Wpisy 4 296 128 – 4 296 227
2 listopada 2021 11:39 → 2 listopada 2021 14:00, 100 wpisów
@4 296 124Mulag: Uszczelkę do syfonu też mogę Ci wymienić
@4 296 106Biedroneczka1977: dopiero na wieczór, teraz nie bo nie moge wyjść za bardzo bo się źle czuje od przedwczoraj, wczoraj tez nie byłem na grobach swoich bliskich, ale pójdę i pojadę do nich kiedy indziej gdy będę w lepszej formie, mam nadzieje ze oni mi to wybacza, te ich odwiedziny, w innym terminie,ale modle sie za nich wszystkich codziennie, a z tego co wiem , to dla nich najważniejsze to jest modlitwa ,a nie kwiatek czy znicz, palący się, oni potrzebują dużo modlitwy o spokój ich dusz , mnie co noc odwiedzaja w snach zmarli, którzy proszą o modlitwę za ich dusze i spokój, co dziennie ktoś z nich do mnie przychodzi,idę z nimi, gdzieś w nieznane , wiec głeboko wierze w to że oni się z nami tez i komunikują poprzez telepatie, i nad nami tez i tam z góry czuwają, jako aniołowie
złoto miałem kupić od ciebie ale to 27 tyś więcej niż w sprzedaży o 300 zł ale widzę że jest na allegro złota sztabka 1 kg za 35 zł i sobie kupię będę bogaty będę nią drzwi podważał
ta stronka jest o wszystkim , oprócz gier losowych, a tyle było hałasu
@4 296 131dotam: bo wygrać nie można dajmy sobie spokój z liczbami po za tym kto lubi liczby jak patrzysz w kalendarz lub metrykę urodzenia a tu rośnie coraz więcej i później wiadomo co
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Też uciekam praca czeka obiad zjeść trza wracać do realnego świata obudzić się z krainy bajek do rzeczywistości brutalnej
ostatnimi dniami czesto odwiedza mnie babcia mojej byłej dziewczyny która zmarła w lipcu tego roku mając 100lat, na której pogrzebie nie byłem, niestety bo leżałem chory, akurat, często mnie odwiedza we śnie, a z tego co wiem to za życia mnie bardzo lubiła, i tez ceniła gdy za to że czuwałem przy jej mężu,przy łóżku gdy było z nim bardzo żle, dziadek, był zawsze tez dla mnie wspaniałym człowiekiem, tez go bardzo lubiłem, i szanowałem pomimo ze nie był moja rodzina a obcym dla mnie człowiekiem, a mojej dziewczyny ukochanym Dzidkiem, po śmierci dziadka moja dziewczyna, zbzikowała, i musieliśmy się rozstać,ale jej dziadkowie w mojej pamieć na zawsze pozostaną , bo za śżycia byli dla mnie dobrzy i tak samo traktowali mnie jak swojego wnuczka, i ja jestem im tez to winny
@4 296 120Biedroneczka1977: dziekuje i wzajemnie, duzo zdrówka zycze ,miłej pracy , oraz wysokich wygranych i spełnienia marzeń
@4 296 131dotam: To nie jest prawda.
Rozmawiamy o wszystkim ale o grach też jest dużo tematów
Rozmawiamy o wszystkim ale o grach też jest dużo tematów
przepraszam ze tu akurat napisałem może nie na temat gier, tylko o osobach które odeszły z naszej strony i przeszły na druga strone, ale musiałem wspomnieć o kimś kto nie należał do mojej rodziny, a był mi blliska osoba poniekąd i też,dziadek mojej byłej dziewczyny odszedł przy mnie trzymając mnie za rękę to ja byłem przy nim , w ostatnim wydanym tchnieniu i moja dziewczyna, dziadek się cieszył ze jesteśmy razem, i chciał abyśmy się pobrali razem,ale wnuczka zadecydowała inaczej, jednak i odeszła do kogoś innego , ale co tam nie ważne to już jest dla mnie, teraz było minęło, sorki ze tu to wspomniałem, a nie pisałem o liczbach, ale się poprawie, i będę pisał tylko o liczbach
Nie płacić blikiem na online - kasę z konta biorą ,ale nie zasilają lotto konta.
@4 296 141arczibalik73: Uważam że tu można pisać o wszystkim
najwazniejsze w zyciu każdego są liczby które pojawiają się przy naszym urodzeniu, dacie narodzin naszego dziecka, daty urodzin naszych bliskich, daty naszych jakiś osiągnięć życiowych czy to ślubu, narodzin dziecka, oraz daty już końcowe naszego tu losu i istnienia ,tymi liczbami powinniśmy się posługiwać i z tymi liczbami się oswoić i
nimi grać, pomijając daty już odejścia z tego świata, bo każdego los jest zapisany własnie w tych liczbach, i one są tymi naszymi szczęśliwymi liczbami,zobaczcie dużo osób grających np, swoja data urodzin coś tam wygrywa, czyżby to był przypadek, uważam ze nie, ze to nie jest przypadek żaden a zrządzenie losu i i nasze szczekliwe liczby
nimi grać, pomijając daty już odejścia z tego świata, bo każdego los jest zapisany własnie w tych liczbach, i one są tymi naszymi szczęśliwymi liczbami,zobaczcie dużo osób grających np, swoja data urodzin coś tam wygrywa, czyżby to był przypadek, uważam ze nie, ze to nie jest przypadek żaden a zrządzenie losu i i nasze szczekliwe liczby
W miejscowości Kraków padła wygrana 22 500 zł w grze Keno (5 z 5 x 9 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Gorzów Wielkopolski padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 10)
@4 296 143Sebastian_M: alez oczywiscie że tak, zgadzam sie z tym co piszesz, poto jest czat, aby ludzie sie wymieniali różnymi informacjami, nie ublizali sobie niczym wzajemnie, i nieskupiali sie tylko na liczbach samych, bo jesli wszyscy bedziemy tak ostro podchodzić do liczb to wszyscy po kilku dniach zostana ksiegowymi, ja tez sie nieraz takj czuje gdy wejde w liczby i licze i przelic\zam i kombinuje co by to dać i wysłać, aby cos padło, normalnie szko od liczb można dostać poplatania umysłu, jak my będziemy tak wszyscy liczyć i kombinować z tymi cyferkami to kto będzie pracował na nasz kraj i rządzących,,i jak oni będą żyć, przecież niedawno jedna z posłanek powiedziała ze za 6000 tys to głupek pracuje,dla tego moim zdaniem taka posłanka powinna opuścić kuluary tej instytucj, i zaczynać wszystko od nowa od zera tak jak osoby biedne,schorowane bez prawa do zasiłku, i pracy,gdybym był kimś ważnym w takiej instytucji, już bym ja za takie słowa wywalił z grupy, skończyło by się lansowanie w mediach, i popularność
ale nie jestem nikim ważnym aż tak,nie mam takiej siły i muszę być tym biednym księgowym, przeliczającym i kombinującym z tymi cyferkami w grach lotto, tak aby co kol wiek wygrać w swoim tym biednym życiu, bo kiedy trafie tam na druga strunę wtedy już żadne dobra materialne nie będą mi do niczego potrzebne, tam już nic nie trzeba bo tam jest wszystko, i to za darmo,bo tam jest raj
W miejscowości Bolesławiec padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Jakie głębokie przemyślenia i złote myśli...prawie jak na kozetce u terapeuty.
i kraina wiecznego szczęścia, jakiego tu na ziemi , nikt nigdy jeszcze nie zaznał pomimo kosztowności i wielkich majątków, odchodząc z stad, i przechodząc na druga stronę, pozostawimy tu wszystko co mieliśmy i tam będziemy wszystko zaczynać od nowa od zera, wiec poco teraz mamy się za wszystkim zabijać tam dla nas tylko będzie ważna modlitwa, i nic więcej
Temat remonty to wie ktoś ile rynny kosztują
@4 296 154Rrrooobbbeeerrrttt: @4 296 152Magister_hazardu:
@4 296 152Magister_hazardu: Nareszcie jesteś ?
@4 296 152Magister_hazardu: Czekaliśmy na Ciebie. Teraz jesteśmy już w domu
@4 296 153arczibalik73: Co robimy z Mini ?
@4 296 152Magister_hazardu: witaj tak się poczułeś, jak w gabinecie terapeuty, moze na i tak to tez odebrać, nie mowie że nie,al trzeba marzyć, i jeśli masz zdrowie darzyć do obranego sobie celu,ale nie zaniedbując swoje zdrowie i stan swojego umysłu,wszystko robić z przemyśleniem, raz a dobrze, i nie wracać do błędów popełnionych wcześniej,żyć i cieszyć się życiem jakie mamy, a wszystko inne wtedy przyjdzie do nas same, poświęcając się innym, tylko dobro jest wynagradzane dobrem nie inaczej, bądź dobry i lepszy dla drugiego człowieka, zwierzęcia i innej istoty, a wtedy szczęście i zdrowie będzie ci towarzyszyło do póki będziesz żył, wszystkim wiec życzę dyzo zdrówka , spełnienia marzeń, miłości i miłego dnia, oraz wysokich wygranych, niech się wszystkim szczęści we wszystkim AMEN
Witam na kilka chwil
sebastian m
arczibalik 734 296 149,4 296 150,4 296 153 masz rację
sebastian m
arczibalik 734 296 149,4 296 150,4 296 153 masz rację
@4 296 158Sebastian_M: co do mini na razie stop teraz zajmijmy się 7/7 trzeba bardzie i uwarzniej zdobyć coś w tą promocja pozyskać jakieś diengi dna dalsza grę
4 296 160. multi multi plus 1984 dziękuje i milo mi słyszeć że się ze mną zgadzasz
4 296 160. multi multi plus 1984 dziękuje i milo mi słyszeć że się ze mną zgadzasz
@4 296 154Rrrooobbbeeerrrttt: Rynny ?
Zależy jakie
Zależy jakie
@4 296 160multi multi plus 1984:
arczibalik73 ja zawsze mówię jedyna sprawiedliwość jest tam po drugiej stronie 😎
@4 296 161arczibalik73:
To może zagrać 2 zestawy 7/7 w Multi?
To może zagrać 2 zestawy 7/7 w Multi?
W gierce DUSZKI padła przed chwilą wygrana 560 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
arczibalik73 bo to prawda którą sam stosuję i dlatego się zgadzam arczibalik73 widzę że jesteś mądrym człowiekiem
Najtansze plastiki
@4 296 168Rrrooobbbeeerrrttt: 6.50 zł za mb
robert nic ci nie doradzę bo nie znam się na tym ja mam jeszcze metalowe rynny ale jakbym miał wymieniać to chyba na plastik bo nie trzeba malować ale trzeba uważać żeby ich nie uszkodzić
@4 296 167multi multi plus 1984: przecież ten gościu pokłócił i naubliżał prawie wszystkim...obserwowałem czat od dość dawna ...niestety...miłego dnia
@4 296 164multi multi plus 1984: tak to prawda co piszesz i mówisz tam się nie liczy majątek i kim byleś tam na ziemni , a wiara, nadzieja, miłość i czyste serce oraz modlitwa
magister hazardu wiedziałem że tak będzie uderz w stół na nożyce się odezwą ja do arczibalika73 nic nie mam ok i tak póki co będzie
magister hazardu to także miłego dnia
magister hazardu a co arczibalik73 miał z innymi użytkownikami nie wnikam i wnikać nie będę
@4 296 171Magister_hazardu: Kto naubliżał każdemu ?
nie wato się kłócić ale warto szanować no chyba że ktoś prowokuję tu się nie dać i ostro do boju
@4 296 171Magister_hazardu: Odpowiesz mi na pytanie ?
@4 296 178multi multi plus 1984:
Trzeba szanować każdego
Trzeba szanować każdego
sebastian m daj spokój
@4 296 181multi multi plus 1984: No chcę znać prawdę lub opinię tego co o kimś coś tu napisał
@4 296 179Sebastian_M: twój przyjaciel ...nie udawaj zaskoczonego...jak to było np. Hołota z lasu czy jakoś tak ...no te blokady pewnie za niewinność były...
sebastian m tak wiesz i wiem ja ale uwierz mi pewnych tematów nie warto zaczynać
sebastian m i wiesz jak było
sebastian m ten czat nieraz jest miły a nieraz wredny
@4 296 183Magister_hazardu: Bo w tym przypadku miał rację
I brawo za trafne określenia.
Tak się zachowywali i zobacz już ich tu z nami nie ma. Dostali bany lub sami pokasowali nicki i popatrz jak jest teraz spokojnie i miło
I brawo za trafne określenia.
Tak się zachowywali i zobacz już ich tu z nami nie ma. Dostali bany lub sami pokasowali nicki i popatrz jak jest teraz spokojnie i miło
sebastian m sam się o tym nieraz przekonałem w końcu jestem już tu na tej stronie dobre 11 lat prawie 12
@4 296 184multi multi plus 1984: Jak ktoś coś pisze to uważam że trzeba reagować
Takie jest moje zdanie.
Możesz się z tym nie zgadzać i to uszanuję
Takie jest moje zdanie.
Możesz się z tym nie zgadzać i to uszanuję
sebastian m samemu nie atakować ale w przypadku ataku bronić mam tak samo
@4 296 188multi multi plus 1984: Bo jesteśmy ludźmi i każdy może mieć co innego do powiedzenia oraz inaczej to interpretować. Ale jakieś normy obowiązują. Tamci nie mieli żadnych norm i musieli nas opuścić
@4 296 190multi multi plus 1984: Ja zawsze bronię i będę bronił bo taki już jestem.
Są osoby które uciekają od sytuacji ekstremalnych i udają że nic się nie dzieje.
Ja zawsze reaguję szybko i radykalnie
Są osoby które uciekają od sytuacji ekstremalnych i udają że nic się nie dzieje.
Ja zawsze reaguję szybko i radykalnie
Magister_hazardu jest jedną z tych osób ale w tej chwili nie będę pisał kim był.
Samo wyjdzie lub może się opamięta i będzie żył z nami w zgodzie
Samo wyjdzie lub może się opamięta i będzie żył z nami w zgodzie
sebastian m najlepiej maja ci użytkownicy którzy tu nie piszą mają spokój ale jeżeli ktoś się tu udziela to prędzej czy póżniej dostanie boksa no chyba że bywa tu bardzo rzadko np raz na rok
Tylko 6.50 za metr mi potrzeba z 40m może inie
@4 296 194multi multi plus 1984:
Ale boksa każdy może dostać i to jest nawet pozytywne.
Nikt nie jest idealny i raczej nie będzie dlatego każda słuszna uwaga jest mile widziana
Ale boksa każdy może dostać i to jest nawet pozytywne.
Nikt nie jest idealny i raczej nie będzie dlatego każda słuszna uwaga jest mile widziana
@4 296 183Magister_hazardu: nowy kolego ogranicz się do typowania a czat to raczej omijaj z daleka ...taka rada na początek. Pozdrawiam
@4 296 197marc1978: Magister_hazardu jest Ci dobrze znana osobą
ja jak nie pomogę to nie zaszkodzę ten kto mnie zna w realu to tak każdy powie bo tu jest co innego nikt nikogo nie zna a trolle próbują myśleć że się znamy a zresztą nie wiem co oni myślą
@4 296 183Magister_hazardu: widzisz napiszesz coś to zaraz masz zaczepki i mądrości wszystkowiedzących...
sebastian m uwagą tak arogancja a nawet chamstwo nie
Magister_hazardu Tylko jedna rada.
Będziesz się zachowywał w miarę przyzwoicie to zostaniesz tu zaakceptowany.
Jeśli nie to znowu dostaniesz bana i tyle tu ugrasz
Będziesz się zachowywał w miarę przyzwoicie to zostaniesz tu zaakceptowany.
Jeśli nie to znowu dostaniesz bana i tyle tu ugrasz
@4 296 202multi multi plus 1984: Zgadzam się z Tobą w 100%
dobra to ja uciekam życzę wszystkim miłej reszty dnia
@4 296 171Magister_hazardu: nie to nie tak z nikim się tu nigdy nie pokłóciłem i nikomu nie ubliżam, , blednie odebrałeś to co wcześniej napisałem, to nie miało tak wyglądać, wcale, ja się nie kłócę z nikim, staram się być bardzo tolerancyjny dla wszystkich i wierzących i nie wierzących, , i mogę się niekiedy z kimś nie zgadzać lub zgadzać nikogo nie oceniam po jego życiu doczesnym, majątku itd, nie mi jest oceniać kogoś po jego czynach a ni nikomu nie jest dane oceniać mnie, tym zajmie się kiedyś ktoś inny, kto będzie do tego wyznaczony, wtedy on może ocenić mnie jaki byłem tu na ziemi, i co robiłem dobrze i dla kogo a co robiłem źle, i mnie za to albo czyś wynagrodzić albo ukarać, pamiętajmy ze tu na ziemi jesteśmy tylko na chwilę i nie zostaniemy tu na zawsze,kiedyś będziemy musieli stąd odejść zwolnić miejsca innym osobom, ludziom istotom, dlatego tez póki tu jesteśmy szanujmy się, razem, nie dogryzajmy sobie niczym wzajemnie, miłujmy się i kochajmy razem, bądźmy dla siebie mili, a wtedy będzie dobrze i , pokarzmy się z tej swojej lepszej strony, a nie z tej gorszej,ja nikogo tu nie chce obrażać i niczym, co mi by było nie miłe, jeśli kogoś tu czymś kiedyś obraziłem to PRZEPRASZAM BARDZO więcej tego nie zrobię, nie nawidzę prowokacji i prowokujących osób do czegoś, nie nawidze przemocy i robienia komuś złych rzeczy,moim celem jest dobro, szacunek dla drugiego człowieka, oraz jednoczenie ludzi,a nie dzielenie ludzi na madrych i głupich
@4 296 205multi multi plus 1984: Miłego dnia i dużo wygranych
Magister_hazardu: w tym co piszesz to było porównanie ,z mojej strony zachowania tu co niektórych czatowiczów do tzw.szumowiny z lasu,nie chodziło mi tu aby kogoś tym obrazić, tylko porównałem ich zachowanie niestosowne ,chodziło tu o osoby prowokujące, tu na czacie do złych rzeczy jakie robią względem danej osoby,i nic po za tym, widziałem ze kilku osobom ten termin się spodobał jak maklerowi, i jeszcze paru osobom, które w kolko o tym pisały i nie wiem przyrównały to do siebie chyba,i wzięły to sobie do serca,ale to nie tak miało być, jeśli Wziołeś sobie to do serca zbyt głęboko i poczułeś się tym urażony, czyli wychodzi na to ze czujesz się taka osoba własnie, co? i to był strzał w 10, co?, ja myślałem ze co niektórzy powiń brać niektóre moje tu teksty z tzw. lekkim przymrożeniem oka, bez żadnej spiny, ja tez lobie żarty jak wszyscy ludzie, i nie obrażam eis na wszystkich zaraz,
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 72h.
@4 296 203Sebastian_M: twoje rady mnie nie interesują .
@4 296 201marc1978: dzięki
@4 296 201marc1978: czekam na Twoje skany bo kilka widziałem...pozdro
@4 296 212Magister_hazardu: spoko ...pozdro...skan jak mam zawsze daje...dziś 7 w multi więc kto wie
sebastian m dzięki Tobie także cześć .
Wysokich wygranych
Co to za wazeliniarstwo odchodzi
Dusia stawka 500 jak ktoś tak gra ciagle od stawki 200 do 1000
Losowania powinny być w bikini przez kobiety prowadzone
Ito bardzo skąpym bikini
Losowanie na żywo