Wpisy 4 361 074 – 4 361 173
25 stycznia 2022 14:40 → 25 stycznia 2022 17:15, 100 wpisów
Jest piękna.. Zresztą rok temu byliśmy na takiej łączce.. Latem.. Na opalaniu.. Chciała by był spokój cisza.. I z dala od ludzi... wiedziałem że pobliże kukurydzy jest najlepsze
Mam nową wersję strony a wy ?
Wszystko większe gdzie indziej wyniki wcześniej było lepiej
@4 361 073xdrive: musi kosztować wypas
@4 361 078Andreas3864: z dodatkami plus sosik x 2
w mini i tak nikt nie wygra
jak symulowalem przed chwila to na 10zakladow na losowanie ani razu nie wpadla 5/5
zawsze chodzi o ta jedna liczbe... bo 4/5 latwiej
wyjatkiem jest marianpe bo on trafil, ale powtorzyc taki strzal ciezko
jak symulowalem przed chwila to na 10zakladow na losowanie ani razu nie wpadla 5/5
zawsze chodzi o ta jedna liczbe... bo 4/5 latwiej
wyjatkiem jest marianpe bo on trafil, ale powtorzyc taki strzal ciezko
@4 361 037bolek31:
boczniak1500 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 1065652 i trafił(a) 5000 zł
W miejscowości Stalowa Wola padła wygrana 200 000 zł w zdrapce ZIELONA KASA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
albo ewentualnie w pokera pogram live - tylko trzeba dlugo grac
albo w nic bo nie chce mi sie o male kwoty grac szkoda czasu i kasy
albo w nic bo nie chce mi sie o male kwoty grac szkoda czasu i kasy
@4 361 041xdrive: pewnie już nie załapię się choćby na gryza ? Wiem, wiem...
cóż - może wieczorem pójdzie lepiej
cóż - może wieczorem pójdzie lepiej
@4 361 095Robal_36: zrób se a nie jesz oczami
przepis na ciasto ok 2i 1/2 szklanki mąki drożdże szczypta soli i cukru ok 3 łyżek oleju ok szklanki ciepłej wodyi wrobić ciasto na gładkie i dodatki
No.. Herbata z cytryna.. Robi się zimnoznaczy szczepionka wchodzi w orgazm.. organizm
@4 361 085Gosia__77: Ale o co kaman
@4 361 100bolek31: o to że dostałeś kupon gratis za 3 zeta
Przed chwilą padło 4 x 1225,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
A co zrobić, żeby ciasto było nie wyrośnięte, tylko bardziej "płaskie" ?
Najlepsza pizza, jaką w życiu jadłem / poza oczywiście sprokurowaną przez lepszą połowę / to z Jastarni - ul. Ks Sychty - lokal w tej chwili niestety nie istnieje, ale może jakoś powróci
Najlepsza pizza, jaką w życiu jadłem / poza oczywiście sprokurowaną przez lepszą połowę / to z Jastarni - ul. Ks Sychty - lokal w tej chwili niestety nie istnieje, ale może jakoś powróci
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 361 103Robal_36: chyba ciasto podzielić na części mniejsze
@4 361 104Angierski: żyj chwilą, łap za telefon ... do weekendu 72 godziny, szkoda czasu
@4 361 105Angierski: będziesz musiał węglowodany przeliczyć
@4 361 108Pasko: właśnie dobra myśl
Dzień Gracza LOTTO
✨ ✨ ✨ ✨
Święto powstało, by dobra energia i uśmiech szczęścia dotarły wszędzie. To dzień wszystkich, którzy lubią gry LOTTO, dobrą zabawę i radość wygrywania. Tego dnia gracze umawiają się na wspólne wyjścia do punktów LOTTO lub na grę na lotto.pl. Liczy się wspólny, optymistyczny duch zabawy. Tego dnia nie wypada się smucić.
✨ ✨ ✨ ✨
✨ ✨ ✨ ✨
Święto powstało, by dobra energia i uśmiech szczęścia dotarły wszędzie. To dzień wszystkich, którzy lubią gry LOTTO, dobrą zabawę i radość wygrywania. Tego dnia gracze umawiają się na wspólne wyjścia do punktów LOTTO lub na grę na lotto.pl. Liczy się wspólny, optymistyczny duch zabawy. Tego dnia nie wypada się smucić.
✨ ✨ ✨ ✨
@4 361 109Gosia__77: dokladnie wole jednak w sobote bo przez weekend dieta
@4 361 103Robal_36: a ty masz sposób?
@4 361 117Pasko: a kto ten dzien ustanowil ?
@4 361 111Pasko: super święto a czy ts da na nie wygrać by było radosne
@4 361 118Angierski: jej ekscelencja
Dzień Gracza LOTTO
25 stycznia 2021
Kochani Gracze LOTTO! Dziś Wasz dzień! Święto wszystkich, którzy lubią gry LOTTO, dobrą zabawę i radość wygrywania. Życzymy Wam, by dobra energia i uśmiech szczęścia dotarły dziś do każdego z Was!
W Dniu Gracza LOTTO umawiamy się na odwiedzanie punktów LOTTO lub na grę na lotto.pl. Liczy się wspólny, optymistyczny duch zabawy. Niech zajrzy do nas wszystkich trochę słonecznego blasku.
Tego dnia zachęcamy do gry w powszechnie lubiane Lotto. W dobrym tonie będzie obdarować bliskich i znajomych Zdrapkami. Warto też zagrać w grę, której jeszcze nigdy nie próbowaliście, licząc na szczęście nowicjusza! To bardzo pozytywne święto. Tego dnia nie wypada się smucić.
Ustanawiając Dzień Gracza LOTTO chcemy podziękować Wam wszystkim, którzy lubicie świat gier LOTTO, kochacie radość wygrywania, dobrą zabawę i entuzjazm. Bo to właśnie jest najważniejsze w LOTTO. A także setki, tysiące i miliony spełnionych marzeń, zrealizowanych celów i uszczęśliwionych osób. Każdy może odnaleźć w świecie LOTTO swoje ulubione gry i szczęśliwe liczby – by grać, bawić się, wygrywać i uśmiechać.
Święto wszystkich graczy LOTTO powstało z inicjatywy Totalizatora Sportowego, na pamiątkę utworzenia firmy. Dzień jest nawiązaniem do daty 25.01.1956 r., kiedy to spółka rozpoczęła swoją działalność. Dochód miał być przeznaczany na budowę obiektów sportowych w Polsce. Dziś z każdej złotówki przeznaczonej na gry liczbowe LOTTO aż 19 groszy trafia na polski sport i kulturę. Nie ma w Polsce drugiej firmy, która tak konsekwentnie i w tak dużym stopniu przyczyniała się przez kolejne dekady do rozwoju polskiego sportu. I to dzięki Wam, Graczom! Oferta gier Totalizatora Sportowego zmienia się, jednak od 1956 roku każda z nich wspiera polski sport i kulturę.
W roku 2021 świętujemy 65-lecie powstania Totalizatora Sportowego. W dniu urodzin niech spełnią się Wasze marzenia! Radości wygrywania dla każdego! Wejdź do gry!
25 stycznia 2021
Kochani Gracze LOTTO! Dziś Wasz dzień! Święto wszystkich, którzy lubią gry LOTTO, dobrą zabawę i radość wygrywania. Życzymy Wam, by dobra energia i uśmiech szczęścia dotarły dziś do każdego z Was!
W Dniu Gracza LOTTO umawiamy się na odwiedzanie punktów LOTTO lub na grę na lotto.pl. Liczy się wspólny, optymistyczny duch zabawy. Niech zajrzy do nas wszystkich trochę słonecznego blasku.
Tego dnia zachęcamy do gry w powszechnie lubiane Lotto. W dobrym tonie będzie obdarować bliskich i znajomych Zdrapkami. Warto też zagrać w grę, której jeszcze nigdy nie próbowaliście, licząc na szczęście nowicjusza! To bardzo pozytywne święto. Tego dnia nie wypada się smucić.
Ustanawiając Dzień Gracza LOTTO chcemy podziękować Wam wszystkim, którzy lubicie świat gier LOTTO, kochacie radość wygrywania, dobrą zabawę i entuzjazm. Bo to właśnie jest najważniejsze w LOTTO. A także setki, tysiące i miliony spełnionych marzeń, zrealizowanych celów i uszczęśliwionych osób. Każdy może odnaleźć w świecie LOTTO swoje ulubione gry i szczęśliwe liczby – by grać, bawić się, wygrywać i uśmiechać.
Święto wszystkich graczy LOTTO powstało z inicjatywy Totalizatora Sportowego, na pamiątkę utworzenia firmy. Dzień jest nawiązaniem do daty 25.01.1956 r., kiedy to spółka rozpoczęła swoją działalność. Dochód miał być przeznaczany na budowę obiektów sportowych w Polsce. Dziś z każdej złotówki przeznaczonej na gry liczbowe LOTTO aż 19 groszy trafia na polski sport i kulturę. Nie ma w Polsce drugiej firmy, która tak konsekwentnie i w tak dużym stopniu przyczyniała się przez kolejne dekady do rozwoju polskiego sportu. I to dzięki Wam, Graczom! Oferta gier Totalizatora Sportowego zmienia się, jednak od 1956 roku każda z nich wspiera polski sport i kulturę.
W roku 2021 świętujemy 65-lecie powstania Totalizatora Sportowego. W dniu urodzin niech spełnią się Wasze marzenia! Radości wygrywania dla każdego! Wejdź do gry!
@4 361 122Pasko: to jest Pasko referat
no widzisz ile można pisać o dniu gracza lotto ... a niby taki niepozorny dzień
Dzień Niewolnika TS.
@4 361 125Pasko: Pasko a online nie pomyśleli o graczach nic nie dodają do konta
@4 361 128Gosia__77: nie no jest że grasz za 21 zł i 3 zł wróci na bonus
@4 361 122Pasko: W roku 2021 świętujemy 65-lecie powstania Totalizatora Sportowego. o ile mi się wydaje to chyba mamy 2022r.-chyba że się mylę
@4 361 130grzegorzg75: to jest artykuł sprzed roku gdy ustanowiono ten dzień
@4 361 129Pasko: ale ja nie gram w lotto
@4 361 132Gosia__77: może być w dowolne gry albo gierki
A jeśli się nie mylę to dzisiaj jest 66lecie
@4 361 133Pasko: aha że w gierki i dowolne gry to nie wiedziałam
Ja nie gram w lotto od momentu gdy podnieśli cenę z 2 na 3 zł
Precz z TS.
Precz z TS.
2010 rok.
@4 361 136Wędrowca netowy: to teraz 3 zł jest tyle warte co wtedy 2 zł
Przerwa.
@4 361 114Gosia__77:kiedyś czytałem - dodać trochę wiórków mrożonego smalcu - ćwiczyłem i niestety - to nie do końca działa i cóż - jem taką trochę bardziej wyrośniętą i, i tak z radości z tego szczęścia
powinni zrobic dzisiaj lotto za 1 grosz
byly by kolejki kilometrowe, tysiace ton zmarnowanego papieru, dodatkowe nadgodziny dla kolektorow i wogole system by sie zawiesil
byly by kolejki kilometrowe, tysiace ton zmarnowanego papieru, dodatkowe nadgodziny dla kolektorow i wogole system by sie zawiesil
@4 361 095Robal_36: O panie, nawet kartonu już brak
@4 361 141panoramix: ładne były te Twoje wczorajsze sople
@4 361 145xdrive: taaaaa, tak
@4 361 142Robal_36: aha pizza w każdym wydani smakuje
Dzień gracza lotto
Dziś 4/10 z plusem x 4 = 16 zika
Potem z tym wskoczyłem na gierki
Saldo w szczycie 202 zł
Obecne 177,5 zł

Dziś 4/10 z plusem x 4 = 16 zika
Potem z tym wskoczyłem na gierki
Saldo w szczycie 202 zł
Obecne 177,5 zł

W 2222roku wystarczy podjąć wyzwanie z tym,że zus może mieć zdanie odmienne
@4 361 149panoramix: no masz i tylko trochę szkoda, że ich tak mało

Z tego przepisu wychodzi cienkie ciasto na pizze Robalku jesteś 😀
Dzień Gracza Lotto i jeszcze nikt dziś w gierki nie wygrał 1000 zł

1410. kilo cukru, 4 litry wody, 10 dek. drożdży. z tego wyjdą lepsze rzeczy
czyli dzien gracza a najserdeczniejsze pozdrowienia dla tych co nie graja i dla prezesa
codziennie czujemy ze wygramy az do losowania mozemy sie czuc wyroznieni