Wpisy 4 345 331 – 4 345 430
5 stycznia 2022 19:05 → 5 stycznia 2022 20:59, 100 wpisów
@4 345 330zgrywus:
Poważnie ?
Poważnie ?
Głowa to zawsze boli więc wcale się nie dziwię Chociaż powiem Wam że mnie bardzo rzadko boli głowa
Ciekawe jaka wyplata będzie chorobowe nowy ład dadzą na miskę ryżu czy czeba okradać bogatych
@4 345 334Rrrooobbbeeerrrttt: podobno dają ryż ale się zastanawiają czy z miską czy bez miski bo jak bez miski ciężko będzie zjeść
Przyszły czasu że ludzie będą wybierać chleb ze śmietnika.. A bogaci.. Smiac się w twarz.. Bo robolowi napiszą najniższa reszta do lapyPiS... Dowski lad
sytuacja jest prosta nie opłaca się już pracować bo ten co nie pracuje ma to samo a pracujący garba
Jestem głupi.. Zamiast grać.. Narzekam.. Zamiast grać mini system 6..np 2 zakłady... Raz po raz.. Gram odpadami i uja to daje.. 2 zakłady czy 4
@4 345 335Mulag: jaki remont ? To dawne dzieje, teraz kluczowe jest, czy masz miesięcznie 5700 do 11300 brutto, wtedy możesz skorzystać z tej niby ulgi, żeby nie stracić, ale ...
oczywiście nie pracując i spełniając pewne warunki by mieć dobrze akurat mój kolega spełnia te warunki czyli 1500 na dzieci do tego rodzinne dodatek mieszkaniowy i składa do opieki społecznej o pomoc w sprawie tej tarczy na gaz i prąd do 1100 chyba można dostać aha dostał nowe mieszkanie od gminy za darmo większe ale był już u radnej bo trzeba go remontować a on jest biedny nie ma za co coś tam remontuje ale okna mają mu zrobić z gminy takie mamy czasy
no i ja pracuje tyram by mieć to co on to jakiś absurd ale tak mamy niestety
Wiesz jak jest
Dziś jedna osoba z MP dostała ode mnie w prezencie kupon Mini Lotto.
Mulag.. Wcale nie jest łatwo te osłonowe.. I lipa.. Bo wliczają i renty i wyplatyvi 500 plus.. Więc dostanie może 8 % rodzin
Jutro też będę dawał prezenty
@4 345 345tomi77: co do osłonowego nie siedziałem w tym ale nie będą liczyć 500 plus z tego co wiem
Styczeń to trzeba się dzielić
Dzielić i pomagać innym
Dzielić i pomagać innym
@4 345 347tomi77:
Jeden zakład Mini Lotto
Przed losowaniem pokażę żeby nie było że ściemniać. Zresztą kawałek zakładu już w poludnie pokazałem
Jeden zakład Mini Lotto
Przed losowaniem pokażę żeby nie było że ściemniać. Zresztą kawałek zakładu już w poludnie pokazałem
Gdyby każdy pomyślał o innej osobie byłoby fajnie
@4 345 352Sebastian_M: zrób mi remont za darmo
Wygralem to mogę się podzielić
@4 345 353Mulag:
Dobrze zrobie Ci remont za darmo
Przyjadę i będę nadzorował ale moim pracownikom musisz zapłacić
Oni nie będą pracowali za darmo. A tak na marginesie powiedz mi czy Ty Mulag lubisz pracowac6za darmo ?
Dobrze zrobie Ci remont za darmo
Przyjadę i będę nadzorował ale moim pracownikom musisz zapłacić
Oni nie będą pracowali za darmo. A tak na marginesie powiedz mi czy Ty Mulag lubisz pracowac6za darmo ?
@4 345 358Sebastian_M: zapłacę im spokojnie tylko takie mogą być 

Tomek.. To co wyprawiają kierowcy przed przejazdem kolejowym... Wiem bo mieszkam 200 m od.. Ok z okna nie widzę.. Ale często przejeżdżam... Ma sa kra... Jadą i patrzą w tela.. Dzwonią.. Żrą.. Nawet jak się zamykają na skos walą też na skos w tych podniesionych do czasu
@4 345 359Mulag:
Jak masz tego z 400 sztuk to może wystarczy
Jak masz tego z 400 sztuk to może wystarczy
To jesteśmy dogadani tylko jeszcze trzeba porozmawiać z pracownikami czy chcą takie czy inne
@4 345 367Mulag:
Teraz z nimi rozmawiam i wolą jednak w Euro
Teraz z nimi rozmawiam i wolą jednak w Euro
@4 345 370Mulag:
Przekonałem ich że w Euro im zapłacisz A nie tymi które pokazałeś
Przekonałem ich że w Euro im zapłacisz A nie tymi które pokazałeś
@4 345 370Mulag:
Jak nie masz Euro to powiedzieli że Dolary też mogą być
Jak nie masz Euro to powiedzieli że Dolary też mogą być
rozwiązalam dzisiaj pięćdziesiąt krzyżowek panoramicznych trzeba mózg ćwiczyc

Ten człowiek chodzi z telefonem i szuka pieniędzy
@4 345 302zgrywus:
Powiedział że zgubił 5 zł
To mu dalem 5 zł i bardzo się ucieszył
@4 345 382Mewa:
A wiecie co ten człowiek zrobił z tymi pięcioma złotymi ?
Ale numer poszedł do kolektury i puścił Totolotka
Mówię poważnie
Oby wygrał 3 Miliony
A tak było fajnie sympatycznie wczoraj nic tu po mnie isa mulag Biedronka papa powodzenia przy ewentualnych puszczonych
@4 345 388Mewa:
A teraz nie jest fajnie sympatycznie i przyjemnie?
A teraz nie jest fajnie sympatycznie i przyjemnie?
@4 345 382Mewa:
@4 345 390Gosia__77: jesz teraz za późno o tej godzinie
@4 345 392Biedroneczka1977: W sumie wiem mój chciał i tylko tak po drodze ale bagietka żytnia masło pieczarki ser mozzarella kulki i ketchup
Mewa
@4 345 397islandorka30,5:
Czy jestem czarownicą? Zwróć uwagę na te szczegóły!
Jeśli nieustannie masz wrażenie, że nie pasujesz do niemalże całej reszty otaczających Cię ludzi, a Twoje zainteresowania wydają się mocno odbiegać od tego, co przyciąga uwagę innych osób, Twoja natura może być rzeczywiście bardzo osobliwa!
Jeśli nieustannie masz wrażenie, że nie pasujesz do niemalże całej reszty otaczających Cię ludzi, a Twoje zainteresowania wydają się mocno odbiegać od tego, co przyciąga uwagę innych osób, Twoja natura może być rzeczywiście bardzo osobliwa!
@4 345 394Gosia__77:
@4 345 394Gosia__77: A jak masz ta mozzarelle I wypijesz tą wodę to z tymi kulkami co robisz ?
Swiat się kończy Kazachstan ostro
@4 345 402Biedroneczka1977: wylewam
@4 345 404Gosia__77:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Mial ktos już wypłatę jakas różnica
12 zl w kieszeni nosze i nie placz prosze
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 05.01.2022 20:50
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 05.01.2022 20:50
ponad 40 zik dzis w keno na czysto. trzeba sie rozwijac a nie zwijac
w tym 2-3 razy za 1 razem
w dzisiejszych czasach nie odroznisz juz magii od hi tech
w tym 2-3 razy za 1 razem
Cześć
czy to magia czy hi tech. alien keno technology
Już jestem
Seb dawaj stowke jutro wejdziemy w keno. dzielimy sie po polowie
stratami
stratami
@4 345 411MONTEZUMA1: Wygrałeś 12 zł i robisz taki wielki szum ?
@4 345 416MONTEZUMA1:
Mogę ci dać nawet 200 zł Tylko żeby to było pewne bo ciągle ci daje pieniądze i nie widzę wygranej
Mogę ci dać nawet 200 zł Tylko żeby to było pewne bo ciągle ci daje pieniądze i nie widzę wygranej
12 zl ale to moglo byc 10 klocow pamietaj liczy sie zasada
12 zl ale to moglo byc 10 klocow pamietaj liczy sie zasada
musze jeszcze dobracowac czary. nikt nie lubi przegrywac
@4 345 419MONTEZUMA1:
Słuchaj dam ci następne 25 klocków Tylko obiecaj że tego już nie prze tracisz
Słuchaj dam ci następne 25 klocków Tylko obiecaj że tego już nie prze tracisz
wykupie za nie wszystkie pieski ze schroniska ok?
@4 345 420MONTEZUMA1:
Dopracuj te czary i jedziemy z tematem
Dopracuj te czary i jedziemy z tematem
ponad 4 dyszki w biedronce jutro zabraknie towaru
@4 345 422MONTEZUMA1:
Nie wiem co zrobisz kupcochcesz aby był z tego zysk i to sowity zysk tak żebyś i ty zarobił i ja
Nie wiem co zrobisz kupcochcesz aby był z tego zysk i to sowity zysk tak żebyś i ty zarobił i ja
pamietaj Seb
i own tha game
i own tha game
@4 345 424MONTEZUMA1:
Też wykupić wszystek towar z Biedronki ?
Też wykupić wszystek towar z Biedronki ?
jeszcze dzis trojka w multi i mini
Seb nie mow ze placisz za totka? znajdz sobie sponsora na k
@4 345 428MONTEZUMA1:
Słuchaj zrobię tak puszczę dzisiaj jeden zakład Mini Lotto i jak wygram piątkę to dam ci też piątkę
Słuchaj zrobię tak puszczę dzisiaj jeden zakład Mini Lotto i jak wygram piątkę to dam ci też piątkę