Wpisy 4 378 384 – 4 378 483
12 lutego 2022 12:32 → 12 lutego 2022 13:38, 100 wpisów
@4 378 383zbigniew g: smiejesz sie a 100 tys ludzi umarlo
@4 378 379waldus: zaraz po dinozaurach zresztą dziś też tak bywa
Mewa jakie maski wszczysy mają pod brodą
Umarło bo nie leczyli na ich choroby nie leczyli nie leczą teściowa miała zawał wpisali covid
Dużo jest przypadków zmarł bo nie leczyli np na ciśnienie jak zabrali do szpitala rzucili i czekali gdy przeżył ok gdy nie covid
@4 378 390Tomek542: umarli nie na covid lecz przez kasa leci samo to w przychodni maska on się boi do sklepu lata w prywatnym bez maski kasa jest i leczenie
Zmarło 477 tys. 335 osób – o prawie 68 tys. więcej niż w poprzednim roku
macie statystyki
macie statystyki
@4 378 384Angierski: bym cię nazwał i D i o ta u mnie na covida 19 znam aż 8 trupów wszyscy mieli nowotwór ostatnim stadium ale oni że covid ....masz raka plus już nie możesz oddychać itp zostały ci godziny i ci i D i o C i że kovid ich pokonal ....znam takie przypadki
Statystyki statystykami życie życiem zobacz ile umarło przed 2020 ile było chyba ,,2017 roku zachorowań na grype ile zgonów na raka na zawały
Chyba że wykryli rak w ostatnim stadium ze jest wyleczalny to tak umarli na cowida
@4 378 396zbigniew g: dobra nie pitol farmazonow...
we wszystkich krajach ludzie umierali we wloszech ile bylo zgonow sam widziales w poczatkowej fazie
lekarze wiedza lepiej niz lopatolog
we wszystkich krajach ludzie umierali we wloszech ile bylo zgonow sam widziales w poczatkowej fazie
lekarze wiedza lepiej niz lopatolog
@4 378 399Angierski: to była ściana Ty dalej to wierzysz
ja nie mowie ze akurat moze 100 tys na covida ale duzo na choroby wspolistniejace ale pozyli by dluzej bez covida
@4 378 398zbigniew g: tak jak pisałem umarli na coś dali covid statystyki w górę ....u mnie w pracy test robili nam paru covid poszli do przychodni test covid w domu nie ma za dwa dni lub wogule a statystyki są
@4 378 401Angierski: tak tylko jak by leczyli te choroby współistniejace to by żyli a tak nie leczyli
pokazywali ludzi ciezko chorych na covid i ci ktorzy tez sie wypowiadali ze ich maz, zona zmarla
no chyba mieli wieksza racje niz to co piszecie ze "nikt nie umarl na covid"
no chyba mieli wieksza racje niz to co piszecie ze "nikt nie umarl na covid"
@4 378 402Mewa:
morawiecki powiedział w tvp info, że covid to wina tuska a nie nietoperza
Jak kogoś w ostatnim w stadium.raka czyli ostatnie godzini A ci idio że covid ich pokonal
@4 378 407Tomek542:
@4 378 408zbigniew g: ale ty jestes glupi
co z tego ze umarl na raka zamiast na covid
wszyscy musza chorowac na raka zeby umrzec na covid?
co z tego ze umarl na raka zamiast na covid
wszyscy musza chorowac na raka zeby umrzec na covid?
powiem tak... nie macie zadnej wiedzy medycznej to sie nie wypowiadajcie
sa firmy ktore produkowaly szczepionke, czlowieku... co ty mozesz wiedziec o wirusie
tam sa tacy uczeni i naukowcy ze wam sie w pale nie miesci
bierz lopate i kop doly
sa firmy ktore produkowaly szczepionke, czlowieku... co ty mozesz wiedziec o wirusie
tam sa tacy uczeni i naukowcy ze wam sie w pale nie miesci
bierz lopate i kop doly
Znam osobiście 58 trupa w Polsce na kovida miała raka wylewy do mózgu itp rak już nie kontaktowała z nikim A ci idioci że covid
masz charakter psa - ktory wie lepiej i nie da sobie czegos zrobic dla poprawy zdrowia
Jak by wykryli ospe prawdziwa to momutalnie lecę się szczepic ale na nową grypę nigdy
@4 378 416zbigniew g: co cie tak boli te szczepienie, ile twoje truchlo jest warte czlowieku
Raz około 5 września młody i glupi temperatura około 28 stopni zakład pracy zaoferował nam darmowe szczepienie przeciwko grypie pogoda była zupełnie goraca A po szczepieniu dostałem totalny objaw data strzepienia 08 09 2009 rok ....od tej pory nigdy na grypę i na covid
@4 378 419zbigniew g:miałeś 28 stopni temperatury
Pogoda totalnie gorąca piłeś już dzisiaj ?
Upał był wtedy 28 C
Piszesz młody i głupi temperatura około 28 stopni to się pytam czy tyle miałeś temperatury ????
Faktycznie tamto szczepienie Tobie musiało zaszkodzić
@4 378 424waldus: witaj
@4 378 421Biedroneczka1977: 5 września było na dworze 28 C około 2 3 dni puzniej dostałem totalny objaw
@4 378 426Biedroneczka1977:
@4 378 427zbigniew g: Ale objaw czego ? Głosy słyszałeś ? ?
mowi sie nie ide na szczepienia bo to moj wybor wiec po co tyle spekulacji
nie chciales isc to nie gadaj ze inni na tym nie skorzystali tylko stracili
nie chciales isc to nie gadaj ze inni na tym nie skorzystali tylko stracili
A ja jestem zaszczepiona I możecie mnie z tego powodu nie lubic mówi się trudno
@4 378 430Biedroneczka1977: miałem gorączkę i smarkalem
@4 378 434zbigniew g: masz schizofrenie na swoim punkcie
@4 378 434zbigniew g: O ja a miałeś chociaż chusteczki w domu ?
@4 378 436Biedroneczka1977: to jest prawda początek września prawie upał A po strzepiace przeciwko grypie miałem totalny objaw 2 3 dni puzniej moja matka to pamięta aż do dziś 2009 rok
wielkie mi to szczepienie odrazu wielka tragedia
troche reka poboli i po dwoch dniach przestanie
to napisz ze ci nie zalezy na szczepieniu, po co tyle gadac odrazu trylogie odrazu
ze ci co sie zaszczepili maja gorzej
troche reka poboli i po dwoch dniach przestanie
to napisz ze ci nie zalezy na szczepieniu, po co tyle gadac odrazu trylogie odrazu
ze ci co sie zaszczepili maja gorzej
@4 378 439Angierski:
Wałęsa miał grypa lub covida 19 dostał po 3 dawkach ledwo przeżył........
@4 378 439Angierski: nie jadę w tym roku na Majorkę więc po co mi strzepienia
Koniec już to jest czat o liczbach bo napisze do Pasko ciągle mi telefon dzwoni
Ja właśnie jadę latem na Krete I muszę mieć paszport
@4 378 445zbigniew g: masz schizofrenie na swoim punkcie... jestes przewrazliwiony to wymysl twojej wyobrazni
idz do psychologa albo psychiatry chyba ze tego tez sie boisz
Dziś mecz w Poznaniu Lech Radomiak Tommy jedziesz na stadion ?
Zauważyłem coś ci co kupują w okresie zimowym witamina d3 i nie mają raka płuc itp przechodzą covida totalnie bezobjawowo trzemu o tym nie piszą
@4 378 451zbigniew g: dobra nie gadaj juz o covidzie
@4 378 451zbigniew g: kup witaminę. d 3 może Tobie pomoże ? Ale nie Ty dużo chodzisz po dworze to nie musisz witamin brać
@4 378 454Biedroneczka1977: kg zaraz
prawda jest taka - nie szczepisz sie daj innemu sie zaszczepic
@4 378 454Biedroneczka1977: słyszałem że 4 września bierzesz 5 dawkę jak tak to przyjedź na Górę żar
@4 378 456Mewa: 👌
@4 378 458zbigniew g: nie rozmawiam z Tobą już
@4 378 461tomi77:
ludzie maja racje, gdzies jesli duzo ludzi mowi to samo to zwykle to jest prawda
@4 378 462Biedroneczka1977: w grudniu bierzesz 6 dawkę i podobno w marcu 2023 6 spoko w lipcu 6 A we wrześniu 7
Idę sobie
czlowieku byles w wojsku nauczyli cie oddawania zycia za kraj
a boisz sie nawet isc na szczepienie jestes mieczak zyciowy
a boisz sie nawet isc na szczepienie jestes mieczak zyciowy
jesli uwazasz ze robisz lepiej to rob tak, a arczibalik na co zmarl?
@4 378 466Biedroneczka1977: zagraj moimi najwyżej trafisz, koronę
@4 378 470zbigniew g: nie pij więcej piwa bo mózg się Tobie lasuje
@4 378 471Biedroneczka1977: nie pamiętasz alkochol odkarza więc jeszcze covida nie miałem
@4 378 471Biedroneczka1977: zaraz będę słuchał disco polo na cały głos
Wirus wirus zakopanym
troche to bylo obrazliwe, ale tez przyzwoite do sytuacji ze szczepieniem
To nasz prapraprapraprapradiadek
@4 378 481wujek74: jeszcze troche a czas dzisiaj nie ucieka tak szybko