Wpisy 438 096 – 438 195
8 sierpnia 2011 00:25 → 8 sierpnia 2011 08:11, 100 wpisów

kto zgarnął 10/10 z plusem i na dodatek bonus?????
przyznać się
Doniesienia o starcie kampanii Platformy "Polska w budowie" przyćmiewały kolejne szczegóły afery wałbrzyskiej, a przede wszystkim raport Czumy oczyszczający PiS. Nie tak partia planowała start swojej batalii wyborczej - stwierdza "Polska The Times".
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
- Zdenerwowany to delikatnie powiedziane - mówi jeden ze współpracowników Donalda Tuska o reakcji premiera na raport szefa komisji naciskowej Andrzeja Czumy. Zgodnie z dokumentem nie ma dowodów na naciski na służby za rządów Jarosława Kaczyńskiego. - Czuma się po prostu kompletnie nam urwał. Szok - mówi jeden z polityków PO.
Jak odnotowuje gazeta, na piątkowej konferencji prasowej po raz pierwszy od dłuższego czasu emocje widocznie brały górę u szefa rządu.
Każdy kto wejdzie na czat zapraszam do przeczytania mojego profilu i komentowania na czacie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

ale teraz doczytaj bo cały czas coś przybywało.
Dzięki za przeczytanie
Dzięki za przeczytanie

lotto a taka koncówka
sprawdzam weszło 10/10
niewysłałem. CO DALEJ
sprawdzam weszło 10/10
niewysłałem. CO DALEJ
I dlatego ruszam ze swoją kampania przeciw okradaniu naiwnych graczy przez TS .
dzień dobry

kosmaty o której idziesz po autko?
Jak widzę ile kasy dziennie ludzie tu przegrywają to mi ich żal ... i chce im pomoc wyjść ze szponów hazardu,który im zabira to co zarobili.
TS

TS

czytałem też się nie mogę zgodzić do końca
kosmaty
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
nawet jeśli wygrasz 10/10 i będziesz dalej grał to będzie Cię kusiło żeby posłać więcej zakładów i tak przegrasz w końcu wszystko a potem będziesz chciał się odegrać i zejdziesz na minus.
dlatego trzeba się umieć powstrzymać ja gram na 14 i 22.15 maks.za 15zl
to tak jakbym kupił paczkę papierosów
kosmaty
ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

ale wiele faktów się potwierdza z tego co w profilu napisałem

no tak tylko lottto ci co graj to będą grać wątpie żeby ktoś szedł wysłac kupon zamiast sobie chleb kupić na śniadanie
krzys wiem ciężko będzie ich przekonać,ale jak podam odpowiednie argumenty to myślę,że trafię do ich przemęczonych graniem i przegrywaniem mózgów.
lotto ts to i tak pikuś popatrz na polityków,kler ile oni nakradli naoszukiwali
Witam tu obecnych

Andro

44,45
21,42
21,42
ts to i tak pikuś popatrz na polityków,kler ile oni nakradli naoszukiwali
dlatego stawiam na PIS ,bo oni walczą ze złodziejami i przestępcami
dlatego stawiam na PIS ,bo oni walczą ze złodziejami i przestępcami

Kosmaty
już zdrowy????
już zdrowy????trójka która wpadnie:
20,23,80
20,23,80
W powtórzonych wyborach prezydenta Wałbrzycha znowu wygrał kandydat Platformy Obywatelskiej .
Miał prawie 60% głosów ...
Znowu sfałszowali i kupili głosy

Miał prawie 60% głosów ...
Znowu sfałszowali i kupili głosy

krzyś

ryszardz12
poczytaj mój profil i napisz na czacie co o tym sądzisz
poczytaj mój profil i napisz na czacie co o tym sądzisz
kosmaty może dzisiaj na grzyby pojedziemy to ci sie humor poprawi

ryszard

Kosmaty przejdzie nie poddawaj się

lotto7 >>> no to optymista-marzyciel jesteś jeżeli myślisz że uda Ci się kogoś zmobilizować do zaprzestania gry.Głównie ludzi biednych napędza marzenie o wielkim bogactwie - wizja opływania w dostatek.Zamiast "nawracać" zmobilizuj siły jak "zmusić" TS do "czystych" losowań.Był nawet zamysł zorganizowania czegoś takiego własnie poprzez stronkę Multipasko ale ... kilka osób skutecznie to uniemożliwiło.Wybory może i nie były sfałszowane ale ... PO wpakowało tu mnóstwo kasy w kampanie przedwyborczą,a że mamy głupi naród .. no cóż ...
nie i raczej nie zadzwoni

lotto7
czytałem moje krótkie zdanie to:
każdy ma swój rozum

czytałem moje krótkie zdanie to:
każdy ma swój rozum

madzia77
Ja właśnie chce zmusić TS do tego aby coś zmienił
Dlatego musi grać coraz mniej graczy
Ja właśnie chce zmusić TS do tego aby coś zmienił
Dlatego musi grać coraz mniej graczy

Madzia77

Kosmaty samochód już naprawiony?????
ryszardz12
ale jak będziesz miał doła,po przegranej to poczytaj mój profil ponownie aż do skutku

ale jak będziesz miał doła,po przegranej to poczytaj mój profil ponownie aż do skutku

lotto ja nigdy nie mam doła z góry zakładam,że przegram

" ja nigdy nie mam doła z góry zakładam,że przegram "
Co ?!
To po grasz ?
Co ?!
To po grasz ?
madzia
naród nie jest głupi,kazdy ma jakies nadzieje na zmiany, jednemu jest potrzebna taka ustawa drugiemu inna.winni sa ci którzy obiecuja i niedotrzymuja słowa.politycy sa tacy jak te 80 liczb stawiasz na np.10 wchodzi 11
naród nie jest głupi,kazdy ma jakies nadzieje na zmiany, jednemu jest potrzebna taka ustawa drugiemu inna.winni sa ci którzy obiecuja i niedotrzymuja słowa.politycy sa tacy jak te 80 liczb stawiasz na np.10 wchodzi 11wydaję sumę którą bym zakupił paczkę papierosów
lotto7 to jest mój dobrowolny podatek na budowę stadionów,oraz boisk szkolnych

ryszard po stłuczce juz dawno ale w sobote nastapił wyciek płynu chłodzacego maja dzis naprawic
ryszard

lotto
no czytałem twój profil , a praca mało daje kasa i co ma zyć
no czytałem twój profil , a praca mało daje kasa i co ma zyć

andro

lotto7 a dużo już zaoszczędziłeś????