Wpisy 4 287 583 – 4 287 682
19 października 2021 14:17 → 19 października 2021 16:16, 100 wpisów
Jadę teraz do księgowego ale jak wrócę to pomyślę nad liczbami tak na poważnie
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1 000 zł
@4 287 572sony71:
@4 287 584sony71: często ci się Trafia taka trójka w Multi ?
Bo jeśli jest dwa trzy razy w miesiącu to warto by było zagrać progresją
@4 287 591bkos18:
Nie znam tego Wojtka ale jeśli jest dobrym typerem to
Nie znam tego Wojtka ale jeśli jest dobrym typerem to
@4 287 550Sebastian_M: a kto wygrał
@4 287 593dotam:
Sony71
Sony71
@4 287 594dotam:
Nie wygrał to prawda 100 zł ale wygrał 54 a to też już jest początek do wyższych wygranych to taka furtka która się powoli otwiera
Nie wygrał to prawda 100 zł ale wygrał 54 a to też już jest początek do wyższych wygranych to taka furtka która się powoli otwiera
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 1 x 1 000 zł
@4 287 596dotam:
Niedługo Zobaczysz tkany powyżej 100 zł zobaczysz może i ja ci wkleję w najbliższym czasie
Niedługo Zobaczysz tkany powyżej 100 zł zobaczysz może i ja ci wkleję w najbliższym czasie
@4 287 597Sebastian_M: no był czas że dla Ciebie 300pln było niczym
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
@4 287 600dotam:
To nie chodzi o to że 300 zł było dla mnie niczym zawsze szanuję pieniądze i jak widzę jeden grosik który leży na ziemi to się schylam i go podnoszę chodzi o to że wygrywałem wyższe kwoty. Uważam jednak że w każdej wygranej Należy się cieszyć
To nie chodzi o to że 300 zł było dla mnie niczym zawsze szanuję pieniądze i jak widzę jeden grosik który leży na ziemi to się schylam i go podnoszę chodzi o to że wygrywałem wyższe kwoty. Uważam jednak że w każdej wygranej Należy się cieszyć
@4 287 605dotam:
Nie padło tych wygranych aż tak dużo jak piszesz ale to jest spowodowane tym że ludzie przeważnie grają na 21:50
Nie padło tych wygranych aż tak dużo jak piszesz ale to jest spowodowane tym że ludzie przeważnie grają na 21:50
W miejscowości Września padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@4 287 609dotam:
Na 21:50 widzę liczby takie jak 1921 32
19,21,32
@4 287 612Marian303:
Wiem że czeka i właśnie do niego jadę prosiłem kierowcę żeby w miarę szybko jechał ale powiedział że musi zachować na drodze rozsądek i rozwagę
Wiem że czeka i właśnie do niego jadę prosiłem kierowcę żeby w miarę szybko jechał ale powiedział że musi zachować na drodze rozsądek i rozwagę
@4 287 616drapek: znowu oddział?
@4 287 615Sebastian_M: Aaa to myślałem że jedziesz na hulajnodze
@4 287 622drapek: na ile kupionych zdrapek
@4 287 622drapek:
Ty to wiesz kiedy wydrapać
Ty to wiesz kiedy wydrapać
Nie opłaca się pracować bo nic nie dają a nie pracujący mają 500 plus dostaną do finansowanie do energii chyba dam se spokój
@4 287 629Mulag: to też jest twoja wina bo wiedząc że idzie inflacja nie zainwestowałeś tych pieniędzy w żaden interes ani nawet złoto lub walutę
Dziś w budzie u jolki za 1,5 wypłacono komuś 4/5 w mini za prawie 1,5k z chybika.
Mulag nie powiem, ze wydaje 3zł/ dz.na zdrapki ale ten rok pod tym kątem jest dla mnie korzystny.
Marc kupiłem 3 losy łącznie za 18zl
Mulag nie powiem, ze wydaje 3zł/ dz.na zdrapki ale ten rok pod tym kątem jest dla mnie korzystny.
Marc kupiłem 3 losy łącznie za 18zl
@4 287 632drapek:
@4 287 633Mulag:
Nie tylko twoja wina ale twoja wina też szczęście jest twoja wina
Nie tylko twoja wina ale twoja wina też szczęście jest twoja wina
@4 287 632drapek: to gratuluję zawsze coś
Zablokowano mu wszystkie nicki na GL.
@4 287 633Mulag: już od dawna wiedziałeś że drukują pusty pieniądz już od dawna wiedziałeś że dużo pieniędzy jest rozdawanych więc do czego to miało doprowadzić wiadomo że doprowadziło do tego co miało doprowadzić czyli do inflacji należało to przewidzieć i zabezpieczyć się w odpowiedni sposób
@4 287 619drapek: oby tak dalej
Powodzenia
Andreas dzięki i też gratki bo ładne skany masz i to dos c często, ja w mm nie mogę nic konkretnego trafić (a gram jak juz to tylko w promocje)
Andreas dzięki i też gratki bo ładne skany masz i to dos c często, ja w mm nie mogę nic konkretnego trafić (a gram jak juz to tylko w promocje)
No dobrze Jestem na miejscu u księgowego chwilowa przerwa
Pytanie co robić myślę że nic się już nie da jesteśmy straceni to koniec
Waldus dzieki i spadam?, a z tanich zdrapek krzyzowka jest najkorzystniejsza szczegolnie na nagrody typu 100 i 1000.i co czwarty los jest wygrywający.
Email
Ale natura znosi próżni i cios powoduje, ze jak robactwo toto może się rozwijač, jak to w profilu ignaca75 stało
Ale natura znosi próżni i cios powoduje, ze jak robactwo toto może się rozwijač, jak to w profilu ignaca75 stało
Dawniej jak był problem z papierem to się gazetą tyłek wycierało tylko tusz z napisów zostawał na tyłku
A i rury nie te dawniej schodziło teraz by się kibel zatkał muszla 🐚 koncertowa
No, coż takie toto wrażliwe i tyle na wszystkich etatach i ze szeryfem nawkładało mundrości, ze trochę się uzbierało
Jeszcze z naszych podatków oskarżał sam siebie i nas pokażcie mi taki kraj na świecie który swoją instytucja oskarża siebie bo ja takiego kraju nie znam tylko w Polsce takie jaja
Spokojnie stanley na takie owsiki 36 , doktormaxy, aciosy, ignace75, i inne ulungi, IPN to za wysokie progi tu wystarczy 
coraz więcej ludzi widzi waszą haniebną tfurczość

coraz więcej ludzi widzi waszą haniebną tfurczość
@4 287 662Robal_36: powinieneś zgłosić to odpowiednim organom a nie wylewać swoje żale na czacie
@4 287 665waldus: to nie są żale, to podsumowanie pitu-pitu tych dwóch muzyków, a zgloszenie /kilka powodów by bylo / narobiloby troche klopotów Paskowi,
A czy Ty zglaszales te @ od tego pajaca ?
A czy Ty zglaszales te @ od tego pajaca ?
@4 287 666Robal_36: wystarczyło że ich postraszyłem i przestali pisać bądź bardzo szybko usuwali konta meilowe
No wjazd na pocztę, to trochę co innego z tym u mnie odważyli się tylko raz
A ze radośnie świruje na stronie ? Jak widzisz takie pismo ? "Ja robal_36, czuje sie pokrzywdzony sformułowaniami uzywanymi przez, aciosa, owsika, kurtaDisela i innych, ponadto blyskotka umieścila moje domniemane foto sćiągnięte ze strony xxx, proszę o interwencję "
A ze radośnie świruje na stronie ? Jak widzisz takie pismo ? "Ja robal_36, czuje sie pokrzywdzony sformułowaniami uzywanymi przez, aciosa, owsika, kurtaDisela i innych, ponadto blyskotka umieścila moje domniemane foto sćiągnięte ze strony xxx, proszę o interwencję "
Dawniej czat był ogólnodostępny i takie dane jak @ mógł sobie każdy spisać i nękać danego użytkownika tej strony
Jestem tu od 2011 i nic nie podałem...to kiedy to było chyba bardzo dawno
Po co Pasko usunoł @ danego użytkownika czy można było wejść na dany profil bez zbędnego kłopotu
@4 287 669marc1978: otóż n i e podałem, i jednocześnie @ który otrzymałem n i e mógł być zdarzeniem losowym, takie przypadki się
n i e zdarzają, ale ścigać takie coś ? Absurd
n i e zdarzają, ale ścigać takie coś ? Absurd
@4 287 672waldus: rodo, ale przecież dane w profilu mogły, a nawet powinny być tymczasowe, nie realnie prywatne
No, ale skoro do pentagonu potrafią wbijać, skoro "lampka się komuś świeciła, kto jest przy kompie"
No, ale skoro do pentagonu potrafią wbijać, skoro "lampka się komuś świeciła, kto jest przy kompie"
Marc, waldus
Andreas, mulag, forsami, Marian
Emi i oczywiście wszyscy inni sympatyczni i powodzenia
Andreas, mulag, forsami, Marian
Emi i oczywiście wszyscy inni sympatyczni i powodzenia
Może coś milszego ? Na coz zdały się obietnice, że już nie będzie pisał na czacie? Czy postraszyliscie swojego kolegę pod nickiem znanym na pewnej stronce ? Odwdzięczył się Wam za poparcie go.Jego wpisy nadal są.Mikego popołudnia.Ja mam do zaoferowania to co nam , nawet dla mniej sympatycznych.

@4 287 675Robal_36: admin powinien wcześniej reagować żeby nie nabawić się kłopotów.
Waldus problemem Pasko jest, brak inteligencji społecznej, On po prostu nie zauważa gierek tych pajaców
Takich "mamusia i tatuś byli w jakimś celu"
Tych haniebnych pokladów nikczemności i obelżywości typu -wyboldowane litery w słowach wszy_scy, kana_ryj - i przecież nie tylko do mnie
A nawet jeśli zauważa, to - ani go to ziębi ani grzeje
.
Takich "mamusia i tatuś byli w jakimś celu"
Tych haniebnych pokladów nikczemności i obelżywości typu -wyboldowane litery w słowach wszy_scy, kana_ryj - i przecież nie tylko do mnie
A nawet jeśli zauważa, to - ani go to ziębi ani grzeje
.
@4 287 681Gosia__77: U mnie też są , i to dużo
widać że na stronce ponownie śmiecie się robią