Wpisy 4 378 334 – 4 378 433
12 lutego 2022 12:05 → 12 lutego 2022 13:00, 100 wpisów
Zapomniałem o nich to są do Piero I D i o C i
ale ta jego siostra Kim Jo Dzong to niezła laska. taka ostra stanowcza
@4 378 333Mewa: zapomniałem o tych i D i o t A ci taliby z powodu Razputin
Zbigniew poczytaj sobie o rosyjskim gru nasz ostatnimi czasy idol sputnik u nich był i raczej jest bo od nich to tylko kopytkami przez okno drzwi lub komin się wychodzi nie ma emerytki{}
Chodzi o religię całego świata to talibowie mają że jak z giną w wojnie to dostaną w niebie od allacha 72 dziewice
a ja miałem tylko dwie. czyli, że trza nałożyć turban, żeby mieć 70 więcej
@4 378 340zbigniew g: mowiacych a raczej wydający dźwięk mee🐐 tylko raczej o tym nie wspominał jakie dziewice miał na myśli zresztą im to pasi
@4 378 343Mewa: mewa chyba nie wierzysz w Boga albo wierzysz odpisz
@4 378 347zbigniew g: nie
@4 378 346waldus: dzień dobry szanownemu panu
@4 378 347zbigniew g: @4 378 349Mewa:
@4 378 348Mewa: ja też nie 6500000 żyły dinozaur puzniej padły A w 7 dniu powstała facet i baba Ewa
@4 378 351zbigniew g: później ty analfabeto
@4 378 351zbigniew g: ostatnio oglądałem chyba na histori 2 o dinozaurach ile lat temu i ile lat żyły między innymi było jak się rozmnażały
@4 378 353: po dinkach było było długo nic coś się stworzyło były też rekiny no i jakoś między czasie coś podobnego do dzisiejszego człeka powstało
@4 378 355tomi77: tomi jak Leszek
@4 378 356Tomek542:
@4 378 358tomi77: no i mamy co mamy
@4 378 361tomi77:
Kibicuje Leszkowi
Kibicuje Leszkowi
Kiedys mi podobaly sie takie...chude kobiety...ale te takie normalne tez sa spoko
Pan Bug ulepić żonę dla chopa tak pisali 7 dnia powstał Adam i Ewa A co ludzie robili 65 milionów lat temu pewnie byli dinozarami
Mowili ze czlowiek pochodzi od malpy..widzac Terleckiego..to musiala byc straszna malpa
@4 378 365tomi77: śpiewają wioski śpiewają miasta największa kur to warta
Kumpel mowil..bierz taka srednia...moze nie beda sie za nia slinic..ale ty nie bedziesz musisl jej pilnowac
Niedzielski też pochodzi od małpy 04 03 2020 wprowadził zakaz wstępu do lasu bo na dworze panuje CORONA19
grypa więcej ludzi zabija a zrobili problem z jakiegoś nietoperza
@4 378 372zbigniew g:dziś pani w cukierni do mnie i do gościa że miała covida czemu my bez maski a on że to grypa a ona że przez takich jak my chora bardzo była a ja to trzeba było się szprycowac a ta że trzy dawki brała a i tak bardzo zachorowała ja do niej to po co brała a ta bo kazali gość że maska nie chroni tak jak gacie przed wydostaniem baka to tylko żeby maski zakładać że nie chce nas słuchać
@4 378 372zbigniew g: u żony nie zaszczepi zdrowi ci co po szprycy chorzy a maski non stop ale covid maski dobrze że nie gumki
Pracuje w zakładzie 400 ponad ludzi i z nowu tej zimy nie stwierdzono ani jednego przypadku grypy
@4 378 373Tomek542: bo tak jest tak jak rak mnie osobiście bardzo dusi dym papierosa
@4 378 377kedzior13:
Przed 2020 było około 100 przesadziłem może 80 grypy
@4 378 383zbigniew g: smiejesz sie a 100 tys ludzi umarlo
@4 378 379waldus: zaraz po dinozaurach zresztą dziś też tak bywa
Mewa jakie maski wszczysy mają pod brodą
Umarło bo nie leczyli na ich choroby nie leczyli nie leczą teściowa miała zawał wpisali covid
Dużo jest przypadków zmarł bo nie leczyli np na ciśnienie jak zabrali do szpitala rzucili i czekali gdy przeżył ok gdy nie covid
@4 378 390Tomek542: umarli nie na covid lecz przez kasa leci samo to w przychodni maska on się boi do sklepu lata w prywatnym bez maski kasa jest i leczenie
Zmarło 477 tys. 335 osób – o prawie 68 tys. więcej niż w poprzednim roku
macie statystyki
macie statystyki
@4 378 384Angierski: bym cię nazwał i D i o ta u mnie na covida 19 znam aż 8 trupów wszyscy mieli nowotwór ostatnim stadium ale oni że covid ....masz raka plus już nie możesz oddychać itp zostały ci godziny i ci i D i o C i że kovid ich pokonal ....znam takie przypadki
Statystyki statystykami życie życiem zobacz ile umarło przed 2020 ile było chyba ,,2017 roku zachorowań na grype ile zgonów na raka na zawały
Chyba że wykryli rak w ostatnim stadium ze jest wyleczalny to tak umarli na cowida
@4 378 396zbigniew g: dobra nie pitol farmazonow...
we wszystkich krajach ludzie umierali we wloszech ile bylo zgonow sam widziales w poczatkowej fazie
lekarze wiedza lepiej niz lopatolog
we wszystkich krajach ludzie umierali we wloszech ile bylo zgonow sam widziales w poczatkowej fazie
lekarze wiedza lepiej niz lopatolog
@4 378 399Angierski: to była ściana Ty dalej to wierzysz
ja nie mowie ze akurat moze 100 tys na covida ale duzo na choroby wspolistniejace ale pozyli by dluzej bez covida
@4 378 398zbigniew g: tak jak pisałem umarli na coś dali covid statystyki w górę ....u mnie w pracy test robili nam paru covid poszli do przychodni test covid w domu nie ma za dwa dni lub wogule a statystyki są
@4 378 401Angierski: tak tylko jak by leczyli te choroby współistniejace to by żyli a tak nie leczyli
pokazywali ludzi ciezko chorych na covid i ci ktorzy tez sie wypowiadali ze ich maz, zona zmarla
no chyba mieli wieksza racje niz to co piszecie ze "nikt nie umarl na covid"
no chyba mieli wieksza racje niz to co piszecie ze "nikt nie umarl na covid"
@4 378 402Mewa:
morawiecki powiedział w tvp info, że covid to wina tuska a nie nietoperza
Jak kogoś w ostatnim w stadium.raka czyli ostatnie godzini A ci idio że covid ich pokonal
@4 378 407Tomek542:
@4 378 408zbigniew g: ale ty jestes glupi
co z tego ze umarl na raka zamiast na covid
wszyscy musza chorowac na raka zeby umrzec na covid?
co z tego ze umarl na raka zamiast na covid
wszyscy musza chorowac na raka zeby umrzec na covid?
powiem tak... nie macie zadnej wiedzy medycznej to sie nie wypowiadajcie
sa firmy ktore produkowaly szczepionke, czlowieku... co ty mozesz wiedziec o wirusie
tam sa tacy uczeni i naukowcy ze wam sie w pale nie miesci
bierz lopate i kop doly
sa firmy ktore produkowaly szczepionke, czlowieku... co ty mozesz wiedziec o wirusie
tam sa tacy uczeni i naukowcy ze wam sie w pale nie miesci
bierz lopate i kop doly
Znam osobiście 58 trupa w Polsce na kovida miała raka wylewy do mózgu itp rak już nie kontaktowała z nikim A ci idioci że covid
masz charakter psa - ktory wie lepiej i nie da sobie czegos zrobic dla poprawy zdrowia
Jak by wykryli ospe prawdziwa to momutalnie lecę się szczepic ale na nową grypę nigdy
@4 378 416zbigniew g: co cie tak boli te szczepienie, ile twoje truchlo jest warte czlowieku
Raz około 5 września młody i glupi temperatura około 28 stopni zakład pracy zaoferował nam darmowe szczepienie przeciwko grypie pogoda była zupełnie goraca A po szczepieniu dostałem totalny objaw data strzepienia 08 09 2009 rok ....od tej pory nigdy na grypę i na covid
@4 378 419zbigniew g:miałeś 28 stopni temperatury
Pogoda totalnie gorąca piłeś już dzisiaj ?
Upał był wtedy 28 C
Piszesz młody i głupi temperatura około 28 stopni to się pytam czy tyle miałeś temperatury ????
Faktycznie tamto szczepienie Tobie musiało zaszkodzić
@4 378 424waldus: witaj
@4 378 421Biedroneczka1977: 5 września było na dworze 28 C około 2 3 dni puzniej dostałem totalny objaw
@4 378 426Biedroneczka1977:
@4 378 427zbigniew g: Ale objaw czego ? Głosy słyszałeś ? ?
mowi sie nie ide na szczepienia bo to moj wybor wiec po co tyle spekulacji
nie chciales isc to nie gadaj ze inni na tym nie skorzystali tylko stracili
nie chciales isc to nie gadaj ze inni na tym nie skorzystali tylko stracili
A ja jestem zaszczepiona I możecie mnie z tego powodu nie lubic mówi się trudno