Wpisy 4 328 271 – 4 328 370
15 grudnia 2021 23:45 → 16 grudnia 2021 10:12, 100 wpisów
@4 328 267Pasko: umiesz liczyć licz na siebie
każdy ma swój punkt widzenia. Ja szanuję Wasz i rozumiem, że możecie mieć 180 stopni inne zdanie .... ba nawet rozumiem, że możecie mieć rację, a ja się mylić. Tylko dla mnie to jest prawdopodobieństwo jak 1 do 1000 ... no ale wciąż jest
dobranoc wszystkim myślę że każdy nawet jak ma inne zdanie chce dobrze nawet ci co są za szczepieniami piszą tu w dobrej wierze wiem o tym
Historia zna kilku psychopatów u władzy
...i lubi się powtarzać
...i lubi się powtarzać
@4 328 267Pasko: To co powiesz na to co się działo w USA
Przyzwolenie i wręcz akceptacja na zamieszki które destabilizują taki kraj. Takie mocarstwo.
Pamiętasz co się wtedy działo ?
Przyzwolenie i wręcz akceptacja na zamieszki które destabilizują taki kraj. Takie mocarstwo.
Pamiętasz co się wtedy działo ?
mam swoje zdanie ale szanuje inne może ja się mylę zawsze mogę zmienić zdanie cały czas się człowiek uczy
@4 328 268Pasko:
Masz dziecko, nie pamiętam w jakim wieku, ale chyba w podobnym
Wysłuchaj zachęcam: https://www.facebook.com/tosiesamokomentuje/videos/654638015716940
Masz dziecko, nie pamiętam w jakim wieku, ale chyba w podobnym
Wysłuchaj zachęcam: https://www.facebook.com/tosiesamokomentuje/videos/654638015716940
@4 328 275Vondeoff: Chyba nie zaprzeczysz, że u nas ich nie ma.Psychopaci to zdolni ludzie .
To też było patrzenie na podupadający kraj.
Ale w imię czegoś zrobią naprawdę wszystko.
Dążą do celu i nic ich nie powstrzyma. Jedyne co może ich powstrzymać to masa ludzi która sobie na to nie pozwoli.
Tego najbardziej się boją
Ale w imię czegoś zrobią naprawdę wszystko.
Dążą do celu i nic ich nie powstrzyma. Jedyne co może ich powstrzymać to masa ludzi która sobie na to nie pozwoli.
Tego najbardziej się boją
@4 328 273Pasko: wiem że masz wolne poglądy i dlatego za to Cię Janusz cenie choć nieraz różnie bywało to i tak jesteś spoko facet
tak naprawdę ludzie potrafią nakręcić taką spiralę z czegoś... że mogą zniszczyć wręcz Państwo. No bo co by zrobiło Państwo gdyby np. wszyscy wyszli na ulicę ... nawet gdyby wojsko w ilości kilku tysięcy próbowało dać sobie radę z 10 milionami ludzi. Albo gdyby wszyscy postanowili wyciągnąć pieniądze co do złotówki z kont bankowych, że będą trzymać w skarpecie... też żaden bank by tego nie przeżył.
@4 328 283Pasko:
https://banbye.pl/ już działa. Tysiące Polaków stworzyło potężne narzędzie do walki z CENZURĄ. https://banbye.pl/watch/v_9B6a61z-t0vu Zarejestruj się na stronie, ostatnio obejrzałem Dr Ratkowska ujawnia SZOKUJĄCE DANE ws. szczepień dzieci! Trwa eksperyment na nieletnich?
https://banbye.pl/ już działa. Tysiące Polaków stworzyło potężne narzędzie do walki z CENZURĄ. https://banbye.pl/watch/v_9B6a61z-t0vu Zarejestruj się na stronie, ostatnio obejrzałem Dr Ratkowska ujawnia SZOKUJĄCE DANE ws. szczepień dzieci! Trwa eksperyment na nieletnich?
więc to że nic nie robili... no mogło się to źle skończyć, ale gdyby za odważnie robili, mogło by się jeszcze gorzej skończyć, gdyby społeczeństwo nie wykazało na to zgody.
@4 328 283Pasko: to też takie zmuszanie cały czas stopy % to i kredyt w górę szkoda że jak masz oszczędności to tu stopa nie ma nic do rzeczy złodzieje
Póki jest nas kilku, proszę, niech każdy z nas poda po 1 pewniaku na lotto na jutro.Ja daje 24
ale na tym czacie leci czas jak się człowiek rozgada
Jeszcze typy i Dobranoc wszystkim
Jeszcze typy i Dobranoc wszystkim
kto ma kredyt to dzisiaj jest oddłużany ... co to za stopy procentowe śmiech ... kto ma kasę to się go okrada ukrytym podatkiem pt. inflacja
@4 328 288multi multi plus 1984: Ale miło się czyta każda opinie
w 2000 roku inflacja też była 8% a stopy procentowe 15% wtedy, a nie 2%
@4 328 288multi multi plus 1984:
@4 328 293Worm_36: lepiej a nie tak na razie cześć
@4 328 299Vondeoff: Daleko masz do Morawicy ?
@4 328 299Vondeoff: Hitler czy Stalin to też psychopaci
@4 328 305Vondeoff: Nie , dziękuję, mam stały kontakt.Mialem tam praktyki .
Za ostatnia to 17, uwzględniłem 18 Sebastiana, której nie mam w diabelskim zestawieniu.Na tym kończę .Pozdrawiam.

@ Pasko
Dziękuję Ci za możliwość korzystania z Twego autorskiego serwisu.
Rozumiem, że poza stroną która jest Twoją pasją masz już rodzinę żonę dziecko i pracę. Nia zawsze można ze wszystkim nadążyć.
Polecam jako samotny ojciec od 7 mc życia córeczki a już niespełna 14 zdobywam wiedzę, Polecam ostatnie moje wpisy na czacie...
Dziękuję Ci za możliwość korzystania z Twego autorskiego serwisu.
Rozumiem, że poza stroną która jest Twoją pasją masz już rodzinę żonę dziecko i pracę. Nia zawsze można ze wszystkim nadążyć.
Polecam jako samotny ojciec od 7 mc życia córeczki a już niespełna 14 zdobywam wiedzę, Polecam ostatnie moje wpisy na czacie...
I co nie było nikogo więcej do podania liczb ?
@4 328 312Sebastian_M:
Gram na stałe jeden zakład od lat 10/10 na każde losowanie
przykry przykład...
Gram na stałe jeden zakład od lat 10/10 na każde losowanie
przykry przykład...
@4 328 313RYCHFER: Ale grasz w Lotto ty zakładem ?
Tym
@4 328 314Sebastian_M:
W mm OD PRAWIE POCZĄTKU POWSTANIA GRY mULTImULTIM,
kAPS MI SIĘ WŁĄCZYŁ, już nie będę edytował.
Nie pij starego piwa
Nie pij starego piwa
Zatypowalas za 1000 zł
I poszło na sucho 1000zl
Czekamy
Waldek tobie też poszło 1000
Jutro będzie lepiej
Idę

@4 328 332emerytka 46:
waldus
@4 328 334emerytka 46: masz już wystrojoną choinkę?
waldus
Na razie mam jeszcze wianek adwentowy.Choinka będzie po czwartej niedzieli adwentowej
Na razie mam jeszcze wianek adwentowy.Choinka będzie po czwartej niedzieli adwentowej

Dzień dobry gracie dziś w promocji?
@4 328 341PinkaSpinka: śpią, wczoraj tłumaczyli o szczepieniach, a raczej o nie szczepieniu , odważni ludzie , ja taki odważny nie jestem , to teraz śpią
@4 328 342dotam: a nie chce mi się przewijać czatu żeby poczytać 😆 szczepienie uważam sprawa prywatna. Dziś kumulacja
xdrive
za chwilkę będę nieobecna
za chwilkę będę nieobecna
@4 328 348emerytka 46: smutno mi, ale to sobie popiszę w księgach gości
@4 328 349dusia:
z cyklu "rysowanki", co to w ostatnim losowaniu Lotto mieliśmy.
Żółw czy wielbłąd?

Żółw czy wielbłąd?

dusia
dusia
Dziękuję za życzenia urodzinowe.Przekazano mi.
Tobie nie mogłam złożyć.
Dziękuję za życzenia urodzinowe.Przekazano mi.
Tobie nie mogłam złożyć.
@4 328 352Pasko: a to może tasak?
Wcale te skurczybyki się nami nie przejmują.. Taki głupoty gadają... Zamiast zamknąć kościoły bo ruch będzie duży.. To nabijają ksiezom skarbony... I wirusy roznoszą.. Sam ksiądz z Gniezna się skarżył ze wierni nic nie przestrzegają.
@4 328 352Pasko: Bez wątpliwości - żółw Dzisiaj może kształt choinki ?
Już teraz ludzie nie umierają na wylewy zawały udary powikłania cukrzycowe rak itp tylko na covid bo przecież dostają kasę za to jak wpisze się covid a że umarł na raka na wylew kogo to obchodzi liczy się statystyka i kasa
Czy dzisiaj też można przegrać?