Wpisy 4 330 939 – 4 331 038
19 grudnia 2021 11:48 → 19 grudnia 2021 12:55, 100 wpisów
@4 330 938Magister_hazardu: V - nie zabijaj, VII - nie kradnij i nie wklejaj stale tego samego.
@4 330 938Magister_hazardu: Prywatna wiadomość
4 330 796. Worm_36 2021-12-19 (10:09) ale nie pokonać.
@4 330 792zgrywus: Gruss Gott
Worm_36
To znaczy ty tym wpisem wyemitowałeś je z twojej paszczy
@4 330 792zgrywus: Gruss Gott
Worm_36
To znaczy ty tym wpisem wyemitowałeś je z twojej paszczy
Ja pierniczę, idą święta i piękny czas a tutaj znowu 💩 jak co roku szajs przez jednego użytkownika,brak wstdu i pokory.Takie haselka w profilu a odwrtoność na czacie.
Miłej niedzieli
Miłej niedzieli
@4 330 943xdrive:
@4 330 945bogdan04:
bogdan04 -on podrobił wszystkie nicki (na tej pewnej stronie) od emi czy twojego po jeżdził jak po szkapie a tutaj best frend się robi,jak to Mewa napisał aktor doskonały.
To mistrz nad mistrzami jeśli chodzi o manipulację\
Czas na obiad.
To mistrz nad mistrzami jeśli chodzi o manipulację\
Czas na obiad.
Worm_36 tobie wszyscy na czacie plują w twarz w ty mówisz że deszcz pada
@4 330 943xdrive: Wdtyd to jest stale klepanie tego samego i pokazywanie na czacie brudnych chofniczkow.
@4 330 947xdrive: wiem że to on
A adres ip można zmieniać jak się chce, wystarczy trochę pomysłu
zwiał bu mu za dużo trudnych pytań zadałeś np o koncie Wczoraj itd
@4 330 947xdrive: Pora się z Wami pożegnać.Cyberprzemoc to agresja wyrażana za pośrednictwem mediów elektronicznych.Polega na wyrządzeniu emocjonalnej krzywdy danej osobie poprzez wyśmiewanie jej , poniżanie czy zastraszanie.Skutki cyberprzemocy mogą być bardziej dotkliwe niż przemoc fizyczna.Tak samo atakowano wiadomo kogo.

I oto znowu ujawnił swój charakter, ale nowe konto Portugalja już na niego czeka
Żegnam, niezczyliscie mnie , ale nie pokonaliście.Moje wpisy dedykowalem Waszymm ofiarom .
Teraz będzie kasowanie konta, za kilka dni zawita na inyym i bajka zacznie się od początku
witam jestem z doskoku tak sobie myślę jak się czują te osoby co tak atakowali Arcziego już się z nim nie pogodzą jak z tym teraz będą żyć,mi by było ciężko tak żyć Trzymajcie taka moja tefleksja
@4 330 966Myvictory:
@4 330 966Myvictory: Stalem w Jego obronie , i oto mnie prosił, dlatego pisałem tak a nie inaczej i właśnie Jemu dedykuję swój profil.Afmin wie o co chodzi.Czat pod wodza Emerytka 46 i spółki zabił wiele osób.
Ja Arcziego lubiłem i prosiłem żeby ktoś mu pomógł, ale ja pisałem 3 dni po tym co on napisał, a odzew był dopiero po 10 dniach, o czym to świadczy? nie chce rozpatrywać kto jest winny ale jeżeli chodzi o pomoc to ma być szybka, później jest za późno
@4 330 970bogdan04: Wielojrotnie pisałem do Psychopaty S.W.to.rzucal klątwy.Interweniowalem jeszcze gdy miałem kontakt z Arturem , a to odpowiedź

@4 330 970bogdan04: Psychopata straszył i groził
Legia Radomiak...
Moze byc meczysko
Legia zmiotla Zaglebie
A Lech przegral z Radomiakiem...
Moze byc meczysko
Legia zmiotla Zaglebie
A Lech przegral z Radomiakiem...
@4 330 971xdrive: Jedtes wdpolspraeca przemocy
@4 330 975Worm_36: kto to jest SW?
@4 330 977bogdan04: Arczibalik73
Ale chory czat
@4 330 977bogdan04: Otworzyły się Ci oczy ? Masz inne spojrzenie na sprawę po dowodach? Mam listy , maile , obelgi - wszystko.
bogdan -zdemaskowałeś go i robi teraz wszystko abyś go znowu polubił,tylko dlaczeo wszystko jest pisane tą samą czcionką ?
@4 330 980Magister_hazardu: Ale Twoja choroba nie będzie miała wpływu na wymiar
@4 330 985bogdan04: Przecież to pisał admin golden lotto
teraz to trzaska na telefonie i na szybko wkleja tak zawsze robi na konieć swojej kariery na danym nicku
@4 330 986xdrive: Xdrmadkowany to jesteś ty L_rid z tysiącami nicków
Ręce mu się trzęsą...bełkot literowy
@4 330 985bogdan04: Tutaj są dziesiątki ludzi , w tym służby, które zabezpieczyły dowody
@4 330 991Magister_hazardu: Po mnie będa tysiące wpisów od setek ludzi.
Służby...ale jaja ...
@4 330 995xdrive:
Worm36 czlowieku co ty bredzisz!!! Arczibalik73 jak tu pisal byl chory,wymienial cukrzyca itp. zmarl jak setki osob dziennie w Polsce czy na świecie! Nie rob z niego męczennika daj mu odejsc w spokoju! Myslisz ze na jego smierci tu sie wylansujesz??? Co z toba nie tak???
Spytałem się kto to jest SW a Ty powiedziałeś że A73, o co tu chodzi ?
Nie wiadomo co takiemu odbije i nie weźmie broni i nie zrobi zamachu na niewinnych.
@4 331 000slawek: Wiem co pisał , a wkład niszczenia Go masz taki sam jak wobec mojej osoby nie tylko wczoraj
szkoda mi go bo byl zawsze atakowany, z powodu nawet tego ze chorowal
@4 331 004bogdan04: Artur S.
@4 331 007Angierski: Choroba współistniejąca to czat
@4 331 000slawek: Choroba współistniejąca to czat i twoje ataki
143. status arczibalik73 04.10.2021 ⌚ 20:13 home wiara czyni cuda wpis prywatny
witaj Angierski, i bardzo dobrze zrobiłeś bo słuchawki panasonica sa najlepsze i maja potezny bass lepej wypadaja muzycznie jak np, sony, które jest przereklamowane, zreszta jak wszystko sony, ja mam tez panasonic nauszne z xbs, mam też sony które niestety wypadaja słabo w porównaniu z panasonicem , mam tez wieze panasonica z subwoferami , gra identyko jak technics sprzet audifili czyli inaczej koneserów dzwieku, oraz słuchawki studyjne SENNHEISER takie jakie uzywaja muzycy na koncertach i DJ, dobre słuchawki tez sa JBL, philipsy, ale najlepsze według mnie panasonic tak samo jak i technicsa co zas do cukrzycy to uwarzaj na siebie ja dzis sie rano obudziłe=m, zmierzyłem cukier i wynik 512mg pomimo że nic nie jadłem ani nie piłem słodkiego,ale nieraz tak mam, i słabo wtedy tez i widze, ale zbiłem zaraz insulina i tabletkami na trochę mniej około 382 mg to jeszcze za wysoko, ale już trochę lepiej, trzymaj sie tam ciepło i życzę duzo zdrowia i powodzenia w grach w ktore grasz
ostatni wpis w kg u mnie
witaj Angierski, i bardzo dobrze zrobiłeś bo słuchawki panasonica sa najlepsze i maja potezny bass lepej wypadaja muzycznie jak np, sony, które jest przereklamowane, zreszta jak wszystko sony, ja mam tez panasonic nauszne z xbs, mam też sony które niestety wypadaja słabo w porównaniu z panasonicem , mam tez wieze panasonica z subwoferami , gra identyko jak technics sprzet audifili czyli inaczej koneserów dzwieku, oraz słuchawki studyjne SENNHEISER takie jakie uzywaja muzycy na koncertach i DJ, dobre słuchawki tez sa JBL, philipsy, ale najlepsze według mnie panasonic tak samo jak i technicsa co zas do cukrzycy to uwarzaj na siebie ja dzis sie rano obudziłe=m, zmierzyłem cukier i wynik 512mg pomimo że nic nie jadłem ani nie piłem słodkiego,ale nieraz tak mam, i słabo wtedy tez i widze, ale zbiłem zaraz insulina i tabletkami na trochę mniej około 382 mg to jeszcze za wysoko, ale już trochę lepiej, trzymaj sie tam ciepło i życzę duzo zdrowia i powodzenia w grach w ktore grasz
ostatni wpis w kg u mnie
@4 331 006Worm_36 u wszystkich cos widzisz a w swojej osobie nic??? Skoro ci tu tak zle to po jaki Ch...
tu caly czas siedzisz? Zmuen otoczenie skoro ci szkodzi tak na zdrowy rozum.
tu caly czas siedzisz? Zmuen otoczenie skoro ci szkodzi tak na zdrowy rozum.
@4 331 012: Ja mam jeszcze 29.11.21
Śmiał się ze szczepionek i covidu no i kto wie
@4 331 016Angierski: Wszystko co czynię - czynię dla Niego ❤️
Szargacie go po czacie...przyjaciele ...śmiech i wstyd
@4 331 022Magister_hazardu: podpisuje się
@4 331 020Worm_36: no tak tylko że Ty zlikwidowales konto i miałeś go w d, a tylko ja zareagowalem trzy dni po jego wpisie, Sławek jest świadkiem
@4 331 024Mewa: @4 331 024Mewa: @4 331 023Mewa: @4 331 022Magister_hazardu: @4 331 025bogdan04: Zgadzam się
@4 331 025Bogdan zgadza się, zareagował Bogdan nikt inny choc jak sie pojawial wolal Przyjacielu
@4 331 022Magister_hazardu: racja ..miałem napięte relacje ...ale ostatnio doradzał mi słuchawki do zakupu no i kupiłem to co polecił...ale takich przyjaciół jakich tu miał na czacie to w piekle bjm nie chciał poznać...
@4 331 026xdrive: setkonikowcu Majpanie
@4 331 029Worm_36: Już Majpan? to kto w końcu
@4 331 028marc1978: Broń mnie Boże przed przyjaciółmi bo z wrogami sobie poradzę
Spadam jak wygram będzie skanik ...miłej niedzieli i wysokich wygranych.
@4 331 033marc1978:
@4 331 027slawek: Nie można zarzucić złej woli i sprawdzonej przyjaźni osobie o której myślisz.
@4 331 012Worm_36: Ty masz jakies wyniki sekcji zwłok i opinie psychologów ze kierujesz takie oskarzenia wobec mnie??? Bo widze ze predzej ja cie pozwe niz ty mnie!
Pewna osoba napisała na czacie prorocze słowa ,' z tego będzie dym ".