Wpisy 4 350 707 – 4 350 806
12 stycznia 2022 14:17 → 12 stycznia 2022 17:17, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 350 719Gosia__77: ile wygralas?
@4 350 722damian1983: stanowczo za ma£o idę na totemki pilnować główną
Ja 4 zl w multi mam z 14 godziny. 4/7
obmyslilem fajny system na buka malo wygrywa ale z duzej kwoty mozna wygrac 10,20 zl np. z 200
trzeba tylko znalezc kurs 1,15 - 1,2
na przyklad handicap 5:0
na przyklad handicap 5:0
Widzę po losowaniu multi z kuponu wczorajszego z mini na cht wpadło 5/5
Powtórzyłam to
Powtórzyłam to
pewnie niedługo lotto podrożeje , będą chcieli ściągnąć kasę z ludzi .... złodzieje
w poniedziałek przyszły mi nowe stawki za prąd , podwyżka 33% pisowskie złodzieje
parka na wieczór 48,49
parka na wieczór 48,49
@4 350 733Bywalec: lotto w znaczeniu, stary, duży lotek ?
mały lotek kiedyś w to mozna było coś wygrywać ale zlikwidowali
no ale,jak ma zdrożeć jeśli "zlikwidowali" ? Nooo chyba, że zakładasz, że w każdej grze / te Twoje słowo "lotto"/ będą chcieli podnieść cenę, ale... to by była zapaść...
Zresztą i tak będzie "zabawnie" po tej zmianie dla EJ ...
Zresztą i tak będzie "zabawnie" po tej zmianie dla EJ ...
BywalecNie siej zamętu:paliwo, gaz, prąd będzie tańszy, dzisiaj parlament głosował o obniżce
No jestem.. Co za dziadostwo..
Kardiolog 200
Ortopeda 200
Endokrynolog 200
Tak że dobry lad
Kardiolog 200
Ortopeda 200
Endokrynolog 200
Tak że dobry lad
Przed chwilą padło 7 x 1007,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ludzie się już nic nie nauczą, he he jedni TVP i PIS drudzy TVN i PO i lewica jedni i drudzy to samo warto podwyżki były nieuniknione Pani Kopacz podpisała pakiet klimatyczny to są skutki mówiła że nie zdrożeje i miała racje za PO nie za PISu też nie ale w drugiej kadencji już tak co sobie myślicie że za PO prąd gaz był by niższy
@4 350 744RT1: Po mediach Rządowych zryty beret,wszędzie bedziesz szukał wrogów-przynajmniej machloje Pisuarów ujżą światło dzienne
Faktem jest że PIS przyczynia się do drożyzny inflacji ale pacząc obiektywnie w innych krajach też inflacja duża jest, to wina pandemii tego całego szaleństwa by z ludzi dziadów zrobić a że PIS rozdaje pieniądze to też powoduje Inflacje wiadomo dodrukować pieniądze
@4 350 745Mulag: dkąd takie ceny gazu ,wina Tuska i EU
@4 350 748Andreas3864: niestety tak to ich wina niestety
@4 350 747Mulag: spłodż 5-cioro dzieci to bedziesz chwalił Pis
ale trochę myśleć trzeba ja to już dawno wiedziałem że prąd gaz zdrożeje w końcu to przyszło
@4 350 753Mulag: sprzedali prawa do emisji Co2 za55mld zł,gdzie są pieniądze
Ja na to patrzę obiektywnie pakiet klimatyczny PO podpisało taka prawda i wycofanie węgla tak to już jest
@4 350 755RT1: patole i dziecioroby ,a reszta społeczeństwa ma na nich robić
@4 350 758Mulag: przez 6 lat doją Polske na maxa,jakby nie wolne media to bys o tym nieusłyszał
Andreas 3864 Z tego co czytam twoje pisanie Tusk i Cimerman ci pasi
miała być druga Irlandia za Tuska uciekł 8 lat rządów PO wiemy jakie były nawet umarłym zasiłek pogrzebowy zmniejszyli z 600 do 4000 tyś tego się nie zapomina czy słowa OFE likwidacja że to nie są pieniądze Polaków tak jak zus szkoda pisać
@4 350 741RT1: gdzie mam te wiadomosci oglądac na TVP INFO-propaganda gorsza niz za komuny
jak się słucha tylko TVP to za PIS drudzy słuchają TVN to za PO i lewicą sa to samo od lat 90 mi się osobiście rzygać chcę
U Pana Mazurka wspaniale się bawili PIS PO PSL Lewica ściema dla baranków by ludzi skakali do siebie tak jak tu na multipasko a polityce mają nas w 4 literach
@4 350 763Mulag: wydymali ludzi z gazem,podatkami,z prądem to jest państwo przyjazne dla ludzi pracujących
Gdzie złoto z Amber Gold, OFE, FOZ
A po drugie, w którym to kraju senat składa się z kryminalistów i złodziei
A po drugie, w którym to kraju senat składa się z kryminalistów i złodziei
W tym kraju nigdy dobrze nie będzie chyba że wywalimy ich wszystkich
PIS już nie jest tym PISem ci normalni siedzą cicho rządzą liberałowie inne maści
@4 350 769RT1: w sejmie też są skazańcy uniewinieni przez Prezydenta partjnego
Takiego złodziejstwa,Buty,Arogancji nie było od upadku komuny jak teraz jest,Kupili se Pegazusa żeby wygrac wybory i podsłuchiwać Opozycje za 25mln złotych--według PIS to nic
@4 350 764Andreas3864: tak to prawda media polskie to nie wolne media i tam wszystko obracaja pod swoja prawde
ja wole teraz ogladac polsat i wydarzenia - bo maja obiektywne podejscie
ja wole teraz ogladac polsat i wydarzenia - bo maja obiektywne podejscie
Mówiło PO że jak wygracie to sobie będziecie robić co chcecie to robią
@4 350 776RT1: RT1 nie siej zamęty podwyżka 33% ma być do września ( mniejszy vat ) potem wzrośnie o cenę normalnego watu , tak mam napisane chyba że ty masz winne wiadomości od samego Kaczora
@4 350 779RT1: ty wiesz tyle ile ci włoży kurski przez TVP INFO do głowy.
dziś przy kasie starszqa babcia narzekała na podwyzki cen i rachunek za zakupy -- " i co ta Unia i Tusk nam zgotowali " tak mają zlasowane mózgi przez oglądanie TVP
to znaczy ja nie mowie ze PIS tylko zle robi
duzo zmian bylo na lepsze, ale z drugiej strony duzo zmian polskim prawie nie wiem jak na to unia patrzy
duzo zmian bylo na lepsze, ale z drugiej strony duzo zmian polskim prawie nie wiem jak na to unia patrzy
@4 350 785Bywalec: Szczucie i dzielenie ludzi,gdzie przemyślane rządzenie Polską gdzie łapy wsadzą to wszystko spier..ą
TVPis troche kreci prawda i to jest ustawione pod partie wiadomo, ja rownie dobrze nie chcialbym ani PO ani PIS w sejmie
ale czasami glosuja wszyscy na TAK i to jest dobre ze jednak jak maja wspolny cel to razem wszyscy glosuja
@4 350 789Mulag:
@4 350 789Mulag: nowa partia zielona z zielonej , od razu zakład za Lotto byłby 2 zł a za 3 płaciliby 50 zł
@4 350 794Mulag: zbigniewg na Prezesa,Seba skarbnik
@4 350 794Mulag: dla ciebie jakis stołek,posada sie znajdzie
nie ma co się kłócić prawda jest zawsze gdzie indziej ja już trochę to śledzę parę lat jak to wygląda i czuje się wolny bo jak się jest zapatrzony w jedną stacje telewizyjną lub partię to nie jest dobrze ja raczej patrzę z boku, dobrze nie mieć różowych okularów i pamiętać kto co podpisywał a często tak jest że coś wchodzi po kliku latach do porządku prawnego nie chce się rozwodzić studiowałem prawo trochę jak również administracje trochę patrzyłem z perspektywy urzędnika pracownika czy pracodawcy coś wiem nie wszystko ale już trochę dałem się nabrać, dla tego też widzę obłudę, nie patrzcie w jedną stronę, bo dobrze na tym nie wyjdziecie
Widac jak ludzi mandatami upieprzyli,jak im na ludziach zależy,Ponad 100tys ludzi umarło bo służba zdrowia działa tylko w jednym kierunku,
@4 350 798Andreas3864: wiesz po co to jest zeby ludzi uzaleznic od danej partii
dadza pieniadze i odbieraja, jak beda wybory beda mowic ze inna partia zabierze kase
dadza pieniadze i odbieraja, jak beda wybory beda mowic ze inna partia zabierze kase
@4 350 797Mulag: tu sie z tobą zgadzam,kazdy ma swoje zdanie i to trzeba uszanować
@4 350 799Angierski: obecni rządzący robią żle,a co im niewyjdzie to wina opozycji-Hipokryci
Szkoda sie Wq..iać
Prawda jest tak że po 8 latach PO PSL chciano innej polski ja również myślałem w 2016 że PIS jest lepszą opcją przyznaję się bez bicia wydawało mi się dobrą opcją może nie do końca byłem zapatrzony w PIS ale muszę przyznać że tak w 80% raczej byłem za PIS miałem prawo wierzyć, obudziłem się w sumie jak się kończyła pierwsza kadencja PIS i nie głosowałem na nich a druga kadencja to już tragedia w dwóch aktach a może w 3
@4 350 803Mulag: Życie wszysko zweryfikuje nie takie dyktatury padły,niema pieniedzy z EU-granty bez zwrotne no to trzeba łupić zasoby Ludzkie podatkami róznej maści
BUTA zawsze jest przed Upadkiem-a to w tej chwili jes Buta i Arogancja
mnożnik x2 x10