Wpisy 4 345 284 – 4 345 383
5 stycznia 2022 18:00 → 5 stycznia 2022 19:45, 100 wpisów
@4 345 283Gosia__77:
Przed chwilą padło 1 x 950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 345 285Andreas3864:
Na wieczor 2 z 6 liczb bez plusza. Niech sie kula . Jak bede jechal na nocke do pracy dzis to puszcze system 7 w lotto plus na jutro pare zakladow. Raz w miesiacu na wyplate mozna sobie wyslac cos grubszego za swoje
@4 345 289: Grubo tu graja 50zl za gre
@4 345 290damian1983: to nie "tu", to info z całej Polski , ale - to fakt, jeśli dobrze rozumiem Twoje - tak, taka stawka, w e'grach, to swoisty absurd
na piwie, pulchne fajneGosia to co tam na w widzisz, ja dzis nie gram
🐛
gierki sa beznadziejne bo nie ma tam duzo zwrotow ni wygranych
@4 345 294islandorka30,5: monitor oblizanyile kurzu na nim było
@4 345 301Angierski: brat Tomiego
Cześć
Słuchajcie Zaraz wam pokażę jaką metodą teraz gram w buka
{{hej}byłam w Zabie wysłałam jeden na trafił Multi na dwa losowania się okaże co maszyna wymyśliła
Gram tak jak pisałem dwa trzy spotkania troszkę grubiej i na próbę zrobiłem coś takiego
Ale zimowy wiatr wieje u mnie znów chyba zima wraca ?
Pokazać kupon czy nie ma zainteresowania ?
@4 345 307Sebastian_M: w Tobie cała nadzieja na lepsze jutro
@4 345 309Mulag:
@4 345 313zgrywus:
Też tak myślę jak zacznę wygrywać to będzie lepsze jutro dlatego że będę kupował każdemu tutaj zakłady Lotto
Też tak myślę jak zacznę wygrywać to będzie lepsze jutro dlatego że będę kupował każdemu tutaj zakłady Lotto

Kurczę nie to zdjęcie weszło Nie to chciałem dać
@4 345 316Sebastian_M: co to jest
@4 345 319zgrywus: dajesz siusiaka tam
@4 345 319zgrywus:
To jest bateria do prysznica taki mikser wody i to będę też wykonywał ale raczej w przyszłym tygodniu to jest taki mieszacz wody
To jest bateria do prysznica taki mikser wody i to będę też wykonywał ale raczej w przyszłym tygodniu to jest taki mieszacz wody
@4 345 322Mulag: nie zmieści się
A teraz wam pokażę ten kupon który chciałem wkleić.
@4 345 324zgrywus: to ja tam nie wiem jak rozmiar

To są dwa kupony bo Zagrałem dwoma kuponami żeby uniknąć płacenia podatku
@4 345 330zgrywus:
Poważnie ?
Poważnie ?
Głowa to zawsze boli więc wcale się nie dziwię Chociaż powiem Wam że mnie bardzo rzadko boli głowa
Ciekawe jaka wyplata będzie chorobowe nowy ład dadzą na miskę ryżu czy czeba okradać bogatych
@4 345 334Rrrooobbbeeerrrttt: podobno dają ryż ale się zastanawiają czy z miską czy bez miski bo jak bez miski ciężko będzie zjeść
Przyszły czasu że ludzie będą wybierać chleb ze śmietnika.. A bogaci.. Smiac się w twarz.. Bo robolowi napiszą najniższa reszta do lapyPiS... Dowski lad
sytuacja jest prosta nie opłaca się już pracować bo ten co nie pracuje ma to samo a pracujący garba
Jestem głupi.. Zamiast grać.. Narzekam.. Zamiast grać mini system 6..np 2 zakłady... Raz po raz.. Gram odpadami i uja to daje.. 2 zakłady czy 4
@4 345 335Mulag: jaki remont ? To dawne dzieje, teraz kluczowe jest, czy masz miesięcznie 5700 do 11300 brutto, wtedy możesz skorzystać z tej niby ulgi, żeby nie stracić, ale ...
oczywiście nie pracując i spełniając pewne warunki by mieć dobrze akurat mój kolega spełnia te warunki czyli 1500 na dzieci do tego rodzinne dodatek mieszkaniowy i składa do opieki społecznej o pomoc w sprawie tej tarczy na gaz i prąd do 1100 chyba można dostać aha dostał nowe mieszkanie od gminy za darmo większe ale był już u radnej bo trzeba go remontować a on jest biedny nie ma za co coś tam remontuje ale okna mają mu zrobić z gminy takie mamy czasy
no i ja pracuje tyram by mieć to co on to jakiś absurd ale tak mamy niestety
Wiesz jak jest
Dziś jedna osoba z MP dostała ode mnie w prezencie kupon Mini Lotto.
Mulag.. Wcale nie jest łatwo te osłonowe.. I lipa.. Bo wliczają i renty i wyplatyvi 500 plus.. Więc dostanie może 8 % rodzin
Jutro też będę dawał prezenty
@4 345 345tomi77: co do osłonowego nie siedziałem w tym ale nie będą liczyć 500 plus z tego co wiem
Styczeń to trzeba się dzielić
Dzielić i pomagać innym
Dzielić i pomagać innym
@4 345 347tomi77:
Jeden zakład Mini Lotto
Przed losowaniem pokażę żeby nie było że ściemniać. Zresztą kawałek zakładu już w poludnie pokazałem
Jeden zakład Mini Lotto
Przed losowaniem pokażę żeby nie było że ściemniać. Zresztą kawałek zakładu już w poludnie pokazałem
Gdyby każdy pomyślał o innej osobie byłoby fajnie
@4 345 352Sebastian_M: zrób mi remont za darmo
Wygralem to mogę się podzielić
@4 345 353Mulag:
Dobrze zrobie Ci remont za darmo
Przyjadę i będę nadzorował ale moim pracownikom musisz zapłacić
Oni nie będą pracowali za darmo. A tak na marginesie powiedz mi czy Ty Mulag lubisz pracowac6za darmo ?
Dobrze zrobie Ci remont za darmo
Przyjadę i będę nadzorował ale moim pracownikom musisz zapłacić
Oni nie będą pracowali za darmo. A tak na marginesie powiedz mi czy Ty Mulag lubisz pracowac6za darmo ?
@4 345 358Sebastian_M: zapłacę im spokojnie tylko takie mogą być 

Tomek.. To co wyprawiają kierowcy przed przejazdem kolejowym... Wiem bo mieszkam 200 m od.. Ok z okna nie widzę.. Ale często przejeżdżam... Ma sa kra... Jadą i patrzą w tela.. Dzwonią.. Żrą.. Nawet jak się zamykają na skos walą też na skos w tych podniesionych do czasu
@4 345 359Mulag:
Jak masz tego z 400 sztuk to może wystarczy
Jak masz tego z 400 sztuk to może wystarczy
To jesteśmy dogadani tylko jeszcze trzeba porozmawiać z pracownikami czy chcą takie czy inne
@4 345 367Mulag:
Teraz z nimi rozmawiam i wolą jednak w Euro
Teraz z nimi rozmawiam i wolą jednak w Euro
@4 345 370Mulag:
Przekonałem ich że w Euro im zapłacisz A nie tymi które pokazałeś
Przekonałem ich że w Euro im zapłacisz A nie tymi które pokazałeś
@4 345 370Mulag:
Jak nie masz Euro to powiedzieli że Dolary też mogą być
Jak nie masz Euro to powiedzieli że Dolary też mogą być
rozwiązalam dzisiaj pięćdziesiąt krzyżowek panoramicznych trzeba mózg ćwiczyc

Ten człowiek chodzi z telefonem i szuka pieniędzy
@4 345 302zgrywus: