Wpisy 4 335 560 – 4 335 659
25 grudnia 2021 22:00 → 26 grudnia 2021 06:06, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padło 4 x 1 000 zł
Kurka.. Nie wierzę ze 2 razy pid rząd weszła para z.. Tego rzędu.. A ja z 9 dziś zatypowalem
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 10 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 8 418,00 zł
"czwórka" płatna 285,10 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 8 418,00 zł
"czwórka" płatna 285,10 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 203 560,80 zł
"czwórka" płatna 387,80 zł
"trójka" płatna 20,60 zł
"czwórka" płatna 387,80 zł
"trójka" płatna 20,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 10 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 2 x 100 zł
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Było 5,8mln dziś
miłe zaskoczenie!
To na wtorek rzeczywiście może być 8mln
miłe zaskoczenie!
To na wtorek rzeczywiście może być 8mln
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Oczywiście teraz mnożnik x 10 w Keno. O tej porze i jeszcze w dzień świąteczny
kumulacja Ja jednak myślę, że bardziej realne we wtorek jest około 7 milionów
Okolice Kędzierzyn Koźle -8
Jakos nie wierze ze tak na 3 losowania mozna trafic 2 na 2 z tych map..ale juz 2 razy bylo..zobaczymy jutro
26,27 ktora z tych
26,27 ktora z tych
@4 335 590meganka: jaka silna wola
@4 335 591zgrywus: no...
@4 335 594meganka: masz drzwi bez zamka
@4 335 596zgrywus: chyba bez
@4 335 599Mulag: Mulag bo musiała
M zejść z czat bo ☎ miałam
Jak już dobrze jest to ok bo wszyscy się martwiliśmy
Ale jak to Ciebie do kkkkliniki zabrało pogotowie czy sam dojechałeś
M zejść z czat bo ☎ miałam
Jak już dobrze jest to ok bo wszyscy się martwiliśmy
Ale jak to Ciebie do kkkkliniki zabrało pogotowie czy sam dojechałeś
@4 335 601meganka: o swoich siłach
@4 335 601meganka: piszę z doskoku jak to święta
@4 335 602Mulag: ok
ale cyrki od kilku dni słyszę o tym prezencie ale media od trzech lub dwóch dni piszą 100 zł dla każdego na święta
taki bon masz wykorzystać w sklepach rtv na zakup dekodera dla każdego Polaka związku z z zmianą pasma nadawania telewizji cyfrowej ale oni łaskawi
@4 335 610Mulag: to rzeczywiście łaskawi i tylko no święta
w starych dekoderach lub nowych telewizorach ale tych nie najnowszych może nie być
@4 335 612Mulag: u mnie wszystko jest
po świętach też chyba ale nie ma co ręki wyciągać po to bo upieką dwie pieczenie na razie stary standard jest wszędzie na razie
@4 335 616: ktoś ma wesołe świeta
@4 335 619Mulag:
Ładnie się dziś zapewniaczyło>29+37, ale jakoś niezręcznie było się hazardować
przy święcie-więc tylko "na sucho"
ja kuż nie będe grać może tylko raz kiedyś ale nie tak co dzień do budy nie latam byłam na cpn też nic noe brałam.
zagrałem na święta w mini i kilka zdrapek z zdrapek nic mini do 31 grudnia
@4 335 625: znowu wygrane
@4 335 627Mulag: już trzecia gierka
@4 335 628meganka: no tak a Bombek na choince jest trochę to i wygranych będzie sporo
@4 335 629Mulag: jak grałam to tak się nie trafi
Qrcze🖕
Albo cyberatak...albo Wujcowi Google coś się popierniczyło
Nie mam na to siły-więc
Albo cyberatak...albo Wujcowi Google coś się popierniczyło
Nie mam na to siły-więc
Ci bandyci odpowiedzą za tą scieme cowidowo, to co się dzieje to się w palę nie mieści, wymordowali na całym świecie miliony ludzi i nikt z tym noc nie robi?
Trzeba zacząć od góry, to znaczy od rodschildow i rokefelerow, ich za mordę trzeba wziąć, bo to oni są za to odpowiedzialni, ja mogę tak pisać bo ja się niczego nie boję, kto się boi to niestety jest stracony, jak można dopuścić do takiej patologii w życiu, czy nie widzicie ze oni chcą was całkowicie spacyfikowac? a ludzi podległych unicestwić?, kto tego nie widzi to jest moim zdaniem krety.em
Policja i wojsko tu muszą zacząć działać gdyż są to ludzie uzbrojeni, my zwykli ludzie nie możemy dużo zrobić, ale staramy się, tylko jednostki uzbrojone mogą powstrzymać to szaleństwo, ja mam to dupie, ale chodzi mi o młodych ludzi, którzy dopiero zaczynają życie, a te bandziory kreują im taką rzeczywistość, dość tego trzeba działać, a tu co widzę tylko pitu pitu, byście się wstydzili przy tym co się dzieje
Zyjcie tak dalej i nic nie róbcie, a już system zadba o to byście byli niewolnikami lub martwymi, szkoda mi tylko tego że to co piszę i to co przedstawiam w filmikach tu, nikt nie podtrzymuje, tylko swoje pierdy kreuje, a szkoda, bo to ważne rzeczy są, napisałem coś wcześniej ale telefon mi się rozładował i wszystko poszło się jebać, także ludzie którzy czujecie się ludźmi zacznijcie coś robić bo niestety przy waszej bierności może przyszłość okazać się niezbyt ciekawa, a to tylko od was zależy
Mam takie spostrzeżenie, dzień przed wigilią był snieg, w wigilię padał na Śląsku deszcz, ale po wigilii znowu jest śnieg, cy nie widzicie w tym manipulacji pogody? tak ja rok temu,dzień przed sylwestrem nie było mgły, w sylwestra była mgła, ale już dzień później znowu nie bylo mgły, czy ktoś widzi w tym zasadność?, bo ja tak, tu chodzi o to by te rzydy obrzydzily nam najlepsze chwile w życiu, te poczwary nawet do takich podłości się dopuszczają
Jezeli uzna to ktos za szurie, to radzę zapoznać się z naukowymi wypowiedziami naukowców w tym temacie, ale nie TV czy Onetu czy wp, bo to dopiero jest szuria
No i co? będziecie tu tak pieprzyć o liczbach, a obok was świat wam zmieniają, czy nie widzicie czegoś co by was obudziło z tego letargu?
Naftali Bennett czyli nasrali w beret i Szewach Weiss czyli chce wasz hais, mówi wam to coś?
@4 335 646bogdan04:
@4 335 648bogdan04: dzięki
Gisia, no ja jestem wojownikiem, nie umiem pisać tak po prostu, zawsze muszę walczyć
mam cudownego bratanka 7 miesięcy i mi go żal że. urodził się w tym czasie
nic się nie zmieni trzeba uciąć dostęp do koryta i wytłuc pewne pluskwy