Wpisy 438 597 – 438 696
8 sierpnia 2011 14:19 → 8 sierpnia 2011 15:07, 100 wpisów
lotto7, zgadzam się z Tobą w stu procentach, ale losowania to uzależnienie jak np. papierosy, więc trudno komuś kto gra codziennie będzie przestać.
Picasso19 gratulacje 

potle 
wystarczy przez 1 dzień nie grać żeby tą ciągłość przerwać i potem jest już łatwiej

wystarczy przez 1 dzień nie grać żeby tą ciągłość przerwać i potem jest już łatwiej
andromeda nie przejmuj sie bedzie lepiej przy następnym losowaniu
Picasso19 ja zagrałem w realu i trafione 2/4 a u paska trafiłem 3/5
to tak srednio romeczek72.Andro o jaką pierwsze liczbe ci chodzi,moją??
Picasso19 a jednak można trafić 3/3 

romeczek72 mozna ale nie wiem jakim cudem,zabardzo sie w mapy nie przyglądałem,nad liczbami też długo nie siedziałem właściwie to tak od niechce nia skreśliłem te liczby,wydaje mi się że tu jest potrzebne szczeście i przeczucie
szczeście i przeczucie to jest najwazniejsze
andro i co do tej liczby dodajesz czy odejmujesz pierwszą czy ostatnia??
Dzień Dobry Państwu andromedo jak My tak trafnie będziemy typować ,to chyba tego lata morza nie ujrzymy ,myślę ,że wieczorkiem będzie lepiej a jak nie to w przyszłym roku po bawimy się.
aniqa...właśnie nie wiem co jest? Zapomniałam co chciałam zapytać
a w odpowiedzi na Twojego maila to zgadzam się z Tobą w 100%.Kurde ale ja mam pamięć,dobrą ale krótką

a w odpowiedzi na Twojego maila to zgadzam się z Tobą w 100%.Kurde ale ja mam pamięć,dobrą ale krótką

a ja codziennie wygrywam, małe kwoty, bo jakieś 2,5 do 5 złotych, zależy ile kuponów chcę wysłać, ale ich nie wysyłam tylko wrzucam przed kolekturą do kosza
, to jest mój system, bardzo skuteczny, można powiedzieć stu procentowy
, to jest mój system, bardzo skuteczny, można powiedzieć stu procentowybet5 derpim to kopletny idiota i co losowanie trafia 5/5 albo 10/10
Picasso19 tak licze pierwszą od ostaniej w niesortowanych ..mierze sukienki bo dostałam paczke...zaraz wracam
bet5 chyba podnoszą swoje ja tym ale to chyba jest jakiś do bani
Dopisano wygrane multi multi
Witam lileczko moja na 22 14,15,26,28,29,56,57,58,61-chętnie przyjmę sugestje
podejrzewam że szóstki w Dużym Lotku także,bo przecież ci złodzieje ustawiają liczby i miejscowości w których padną wygrane więc żaden problem żeby ktoś z nich posłał kupon z takimi liczbami
ulka45 ...weź rozwal tego ts-a w drobny mak,tak jak jedna osoba z czata,o ile dobrze słyszałam.

Picasso....słyszałam że jedna osoba podobno wygrała sporą sumkę w mm ale nie napiszę kto bo nie wiem czy to prawda

@Pasko
Ok dzięki, rozumiem - i jasne, że nie ma takiej potrzeby
dam radę inaczej 

mag..
za ...
domyślność
za całokształt 

Ok dzięki, rozumiem - i jasne, że nie ma takiej potrzeby
dam radę inaczej 

mag..
za ...domyślność

za całokształt