomyślne dla wszystkich
Oby pomyślne dla wszystkich
@4 386 689Sebastian_M: Można, od tego ten czat jest, ale żeby to się nie przerodziło w potok albo wręcz rynsztok słów .Jak miałeś bana na czat to cały dzień na czacie aby nadrobić zaległości to było 2x poprzednie 50. Zobaczymy jak będzie od teraz
@4 386 691dusia: Witaj
Jak zdrowie ?
Jak zdrowie ?
@4 386 692kocur:
Zobaczymy
Zobaczymy
Losowanie na żywo