Wpisy 4 291 878 – 4 291 977
26 października 2021 19:42 → 26 października 2021 20:24, 100 wpisów
3 wojna ma być Jarek dziś wypowiedzial
Zgrywus.. Nie.. Chcę sam dojść do multi by często trafiać choć odpad ake jednym zakladem
Ciekawe czy w czasie wojny benda losowania
będą ludzi napuszczać na siebie że to wina tych niezaszczepionych że to ich wina nie szczepionki ja pamiętam co mówili ci autorytety w 2020 a już teraz zdanie zmieniają o 180 stopni
@4 291 881Rrrooobbbeeerrrttt: będzie losowanie kto ma przeżyć a kto nie
@4 291 880tomi77: często trafiać
bedzie bum explozja bomba wodorowa nie ma calego miasta i terenow w okolo 20 km
@4 291 888RT1: szokniedowierzaniekonsternacja
celowo sie przejmujecie swoim zyciem zeby go nie stracic przypadkowo
@4 291 889Angierski: nie tak nie będzie piałem tu an stronce kiedyś jeszcze przed tym wirusem że raczej biologiczna jest najlepsza wszystko zostanie miasta i wszystko w nim czyli domy bogactwa itp
pandemia to idealny czas na ograniczenia wolności i wprowadzenie nowego porządku
@4 291 892Mulag: dobra wszystkie przewidywania byly slabe u ludzi i sie nie sprawdzily
wiec ja nikogo nie slucham
ja nie mam takich lęków co ty nie mam ich wogóle o nic sie nie boje
wiec ja nikogo nie slucham
ja nie mam takich lęków co ty nie mam ich wogóle o nic sie nie boje
a w telewizji czy to tvp czy prywatna narracja ta sama od dwóch lat ten sam przekaz by w końcu w poić temu szarakowi swoją wizje
ty zyjesz w konsternacji i ciaglej walce o swoje zycie ze wszystko ci sie przydazy ze pojda po ciebie, jak bedziesz we snie zabiora zgnoja
w telewizji mowia prawde nie mowia o pogladach ze za 10 lat jakas obca cywilizacja przyleci i nas rozwali bez sensu kity
można odpuścić i robić to co oni chcą wyłączyć myślenie iść za większością i będzie lżej
Ciekawe czy wygram 5baniek ico wtedy już bym niepracowal chyba że usiebie
@4 291 908Rrrooobbbeeerrrttt: wtedy zostaniesz zniszczony przez ufo
@4 291 870tomi77: co Ty piszesz nadal są recepty na telefon kod przychodzi
@4 291 907Gosia__77: brakuje tylko Jaworowicz
Jest Clio 4 1,2 120 kucy ale automat.. Nie trawie automatów... Jeździłem kiedyś kaszlem z automatycznym sprzęgłem.. Ale potem.. 20 lat manualem...
@4 291 908Rrrooobbbeeerrrttt: jak to wygrasz?czekaj...jestem też w kolejce
@4 291 915tomi77: facebook tak
@4 291 915tomi77: na wizytę tak ale jak chcesz tylko receptę to piszesz maila i kod przychodzi na telefon
nie wiem co Ci lekarze robią teraz sami w tych przychodniach ...pewnie sami siebie uzdrawiają albo system
jednak medycyna alternatywna Cię nie opuści jak Ci co składają przysięge hipokratesa
dla zdrowia to może bransoletki będą zakładać na rękę lub nogę przekroczysz strefę czerwoną to się włączy i już służy na glebę i na dołek
myślę że by to zrobili spokojnie ludzie na wszystko się godzą to nie problem niektórzy tylko odmówią
@4 291 924Angierski: angierski nie płodź nigdy dzieci nie szykuj im tej przyszłości
jak wpadniecie na to jak sa robione zdjecia kiedy wszyscy sa na zdjeciu to wam pogratuluje
Dopisano losowanie nr 1 042 000 Keno
@4 291 928Angierski: samowyzwalacz?
@4 291 927Gosia__77: no ja wiem, jakby mnie bylo stac to moze, ale tez w to nie chcialbym isc
chyba drukują pieniądz bez pokrycia to chyba oczywistość za lokdown dawali kaskę przedsiębiorcą zakup szczypawic też kaska się znalazła
@4 291 930Gosia__77: no dobra ale powiem ze z poziomu wzroku
@4 291 934Angierski: mają na czole kamerke
chyba wiedzieli że inflacja to podwyżki potężne dla posłów to nie było podziałów za bardzo może jakieś sporadyczne, podwyżka konkretna bo inflacja a reszta ludzi niech se radzi zmienić pracę wziąć kredyt
Angielski to uj.. U mnie lepuej..miasto monitorowane od Starczanowa i od torow kolejowych... Był wypadek.. Gość się wkur#il poszedł po nagrywki.. A tu haha.. Kamerki są w rynku i przy urzędzie gminy.. To po co te tablice? na postrach... A kamerka koło szlabanów należy do PKP i odczyt jest w Kostrzynie wlkp
@4 291 938Angierski: co to za ryba gupik
@4 291 936Gosia__77: a jak wytluamczysz ze nas bylo trzech i mamy wspolne zdjecie?
@4 291 940Mulag: jutro zrobie tak I haaa haaa zobacze podkowy I haaa haaa🐴 🐴 🐴
@4 291 938Angierski: ładny karp
Jarocin babka mówi że za gaz 500 zł na miesiąc.. Za mieszkanie.... Chyba ochu$eli
@4 291 947Forsami: ale to nie ja
Przed chwilą padło 4 x 1900,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 291 949tomi77: dużo strasznie
@4 291 950Angierski: ok mimo to ładny okaz
@4 291 954Mulag:
@4 291 955Mulag: ryż drogi co Ty piszesz
obłuda jak coś mamy się dostosowywać do UNII okey szkoda że wypłaty jak na wschodzie a opłaty jak na zachodzie jak nie drożej to pada odpowiedź Unia tego nie reguluje zostawię państwom członkowskim bo im to na rękę a opłaty mamy mieć jak w Unii
@4 291 959Mulag: Mulag węgiel 1400 tona ojgrill będzie drogi tej zimy
pakiet klimatyczny a my mamy oszczędzać całe życie pasa zaciskać tylko nie na brzuchu tylko na szyi raczej już
A było Niedźwiedzia drażnić kurek w lewo a zes..ajcie sie lodem gazu ani razu nie dostaniecie..
@4 291 962Mulag: na jarmark I kolorowy powróz by ładnie wyglądać..
Nie stać nas kopcimy węglem a nie jakieś wymogi kosztem milinów ludzi
@4 291 967Mulag: ja tam nie kopce
@4 291 966Forsami: tak czym się tu przejmować życie wieczne czeka
@4 291 969Mulag: albo z jednym albo drugim u boku ktoś nam kitów nawciskał za młodego a tam jest g..no nie czekolada
czym się przejmować mamy kochanych posłów z prawej i lewej strony mają rozwiązania jak zawsze by nas zostawić w samych dziurawych majtkach osranych
to są rozwiązania kto będzie przy żłobie a ludzie naiwni wierzą jednemu lub drugiemu im nigdy nie zależało
Mulag nawet jakby wygrać te 5 Milionów coż to jest Koledze Telewizor drugiemu 4 letnie opony Sobie Rudere..iiii po pieniądzach
@4 291 971Mulag: a fuuuu to popuszczasz a weź
telewizor ma skromnie uniżenie Proszę Milionera Forsamiego o sztabkę złota 100 gramó