Wpisy 4 294 453 – 4 294 552
30 października 2021 19:13 → 30 października 2021 20:56, 100 wpisów
Forsa jak forsa?
@4 294 447Forsami:
@4 294 453islandorka30,5:
Narzędzia do pracy w portkach były dobrze że wyciągałem przed myciem gaci
Zmiana czasu ludzie pamiętajcie godzinę dłużej śpimy chyba dziś w nocy
budowniczych nie lubie bo sie wymadrzaja jaka ich praca ciezka i wazna
ja robie takie rzeczy ze kazdy spoza zawodu by wymiekl
w dodatku, inni to co robie tez programisci tez wymiekali przy tym samym projekcie a ja sobie dobrze radze
w dodatku, inni to co robie tez programisci tez wymiekali przy tym samym projekcie a ja sobie dobrze radze
nie wiecie co to programowanie, tak kazdy znak sie liczy jedna mala literka moze popsuc wszystko 1 symbol a tych liter jest z kilka milionow
Ale boba budowniczego chyba szanujesz no proszę jakie jesteś w sobie zadumany
@4 294 470Mulag:
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 294 473Madman: tak
@4 294 469Mulag: wlasnie nie szanuje bobow budowniczych bo sie wymadrzaja
@4 294 465Angierski: @4 294 464Angierski: ---- Pyszałku.
Podobnie jest w każdym zawodzie.
Jeden błąd konstruktora i np. wieżowiec, most się zawali itd.
Cienias jesteś , skoro musisz o sobie pisać w ten sposób .
Podobnie jest w każdym zawodzie.
Jeden błąd konstruktora i np. wieżowiec, most się zawali itd.
Cienias jesteś , skoro musisz o sobie pisać w ten sposób .
jednak moj zawod jest trudniejszy
bo ludzie wspolpracuja a ja musze samemu wszystko znac
bo ludzie wspolpracuja a ja musze samemu wszystko znac
Pisz i wydawaj książki, jeśli wiesz jak się za to zabrać .
Tak, jasne trudniejszy , akurat.
Oni też muszą wszystko znać .Architekci, konstruktorzy, piekarze, lekarze, dekarze i wiele innych zawodów.
Wstydziłabym się tak pisać o sobie.
Tak, jasne trudniejszy , akurat.
Oni też muszą wszystko znać .Architekci, konstruktorzy, piekarze, lekarze, dekarze i wiele innych zawodów.
Wstydziłabym się tak pisać o sobie.
public static boolean sprawdzMozliwoscWykorzystUslugiKarnetu(int idKarnetySprzedane) {
HashMap<String, Serializable> params = new HashMap<String, Serializable>);
params.put("idKarnetySprzedane", idKarnetySprzedane);
ArrayList<HashMap> daneArray = (ArrayList<HashMap> JSphinxFrame.getInstance().getApp().simpleGetData(null, "sphinx.modules.karnety.actions", "KarnetyActions", params, "pobierzDaneKarnetuWedlugCzasuObowiazywania"
if (daneArray.size() == 0) {
Opcja2Dlg dlg = new Opcja2Dlg(JSphinxFrame.getInstance(), true);
dlg.setPytanie1(Str.get("KARNETY_1051.a");
dlg.setPytanie2(Str.get("KARNETY_1051.b");
dlg.setPytanie3(Str.get("JSF_2753");
dlg.setOpcja1(Str.get("TAK");
dlg.setOpcja2(Str.get("NIE");
dlg.setVisible(true);
if (dlg.opcjaWybrana == 2)
return false;
}
return true;
HashMap<String, Serializable> params = new HashMap<String, Serializable>);
params.put("idKarnetySprzedane", idKarnetySprzedane);
ArrayList<HashMap> daneArray = (ArrayList<HashMap> JSphinxFrame.getInstance().getApp().simpleGetData(null, "sphinx.modules.karnety.actions", "KarnetyActions", params, "pobierzDaneKarnetuWedlugCzasuObowiazywania"
if (daneArray.size() == 0) {
Opcja2Dlg dlg = new Opcja2Dlg(JSphinxFrame.getInstance(), true);
dlg.setPytanie1(Str.get("KARNETY_1051.a");
dlg.setPytanie2(Str.get("KARNETY_1051.b");
dlg.setPytanie3(Str.get("JSF_2753");
dlg.setOpcja1(Str.get("TAK");
dlg.setOpcja2(Str.get("NIE");
dlg.setVisible(true);
if (dlg.opcjaWybrana == 2)
return false;
}
return true;
Też muszą myśleć . Wyuczyłeś się zawodu i tyle .
No i co z tego ,że pokazałeś ?
Ty potrafisz to, inni co innego.
Szanuj ludzi , bo bez tego nie jesteś nic wart .
No i co z tego ,że pokazałeś ?
Ty potrafisz to, inni co innego.
Szanuj ludzi , bo bez tego nie jesteś nic wart .
albo wiecej, oprocz tego jeszcze drugi wielki projekt w innym jezyku
ktory jeszcze wiekszy i wiecej ma rzezczy
ktory jeszcze wiekszy i wiecej ma rzezczy
nie ma co sie porownywac z ceglarzami i rzemiesnikami mowa o bobach budowniczych
Skoro się uczyłeś, to musisz znać języki programowania
Jeszcze raz napiszę --- Szanuj ludzi.
Jeszcze raz napiszę --- Szanuj ludzi.
@4 294 487Janeczka0409: musza myslec ale duzo duzo mniej
dlatego nie lubie jak ktos mowi mi ze jestem slaby bo nie znam budowlanki
dlatego nie lubie jak ktos mowi mi ze jestem slaby bo nie znam budowlanki
bo wiesz o co chodzi, nie chodzi o znajomosc programowania
bo to sztuka ktora sie uczy latami i trzeba przejsc z kilka pran mozgu zeby sobie poradzic w dzisiejszych realiach
zaden robol z budowy nie wie nawet co robi jedna linijka kodu... mysla ze najbardziej sa doceniani bo duzo zarabiaja, a najwieksze firmy dorobily sie majatku na cyfrowym swiecie
co do szanowania ludzi to szanuje ludzi ale nie ich zawody, ale z drugeij strony mi to lata kolo nosa, jak moge sobie za to kupic cos co ktos wyprodukowal
bo to sztuka ktora sie uczy latami i trzeba przejsc z kilka pran mozgu zeby sobie poradzic w dzisiejszych realiach
zaden robol z budowy nie wie nawet co robi jedna linijka kodu... mysla ze najbardziej sa doceniani bo duzo zarabiaja, a najwieksze firmy dorobily sie majatku na cyfrowym swiecie
co do szanowania ludzi to szanuje ludzi ale nie ich zawody, ale z drugeij strony mi to lata kolo nosa, jak moge sobie za to kupic cos co ktos wyprodukowal
@4 294 481Janeczka0409:
Ktoś jak się sam chwali i ma się za geniusza to jest uja wart. Ale takim ludziom się nie wytłumaczy.
Tylko sobie tak myślę co tu tyle robisz z takimi prostymi ludźmi, powinieneś już pracować dla jakiegoś koncernu zagranicznego potężnego a nie kręcić się w okolicach pośredniaka lub tam zmierzać
Nie jeden "robol z budowy" zarabia więcej niż cwaniaczek po praniu mózgu przed komputerem
Nikt tak nie mówi-- słaby jesteś, cienias , bo się tu " musisz wywyższać. Człowiek mądry , który naprawdę zna swoją wartość nigdy nie będzie się przechwalał i gardził innymi zawodami .
Dlatego jesteś cienias.
Na dodatek nie szanujesz ludzi, nawet tych z którymi tu przebywasz .
Jak tego nie rozumiesz, to jesteś cienias.
Znajomość programowania , oki , rozumiem , i co z tego ? . Znasz się na np. na uprawie truskawek, E Commerce , medycynie, konstrukci samolotów itp ? -- NIE
Dlatego jesteś cienias.
Na dodatek nie szanujesz ludzi, nawet tych z którymi tu przebywasz .
Jak tego nie rozumiesz, to jesteś cienias.
Znajomość programowania , oki , rozumiem , i co z tego ? . Znasz się na np. na uprawie truskawek, E Commerce , medycynie, konstrukci samolotów itp ? -- NIE
@4 294 497marc1978: racja i to jest dużo takich. Np nasz multipaskowicz sztacheta
Jak konstruktor samolotu sie pomyli, to zginie pilot oblatywacz.
@4 294 492Angierski: Jesteś potwornie nadęty. Niesłusznie.
Skromność i szacunek dla każdego zawodu to podstawa .
Skromność i szacunek dla każdego zawodu to podstawa .
@4 294 500Janeczka0409: nie pitol farmazonow w firmach lotniczych pracuja tysiace osob i wszystko jest udoskonalane, praca nie zalezy od jednego czlowieka
@4 294 502Janeczka0409: do zawodu to nie ale do czlowieka tak
@4 294 499Bolo22: jak zakładali mi kiedyś neta panowie inteligenci wykształceni informatycy to że 2 godziny i nie mogli dojść dlaczego brak połączenia i diagnoza to wina mojego kompa...telefon do przyjaciela i hasło dnia zresetuj modem i proszę zaczęło działać.
@4 294 503Angierski: https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/34katastrofy-maszyn-737-max-byly-przerazajaca-kumulacja-bledow-boeinga-i-faa34-9670.html
Witam chyba wszystkich nie będę mówić że wracam z pracy bo nie ma się czym chwalić programista nie jestem
@4 294 507Biedroneczka1977:
@4 294 507Biedroneczka1977: witaj szary pracowniku
Nie wiem tylko dlaczego ten mądry Pan tutaj pisze w sobotni wieczór widać ze się chłop nudzi znajomych brak wszyscy pewnie na budowie pracują
@4 294 507Biedroneczka1977:
Nie sprzedawaj Angierskiemu artykułów spożywczych, bo on gardzi zapewne i sprzedawcami
Nie sprzedawaj Angierskiemu artykułów spożywczych, bo on gardzi zapewne i sprzedawcami
@4 294 506Janeczka0409: systemy autopilota przestaly dobrze funkcjonowac a to wina programistow / projektantow teraz bardzo duzo zalezy od programisty
ulepszamy swiat
ulepszamy swiat
@4 294 510Bolo22: no witaj witaj porozmawiajmy o koperku
@4 294 511Biedroneczka1977:
dzieki informatyce mozecie przynajmniej sie spotkac wirtualnie a tak to byscie siedzieli gdzies pod sklepem i pili wino
@4 294 514Biedroneczka1977:
@4 294 512Janeczka0409: pisał przecież mi dwa dni temu ze sprzedawca cóż to za zawód no śmiechu warte
@4 294 518Biedroneczka1977:
@4 294 513Angierski: A ten dalej swoje . Biedaczek . Tak zawód programisty jest najtrudniejszym zawodem na świecie i TYLKO Pan Angierski zdał egzaminy końcowe i został cenionym na całym świecie programistą
@4 294 516Angierski: weź zajmij się czymś pożytecznym albo panny szukaj bo zegar biologiczny tyka
ja uwazam ze tego czego nie widzicie a korzystacie to wlasnie zostalo stworzone przez ludzi przez setki tysiecy ludzi
@4 294 522Janeczka0409: A później poszedł na zasiłek dawno mi tak wesoło nie było
@4 294 518Biedroneczka1977: Zaprogramował się na samouwielbienie , to Narcyz we własnej osobie Na kolana wszyscy
Sam wszystko produkuje w domu do sklepu nie musi chodzić
ja nie uwazam sie za najlepszego tylko pisze ze jedna praca jest gorsza inna lepsza
@4 294 527Janeczka0409: już w listopadzie kolejny stan konta ...będzie się działo
@4 294 525Biedroneczka1977:
Pisał, że by poszedł na rentę
Pisał, że by poszedł na rentę
@4 294 530marc1978:
@4 294 527Janeczka0409: proponuję nie zwracać uwagi na niego sam że sobą nie będzie pisał chyba ????
@4 294 528Biedroneczka1977: no jakos rosliny potrafia samemu rosnac wystarczy kawalek ziemi, wody i slonca
@4 294 524Angierski: przestań pitolić-w rzeczywistości jesteś chwalid.pa nic więcej
@4 294 534Angierski:
@4 294 531Janeczka0409: nie mogę pisać na jaka rentę bo bana dostanę
nie pitolcie farmazonow, praca fizyczna to nie to samo co wymyslanie i unowoczesnianie
@4 294 537Biedroneczka1977: @4 294 533Biedroneczka1977:
@4 294 534Angierski: a właśnie ze nie I tu już wiedzy nie masz
na rente ide, w wiecie dlaczego mowa o zasilku
bo chyba nikt sie nie domyslil jaka to ciezka praca
bo chyba nikt sie nie domyslil jaka to ciezka praca
W każdym zawodzie są ludzie kreatywni
dlatego udajecie myslacych ludzi a nie macie o niczym pojecia
@4 294 538Angierski: potrafisz duzo gadać,nic więcej,jakbyś coś umiał to byś tu nie pitolił
Idę, niech pęknie jak balon
I Tak będzie pitolil do drugiej w nocy bynajmniej człowieku weź się za szydełowkowanie zrób coś pożytecznego
@4 294 548Mulag: ma chyba 2zwoje wiecej od kury
@4 294 548Mulag: jestes zwyklym komuchem co z toba bede gadal niereformowalny szaraku